Kuinka valita VPN – Jokainen nimikkibitti Tietoja VPN: istä

[ware_item id=33][/ware_item]

Vaikuttaa mahdotonta selviytyä nykypäivän digitaalisella aikakaudella ilman Internetiä. Internetin käyttö ei kuitenkaan ole aivan turvallista etenkin silloin, kun hakkereita ja vakoojia on verkossa niin paljon, että he seuraavat vain yhtä uhrin virhettä. Tällaisessa tilanteessa verkkoturvallisuus ei jää valinnaiseksi, vaan siitä tulee pakollinen vaihe Internetin käytön varmistamiseksi. Kun puhumme verkkoturvasta, VPN on huipputekninen kilpi, joka suojaa tietojamme ja kaikkea sitä, mikä kulkee Internetin kautta palvelimien kautta. Siksi, kun olet tekemisissä kommunikoinnin, selaamisen, verkkokaupan tai suoratoiston kanssa, VPN-verkko pitää sinut turvassa ja tarjoaa etuja samanaikaisesti. Oletetaan, kuinka VPN vain tekee sen. 


Saatavana NordVPN: n 3-vuoden suunnitelma vain 2,99 dollarilla

Mikä on VPN?

Virtuaalinen yksityisverkko (VPN) on ohjelmisto, joka lisää tietoturvan Internet-yhteytesi suojaamaan laitteesi tunkeilijoilta ja niiltä, ​​jotka yrittävät seurata sinua tietämättäsi. Lisäksi VPN vapauttaa verkkosivustot ja sovellukset, joiden hallitukset tai omistajat ovat asettaneet maantieteellisiä rajoituksia. Tämä tapahtuu usein Netflixin kaltaisten suoratoisto-verkkosivustojen ja uutistoimistojen omistamien verkkosivustojen tapauksessa.

Kuinka VPN suojaa sinua verkossa?

No, VPN: llä on kaksi pääkomponenttia: protokolla ja palvelin. Suojausnäkökohta perustuu vahvoihin protokolliin, kuten OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP ja PPTP, jotka muodostavat salauksen. Tämä tarkoittaa, että saapuvat ja lähtevät tietosi ovat salattuja, joten kukaan muu käyttäjä ei voi käyttää niitä.

Lisäksi maksat Internet-palveluntarjoajallesi, että hänelle myönnetään pääsy Internetiin palvelimen kautta. VPN-palveluntarjoaja omistaa VPN-palvelimia eri maissa. Siksi, kun valitset VPN-palvelimen, IP-osoitteesi vaihdetaan VPN-palveluntarjoajan omistamaan palvelimeen. Tämän seurauksena verkkosivustot ja sovellukset eivät pysty selvittämään todellista sijaintiasi. Tämän avulla voit poistaa verkkosivustojen ja sovellusten eston georajoituksilla.  

Miksi tarvitsen VPN: n?

Saatat ajatella, että et ole vaarassa saada hakkerointia, koska sinulla on oma Wi-Fi ja et ole julkisten verkkojen tai ilmaisten Wi-Fi-alueiden ulkopuolella. Henkilökohtaisella Internet-yhteydelläsi on salasana, mutta ammattitaitoinen hakkeri voi todella salata sen, jos he todella haluavat käyttää Wi-Fi-yhteyttä. Kyse ei ole vain Wi-Fi-yhteyden ilmaisesta käytöstä. Itse asiassa kuka tahansa, joka käyttää samaa Internet-yhteyttä, voi helposti käyttää kaikkia järjestelmään tulevia ja sieltä tulevia tietoja.

Tee vahva salasana käyttämällä Salasanan luontityökalu

Kaikki online-tilisi, mukaan lukien verkkopankin, sosiaalisen median, streaming-verkkosivustojen, online-kirjastojen jne. Tilit ovat haavoittuvia. Tietoverkkorikolliset kertovat usein viattomia käyttäjiä käyttämällä kirjanpitoaan rikollisiin toimiin. Voit joutua vakaviin oikeudellisiin syytöksiin, jos näin on. Lainvalvontaviranomaiset luovat käyttäjäprofiileja heidän online-seurannan avulla keräämien mieltymysten perusteella. Käytetyillä verkkosivustoilla ja sovelluksilla sekä esiintymistiheys on myös merkitty. Lisäksi yritykset keräävät tietoja mieltymyksistäsi myös asiaan liittyvien mainosten lähettämiseksi.

    Jos mietit edelleen: "Miksi tarvitsen VPN: n?" vastaus on, että luotettava VPN voi estää tällaisen seurannan ja suojata järjestelmääsi hakkereilta järkevällä tavalla.

Kuka tahansa voi nähdä julkisen IP-osoitteesi. Tarkista IP>>

Pick-vpn-palvelu

Pelkkä usko, että VPN on sinun todellinen pelastajasi verkkoseurannasta, tietoverkkouhista tai verkkohyökkäyksistä, ei riitä, oppiminen siitä, kuinka viisaasti valita VPN, on tärkeä jälkimmäinen vaihe, jota sinun ei tulisi välttää, varsinkin jos olet uusi VPN-käyttäjä. Seuraavassa on alueita, joihin kannattaa tutkia valitsemalla VPN, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Palvelupaikat

Toimintamaiden tarkistaminen on ensimmäinen askel VPN-palvelun valitsemisessa. Jos he eivät tarjoa palveluita omassa maassasi, heillä ei ole palvelimia alueellasi. Selaa VPN-palveluntarjoajia maiden mukaan tai käy läpi luettelo maista, jotka ovat läsnä VPN-palvelun verkkosivustolla, johon olet saanut silmäsi.  

Palvelimien lukumäärä

Kaikissa VPN-palvelun valintaoppaissa selitetään miksi palvelimien lukumäärä on tärkeä. Voi olla satoja VPN-käyttäjiä, jotka käyttävät samaa palvelinta kuin sinä tietyllä hetkellä. Mitä enemmän palvelimia on, sitä suurempi valinta on ja sitä vähemmän kuormaa. Siksi VPN: n ottaminen käyttöön ei vaikuta Internetin nopeuteen vakavasti.

Käyttäjäloki-käytäntö

Jokaisessa maassa on voimassa lakeja, joilla säännellään Internetin käyttäjien toimintaa. Monet lainvalvontaviranomaiset häiritsevät käyttäjän yksityisyyttä kansallisen turvallisuuden nimissä. Seurauksena on, että nämä virastot vaativat käyttäjälokkien pitämistä ja VPN-palveluntarjoajat tekevät juuri sen. Toisinaan he myyvät tätä tietoa myös neuromarkkinointitarkoituksiin. Näin on yleensä tilanne pienemmissä VPN: issä. Siksi valitse yksi, jossa ei ole käyttäjän lokit, kun harkitaan VPN: n valitsemista.

VPN-sovellukset

Useat VPN-palveluntarjoajat optimoivat ohjelmistonsa siten, että se toimii yhtä hyvin erilaisissa käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, iOS, Android jne., Ja useissa laitteissa, kuten kannettavissa tietokoneissa, älypuhelimissa, tablet-laitteissa jne. VPN-yritykset, joilla on erilliset sovellukset eri käyttöjärjestelmille, ovat parempia. Ennen lopullisen päätöksen tekemistä etsi paras VPN-sovellus.   

Asiakaspalvelu

VPN-palvelun käyttämisessä voi olla ongelmia, siksi yritykset, jotka tarjoavat 24/7-live-chatia ja ovat valmiita ratkaisemaan ongelmat nopeasti, ovat parempia. Asiakkaiden kohtelu puhuu paljon VPN-palveluntarjoajan luotettavuudesta. Tämä on erityisen tärkeää, kun joudut kysymään edustajalta palvelimia, joiden avulla voit poistaa tiettyjen suoratoistosivustojen eston.  

Ilmainen VPN-kokeilu

Onneksi monet korkealaatuiset VPN-palveluntarjoajat tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluja uusille käyttäjille muutaman päivän ajan. Kun olet kokenut sen itse, voit määrittää, haluatko sitoutua kyseiseen VPN-palveluun. Rahat takaisin -takuu tarjotaan yleensä rajoitetun määrän päiviä asti, mikä osoittaa vain kuinka varma VPN-palveluntarjoaja on heidän palveluissaan.

Tilaussuunnitelmat

Hintaluokka vaihtelee suuresti VPN-palveluntarjoajien välillä, mutta halvat eivät aina ole huonoja ja kalliit eivät aina ole sopivimpia. Joustavat maksutavat ja hyvä tilauspaketin valinta auttavat päättämään, kuinka valita VPN-palvelu. Parempi arvo tarjotaan yleensä pitkäaikaisissa tilauksissa, kuten yhden vuoden, 2 vuoden tai jopa 3 vuoden suunnitelmissa.

Saatavana NordVPN: n 3-vuoden suunnitelma vain 2,99 dollarilla

Useita laitteita

Voit käyttää yhtä VPN-tiliä samanaikaisesti eri laitteissa, joissa on eri käyttöjärjestelmä. Jotkut VPN-palveluntarjoajat lisäävät laitteiden määrää, joihin voit yhdistää samanaikaisesti hieman kalliimpia tilaussuunnitelmia varten. Voit kytkeä 3–6 laitetta samanaikaisesti luotettavien VPN-verkkojen joukkoon, mutta se riippuu yksinomaan yrityksen käytännöistä.

Käyttäjien arvostelut

Kaiken paljastaa käyttäjän arvostelut Internet-yhteyden nopeudesta asiakaspalveluun. Vaikka olemme sijoittaneet sen loppuun, se on tehokkain tapa oppia muiden kokemuksien kautta. Tämä on fiksu tapa arvioida minkä tahansa VPN-palvelun vetovoimaa. Voit vertailla ja tarkistaa kunkin suosikkilistasi VPN-palveluntarjoajan arvosteluja käyttäjän arvostelujen kautta.  

Katso 3 suosituinta VPN-verkkoa

Jos olet jo aloittanut etsimäsi parhainta tarpeitasi vastaavaa VPN: ää ja se on myös suosittu markkinoilla, olemme kuratoineet 3 suurinta VPN-verkkoa korostaen niiden ominaisuuksia erikseen. Muista, että voit tehdä paremman valinnan tutustumalla ominaisuuksiin ja olemme keskustelleet siitä kuinka yllä. Tässä ovat suositellut VPN-palveluntarjoajamme:

NordVPN

 • Yli 5000 palvelinta 60 maassa
 • 2048-bittinen salaus
 • Multi Login 6 laitteelle
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Netflix-tuki SmartPlay Feature -sovelluksella
 • 75% alennus kolmen vuoden suunnitelmasta

ExpressVPN

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Sotilasluokan salaus
 • Helppokäyttöinen sovellus / ohjelmisto
 • 24/7 Live-tuki
 • 160 sijaintia 94 maassa
 • 49% alennus 15 kuukauden suunnitelmasta

vieraile verkkosivustolla

IPVanish

 • Erinomaiset sovelluksen ominaisuudet
 • Nopeus ja luotettavuus Hyvä
 • 40 000+ nimettömiä IP-osoitteita
 • 1300+ palvelinta yli 75 sijainnissa
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu
 • 46% alennus vuosisuunnitelmasta

vieraile verkkosivustolla

Nyt tiedät, kuinka valita VPN-palvelu ja tärkeimmät VPN-palveluntarjoajat vuonna 2019. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected], jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka valita VPN-palvelu, tai kommentoida alla, jos sinulla on parempia tapoja tehdä niin.

Kuvalainat: CyberWorldMirror.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments