Kuinka torrent turvallisesti ja laillisesti välttäen kaikkia silmäileviä silmiä

[ware_item id=33][/ware_item]

Viime aikoina on puhuttu paljon laillisista torrenteista joidenkin suurimpien torrent-verkkosivustojen pakkokäyttäytymisen tai vapaaehtoisen sammuttamisen kanssa. Luojat ovat järkyttyneitä siitä, kuinka paljon torrent-sivustot pääsevät pääsemään tekijänoikeuksien epäsuoraan loukkaamiseen. On tärkeää huomata, että monet torrent-sivustot kannustavat omistajia tekemään valituksia heille. He noudattavat omistajien toiveita ja poistavat loukkaavat torrentit, jos tekijät esittävät tällaiset pyynnöt.


Ladataan torrent-elokuvia laitonta?

Ongelmana on, että torrent-verkkosivustoja syytetään siitä, että ne antavat muille mahdollisuuden varastaa omaisuutta olemalla välittäjä. Jos torrent-verkkosivustoja ei olisi ollut olemassa, olisi ollut paljon helpompaa jäljittää samanlainen verkkorikollisuus ja ryhtyä oikeustoimiin. Ennen torrentia, käyttäjät latasivat vain tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä Internetiin ja luoja voi määrittää ne helposti. Laillisia torrenteja ympäröivän spekuloinnin määrä saattaa johtaa ihmettelemään, ovatko torrentit laittomia Yhdysvalloissa.

Lukea: Vaihtoehtoja Kickass Torrentille

Kuinka torrentit toimivat?

Sinun on ymmärrettävä torrentin mekanismi vastataksesi kysymyksiin, kuten onko elokuvien lataaminen laitonta henkilökohtaiseen käyttöön? Pohjimmiltaan se on verkostomuoto, joka perustuu ajatukseen vertaisverkkojen tiedostojen jakamisesta tai (lyhyesti sanottuna P2P). Se on ollut olemassa jo yli kymmenen vuotta ja on edelleen paras tapa löytää sisältöä ilmaiseksi, vaikka se olisi tekijänoikeuksien alaista. Torrent-sivustot eivät ota vastuuta tekijänoikeusloukkauksista, mutta hyväksyvät pyynnöt torrentien poistamiseksi vaikutusalaan kuuluvilta omistajilta.

Lue myös: Kuinka tarkistaa Torrent IP-osoitteesi

On melko helppo nähdä ongelma täällä. Kun olet luonut sisältöä ja haluat saada täydet oikeudet siihen, saat viranomaisilta virallisen tekijänoikeustodistuksen. Torrentin käyttäjille voi vaikuttaa siltä, ​​että tuhlataan rahaa nykypäivän paljastetussa online-maailmassa, mutta se on asianmukaisen hallintoelimen myöntämä oikeudellinen asiakirja. Se on yleensä väliaikainen, mutta niin kauan kuin tekijänoikeustodistuksessa on ilmoitettu, sisältö kuuluu siihen, joka haki sitä. Tämä on hankala, koska joillakin tekijöillä ei ole varaa hakea oikeita tekijänoikeuksia tai he ovat liian huolimattomia siitä. Näetkö aukon? Kuka tahansa voi varastaa sisältönsä tai kehittää samanlaista sisältöä ennen laillisen tekijänoikeustodistuksen hakemista. Nyt tämä sisältö kuuluu copycat-puolueelle eikä todelliselle omistajalle. Kuten mainittiin, kaikki eivät hae tätä asiakirjaa, mikä tarkoittaa loputonta sisältöä, jonka kuka tahansa voi noutaa ja ladata valitsemallaan alustalla. Torrenting-sivustot voivat sitten löytää sen helposti, jolloin se on kaikkien Torrentin käyttäjien käytettävissä. Seurauksena on, että sisältö varastetaan ilman kehittäjän nimenomaista lupaa, mutta omistaja ei voi tehdä tekijänoikeusvaatimusta kenellekään, koska he eivät laillisesti omista kyseistä sisältöä. Tämä on porsaanreikä, jota Torrenting-sivustot hyödyntävät. Onko se epäeettistä? Joo. Onko Torrenting laiton? Ei. Lataus ei ole syytöntä, ellei luoja ole ladannut sisältöä ilmaiseksi tai heidän tekijänoikeusrajansa on päättynyt.

Sen sijaan, että kerätään tietoja yhdestä lähteestä, jokainen tiedosto rakennetaan keräämällä kappaleita useista eri verkkolähteistä. Tämä toimi suoritetaan samanaikaisesti ja lopputulos on täysin järjestetty, jolloin saat täydellisen tiedoston, joka ei sisällä korruptiota. Vierailet vain torrent-verkkosivustolla ja etsit mitä haluat. On suodattimia ja luokkia, jotka auttavat sinua. Kun lataus on päättynyt, voit sallia siemennuksen, mikä tarkoittaa, että koko tiedoston jakelu on tapahtunut. Joten 'kylvökone' sekä lataa että lähettää tiedot. Leech puolestaan ​​on käyttäjä, joka ei salli kylvöä lataamisen jälkeen, joten sillä on kielteinen vaikutus järjestelmään. Siksi "piikit" oleminen ei ole asia, josta olla ylpeä. Käyttäjät voivat löytää kaikenlaisia ​​tiedostoja, mukaan lukien ohjelmistot, musiikki, videot, pelit ja sovellukset. Se on täysin ilmainen, mikä on hienoa käyttäjille, mutta kauhea tekijöille, jotka eivät saa rojaltia työstään.

tarkista torrent vpn

Onko Torrenting laiton Yhdysvalloissa?

Tekijänoikeuksin suojatun sisällön varastaminen ja levittäminen ilmaiseksi on varmasti laitonta monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee välttää torrentit, jotka loukkaavat omistajien oikeuksia. Ei ole niin vaikeaa tarkistaa, onko tiedosto suojattu tekijänoikeuksilla. Jos se on ladattavissa hintaan virallisella verkkosivustollaan, se on varmasti tekijänoikeuksien alainen. Omistajat mainitsevat aina, onko tiedosto käytettävissä ilmaiseksi, joten on parempi etsiä sitä. Saatat nähdä myös kirjan vanhempia versioita tai lopullisen version, joka lähetetään tarkistettavaksi torrentien keskuudessa ennen sen varsinaista julkaisua. Tällaisen sisällön lähettäminen ja lataaminen on laitonta.

torrent turvallisesti turvallisilla vpns-tiedostoilla

Joskus tekijänoikeuksien voimassaoloaika on vanhentunut tai lähettäjä on löytänyt jonkinlaisen porsaanreikiä käytettäväksi tekosyynä. Torrentit eivät ole kokonaisuudessaan laitonta, mutta kun he eivät kunnioi tekijänoikeuksia, niistä tulee Yhdysvaltain liittovaltion hallituksen kohde. Viranomaiset ovat aiemmin ryhtyneet tiukkoihin torrent-verkkosivustoihin ja seuraavat edelleen niitä tarkkaan. Sinun tulisi yrittää olla vaarassa itseäsi laittoman torrent-lataamisen takia, varsinkin kun voit ostaa tiedoston oikeiden kanavien kautta.

IPV 728 × 90 (sarja 8)

Mitkä ovat lailliset torrentit?

Se riippuu yksinomaan maasi tekijänoikeuslakeista, jotka kertovat sinulle, onko torrent-laillinen vai ei. Tämä tarkoittaa, että sinun on etsittävä niitä etukäteen. Yhdysvallat suhtautuu melko tiukasti omistajien oikeuksien suojaamiseen. Siksi sinun on luettava nämä lait yksityiskohtaisesti. On vähän mahdollisuuksia löytää tapoja tehdä siitä laillista, jos asut Yhdysvalloissa. Tekijänoikeudet asetetaan paikoilleen vuosikymmeniin tai koko elämän ajan. Esiintyy edelleen kysymys, onko elokuvien lataaminen laitonta henkilökohtaiseen käyttöön? Joo! Ei ole niin vaikeaa vuokrata DVD-levyä tai tilata suoratoistopalvelua, kuten Netflix. Et halua kohdata varoituksia tai oikeustoimia pahimmassa tapauksessa vain elokuvalle. On hienoja sovelluksia, jotka voivat ostaa musiikkia laillisesti ja tukea suosikkitaiteilijoita. Monet ohjelmistotuotteet ovat saatavana viruksettomina virallisilla verkkosivustoillaan. Kirjat voitaisiin lainata muilta kirjamatoilta tai kirjastoilta, jos et halua käydä kirjakaupassa.

Lue myös: Bittorrent vs uTorrent

Jotkut tekijät tarjoavat kirjojaan ilmaiseksi joskus rajoitetun ajan, joten hyödynnä sitä. Voit myös ilmoittautua arvosteluun. Muusikot lataavat musiikkiaan ilmaiseksi suoratoistoksi SoundCloudiin, joka on loistava paikka löytää uusia artisteja. Sovelluksen sisäisiä ostoksia sisältäviä mobiilisovelluksia voidaan ladata ja käyttää myös ilmaiseksi. On myös paljon tapoja löytää ilmainen sisältö ja lailliset torrentit.

Kuinka torrent turvallisesti?

Aina on vaara, että virukset vioittavat järjestelmääsi, joten hyvä virustorjunta on välttämätöntä, ennen kuin aloitat torrentin. Opit tunnistamaan korkealaatuiset torrentit muiden käyttäjien palautteista. Jos et ole varma laittomista torrentista, voit ottaa ylimääräisen vaiheen suojautuaksesi viranomaisten vihalta..

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, joka suojaa hakkereilta ja organisaatioilta, jotka pyrkivät keräämään arkaluonteisia tietoja online-tilassa.

Jos on sisältöä, jota et voi laillisesti hankkia sijainnin, saatavuuden tai maksutavan takia, luotettava VPN on paras tapa torrenttiin turvallisesti. Yleensä Internet-tiedot liikkuvat vapaasti laitteiden välillä. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka käyttää samaa verkkoa kuin sinä (olipa kyse sitten Wi-Fi-verkosta vai paikallisesta verkosta), voi käyttää sitä nopeasti ja hakkeroida järjestelmääsi. VPN tuottaa suojatun salatun kanavan, jonka kautta kaikki tietosi kulkevat. Tämä suojaa järjestelmääsi ja tietojasi uteliailta silmiltä, ​​kuten tiedustelupalvelut tai hakkerit.

Näin voit käyttää Torrentia parhaiten

Yritä valita VPN, joka ei sijaitse maassa, jossa käyttäjän yksityisyyttä koskevat lait ovat epäsuotuisat. Yhdysvallat on tunnettu siitä, että se nuuskii tietojen keräämistä, jonka pidät mieluummin luottamuksellisena.

Valitse Torrent VPN joka sijaitsee maassa, jossa heillä ei ole velvollisuutta luovuttaa asiakastietoja.

tarkista torrent vpn

Olisi täydellistä, jos kyseinen VPN-yritys ei pitäisi käyttäjiensä lokitietoja. VPN: t hidastavat Internet-nopeutta, mikä on torrentin käyttäjille mahdollisuus. Joten etsi VPN, joka on suosittu nopeaa nopeuttaan varten ja joka on erityisesti vahvistettu kestämään raskastehtäviä Internetissä kuten torrentiaa. Paras tapaus olisi valita VPN, jolla on erityisiä ominaisuuksia P2P: n jakamiseen.

Olisi väärin sanoa, että piinaaminen yleensä on laitonta kaikissa maissa. Sinun on vain valittava älykkäitä tapoja estääksesi sinua tarttumasta kiusaamiseen.

Lue myös: Paras BitTorrent-asiakas

Jos asut paikassa, jossa torjunta on laitonta, kuten Amerikan yhdysvallat, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska jne., Ehdotuksemme olisi yhdistää itsesi paikoista, kuten Intia, Pakistan, Sveitsi, Bangladesh jne. Tämän avulla voit välttää rajoitukset Torrentin käytön aikana ja nauttia ilmaisesta kokemuksesta.

Viimeisen vaiheen helpottamiseksi, joka on yleensä varsin mielenkiintoista, olemme tarkistaneet muutama Torrent-verkkosivusto. Katsotaanpa joitain vuoden 2019 parhaita torrent-verkkosivustoja, joihin voit ladata torrenteja turvallisesti VPN: n avulla.

Vuoden 2019 suosituimmat Torrent-verkkosivustot

Jos etsit torrent-verkkosivustoa ja sinulla on vaikea valita, mitkä gazillioneista ovat parhaat, joista voit valita, voit lisätä kirjanmerkkeihin tämän luettelon parhaista torrent-verkkosivustoista, jotka olemme laatineet sinulle. Jos mietit, ovatko nämäkin laillisia, se riippuu jälleen maasta, jossa asut. Mutta varmasti, jos käytät VPN-viihdettä, jonka olet jo vakuuttunut, miksi sinun pitäisi, se tekee sinusta nimettömän ja mikään hallitus ei voisi kertoa, että olet rikkonut lakeja, koska et kuulu mihinkään VPN-verkkoon. Joten, bingo!

Kriteerit, joiden perusteella olemme laatineet tämän luettelon, tarjoavatko nämä torrent-sivustot laadukkaita torrentteja ja jos siemeniä on paljon, mitä kaikki torrenterit etsivät. Joten tässä on luettelo vuoden 2019 parhaista torrent-verkkosivustoista ilman enempää.

Yksityinen lahti

Tietenkin, tämä klassikko on listan kärjessä, koska se on pelin vanhin, ja siellä on melko paljon kylvöitä. Koska se on yksi edelläkävijöistä, käyttäjät luottavat torrenttiinsa kaiken päälle ja niin mekin!

RARBG

Jos etsit vain pikseloitua laatua, tämä on oikea torrentisivusto sinulle. Siinä on se HD-sisältö, jota olet seurannut. Vielä yksi asia, sillä ei ehkä ole paljon torrentteja ja määrä on alhainen, mutta laatu tyydyttää kaikki P2P-harrastajat.

Tarkista myös: Parhaat torrent-sivustot vuonna 2019

ExtraTorrent

Tämä on yksi torrent-verkkosivustoista, jotka ovat kamppailleet ja taistelleet selviytymisen puolesta. Toinen suuri hitti torrent-teollisuudessa, joka ei ole vain tuottanut sitä, vaan onnistunut myös vuosien varrella.

LimeTorrents

Tämä on käyttäjien mukaan yksi valtava tietokanta-torrent-verkkosivusto. Heidän taajuutensa on melko hyvä, mistä syystä heidän torrenttinsa palaavat takaisin ja niin he rakensivat valtavan tietokannan valtavasta kokoelmasta laillisia torrenteja, joita saatat tarvita. Et todellakaan halua missata tätä suosittua.

1337x

Tämä paras torrent-verkkosivusto on paras vintage-ystäville. Jos etsit vanhoja ja hämäriä videoita, tämä on oikea valinta sinulle. Vaikka heidän tietokantaansa ei välttämättä ole yhtä suuri kuin muutamalle muulle jättiläiselle tässä luettelossa, heillä on varmasti se vanha asia, jonka olet etsinyt turhaan kaikkialta.

TorrentDownloads

Meidän piti laittaa yksi loppuun, mutta tämä sopii tyylikkäästi 'viimeisen mutta ei vähäisimpään' -väliosaan. Kaikki, mukaan lukien me, rakastavat rohkeaa torrentinsivuaan. Tämä antaa sinulle kuvan niiden luotettavuudesta. Lisäksi saat hyvää laatua sisältävän sisällön ja suuren tietokannan, josta etsiä. Kaikki tämä tekee ehdottomasti tämän vaihtoehdon osaksi parhaita torrent-verkkosivustoja.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments