Kuinka seurata tikanheiton Grand Slamia verkossa VPN: n avulla

[ware_item id=33][/ware_item]

Darts Grand Slam on vuotuinen tikanheittokilpailu. Se tunnetaan yleisemmin nimellä bwin Grand Slam Of Darts. Sen järjestää Professional Darts Corporation (PDC). Britannian tikanheitto-organisaatio on heidän kilpailijansa. Professional Darts Corporation (PDC) kutsuu Britannian tikanheitto-organisaation parhaat pelaajat tapahtumiin. Näiden 2 organisaation välillä on aiemmin järjestetty joitain kilpailuja.


Pelin muoto on 4 jalkaa. Tämä turnaus pelataan vuosittain marraskuussa Wolverhampton Civil Hallissa. Ensimmäinen turnaus pelattiin vuonna 2007. Vuoden 2007 kolmen ensimmäisen finaalin mestari oli Phil Taylor.

Se tulee olemaan Grand Slam Of Darts -sarjan kolmennentoista kausi tänä vuonna. Sen järjestää Professional Darts Corporation. Tapahtuma alkaa 9. marraskuusta ja päättyy 17. marraskuuta 2019 Wolverhamptonissa, Englannissa. Se järjestetään Aldersleyn vapaa-ajan kylässä kuten vuonna 2018. Voittajan palkintorahat ovat 125 000 puntaa.

Kunkin vuoden mestarit

2007: Phill Taylor voitti Andy Hamiltonia

2008: Phill Taylor voitti Terry Jenkinsin

2009: Phill Taylor voitti Scott Waitesia vastaan

2010: Scott Waites voitti James Wadea vastaan

2011: Phill Taylor voitti Gary Andersonia vastaan

2012: Raymond Van Barneveld voitti Michael van Gerweniä vastaan

2013: Phill Taylor voitti Robert Thorntonia vastaan

2014: Phill Taylor voitti Dave Chisnallia vastaan

2015: Michael Van Gerwen voitti Phil Taylorin

2016: Michael Van Gerwen voitti James Wadea vastaan

2017: Michael Van Gerwen voitti Peter Wrightia vastaan

2018: Gerwyn Price voitti Gary Andersonia vastaan

Pelaajat, joilla on korkeat keskiarvot

Ryhmävaihe

Phill Taylorin keskiarvo: 114,65 (2014)

Geert De Vosin keskiarvo: 113,86 (2015)

Michael Van Gerwenin keskiarvo: 112,66 (2018)

Gary Andersonin keskiarvo: 112,54 (2018)

6 parasta pelaajaa

1. sijoitus: Phil Taylor

2. sija: Michael Van Gerwen

3. sija: Scott Waites

4. sija: Raymond Van Barneveld

5. sija: Gerwyn Hinta

6. sija: Gary Anderson

7. sijoitus: James Wade

Televisioyhtiöt (Yksityiskohta)

Koko turnauksen yleisradioyhtiö on Sky Sports. Kattavuus jaetaan Sky Sports Action-, Sky Sports Arena-, Sky Sports Mix- ja Sky Sports Main Event -kanavien kesken.

Iltapäivän esitys alkaa kello 13.00, ja iltaistunnot lähetetään klo 7.00. alkaen.

Voit seurata kaikkia työpöydälläsi tai kannettavassasi olevia Sky Sky -sovelluksen toimintoja, jotka ovat saatavilla myös iOS- ja Android-älypuhelimissa ja tablet-laitteissa, jos olet jo asiakas..

Sky Go on saatavana myös useilla alustoilla, mukaan lukien Amazon Fire -laitteet, iPad, Mac-tietokoneet ja kannettavat tietokoneet, Playstation 3, PS4 ja Xbox One..

Televisiolähetysten luettelo

  1. Sky Sports Iso-Britanniassa
  2. RTLZ Alankomaissa
  3. Kwesse Afrikassa
  4. Fox Sports Australiassa
  5. OSN Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa
  6. Taivas Uudessa-Seelannissa
  7. Nova Slovakiassa ja Tšekissä
  8. Viasat Tanskassa ja Norjassa
  9. Pragosport Unkarissa

Kuinka käyttää VPN: tä dartsin Grand Slam -katselun katsomiseen

Seuraa vain alla olevia ohjeita ja voit helposti katsella Darts Grand Slam Of VPN -sovellusta:

Vaihe 1

Valitse nopea VPN-palveluntarjoaja.

Vaihe 2

Rekisteröidy tai rekisteröidy.

Vaihe 3

Yhdistä VPN-palvelimeen, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa.

Vaihe 4

Kirjaudu sisään, kun peli alkaa.

Vaihe 5

Nauttia!

Parhaat VPN: t, jotka voivat katsella tikanheiton Grand Slam -tapahtumaa kaikkialta maailmasta

Se on peli, jolla on paljon faneja ympäri maailmaa, mutta kaikki eivät voi katsoa sitä live-tilassa. Sinulla ei kuitenkaan pitäisi olla hätää, koska VPN on kaikki mitä tarvitset. Alla on joitain parhaimmista VPN: eistä:

ExpressVPN - Voittaja

Kuinka seurata tikanheiton Grand Slamia verkossa VPN: n avulla

ExpressVPN on myös yksi VPN-pisteiden kärkijoukosta. ExpressVPN ei tarvitse kiitosta saadakseen paikkansa VPN-alalla, kaikki tietävät sen melko hyvin. Paras kaikista ominaisuuksista on, että se on erittäin turvallinen. Se on erinomainen nopeus. Se toimii myös Netflixin kanssa. Se on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Se on melko monipuolinen ja tukee kaikkia laitteita. Se tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua. Muu kuin se, se on erinomainen suoratoisto etenkin hämmästyttävän nopeuden vuoksi. Se antaa myös käyttäjilleen 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Sen avulla voit käydä rajoitetussa sisällössä ohittamalla maantieteelliset rajoitukset. Se tarjoaa hämmästyttäviä ominaisuuksia, kuten: ei lokitietoja, rajoittamaton palvelinkytkin, luokan paras salaus, nolla tietämys DNS, tapikytkin, jaettu tunnelointi ja rajaton kaistanleveys.

Tällä hetkellä he tarjoavat uskomattoman paljon yhden vuoden suunnitelmaansa. Se maksaa 6,67 dollaria / kk yhdessä 3 kuukauden ilmaisen palvelun kanssa.

NordVPN

Kuinka seurata tikanheiton Grand Slamia verkossa VPN: n avulla

NordVPN on kuuluisa VPN. Sillä on kirjautumattomuuskäytäntö. Se

mukana tulee nopea-kytkin, nopea, rajoittamaton kaistanleveys, käyttäjäystävällinen

käyttöliittymä ja kaksinkertainen salaus, DNS-vuodonsuojaus, räätälöityjä VPN-protokollia eri tarkoituksiin ja CyberSec (jota käytetään mainosten estämiseen), joten olet kaksinkertainen turvallisuus!

NordVPN on yhteensopiva iOS: n, Androidin, Windowsin, MacOS: n, Chromen ja Firefoxin kanssa. He hyväksyvät myös maksun Bitcoinin kautta.

Hinnoittelustaan ​​11,95 dollaria kuukaudessa kuulostaa todellakin kalliilta. Tällä hetkellä voit kuitenkin käyttää 70% alennusta heidän 3-vuoden suunnitelmastaan ​​vain 3,49 dollarilla / kk 30 päivän rahat takaisin -suhteella

Takuu, joka on rehellisesti iso asia!

Lisäksi heidän 2-vuoden suunnitelma maksaa nykyään 4,99 dollaria / kuukausi, josta tulee 58% alennus. Yhden vuoden suunnitelma maksaa nyt 6,99 dollaria / kuukausi 41% alennuksella.

IPVanish

Kuinka seurata tikanheiton Grand Slamia verkossa VPN: n avulla

IPVanish on myös luotettu ja yleisesti tunnettu VPN. Se on yksi markkinoiden ensimmäisistä VPN-palveluista, ja sen luotettavuus on edelleen laaja. Se tarjoaa korkean turvallisuuden ja on erittäin luotettava.

Joitakin heidän uskomattomista ominaisuuksistaan ​​ovat: nimettömät torrentit, monialustainen suojaus, ei lokit, rajoittamaton P2P-liikenne, rajaton palvelimen vaihto ja rajaton kaistanleveys.

On aina hyvä saada kunnollinen 7 päivän rahat takaisin -takuu, kuten yksi IPVanish tarjoaa. Heillä on yli 1000 palvelinta yli 60 maassa, joten on hyvä mahdollisuus löytää sopiva BitTorrenting VPN-palvelin helposti niiden kautta.

Voit nauttia OpenVPN- ja L2TP / IPsec VPN -protokollien turvallisuudesta viidessä laitteessa samanaikaisesti IPVanishin kanssa.

Heidän yhden vuoden suunnitelma maksaa 4,87 dollaria / kk tällä hetkellä huikealla 60% alennuksella.

CyberGhost

Kuinka seurata tikanheiton Grand Slamia verkossa VPN: n avulla

CyberGhost on myös suosittu VPN. Sitä kutsutaan myös monialustaiseksi VPN-ratkaisuksi. Siihen luotetaan, koska se tarjoaa ominaisuuksia, kuten IP-osoitteen piilottaminen, ei lokit, mainosten estäminen, Wi-Fi-suojaus, vankka salaus, suojatut tapahtumat ja keskustelut, haittaohjelmien estäminen ja monialustainen suojaus.

Sillä on globaaleja palvelimia. Tämä sovellus toimii Android-, iOS-, Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Se on myös nopea, joten sinun ei tarvitse odottaa pitkään videoiden suoratoistoa tai pelata pelejä.

Paras uutinen on, että saatavilla on ilmainen kokeiluversio. Muu kuin tällä hetkellä, he tarjoavat tällä hetkellä 77% alennusta 3-vuotisesta suunnitelmastaan. Alennettu hinta on 2,99 dollaria / kk 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Yksityinen Internet-yhteys

Kuinka seurata tikanheiton Grand Slamia verkossa VPN: n avulla

PIA VPN on myös erittäin suositeltu käyttäjille ympäri maailmaa. Yksityinen Internet-yhteys (PIA) tarjoaa ominaisuuksia, kuten: korkean tason salaus, mukautetut VPN-protokollat, vakaa VPN-yhteys, helppokäyttöiset sovellukset ja hyvä tukikeskus.

Sillä on 3307 palvelinta 32 maassa. Se on yhteensopiva Windowsin, Linuxin, Macin, Androidin, iOS: n jne. Kanssa. Liikennelokeja ei pidetä. Siinä on myös P2P-tuki, joka sopii täydellisesti Torrenting-ohjelmiin. Voit myös kytkeä 5 laitetta samanaikaisesti yhteen PIA-tiliin.

Kolme tehokasta VPN-protokollaa, nimittäin PPTP, OpenVPN ja L2TP / IPSec, ylläpitävät tietoturvaa. Se estää myös mainoksia, seurantalaitteita ja haittaohjelmia.

PIA maksaa 6,95 dollaria / kuukausi. Tällä hetkellä heidän paras tarjous, joka on heidän yhden vuoden suunnitelma, maksaa 3,33 dollaria / kk 67%: n alennuksella ja 7 päivän rahat takaisin -takuun mukana.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments