Miksi pienet geeksisi vaativat vanhempien ohjausta Internetissä

[ware_item id=33][/ware_item]

Siitä tulee ylpeä hetki, kun pikkuinen auttaa sinua Internet-tekniikan tehtävissä. Kuitenkin niin jännittävä kuin se voi näyttää, sillä on myös taustalla olevia vaaroja, etenkin paikassa, jossa hyökkääjät väijyttävät itsensä ja odottavat oikeaa naiivia käyttäjää hyökkäämästä.


Itse asiassa meillä on taipumus kouluttaa lapsiamme kaikilla puolilla, olipa kyse sitten murrosiän murrosikästä, sukupuolen kasvattamisesta heidän suojelemiseksian sukupuoliteitse tarttuvilta sairauksilta, puolustustovereidensa puolustautumisesta tai epäröinnistä hyväksyä mitään muukalaiselta. Mutta suurin osa meistä kaipaa lastensa kouluttamista suojaamaan itseään Internetissä. Valitettavasti tätä ei tapahdu huolimattomuudesta, vaan koska useimmat vanhemmat eivät edes tiedä vanhempien ohjauksen vakavuutta Internetissä.

Todennäköisesti, jos luet tätä blogin viestiä, sinun on oltava varovainen ja välittävä vanhempi. Otetaan sitten ensin selville, mitä (jumala kieltää) voi tapahtua lapsille Internetissä, ja sitten tutkitaan vanhemmuuden toimenpiteitä, jotka on toteutettava näiden lasten vaarojen välttämiseksi..

vanhemmat opastavat lapsilleen Internet-turvallisuuteen


Tietokalastelupetoksen syötti

Internet on täynnä ihmisiä, jotka haluavat rikkoa Internetin käyttäjien tärkeitä tietoja vilpillisten menettelyjen vuoksi. Paras saalis tällaisille ihmisille voisi olla lapsia, jotka eivät pääse rikoksentekijän tarkoitukseen. Itse asiassa he käyttävät alaikäisiä käyttäjiä lasten parhailla verkkosivustoilla saadakseen kiinni kokemattoman uhrin. Joten, täällä voimme ohjata lapsiamme olemaan puhumattakaan muukalaisten kanssa samalla tavalla kuin ottamatta vastaan ​​karkkeja tuntemattomilta ihmisiltä. Valitettavasti, kuten siellä on edelleen sieppauksia, jopa lapsille annettujen toistuvien ohjeiden jälkeen, voi olla myös tietojenkalastelupetoksia.

Tietokalastelupetokset voivat tapahtua sähköpostitse, pikaviesteinä tai vain näyttämällä käyttäjälle houkuttelevia tietoja mainoksissa. Mahdollisuuksien minimoimiseksi vanhemmat voivat kuitenkin parhaiten poistaa evästeet käytöstä selaimella, joka näyttää vähemmän mainoksia. Tietoja sähköposteista, yleensä, tällaiset sähköpostit lähetetään monille ihmisille kerralla, minkä vuoksi ne on merkitty roskapostiksi. Voimme kouluttaa lapsiamme vastaamaan roskapostia tai napsauttamaan niissä olevia linkkejä. Viesteihin voimme hanki VPN huijata sijaintiamme, mikä vaikeuttaa tietojen kalastelijoiden pääsyä lapsillemme. VPN: n käyttäminen tietojenkalastelupetosten välttämiseksi on hyödyllistä, koska monissa VPN: issä on sisäänrakennettu ominaisuus estää haittaohjelmat ja salata kaikki lähetetyt ja vastaanotetut tiedot, mikä tekee siitä turvallisen ympäristön..

Underworldin troijalaiset ja virukset

Ikästä riippumatta virukset ovat suuri uhka jokaiselle Internetin käyttäjälle. Siksi on olemassa useita oppaita, joilla vältetään viruksen hyökkäykset verkossa. Erityisesti lapset eivät välitä viruksista huolehtimisesta pääasiassa siksi, että he eivät ole riittävän varovaisia. Tai ehkä he eivät ole keränneet rahaa laitteen ostamiseen, mikä tekee heistä vähemmän varovaisia.

He eivät tiedä, että jotkut virukset eivät edes tuhoa laitetta, vaan hankkivat kaikki henkilökohtaiset tiedot tietokoneelta. Vielä pahempaa, jotkut troijalaisista vakoilevat viruksia, jotka piiloutuvat ja syövät itsensä henkilötietoihin ilman uhrin heikointa tietoa. Joten isojen vanhempien vastuulla on saada lapset tietoisiksi asian vakavuudesta.

Paras tapa välttää viruksia on asentaa asianmukaiset viruksentorjunta ja palomuurit. Muista mitätöidä ihmisten yleinen väärinkäsitys saada VPN-laite laitteen suojaamiseksi viruksilta, mikä on väärä käsite, joka tekee laitteestasi haavoittuvan. Kyllä, sillä on Internetissä monia etuja, mutta se ei suinkaan ole suojaa viruksilta. VPN: n käyttö auttaa pitämään tarkkailua ja hakkerointia loitolla henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi. Virukset voivat kuitenkin estää vain viruksentorjunta. Kouluta lapsiasi anti-virusten ja palomuurien käytöstä.

Yksityinen, mutta julkinen verkkokiusaaminen

Kuten meitä vanhoja, jotka olivat tapana hankkia uusia esineitä ja uusia löytöjä fyysisessä maailmassa, lapset tekevät nykyään samoin digitaalimaailmassa. Heillä on tietokoneita tehdä löytöjä ja kouluttaa itseään pelaamalla sitä, mikä on myös oppimiseen erittäin tärkeätä. Vaikka tietokoneiden kanssa oppiminen tekee älykkäämpiä lapsia, siihen on myös vakavia haittapuolia. Vanhanaikainen kiusaaminen johti fyysiseen kidutukseen, uuden sukupolven kiusaaminen eli kyberkiusaaminen on kuitenkin henkistä kidutusta, joka voi johtaa vakaviin rikoksiin, valitettavasti laki.

suojaa lapsesi verkossa

Nuorten rikollisuus on yleistymässä, jota vastaan ​​eri maat ovat tehneet erilaisia ​​nuorten oikeudenmukaisuutta ja rikollisuutta koskevia toimia. Tiukeimmat nuorten rikollisuuden vastaiset lait ovat Yhdysvalloissa (6-vuotiaat); Intia (7); Pakistan (7); Srilanka (8); Etelä-Afrikka (10); Saudi-Arabia (7); Singapore (7); Arabiemiirikunnat (7); Malediivit (10); Australia (10); Malesia (10) ja eräät muut alueet, joilla rangaistamiseen tarkoitettu ikä on 6-10 vuotta. Muissa maissa, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa (10); Uusi-Seelanti (13); Chile (14); Brasilia (12); Israël (12); Japani (14); Kiina (14); Saksa (14); Italia (14); Ranska (13); ja Kanadassa (12) alaikärajassa on jonkin verran rentoutumista. Toisaalta maat, kuten Egypti (15); Ruotsi (15); Filippiinit (15); ja Argentiina (16) ovat lievempiä. Alankomaissa 18-20-vuotiaita pidetään nuorisorikollisina, eikä alle 18-vuotiaille ole rangaistusta, paitsi jos tehdään erittäin vakava rikos..

Yhdysvalloissa alaikäraja laski niinkin alhaiseksi kuin 6 vuotta vuonna 2002 nähtyään monia alaikäisten rikollisuuden tapauksia. Eikä ikärajan lasku on ollut alhainen, mutta myös joitain 6 ja 7-vuotiaiden lasten pidätyksiä on ilmoitettu, mikä oikeuttaa sen, miksi laki on ensisijaisesti annettu ja miksi vanhempien tulisi suhtautua lasten internetiin erittäin vakavasti. Huolimatta siitä, että joissakin maissa ikäraja on hiukan alempi ja toisissa hieman korkeampi, on huomattava, että kaikissa maissa on joitain alaikäisten rikollisuuden vastaisia ​​lakeja tai ainakin muutetaan sitä koskevaa lakia..

Lue myös: Paras VPN Yhdysvalloissa

Koska Internetistä löydät kaikenlaisia ​​ihmisiä ympäri maailmaa tai teet tuntemattomia ystäviä digitaalisessa mediassa, on erityisen lasten kiusaamisen riski. Syynä on se, että lapset oppivat ja omaksuvat asiat nopeasti ilman paljon harkintaa tai että lapset ovat luonteeltaan omituisia ja impulsiivisia. Joten lapset joko hyväksyvät ystäviensä verkkorikoksia tai he käyvät aggressiivisia keskusteluja pienten erimielisyyksien takia, mikä tekee heistä haavoittuvaisia ​​rangaistamaan lakia. Jotkut lapset eivät edes tiedä verkkokiusaamisesta, ja he vain rentoutuvat aggressiivisiin keskusteluihin sosiaalisessa mediassa sanomalla toisilleen loukkaavia asioita, jotka voivat aiheuttaa heille vaikeuksia. Joten, mikä on ratkaisu siihen?

Koska koulut eivät opeta verkkokiusaamisen kaltaisissa asioissa, vanhempien on koulutettava pieniä, naiiveja nörttejä tarkkailemaan heidän sanojaan Internetissä. Koska lapset tekevät koulutuksen jälkeenkin yleensä virheitä, vanhemmat voivat noudattaa yksinkertaisia ​​ohjeita pitääkseen asian ajan tasalla.

 • Saa heidät tottumaan keskusteluihin henkilökohtaisesti Internetissä käydyn keskustelun kautta
 • Ohjaa heitä ajattelemaan korkeammin kuin toinen haittaa aiheuttava henkilö ja tee heistä harjoitteluun meditaatiota ja itsensä rauhoittamista hillitäkseen aggressiivisuutta varhaisissa murrosikäisissä vuosina
 • Kouluta heitä verkkokiusaamisen seurauksista
 • Kuuntele heidän pieniä ongelmiaan
 • Hanki VPN lapsille välttääksesi seurauksia, jos ne kuitenkin kiusaavat vihassa (se ei ole epäeettinen ratkaisu, koska me kietoudumme toisiinsa ja pelastamme lapsemme, vaikka he joutuvatkin nyrkkiin taistelemaan)

Asia haitalliselle sisällölle

Miksi pienet geeksisi vaativat vanhempien ohjausta Internetissä

Nuoret eivät jätä kiviä kääntämättä löytääkseen halunsa sukupuoleen. Siksi he eivät ajattele lain asettamia rajoja. Lain mukaan jokainen alle 18-vuotias alaikäinen ei voi katsella pornografiaa, käyttää sitä tai osallistua siihen. Useimmat lapset houkuttelevat kuitenkin sitä, mitä heidän ystävänsä harjoittavat, ja suusanallisesti otetaan liian vakavasti.

Ongelmana on, että Internetissä ei ole suuria tai pieniä rikoksia. Mikään ei anna sinulle takuita tai sakkoja ja voit vapaasti mennä. Tietoverkkoseurannan avulla kaikki kaatuneet turkikset voidaan tallentaa ja ryhtyä oikeustoimiin. Joskus kun alaikäinen ei ole mukana itse, frenemiat häiritsevät heitä lähettämällä yksityiset kuvat, jotka he ovat jakaneet yhteisten ystävien kanssa. Mutta seuraukset vaihtelevat maittain.

Lue myös: Tarkista IP-osoitteesi IP-tarkistustyökalumme avulla

Joten mitä seurauksia tällaisille rikoksille tapahtuu melkein jokaiselle lapselle ilman, että tuntuu tuntuvan jopa tekevän rikoksen? Puhutaanko hyvin suoraan. Vaikka se on laiton, seurauksilla ei yleensä ole mitään lakia. Syy siihen, miksi maat kieltävät tällaiset teot murrosikäisille ja lapsille, on se, että he eivät ole tietoisia siitä, mikä heille on oikein ja mikä väärin, ja myös siihen, että he ovat impulsiivisia ja pudotavat tällä hetkellä. He ovat myös aggressiivisia ottaessaan ankaria kostoja. Ja kun he kostaavat, siitä tulee noidankehä, jota he eivät voi oikeasti lopettaa. Vahingoittaakseen enemmän kuin heidän vihollisensa aiheutti heille haittaa, he tekevät vähän enemmän kuin mitä he tekivät ja niin se saavuttaa korkeuden. Kun he huomaavat, että on liian myöhäistä, on todellakin liian myöhäistä. Se, mitä kaikki aloitti pelkällä vannon sanalla DP: ssä, menee käsittämättömään korkeuteen. Alla on lueteltu seuraukset, joita lapsille voi tapahtua tällaisissa olosuhteissa:

 • Matala itsetunto, koska nöyryytetään kokoontumisissa
 • Itsepuolustuksen aggression lisääntyminen huomattavasti
 • Eristäminen ja tuottavuuden puute pelkäävän paljastamisen vuoksi
 • Lopulta virus on laitteessa väärinkäytön vuoksi pornografisilla verkkosivustoilla
 • Pyrkimys pornografiseen toimintaan kohtuuttomuuden perusteettomuuden vuoksi loukkauksen ja nöyryytyksen jälkeen

Joten se on väistämätöntä? Ehdottomasti ei. Vanhemmat voivat ryhtyä tiettyihin varotoimenpiteisiin pitääkseen tällaiset ongelmat oikeudenmukaisesti. Seuraavassa on ratkaisuja, joita vanhemmat voivat seurata:

Lue myös: ExpressVPN-arvostelu.

 • Ole ensinnäkin ystävällinen lasten kanssa niin, että he jakavat kaikki ongelmat pieninä tai pieninä alussa
 • Lasten turvallisten selainten, kuten Zoodlesin, Maxthonin, jne. Käyttäminen tai valvotun profiilin käyttäminen laitteissa, joihin he pääsevät pääsemään kotona
 • Tee heille toinen sisäänkirjautuminen vanhempien valvonnan avulla

Nämä ovat toimenpiteet, jotka voit tehdä kotona välttääksesi heille aiheutuvia ongelmia. Koska emme kuitenkaan pysty seuraamaan heitä 24 tuntia vuorokauden ympäri, voimme silti jättää heidät haavoittuviksi myös tällaisten toimenpiteiden jälkeen kotona. Paras ratkaisu on tehdä tämä kaikki yhdessä ystävystymisen kanssa heidän kanssaan. Ystävien avulla tarkoitamme kirjaimellisesti ystäviä; kuuntelee kaikkea heiltä ilman harkintaa tai ankarasti. Tiettyjen asioiden suhteen meillä on kuitenkin oltava vakava näkökulma, ellei tiukka, kun keskustelemme asioista, jotka heidän pitäisi tehdä oman turvallisuutensa vuoksi, joten he eivät pidä sitä vitsinä..

Miksi pienet geeksisi vaativat vanhempien ohjausta Internetissä

Pelin uhka

Jälleen puhuessaan Internetin hirviöistä, viruksista, lapsilla on taipumus unohtaa heidät pelatessaan peleihin. He lataavat kaikenlaisia ​​pelejä, joista tulee myöhemmin väistämätöntä virusta. Ja vielä kerran, saamme tietää kuinka tappavaa tietokoneellesi on, jos unohdat virustorjuntaohjelman päivityskutsuja, etenkin kun lapset ovat kotona. Pidä tietokoneesi virustorjunta ja palomuuri aina aktiivisena.

Toinen asia, joka vanhempien on erittäin tärkeä tietää, on digitaalinen piratismi. Valitettavasti monet vanhemmat eivät opeta itseään kaikista verkkorikoksista, jolloin heidän lapsensa ja itsensä tietämättömät ovat. Digitaalinen piratismi lataa sisältöä, kuten musiikkia, pelejä tai elokuvia ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Valitettavasti tässä on se, että kun monet vanhemmat sanovat lapsilleen, etteivät koskaan myy tai varasta mitään, he jättävät huomiotta kertovan heille, että se pätee kaikkialle, jopa Internetiin. Moraalin lisäksi syy siihen, että siitä tuli rikos, on se, että digitaalisesti laittomasti tehty sisältö tehdään yleensä syöttinä käyttäjien hyökkäykselle. Oikea tie on turvallinen tapa.

Lue myös: Katso FIFA: n maailmancupin live-ottelut verkossa

Joillekin sadun uskoville, kuten punainen ratsastushuppu, voi tuntua okealta ajatella varastaa varkaalta. Päivän lopussa varas on kuitenkin varas, vaikka he varastuisivat mustilta, harmailta tai valkoisilta markkinoilta. Jos kuitenkin tarvitset kovaa tarvetta eikä oikealla tavalla löydy oikeita juttuja Internetistä, käytä VPN: ää, mikä tekee siitä paljon helpomman ja turvallisemman.

Kybervandalismi on jälleen yksi rikos, jonka monet ihmiset tekevät vitsinä tai vain niin kuin tietämättä mitä se todella on. Kybervandalismi vahingoittaa jonkun (yleensä yritysyhteisön) tietoja, joka aiheuttaa haittaa heidän liiketoiminnalleen. On hauskaa hylätä yritys tai yrittäjä, joka on heidän ideansa ruma uusina vuosina, etenkin kun sinulla on henkilökohtainen kauna heitä kohtaan tai kovat tunteet huonon palvelun takia. Kuitenkin niin houkuttelevalta kuin voi tuntua, sillä on yhtä vakavia seurauksia kuin sisällön omistajan nostamalla kanne oikeuteen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments