Mikä on VPN ja miten se toimii

[ware_item id=33][/ware_item]

Vaikka Internetillä on valtava merkitys jokapäiväisessä elämässämme, se on silti usein vaarallinen meille tietojen suhteen. Siksi turvallisuus on välttämätöntä Internetissä. Monet palvelut on päivitetty toimimaan verkossa. Jaat arkaluontoisia tietoja Internetissä päivittäin. Siellä on hakkereita ja saalistajia, jotka sinun on pidettävä silmällä. Saatat olla yllättynyt kuullessasi kuinka helppoa ja edullista on pysyä turvassa verkossa VPN: n avulla.


Ymmärtääksesi kuinka VPN toimii, sinun on ensin ymmärrettävä, mitä VPN tekee.

VPN: n kaksi ydintoimintoa

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on 2-in-1-tyyppinen kauppa. Joten jos tarvitset sitä yhteen tarkoitukseen, saat toisen palvelun sen mukana. Lue lisää ymmärtääksesi, mitkä nämä kaksi avaintoimintoa ovat ja kuinka ne antavat sinulle paremman verkkokokemuksen kokonaan.

Online-suojaus

Virustorjuntaohjelmat ovat edistyneet päivä päivältä. Joten ei ole syytä olla huolissaan siitä, että sinulla on mahtava asennettu laitteeseesi, eikö niin? Väärä! Laitteella offline-tilassa ja verkossa työskentelemisessä on suuri ero. Ainoa tapa, jolla virus pääsee järjestelmään offline-tilassa, on se, jos se on tuotu järjestelmään levyn tai USB: n kautta. Se rohkaisi virustorjunta välittömästi toimimaan. Se varoittaa vaarasta ja korjataan se. Virus ei ole ainoa vaara Internetissä. On hakkereita, jotka vain odottavat sinun antavan vartijasi alas. Kun olet muodostanut yhteyden julkiseen Wi-Fi-verkkoon, kuka tahansa muu samaa Wi-Fiä käyttävä käyttäjä voi hiipiä järjestelmääsi. Kuvittele, että sosiaalisen median tilisi, pankkitilisi ja henkilökohtaisten tietojen vuotaminen vaarantuvat.

Toinen yhä turhauttavampi aihe on valtion virastojen käyttäjien vakoilu. Laki saattaa kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä, mutta hallitus voi aina löytää porsaanreikiä sen kiertämiseksi. On paljon organisaatioita, jotka etsivät henkilökohtaisten tietojen seuraamista. He käyttävät näitä tietoja käyttäjäprofiilien luomiseen. Markkinointitutkijat toimivat samalla tavalla, vaikka heillä voi olla vähemmän resursseja kuin hallituksella. Käyttäjäprofiilisi on hyödyllinen, kun he haluavat siirtää valittuja tuotteita / palveluita sinulle. Netizens on jo raivoissaan siitä, kuinka paljon tällaisilla organisaatioilla on hallussaan heidän yksityisiä tietojaan. He eivät huomaa, että heidät pommitellaan tai jatkuvasti pommitettaisiin mainosten kanssa.

Facebookin kohdalla oli suuri häiriö kerätä käyttäjiltä tietoja epäeettisesti ja käyttää niitä voiton tuottamiseen. Facebook on vain yksi sovellus. Kuvittele olevansa paljastettu joka sekunti, kun olet online-tilassa. Facebookia ei ole edes lueteltu rikollisjärjestöksi. Oletko tietoinen järjestäytyneestä verkkorikollisuudesta, joka hyödyttää tietämättömyyttäsi? Se on aika pelottava ajatus ja uhka on todellinen

Joten mitä voidaan tehdä tämän perusteettoman valvonnan välttämiseksi?

Lue opas: Kuinka valita VPN-palvelu

Vaikka on parasta kuljettaa omalla Internet-laitteellasi, on joskus julkisen Wi-Fi-yhteyden käyttöä tai verkkoon yhdistämistä väistämätöntä. Täällä VPN siirtyy sisään pelastaaksesi päivän! Tavallisesti saapuvat ja lähtevät tietosi kulkevat vapaasti ympäri, jolloin kenen tahansa asianmukaisen ohjelmiston avulla voi tarkkailla sinua. VPN toimii siten, että se luo salatun kanavan yksinomaan tietosi. Aina lähettäessäsi tai vastaanottaessasi tietoja VPN: n ollessa päällä, se kulkee turvallisesti tämän kanavan läpi. Tällä tavalla kukaan muu käyttäjä ei pääse murtautumaan järjestelmääsi. Yhdellä VPN-tilillä suojattavien laitteiden lukumäärä vaihtelee yrityksittäin. Voit yhdistää useita laitteita VPN-tiliisi kotona tai suojata kämmenlaitteesi liikkeellä ollessasi julkisessa verkossa / Wi-Fi.

Saatat olla huolestunut siitä, että luotettavat VPN: t ovat kalleimpia. Tässä on nopea vinkki: valitse pidempi tilaus, jotta kuukausittain veloitettavat rahamäärät vähenevät huomattavasti. Toinen pitkäaikaisten sitoumusten poiminta on, että sinulla on usein mahdollisuus muodostaa samanaikainen yhteys useampaan laitteeseen. Kun ymmärrät, kuinka VPN-palvelut toimivat halutun laadun tarjoamiseksi alhaisilla hinnoilla pitäen samalla terveen voiton, ymmärrät kuinka hyödyntää sitä.

Pääsy myönnetty

Verkkosisällölle on usein rajoituksia asuinpaikkasi mukaan. Tämä voi johtua tekijänoikeuslakeista, jotka eroavat toisistaan ​​eri paikoissa, tai valtion kieltoista. Saatat olla tietoinen siitä, että joissakin maissa kielletään voimakkaasti aikuisille suunnattu sisältö. Muilla hallituksilla on kiireellisempiä syitä, jotka pyörivät politiikan ympärillä. Oppositiossa on usein ihmisiä, jotka julkaisevat sisältöä, joka voi olla loukkaavaa hallitsevalle puolueelle. Muina aikoina kyse ei ole sisäisestä tilanteesta, vaan hallituksesta, joka yrittää rajoittaa kansalaisten pääsyä vieraaseen sisältöön.

On olemassa useita kansainvälisiä uutissivustoja, jotka on kielletty esimerkiksi Kiinassa. Aasian draamat ovat saaneet suosiota massojen keskuudessa, mutta monet suositut korealaiset draamasivustot eivät salli katselua Etelä-Korean ulkopuolella. Tietysti sinun on tiedettävä, kuinka pahamaineinen japanilainen musiikkiteollisuus on, kun heidän on puolustettava kiivaasti heidän tekijänoikeuksiaan. Voit harvoin löytää japanilaisia ​​albumeita YouTubesta tai muista ilmaisista streaming-alustoista. Heidän virallisista musiikkivideoista on lyhyitä versioita, ja siinä se on. He ansaitsevat ehdottomasti pitää voitot, jotka ansaitsevat sijoituksistaan ​​maan talouden suojelemiseksi, mutta kielto on liian ankara kansainvälisille faneille..

Luotettava VPN on paras ratkaisu tällaisiin ongelmiin, joten selvitetään kuinka VPN toimii järjestelmän huijaamiseen.

Se, kuinka VPN toimii rajoitetun sisällön käyttöoikeuden myöntämisessä, estää sinua seuraamasta IP-osoitteesi kautta. Siksi tämä liittyy suoraan online-suojausta koskevaan osioon ja kuinka VPN-verkot tarjoavat kaksinkertaisen hyödyn. Tunnistetaan ensin IP-osoitteesi. Olet yhteydessä Internetiin Internet-palveluntarjoajasi (ISP) kautta. He ovat osoittaneet palvelimen sinulle. Palvelimen IP-osoite on oikea IP-osoitteesi. Se näkyy aina, kun käyt verkkosivustolla. Se on kaikkien saatavilla toisesta päästä. Sen avulla voit seurata sinua hallituksen seurantaa tai markkinointia varten.

Mikä on ratkaisu? Piilota oikea IP-osoitteesi! VPN toimii juuri näin. Kun kytket VPN: n päälle, valitset palvelimen sen sijainnin perusteella, jonka haluat näyttää verkkosivustoille. Esimerkiksi, jos haluat katsoa korealaista draamaa, eteläkorealaisen IP-osoitteen pitäisi olla näkyvissä; muuten verkkosivusto ei salli videon katselemista. Tässä tapauksessa sinun pitäisi valita Etelä-Korea ensisijaiseksi sijainniksi VPN-asetusten joukosta. VPN-palveluntarjoajasi määrittää palvelimen Etelä-Koreassa. Tämän draamasivuston kannalta IP-osoitteesi näyttää, että olet kirjautunut sisään Etelä-Koreasta. Joten verkkosivusto ei estä sinua draaman seuraamisesta. Tapahtui, että kyseisen Etelä-Korean palvelimen IP-osoite näkyy nyt IP-osoitteena missä tahansa, ellet muuta VPN-asetuksia. Tämä piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja oikea sijainti täydellisesti.

Älä huolestu, jos et löydä palvelinta, joka toimii tietyn streaming-sovelluksesi tai verkkosivustosi kanssa. Suurin osa hyvistä VPN-palveluntarjoajista tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa live-keskustelua koulutettujen ammattilaisten kanssa. He voivat helposti löytää sinulle sopivimman palvelimen ja antaa neuvoja sopivasta VPN-protokollasta. Palvelimen tulisi olla lähelläsi nopeaa suoratoistoa varten, ja olisi hienoa, jos VPN-palveluntarjoajasi omistaa suuren määrän palvelimia. Tämä jakaa kuormituksen palvelimien välillä mahdollistaen salamannopeuden Torrenting-, pelaamista ja suoratoistoa varten.

Nyt kun olet oppinut, mikä VPN on ja miten se toimii, sinun pitäisi olla tietoinen vaihtoehdoista. On olemassa useita hyviä VPN-palveluntarjoajia, mutta varokaa, että monet verkkosivustot ovat alkaneet kieltää suosittuja VPN-yrityksiä. Sinun on tehtävä vähän tutkimusta sen mukaan, miksi tarvitset VPN: tä. Tutustu suosittuihin VPN-verkkoihin, jotka ovat kuuluisia erityisesti erityyppisille käyttäjillesi tarjoamisesta. On useita Pelaamisesta tunnetut VPN: t, Suoratoisto ja Torrenting-sijainti on erittäin tärkeää, jos odotat rajoitettujen verkkosivustojen / sovellusten lukituksen avaamista. Tarkista, vastaavatko heidän tarjoamansa edut tarpeitasi ja onko hinta oikea. Ei ole mahdollista, että et löydä täydellistä VPN-tyyppiä nykyään saatavana olevalla lajikkeella.

Kuvalainat: wpbeginner.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments