Parhaat halvat VPN-tarjoukset BitTorrentingille

[ware_item id=33][/ware_item]

Kun viranomaiset ryhtyivät torjuntaan Torrenting-verkkosivustoihin muutama vuosi sitten, se johti useisiin suosituimpiin torrentisivustoihin, jotka suljettiin vapaaehtoisesti tai pakkokeinoin. Tämän jälkeen käyttäjiä on vaarassa syyttää tekijänoikeuksien loukkaamisesta. Mikä on mahdollinen ratkaisu? Kuinka voit silti käyttää BitTorrent-ohjelmaa etkä saa oikeutta oikeuteen tai kiinni? Aiomme puhua siitä, kuinka voit suojata itseäsi samalla, kun BitTorrenting-ohjelmaa käytetään enemmän kuin vain käyttämällä VPN: ää.


Joitakin tärkeitä kysymyksiä on vastattu

Voit itse pelastaa itsesi suurimmista ongelmista BitTorrenting-sovelluksen aikana valitsemalla oikean VPN: n, joka voi auttaa sinua tässä suhteessa. Tiedämme kuitenkin, että ei ole vain oikeudenmukaista olla vastamatta joihinkin kysymyksiin, jotka liittyvät VPN: n käyttämiseen BitTorrentingille ja jotka saattavat häiritä sinua. Siksi haluamme ensin käsitellä näitä kysymyksiä pitääksemme pääsi selkeästi aiheesta, ennen kuin siirrymme parhaisiin halpoihin VPT-valintoihin BitTorrentingille.

Mikä tarkalleen on BitTorrent?

BitTorrent on periaatteessa tiedonsiirtoprotokolla vertaisverkkojen (P2P) tiedostojen jakamiseen. Sitä käytetään tietojen ja elektronisten tiedostojen jakeluun Internetissä. Tällä tavalla käyttäjän lataaman tiedoston jokainen osa siirretään muille käyttäjille.

Se on yksi yleisimmin käytettyistä protokollista suurten tiedostojen, kuten TV-ohjelmia ja videoleikkeitä sisältävien digitaalisten videotiedostojen, siirtämiseen. Sitä voidaan käyttää myös vähentämään suurten tiedostojen jakelun palvelin- ja verkkovaikutuksia..

Miksi tarvitset VPN BitTorrenting-sovellukseen?

VPN-verkkoa käytetään online-tietoturvaan. Sitä käytetään myös maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen.

Paras tapa suojella itseäsi on kirjautua halpaan VPN-verkkoon BitTorrentingille, mutta se ei ole vain sitä. Kun olet päättänyt VPN-palveluntarjoajasta, pyydä asiakaspalveluedustajaa tunnistamaan heidän BitTorrentingille varatut VPN-palvelimet.

Siellä on runsaasti VPN-palveluntarjoajia, ja voit myös löytää upeita tarjoustarjouksia säästääksesi rahaa. Joten tee valinta, joka on paras BitTorrentingille ja on myös taloudellinen vaihtoehto.

Maskeleeko VPN torrentin Internet-palveluntarjoajalta ? 

Lyhyesti sanottuna, kyllä, VPN peittää torrentin Internet-palveluntarjoajalta. VPN suojaa yleisesti online-yksityisyyttäsi, ei pelkästään torrentiasi. Mikään tietoturvatyökalu ei kuitenkaan ole virheetön.

VPN: n on tarkoitus piilottaa torrenting ja online-toimintasi Internet-palveluntarjoajalta, hallitukselta ja poliisilta. Rehellisesti, niin ei aina ole! Joskus virheitä tapahtuu ja joskus VPN-yhteys epäonnistuu.

Ajoittaisia ​​hyökkäyksiä on myös tapahtunut. Joskus itse VPN: ssä on vika. Tämä kaikki tapahtuu yleensä ilmaisissa VPN: issä, jotka eivät todista heidän palveluidensa laatua. Joten valitse aina luotettava, maksettu VPN. Katso asiantuntijoiden tekemät valinnat myöhemmin tässä oppaassa olevasta luettelosta Halvat VPN: t BitTorrentingille.

Mitä etsiä BitTorrenting-VPN: stä? 

Ennen kuin valitset sopivan VPN tähän työhön, sinun on oltava tietoinen hyvän VPN: n vaatimuksista. Harkitse seuraavia tekijöitä ihanteellisen VPN-palveluntarjoajan kannalta:

Luotettava turvallisuus

On olemassa useita vahvoja VPN-protokollia, jotka suojaavat järjestelmääsi. Käy läpi luettelossa olevien kunkin VPN-yrityksen tarjoamat protokollat. Joskus protokollien saatavuus riippuu valitsemastasi hinnasuunnitelmasta.

nimettömyys

Järjestelmällesi valitsemasi VPN: n tai välityspalvelimen pitäisi pystyä piilottamaan todellinen IP-osoitteesi kokonaan. Näin seurataan verkossa, joten VPN-palvelimen osoitteen pitäisi näkyä todellisen IP-osoitteesi sijaan.

Käyttäjälokipolitiikka

Lainvalvonta laatii käyttäjäprofiileja VPN-lokien taajuuden ja ajoituksen perusteella. Jos VPN: n kotipaikka on Yhdysvalloissa, yritystä saatetaan velvoittaa pitämään lokit lailla.

Yritä etsiä tuntematonta VPN: tä BitTorrentingille, joka sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella. VPN, jolla ei ole kirjautumiskäytäntöä, on aina paras valinta. Sinun on luettava VPN-palveluntarjoajan tietosuojakäytäntö ennen VPN: n ostamista.

Nopeus

Ei ole salaisuus, että VPN: n käyttö hidastaa Internet-yhteytesi nopeutta viivästyttämällä tavallisia online-toimintoasi. Katso VPN-käyttäjien arvostelut, jotta ymmärrät, mitkä ylläpitävät nopeuden VPN-linkittämisen jälkeen. Mitä lähempänä VPN-palvelinta, sitä nopeampi nopeus.

edullisuus

Kuten aiemmin mainittiin, vastaanottamiesi ominaisuuksien lukumäärä ja monimutkaisuus riippuvat hinnasta. Joillakin halvoilla VPN-yrityksillä on kuitenkin myös mukavia ominaisuuksia. Vuotta tai pidempään jatkossa hinnasuunnitelmissa on usein suuria alennuksia.

Lue myös: Kuinka tarkistaa Torrent-IP-osoitteesi

Tuki OpenVPN: lle

Ihanteellinen VPN tarjoaa useita VPN-yhteyskäytäntövaihtoehtoja. Mitä enemmän VPN tarjoaa protokollia, sitä parempi online-suojaus on. VPN on erityisen hieno, jos siinä on OpenVPN-vaihtoehto. Se on nykyaikaisin VPN-protokolla. Sitä pidetään erittäin turvallisena. Kaikki tärkeimmät VPN-palveluntarjoajat tukevat OpenVPN: ää.

Tapa kytkin

Hyvin harvat VPN-palvelut ovat 100% luotettavia. Jotkut heistä voivat hakkeroida tai he voivat vuotaa IP-osoitteesi, varsinkin jos heillä ei ole tätä ominaisuutta. Tappokytkin on ratkaisu tähän ongelmaan, koska se voi tarkkailla VPN-yhteyden epäonnistumista. Se sulkee tiedonsiirron, jos VPN-yhteys katkeaa yhtäkkiä. Se estää myös IP-osoitteesi vuotamisen.

Palvelimen sijainnit

Halutulla VPN-yrityksellä on oltava palvelimet omassa maassasi. Lue virallinen sijaintiluettelo heidän verkkosivustoltaan löytääksesi maasi. Mitä enemmän palvelimia heillä on alueellasi, sitä parempi se on sinulle. Tärkeää tässä on, että hyvällä VPN: llä on aina suuri määrä palvelimia ympäri maailmaa.

Nimetön DNS-palvelin

DNS tarkoittaa Domain Name System. Se on prosessi, joka muuttaa selaimen osoitteen IP-osoitteeksi. Tätä IP-osoitetta käyttää maailmanlaajuinen verkko ohjaamaan liikennettä käyttäjälle. Parasta on käyttää VPN: ää, jolla on oma DNS. Se suojaa yksityisyyttäsi paljon paremmin.

Reitittimen tuki

Valitsemalla VPN, jolla on reitittimen tuki, on aina hienoa. Tällä tavalla voit asentaa VPN: n suoraan reitittimellesi sen sijaan, että asentaisit sen erikseen kaikkiin laitteisiisi. Kaikki laitteet yhdistetään VPN: ään, kun asennat VPN: n kotiverkon reitittimeen.

Parhaat halvat VPN-tarjoukset BitTorrentingille

On todella mahdotonta etsiä kaikkia yllä olevia ominaisuuksia VPN: stä varmistaaksesi, että se on paras BitTorrenting-sovelluksille. Siksi olemme jo tehneet kaikki tutkimukset sinulle (tarkistuksen ansiosta, se on meidän tehtävämme!) Ja valinneet parhaat VPN: t, jotka eivät ole vain hyödyllisiä BitTorrentingille, mutta ovat myös taloudellisia vaihtoehtoja. Jos etsit luotettavia halpoja VPN-yhteyksiä BitTorrentingille, kokeile näitä muiden käyttäjien ja asiantuntijoidemme suosittelemia vaihtoehtoja..

NordVPN

Toinen kuuluisa tuntematon BitTorrenting VPN on NordVPN. Sillä on kirjautumattomuuskäytäntö. Sen mukana tulee tap-kytkin, nopea, rajoittamaton kaistanleveys, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja kaksinkertainen salaus. Joten, olet kaksinkertainen turvallisuus.

NordVPN on yhteensopiva iOS: n, Androidin, Windowsin, MacOS: n, Chromen ja Firefoxin kanssa. He hyväksyvät myös maksun Bitcoinin kautta tällä hetkellä.

11,95 dollaria / kuukausi kuulostaa todellakin kalliilta, mutta nyt voit saada 70% alennuksen heidän 3-vuoden + 3-kuukauden ilmaisesta suunnitelmastaan ​​vain 3,49 dollaria / kuukausi 30 päivän rahat takaisin -takuulla. Heidän 2-vuoden suunnitelma maksaa nykyään 4,99 dollaria / kuukausi (58% alennus). Yhden vuoden suunnitelma maksaa nyt 6,99 dollaria / kuukausi (41% alennus).

ExpressVPN

ExpressVPN on myös yksi VPN-pisteiden kärkijoukosta. Se on erittäin turvallinen. Sen avulla voit käydä rajoitetussa sisällössä ohittamalla maantieteelliset rajoitukset. Se tarjoaa hämmästyttäviä ominaisuuksia, kuten: ei lokitietoja, rajoittamaton palvelinkytkin, luokan paras salaus, nolla tietämys DNS, tapikytkin, jaettu tunnelointi ja rajaton kaistanleveys. 

Se on erinomainen nopeus. Se toimii myös Netflixin kanssa. Se on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Se tukee kaikkia laitteita ja tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua. Muu kuin se, se on erinomainen suoratoisto. Se antaa myös käyttäjilleen 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Tällä hetkellä he tarjoavat uskomattoman paljon yhden vuoden suunnitelmaansa. Se maksaa 6,67 dollaria / kuukausi 3 kuukauden ilmaisella palvelulla.

Yksityinen Internet-yhteys

PIA VPN on erittäin suositeltu käyttäjille ympäri maailmaa. Siinä on joitain uskomattomia ominaisuuksia, kuten: Korkean tason salaus, mukautetut VPN-protokollat, helppokäyttöiset sovellukset, vakaa VPN-yhteys ja hyvä tukikeskus.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) tarjoaa P2P-tuen, joka on täydellinen torrentia varten. Voit myös kytkeä 5 laitetta samanaikaisesti yhteen PIA-tiliin. 

Kolme tehokasta VPN-protokollaa, nimittäin PPTP, OpenVPN ja L2TP / IPSec, ylläpitävät tietoturvaa. Se estää myös mainoksia, seurantalaitteita ja haittaohjelmia.

PIA maksaa 6,95 dollaria / kuukausi. Tällä hetkellä heidän paras tarjous maksaa 3,33 dollaria / kuukausi yhden vuoden suunnitelmalle (67% alennus). Liikennelokeja ei pidetä, ja niillä on yli 3059 palvelinta 28 maassa.

IPVanish

On aina hyvä saada 7 päivän rahat takaisin -takuu, kuten yksi IPVanish tarjoaa. Heillä on yli 1000 palvelinta yli 60 maassa, joten on hyvä mahdollisuus löytää sopiva BitTorrenting VPN-palvelin helposti niiden kautta. 

Voit nauttia OpenVPN- ja L2TP / IPsec VPN -protokollien turvallisuudesta viidessä laitteessa samanaikaisesti IPVanishin kanssa. Joitakin heidän uskomattomista ominaisuuksistaan ​​ovat: nimettömät torrentit, monialustainen suojaus, ei lokit, rajaton palvelimen vaihto ja rajaton kaistanleveys. 

10 dollaria / kuukausi voi vaikuttaa kalliilta, mutta nykyään he tarjoavat yhden vuoden paketinsa 3,25 dollaria / kuukausi (73% alennus).

SurfShark

Surf-Shark tunnetaan myös laajalti. Sillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten: ei IP-vuotoja, ei lokitietoja, nopea live-chat-tuki, automaattinen tapukytkin (vain natiivisovellukset) ja DNS-vuodonsuojaus.

Se voi poistaa Netflixin eston. Sen yhteysaika on keskimääräistä nopeampi. Se on periaatteessa loistava VPN mihin tahansa tarkoitukseen ja se on erittäin luotettava. Torrentia varten se on ihanteellinen VPN.

Sillä ei ole myöskään yhteysvirheitä. Siinä on sovelluksia Macille, Windowsille, iOS: lle, Androidille ja Linuxille. Se tarjoaa myös laajennuksia Chromelle ja Firefoxille.

Upea uutinen on, että siinä on 7 päivän ilmainen kokeiluversio Macille, iOS: lle ja Androidille. Heidän 24 kuukauden + 3 kuukauden ilmainen paketti maksaa nykyään 1,99 dollaria kuukaudessa (80% alennus).

ProtonVPN

Proton VPN on nopea VPN, joka suojaa online-yksityisyyttäsi. Niiden pääkonttori on Sveitsissä. He eivät seuraa tai pidä lokiasi Internet-toiminnastasi. Paitsi, että siinä on joitain vahvoja ominaisuuksia, kuten: 10 Gt: n palvelimet, P2P-tuki, kirjautumattomuuskäytäntö ja rajaton kaistanleveys.

Voit kytkeä jopa 10 laitetta samanaikaisesti. Se tarjoaa myös ammatillista tukea. Upea osa on, että heillä on ilmainen versio. Lisäksi he tarjoavat 3 pakettia:

  • 1 vuoden sopimus - $ 6.5 kuukaudessa
  • 2 vuoden sopimus - $ 6 kuukaudessa
  • ProtonVPN ja postipaketti - $ 7.5 kuukaudessa

vieraile verkkosivustolla

CyberGhost

CyberGhost on myös loistava vaihtoehto. Se ei vaaranna nopeutta. Sillä on palvelimia ympäri maailmaa. Sen avulla voit suoratoistaa ja selata ilman rajoituksia.

Se ohittaa georajoitukset, sulkemiset ja digitaalisen sensuurin. Voit myös pelata alueelle lukittuja pelejä ja suoratoistaa urheilutapahtumia.

Jotkut sen parhaista ominaisuuksista ovat: ei lokit, mainosten esto-ominaisuus, IP-osoitteen piilottaminen ja haittaohjelmien estäminen. Se tarjoaa myös monialustaisen suojauksen.

Heidän 3 vuoden + 2 kuukauden ilmainen tarjouksensa maksaa 2,75 dollaria kuukaudessa, ja mukana tulee 45 päivän rahat takaisin -takuu.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments