Miksi VPN: n käyttäminen Instagramilla on hyödyllisempää kuin luulit

[ware_item id=33][/ware_item]

Instagram on yksi markkinoiden parhaista kuvanjakoalustoista. Henkilökohtaisten valokuvien jakamisen ja tykkäämisen tai uudelleenjakamisen lisäksi Instagram voi olla enemmän kuin sosiaalinen media. Se on myös hyvä alusta kaikkien kuvien tallentamiseen ja tallentamiseen. Se on myös hyvä työkalu muokata valokuvia ja tehdä niistä luovampia. Lisäksi voit käyttää Instagramia myyntipisteiden esittämiseen esittämällä kuvia osana esitystäsi.


Instagram, kuten kaikki muutkin siellä olevat sosiaaliset mediat, on kuitenkin haavoittuvainen, kun kyse on sisältörajoituksista, pakotettuista mainoksista tai, mikä pahempaa, esteettömyydestä muissa paikoissa. Jotkut maat tai paikat, jotka eivät salli sosiaalisen median käyttöä, kuten Instagram, omassa maassaan. Tästä geoblocking on kyse. Jotkut maat tai yritykset estävät tietyn työkalun käytön tietystä IP-osoitteesta. Yksi esimerkki maasta, joka estää sosiaalisen median käytön, on Kiina.

Joten jos rakastat matkustaa ja saada Instagram
valokuvia matkallasi, mutta maa ei salli sinun käyttää sitä
olisi turhauttavaa tilannetta. Mutta voit tehdä jotain tässä. Miten?
Eli käyttämällä VPN: tä.

VPN tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. VPN: tä käytetään online-tietoturvan ja yksityisyyden tarjoamiseen käyttäjille. Jos selaat Internetiä, verkkoliikenne menee julkisiin palvelimiin. Ja nämä julkiset palvelimet ovat alttiita hyökkäyksille. Hakkerit voivat siepata tämän liikenteen seurataksesi kaikkia toimiasi ja päästä jopa tietoihisi tai sijaintiisi.

Mutta kun käytät VPN: tä, verkkoliikenne on
suunnattu salattuun tunneliin. Tämä salattu tunneli piilottaa verkkosivusi
liikennettä. Tarkoittaa, online-toiminnot ja sijainti ovat piilossa eikä ketään
voi valvoa tai siepata sitä ollessasi salatussa tunnelissa. Sinä pystyt
selaa turvallisesti Internetiä pelkäämättä, että joku snoopia sinua.

Joten miten tämä vaikuttaa Instagram-käyttöesi? Ja onko todella tarpeen käyttää VPN-kuvaa kuvan jakamiseen, kuten Instagram?

VPN: n käytöstä Instagram: n kanssa on etuja. Saatat ajatella, että se on tarpeetonta, mutta hyödyt ovat korkeat, kun löydät oikean VPN: n, jota voit käyttää, joten voit käyttää Instagramia vapaasti. Tästä syystä:

Piilota mainostajilta

Instagram käyttää paikannustietoa käyttäjien sijainnin selvittämiseen ja käyttää näitä tietoja asianmukaisten mainosten näyttämiseen. No, paitsi maantieteelliseen sijaintiin, yleensäkin, käyttääkö Instagram paikkatietoja tai maantieteellistä sijaintia, tosiasia on silti, että Instagramilla on valtuudet lisätä mainoksia syötteeseesi ja profiiliisi. Joten jos sinulla on VPN, mainostajat eivät tiedä aktiviteettiasi eivätkä he voi pakottaa sinua mainoksiin. Voit vapaasti käyttää sovellusta huolehtimatta siitä, että näet jonkun ei-toivotun mainoksen.

Voit käyttää Instagramia muissa maissa

Muistatko Kiinaa? He estävät kaikenlaisia ​​sosiaalisen median kanavia koko maassa. Ja kun olet heidän maassaan, et pääse Instagramiin, edes Facebookiin, Twitteriin tai LinkedIniin. Mutta jos käytät VPN: tä, IP-osoitteesi on piilotettu eikä Kiina edes tiedä, oletko heidän maassaan. Tämän avulla voit vapaasti käyttää sovellusta ja ottaa Instagrammahdollisia kuvia matkoillaan heidän maahansa.

Vältä sensuuria ja seurantaa

Toinen VPN: n käytön etu on, että IP-osoitteesi on aina piilotettu muihin maihin matkustettaessa. Tällä vältetään sensuuri tai seuranta. Voit matkustaa turvallisesti ja käyttää puhelintasi vapaasti pelkäämättä, että joku seuraa tai sensuroi jokaista online-toimintaa.

Nämä ovat vain joitain etuja, joita VPN: n käyttäminen puhelimellasi ei tarkoita, että pääset vain Instagramiin, vaan selaat Internetiä matkapuhelimellasi matkan aikana.

Jos sinulla on edelleen ongelma piilottaa sijaintisi matkan aikana, voit silti tehdä muita tapoja. Vaikka VPN: n käyttö on tehokkain tapa, jota voit käyttää, tässä on joitain tapoja, joita voit silti kokeilla:

  • Kysy kotioperaattoriltasi tai Internet-palveluntarjoajalta, tarjoavatko he online-pääsyn Kiinan kaltaisiin maihin. Yleensä palveluntarjoajat sallivat pääsyn Kiinan kaltaisiin maihin. Mutta haittana on, että se on hidas, edullinen ja joskus myös epäluotettava.
  • Voit käyttää välityspalvelimia. Välityspalvelut ovat kuitenkin toisinaan myös epäluotettavia ja melko kalliita, toisin kuin VPN-verkoissa.

Vinkkejä oikean VPN: n löytämiseen

Markkinoilla on paljon VPN-verkkoja. Niiden satojen kanssa saatat joutua stressiin valitsemalla sinulle sopivan. Joten, jotta löydät oikean VPN: n, tässä on joitain huomioitavia asioita:

Vinkki # 1 - VPN-verkot, joissa on paljon palvelimia

Jos matkustat Kiinaan, sinun pitäisi olla
muistutti, että se on jo estänyt satoja tai tuhansia IP-osoitteita
estää pääsyn tietyille verkkosivustoille tai sovelluksille. Joten varmista, että etsit VPN: tä
palveluntarjoaja, joka piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja antaa sinulle IP-osoitteen, joka on
ei Kiinan estoluettelossa.

Vihje 2 - mobiiliominaisuudet

Toinen asia, joka sinun on otettava huomioon etsiessäsi VPN: tä Instagram- tai sosiaalisen median käyttöön, on sen mobiiliominaisuudet. Joskus VPN: t ovat käytettävissä vain työpöydällä. Sinun pitäisi löytää palveluntarjoaja, joka sallii myös VPN-yhteyden matkapuhelimella, jotta voit yhdistää myös muita laitteita. Varmista myös, että VPN toimii paremmin mobiililaitteissa, koska käytät mobiililaitteita suurimman osan ajasta. Heillä olisi myös oltava laaja VPN-mobiilituki, johon voit ottaa yhteyttä, jos ilmenee ongelmia.

Vihje 3 - VPN-tietosuojakäytäntö

Sinun tulisi myös tutkia VPN-palveluntarjoajan tietosuojakäytäntöä. Siellä on paljon palveluntarjoajia, jotka suhtautuvat tietosuojakäytäntöön erittäin kevyesti. Mene toimittajien kanssa, joilla on tiukat turvallisuus- ja tietosuojakäytännöt. Varmista, että he eivät pidä lokitasi aktiviteeteistasi ja muista online-tiedoista.

Pähkinänkuoressa

Nämä ovat vain joitain asioita, jotka sinun on harkittava, kun etsit VPN: ää, jotta voit käyttää Instagram-sovellusta vapaasti ja turvallisesti. VPN: n avulla voit paitsi nauttia Instagramin käytöstä, mutta se tarjoaa sinulle myös online-suojauksen. Tämän avulla voit käyttää Instagramia ilman pelkoasi, että joku snoogaa sinua tai joku antaa sinulle mainoksia, joita et halua nähdä. Olet myös varma, että kukaan ei sensuroi tai seuraa jokaista liikettäsi.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments