Parhaat Kodi-lisäosat (tammikuu 2019 päivitetty)

[ware_item id=33][/ware_item]

Sisällön suoratoisto haluamallasi ajankohdalla on ylellisyyttä, jolla useimmat ihmiset voivat varaa nykyään, mutta Kodi on avoimen lähdekoodin tarkoitus, joten säästät rahaa katsomassa mitä rakastat. Se on ihanteellinen televisio-ohjelmien, elokuvien, TV: n, live-urheilun ja online-pelien suoratoistoon. Se on suosittu, koska se tukee pitkää luettelomuotoa, joten sisältöä voidaan lähettää useille soittimille. Parasta Kodista on, että se tarjoaa lukuisia lisäosia luomaan jännittävän mukautetun kokemuksen.


Mistä löydät kysyttyjä Kodi-lisäosia? No, sinun täytyy kaivaa Kodi-varastoihin niiden purkamiseksi. Vaikka muutama näistä arkistoista tarjoaa pääsyn vain yhteen lisäosaan, toiset tarjoavat useita lisäosia samanaikaisesti. Kun olet asentanut Kodi-arkiston, saat päivitetyt versiot kaikista sen sisältämistä lisäosista.

Miksi VPN on välttämätön Kodi-lisäosille?

Kuten kaikissa verkkotoiminnoissa, turvallisuus on etusijalla. Sinun on täytynyt olla kuullut viranomaisten toimista tekijöitä, jotka rikkovat tekijänoikeuksia. He ovat entistä tarkempia, joten sinun on suojeltava itseäsi. Kodi VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi, jolloin heidän on mahdotonta seurata tarkkaasi sijaintiasi. Se pitää myös kaiken saapuvan ja lähtevän tietosi turvassa hakkereilta julkisissa verkoissa. Lisäksi monilla Kodi-lisäosilla on maantieteellisiä rajoituksia. Luotettava VPN auttaa sinua ohittamaan ne.

Suositellut Kodi-lisäosat

Erilaisia ​​säilötoimistoja on saatavana erilaisille Kodi-lisäosille, jotka suorittavat monipuolisia toimintoja. Jotkut palvelevat tiettyä yleisöä, joten löydät varmasti heidän tarvitsemasi.

maastamuutto

Tätä Kodi-lisäosaa ei tarvitse esitellä. Se on inspiroinut useita muita lisäosia ja asettanut korkean tason. Sen on kehittänyt Lambda, ja se on kuuluisa loistavasta käyttöliittymästään. Monet ovat verranneet sitä Netflixiin. Perinteisen haun lisäksi voit löytää sisältöä, jossa tietty julkkis on tähtinyt.

liitto

Tämä tunnettu lisäosa on Exoduksen uusi kasvot. Siinä on samat mahtavia ominaisuuksia, jotka tekivät Exoduksesta kotitalouksen nimen. Voit asentaa Convenantin Kodil-arkistosta ja löytää uusimman sisällön, jonka katsojat on liimattu näytölle.

Lue myös: Parhaat lailliset lisäosat Kodille

Exodus / Covenant -haarukat

 1. Gurzil

Exoduksen pääsy vaikeutui, joten markkinoilla oli aukko jotain sen kaltaista. Tämä antoi kehittäjille mahdollisuuden tehdä Exodus-haarukat, kuten Gurzil. He varmistivat, että heidän Kodi-lisäosa ei ollut vain nimeltään Exodus-haarukka. Kun testaat sitä, huomaat, että sen suorituskyky on tylsästi kuin lisäosa, jonka se on inspiroinut.

 1. Fantastinen

Exodus ei ollut ainoa lisäosa Kodille, joka toimi vakiona. Fantastic kehitettiin toimimaan aivan kuten Covenant. Itse asiassa se toimii niin hyvin useimmille käyttäjille, että he käyttävät sitä yhtä usein kuin Covenant. Suosikkigenreidesi löytäminen on helppoa Fantasticin kautta. Jos etsit kuumia juuri nyt, Fantastic tarjoaa myös tämän vaihtoehdon.

 1. koodaamaton

Nopeus on välttämätöntä suoratoiston aikana, ja koodaamaton tekee siitä prioriteetin. Siksi tällä Kodi-lisäosalla on niin suuri seuranta. Se vie tietoturvan askeleen pidemmälle toteuttamalla kirjautumattomuuskäytännön. Voit asentaa sen omalta arkistoidulta, koodaamattomalta arkistolta.

 1. poseidon

Aivan kuten kreikkalainen Jumala hallitsi valtameriä, tämä Kodi-lisäosa hallitsee Amazonin tulipalon maailmaa. Se saavutti parhaan luokan tässä kategoriassa uskollisten Firestick-käyttäjien mieltymysten mukaan. Toinen lisä on, että siinä on moderni käyttöliittymä, joka muistuttaa Covenantia. Valitse laajasta päivitetyn sisällön joukosta tylsyyden tappamiseksi arkisin ja viikonloppuisin.

 1. Neptunuksen nousu

Kodi-lisäosien kehittäjät eivät ole unohtaneet XBox-käyttäjiä. Neptune Rising on saanut upeita arvosteluja sen jälkeen, kun se laskeutui näyttämölle. On helppo nähdä, miksi sitä rakastetaan. Suunnittelun pääidea on otettu Poseidonilta, mikä tarkoittaa sen kukoistavan samalla tavalla kuin Exodus ja Covenant tekivät. Neptune Risingin riippuvuuslähde on NaNScrapers. Sillä on laaja kirjasto, joka tarjoaa sisältöä, jota et ehkä löydä muiden Kodi-lisäosien kautta.

Oculus

Tämä sopii mainiosti niille, joilla on tyydyttämätön viihdetarjonta. Asenna se tavaramerkkivarastosta, niin pääset käyttämään kaikkia uusimpia ryhmäpuhujaita ja TV-sarjoja, jotka tällä hetkellä tekevät viihdeuutisien otsikoita. Sillä on käteviä luokkia, jotka tekevät ahkerasta katseluistunnostasi rentouttavamman.

Genesis Reborn

Oli surullinen päivä, kun Kodi menetti Genesis-lisäosan, mutta käyttäjät olivat ekstaattisia, kun se uudelleen nimettiin Genesis Reborn -ksi. Voit nyt nauttia samasta uskomattomasta kokemuksesta, jota Genesis tarjosi uudessa paketissa. Samat kehittäjät ovat työskennelleet Genesis Rebornissa, joten laadusta tai luotettavuudesta ei ole epäilystäkään.

Uranus

Puskurointi on viimeinen asia, jonka käyttäjä haluaa streamin aikana Kodin kautta. Uranus on loistava tässä suhteessa. Jos kirjaudut heidän premium-Trakt-tililleen, et vain saa HD-videoita, vaan myös hyvästellä puskurointia. Se on aika suloinen juttu. Katso se Blamon varastosta.

Live-TV-lisäosat

 • veljeskunta

Tämä pieni Intercomp Media -varaston helmi täyttää varmasti kaikki live-TV-tarpeesi. Voit lähettää palkintoesityksiä, korkean profiilin tapahtumia ja paljon muuta.

 • Tohtori Doom

Tämä Kodi-lisäosa on erittäin suositeltava fantastisen käyttökokemuksensa ansiosta, joka tarjoaa tyydyttävän suoran TV-suoratoiston.

Erityiset lisäosat

Merkitse muistiin joitain hienoja Kodi-lisäosia, jotka on kohdistettu tiettyihin käyttäjiin heidän yksilöllisten asetustensa mukaan.

 • FSOCIETY on myös dokumenttielokuvia, lyhytelokuvia ja musiikkia
 • WatchNixtoons Incursion repository.ista on täydellinen sarjakuva- ja anime-faneille
 • Mad House -klassikot on pakollinen vanhojen TV-ohjelmien ja elokuvien ystäville
 • Lastenurkkaus V2 niputtaa siististi lasten sisältö jännittävien luokkien mukaan
 • Tarkkaan HD palvelee käyttäjiä, jotka eivät voi tehdä kompromisseja laadusta ja vaativat HD: tä joka kerta

Sen odotetaan sekoittuvan kaikkiin näihin hienoihin vaihtoehtoihin, mutta se on helpompaa, jos keskityt haun aikana Kodi-lisäosan yksilöllisiin vaatimuksiin.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments