Parhaat BitTorrent-asiakkaat 2019 – syttyy, torrent, toiminta!

[ware_item id=33][/ware_item]

Tavanomaiset lataukset ovat täysin hienoja pienille tiedostoille, kuten kirjoille ja musiikille, mutta entä suurempien tiedostojen kanssa? Torrenting on paras ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat ladata ohjelmistoja, elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, videoita, pelejä ja e-kirjoja. Jos olet jo ammattilainen torrentissa, kannattaa ehkä siirtyä eteenpäin BitTorrent-asiakassuosituksiin.


Aloittelijoille on tärkeää ymmärtää torrentin toiminta ja oppia pysymään turvassa torrentin käyttäjänä. Online-suoratoisto on räjähtää viime vuosina nopeiden Internet-yhteyksien ja laillisten streaming-lähteiden avulla. Suoratoistosi voi kuitenkin helposti keskeytyä, jolloin voit aloittaa alusta ja kadottaa paikkasi. Torrentit tarjoavat monia etuja verrattuna suoratoistoon ja perinteiseen lataamiseen.

Lue myös: Paras Torrent VPN

Perksit torrentia

Suoratoisto on täysin väliaikaista. Joten kun olet suoratoistanut kyseisen sisällön, joudut tarkistamaan lähteen uudelleen, jotta voit käyttää sitä uudelleen. Torrentin avulla voit ladata sisällön laitteellesi. Tämä tarkoittaa, että voit avata tiedoston missä ja milloin haluat laitteellasi. Lisäksi voit siirtää tiedoston muihin laitteisiin tai jakaa sen ystävien kanssa. Tavanomaiset lataukset vievät huomattavasti aikaa, kun taas torrentit ovat melko nopeita luotettavien bit-torrent-asiakkaiden kanssa. Suoratoisto ei voi tapahtua ilman Internet-yhteyttä, joten sinun on oltava online-tilassa, jotta voit napata kyseisen sisällön uudelleen. Sinun on suoritettava vain torrent-lataus verkossa. Sen jälkeen voit käyttää tiedostoa vapaasti offline-tilassa. Lataukset yhdestä lähteestä ja lailliset suoratoistot tulevat yleensä hintalappuilla. Torrenting on toisaalta täysin ilmainen. Voit valita mainosettoman paketin parhaista BitTorrent-asiakkaista, mutta muuten se on ilmainen. Suoratoisto toimii vain videoissa, mutta voit ladata käytännössä kaikenlaista tiedostoa torrentin avulla.

BitTorrent-protokollan salaus

Olet todennäköisesti kuullut torrent-verkkosivustojen sulkemisesta tekijänoikeusasioiden vuoksi tai niiden sulkemisen vapaaehtoisesti viime vuosina. Lainvalvontaviranomaiset ovat alkaneet torjua torrent-verkkosivustoja, jotka loukkaavat omistajien oikeuksia. Tämä on saanut heidät vakoilemaan käyttäjiä ja keräämään tietoja epäillemättä. Sinun on suojeltava itseäsi, jotta et ole tutkinnan alla. BitTorrent-protokollan salaus toimii BitTorrent-asiakasohjelmistasi saapuvien ja lähtevien tietojen kanssa. Parasta on kuitenkin luottaa hyvään VPN: ään, joka voi suojata sinua viranomaisilta piilottamalla IP-osoitteesi. FYI, siellä on hienoja BitTorrent-asiakkaita, jotka toimivat hyvin VPN: ien kanssa.

Kuinka käyttää BitTorrent-asiakkaita?

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita aloittaaksesi torrentin turvallisesti:

  1. Valitse parhaiden BitTorrent-asiakkaiden joukosta ja lataa ohjelmisto. Kun olet asentanut sen, avaa se ja tutustu käyttöliittymään. Tarkista suojausasetuksesi varmistaaksesi, ettei sinua seurata.
  2. Valitse torrent-linkki, jonka haluat ladata mistä tahansa torrent-verkkosivustosta, ja avaa se haluamallasi BitTorrent-asiakkaalla. Se luetellaan aktiivisena torrentina. Värejä tai korostuksia käytetään usein osoittamaan aktiivisuutta, passiivisuutta ja virheitä. Tämän avulla voit seurata torrentisi etenemistä. Valmistusprosentti ilmestyy myös sen viereen.
  3. BitTorrent-asiakas ilmoittaa sinulle, kun lataus on valmis. Voit avata tiedoston haluamassasi ohjelmassa. Joissakin BitTorrent-asiakkaissa on myös sisäänrakennettu soitin. Hyvä käyttäjä antaa kylvön jatkua, koska sen huomioiminen heikentää torrentin laatua.

Suositut BitTorrent-asiakkaat

qBittorrent

Tämä on suosituin kiehtova yhteisö hyvästä syystä. Kaikki sen ominaisuudet toimivat tasaisesti kaikissa käyttöjärjestelmissä, joihin se on saatavana. Voit ladata sen Linuxille, Mac OS X: lle, Windowsille, OS / 2: lle ja FreeBSD: lle. Sitä kutsutaan vaihtoehtona μTorrentille, joten käyttöliittymä on samanlainen. QBittorrent on kuitenkin avoimen lähdekoodin asiakas, toisin kuin inspiroivat veljensä, eli ei ole ärsyttäviä mainoksia. Se tarjoaa tyydyttävän torrentin hallinnan eikä estä säännöllisiä tehtäviäsi.

Lue myös: Vuoden 2019 parhaat torrentisivustot

μTorrent

Kuten olet jo lukenut siellä, μTorrent ei ottanut No.1: tä pelkästään mainostensa vuoksi. Siinä on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, joka auttaa aloittelijoita. Mauste on kuitenkin se, että μTorrent Pro on mainokseton ja mukana tulee kolme kätevää pakettia. Voit myös hankkia BitTorrent-asiakkaan, jolla on BitTorrent-salausprotokolla ja VPN, paketistasi riippuen. Itse ohjelmisto on noin 2 Mt, joten se tuskin vie tilaa järjestelmässäsi, minkä vuoksi se vastasi numeroa 2.

lähetys

Transmissiossa on paljon ominaisuuksia, jotka selittävät sen korkean sijoituksen. Tämä avoimen lähdekoodin ohjelmisto tekee torrentistasi niin sujuvamman ilman mainoksia. Se ei ole tilaa vievä BitTorrent-asiakas, joten se ei vie resurssejasi eikä hidasta sinua. Siirto on yhteensopiva vähemmän tunnettujen käyttöjärjestelmien, kuten FreeBSD ja Gentoo, kanssa. Tämän BitTorrent-asiakkaan esteettinen vetovoima lisää vain viehätysvoimaa.

Vuze

Tämä ominaisuuksilla täytetty BitTorrent-asiakas on saatavana Macille, Linuxille ja Windowsille. Vaikka se on hiukan raskaampi kuin muut vaihtoehdot, sillä on hienoja etuja. Voit käyttää sitä VPN: llä ja jopa toistaa videoita samanaikaisesti. Se ei ole täysin avoimen lähdekoodin asiakas, joten on joitain mainoksia. Vaalealla puolella maksetulla versiolla ei ole mainoksia ja voit toistaa tiedostoja ennen kuin lataus on valmis.

Hukuttaa

Tämä on käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta yksi parhaimmista BitTorrent-asiakkaista aloittelijoille. Sillä ei ole mainoksia, koska Deluge on opensource, joten se on aika nopea. Voit laajentaa Deluge-ominaisuuksia asentamalla laajennuksia heidän viralliselta verkkosivustoltaan. Useiden hyödyllisten kolmansien osapuolien laajennusten lisäksi on olemassa selainten ja sovellusten laajennuksia. Se ei ole vain saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille, vaan se toimii myös FreeBSD: ssä.

Popcorn-aika

Olet voinut arvata nimellä, että tämä BitTorrent-asiakas on vähän ainutlaatuinen. Sitä on kuvattu BitTorrent-ohjelmiston avulla elokuvien suoratoistoon. Koska torrentia käytetään yleensä elokuviin, tämä olisi ihanteellinen elokuvien ystäville. Se on jonkin verran kuin Netflix ja se tulee jopa VPN-palveluiden kanssa.

Jos et vieläkään ole päättänyt, mistä BitTorrent-asiakkaista löydät parhaiten, katso mikä sopii parhaiten ja nauti suosikkivalintasi mukana olevista erityisominaisuuksista..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments