Ovatko kaikki VPN-palveluntarjoajat luotettavia? – Opas VPN-läpinäkyvyyteen ja verkkoturvallisuuteen

[ware_item id=33][/ware_item]

Internet ei ole turvallinen paikka. Verkkoturvallisuus on aina uhka. Siksi organisaatiot ja yritykset käyttävät verkkotietosuojan ja tietojen suojaamiseen tietoturvatyökaluja. Ja yksi nykyään suosittu tietoturvatyökalu on VPN.


VPN tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. VPN: n käyttö on helppoa. Jos selaat Internetiä, liikenteesi ohjataan julkisiin palvelimiin. Koska nämä julkiset palvelimet ovat julkisia, ne voidaan hakkeroida ja siepata helposti. VPN: n tehtävänä on laittaa verkkoliikenteesi salattuun tunneliin, jotta kukaan ei voi sieppata verkkoliikennettäsi ja voit selata Internetiä turvallisesti ilman pelkoa siitä, että joku snoopisi online-toiminnoissasi ja tiedoissasi..

Viime vuosina VPN-palveluntarjoajat ovat kuitenkin olleet huomion keskipisteessä. Sen sijaan, että tarjota tietoturvaa, jota yksityishenkilöt, organisaatiot ja yritykset tarvitsevat, jotkut heistä toimivat päinvastoin. Vaikka ne tarjoavat salatun tunnelin verkkoliikenteellesi, joten kukaan ei voi siepata tai seurata online-toimintaa, he puolestaan ​​pääsevät tähän salattuun tunneliin ja seuraavat kaikkia toimintojasi.

Itse asiassa joidenkin VPN-palveluntarjoajien kanssa on ollut ongelmia lokien ja asiakkaiden tietojen pitämisestä. Ja he käyttävät näitä tietoja myydäkseen mainostajille, jotta he voivat lisätä mainoksia suojaamattomille sivuille. Nämä VPN-palveluntarjoajat voivat jopa varastaa henkilöllisyytesi ja muut tärkeät tiedot. Mutta pahin, mitä nämä VPN-palveluntarjoajat voivat tehdä, on antaa asiakkaidensa tiedot viranomaisille. Viranomaiset voivat käyttää tietojaan seuratakseen jokaista liikettä ja toimintaa.

Näin tapahtui miehelle, joka pidätettiin, koska FBI pystyi jäljittämään sijaintinsa miehen VPN-palveluntarjoajan heille antamien tietojen perusteella. Miehet syytettiin seksuaalisesta häirinnästä ja muista rikoksista. Voidaan ajatella, että tämä on kunnossa, koska VPN auttaa viranomaisia ​​jäljittämään huonoja ihmisiä. Mutta vaikka se tapahtui syystä, se, että VPN voi silti käyttää sijaintiasi ja muita tietojasi ja antaa niitä jollekin, on kuitenkin pelottavaa.

VPN-palveluntarjoajien tulisi varmistaa ihmisten verkkoturvallisuus ja heidän tarvitsemansa yksityisyys, joista vain jotkut suuret nimet VPN-teollisuudessa ovat parhaimmillaan, kun taas loput heistä vain hyödyntävät VPN-tunnisteitaan ja varastavat tietoja, etenkin ilmaisten VPN-verkkojen tapauksessa..

Toinen varjoisa asia, jonka jotkut harvinaiset VPN-palveluntarjoajat tekevät, on heidän tietosuojakäytäntöjensä valeaminen. He kertovat asiakkailleen yksityisyyden merkityksestä heidän käyttöehdoissaan ja että he eivät pidä lokitietoja tai tietoja tai mitään heidän asiakkailleen, ja heitä kuitenkin syytetään tekemästä samaa, esimerkiksi: Hola VPN: n skandaali, joka muuttui virukselliseksi 2015.

Pahempaa on, että tällaiset VPN: t kuluttavat tonnia rahaa vain hyvien arvostelujen ja suositusten maksamiseksi, jotta he voivat saada asiakkaat käyttämään palveluitaan. Joten jos tiedossa oleva VPN ei anna meille tarvittavaa suojausta, mitä ihmiset voivat tehdä suojellakseen yksityisyyttä verkossa? Tietysti VPN: n käyttö on pakollista, jos tarvitset verkkoturvaa. Tätä varten on joitain luotettavia VPN-palveluntarjoajia, jotka eivät vähennä asiakkaiden luottamusta heihin. Tämän lisäksi jokaista Internetin käyttäjää olisi koulutettava muutamasta vaiheesta pelastukseen mahdollisilta online-turvallisuusuhilta.

3 tapaa varmistaa verkkoturvallisuus

Tietysti yksi parhaimmista asioista, jotka voit tehdä piilottaaksesi verkkoliikenteesi yleisöltä ja mahdollisesti hyökkääjiltä, ​​on VPN: n käyttö. Se ei kuitenkaan ole kaikki mitä voisit tehdä asialle. On joitain muita tapoja varmistaa, että olet kaikki turvassa verkossa! Tietysti tärkein asia on luotettavan VPN: n käyttö, jota ei ole koskaan ollut missään huonossa kirjassa. Jos et tiedä miten erotella toisistaan, meillä on luettelo sellaisista luotettavista VPN-palveluntarjoajista, jotka tekevät parhaansa pitääkseen sinut suojattuna verkossa. Toiseksi, seuraavat ovat 3 tapaa, joilla voit varmistaa maksimaalisen online-tietoturvan, lukuun ottamatta luotettavan VPN: n käyttöä.

1. Tarkista, onko HTTPS

Yksi on asentamassa HTTPS kaikkialle. Tiedät, että selaat turvallista verkkosivustoa, jos verkkosivustolinkin lopussa on HTTPS. Sen vieressä tulisi olla myös lukkokuvake, jotta voidaan varmistaa, että selaat turvallisessa paikassa.

2. Asenna mainosten estäjä

Toinen tapa on asentaa mainosten estäjä. Mainosten esto on hyvä tapa estää mainoksia ja haittaohjelmia, jotka voivat tulla tietokoneeseesi tai verkkoliikenteeseen Internetin selaamisen aikana. Mainosten estäjällä ei tarvitse murehtia mainoksista, jotka yhtäkkiä ilmestyvät näytölle, eikä sinun tarvitse huolehtia, jos napsautat niitä vahingossa, koska mainosten estäjä estää sen jo ennen niitä ärsyttäviä, haitalliset mainokset ilmestyvät näytölle.

3. Muuta DNS-asetuksia

Viimeinen asia on muuttaa DNS-asetusta. DNS tarkoittaa verkkotunnuspalvelinta. Sinun on vaihdettava DNS-asetukseksi Quad9 tai Cloudflare 1.1.1.1, jotta voit varmistaa suojatun yhteyden.

Nämä ovat muutamia tapoja, joilla voit suojata online-yksityisyyttäsi luotettavan VPN-palvelun käytön lisäksi.

Varo VPN-läpinäkyvyyttä

Valinnat parhaille VPN-palveluntarjoajille, jotka ovat toisin kuin muut tavalliset VPN-verkot, yrittävät tuoda läpinäkyvyyttä VPN-teollisuuteen. Jotkut vastuullisuutta tarkistavista yrityksistä myös kutsuvat kaikkia VPN-palveluntarjoajia olemaan avoimempia ja vastuullisempia tuotteistaan. He käyttävät AWS CloudWatchia epäilyttävien palvelintoimintojen seuraamiseen. Tämä on käyttäjien luottamus VPN: iin. Loppujen lopuksi, jos jokin VPN ei ole luotettava, uutisia pyritään välttämään, aivan kuten Hola VPN: n tapaus.

VPN: ien tarkistetaan olevan totta heidän tietosuojakäytännössään. He kutsuvat myös VPN-yrityksiä tarjoamaan parempaa tietoa yrityksistä ja tuotteista. VPN: ien käytön kasvaessa tällä digitaalisen tietoturvan uhka-aikakaudella VPN-palveluntarjoajia on kuitenkin yhtä paljon kuin hiekkarakeita rannalla. Siksi on tärkeää olla varovainen ja varovainen tällaisten VPN: ien suhteen etsimällä perusteellisesti ostamasi VPN: ää. Varmista, että he eivät lataa tai pidä kirjaa käyttäjän toiminnasta.

Lopullinen sana

Verkkoturva ja yksityisyys ovat todella suuri huolenaihe. Ja koska siellä on monia VPN-verkkoja, on vaikea tietää, mihin tuotemerkkiin tai yritykseen voi luottaa. Siksi käyttäjien on tutkittava perusteellisesti voidakseen tietää parhaimmista VPN-palveluntarjoajista, jotka täyttävät heidän tietoturvavaatimuksensa. Luotettavan VPN: n käytön lisäksi heidän tulisi myös toteuttaa joitain muita yllä lueteltuja turvatoimenpiteitä tuplatakseen turvamurmaansa ja välttääkseen mahdolliset hyökkäykset.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments