Kuinka seurata Jones vs. Santos & Nunes vs. Holm Online – UFC

[ware_item id=33][/ware_item]

Jos olet potkuri-fani, sinun on täytynyt olla kuullut UFC-kilpailusta. Kyllä, se on paras sekoitettujen taistelulajien (MMA) myynninedistämisalusta, joka on vastustamaton kaikille taistelulajien ystäville. Kaikki kiistelmät väkivaltaisesta urheilusta ja urheilun kieltäytyminen armottomasta, jonka takia UFC kamppaili aikaisemmin, mutta ei kuitenkaan voinut asettaa ystävilleen unohtaa sen kovaa toimintaa.


Se alkoi ainutlaatuisena taistelutapahtumana, jossa eri taistelijat, joilla oli asiantuntemus erillisistä taistelutavoista, kilpailivat kädestä käteen -taisteluissa. Tämän alun kanssa MMA syntyi. Kyllä, taistelija, jolla on monenlaista taitotyyliä kuten brasilialainen Jiu-Jitsu, nyrkkeily, Muay Thai, Karate, Judo, Paini, Sambo ja muut.

Jokainen UFC-ottelu on täysimittainen, taitava MMA-toimenpide, jossa jokainen isku vastustajalle lasketaan ja lasketaan hyvin. Suuri puolustustaidot kiihdyttävät myös väkijoukkoja, koska boolia vältetään terävällä pienellä pään liikkeellä. Kuvittele nämä käärmeen nopeat liikkeet parhaista parhaista taistelijoista, jotka kilpailevat keskenään Ultimate Fighting Championship, UFC.

Kuinka katsella UFC 216: ta verkossa

Seuraa tätä vaiheittaista vaihe-opasta katsellaksesi UFC: n suoraa lähetystä verkossa:

 • Tilaa yksi suositeltu VPN palvelut, me suosimme NordVPN ja  ExpressVPN
 • Lataa VPN-sovellus laitteellesi
 • Yhdistä VPN: ään, siirry palvelinluetteloon ja muodosta yhteys maahan, jossa UFC sallii suoratoiston.
 • Suoratoista UFC 216 suorana ilmaiseksi.

Lisää kanavia UFC 238 Live -sieppaamiseen

UFC-ohjelmaa lähetetään erilaisilla merkittävillä kanavilla eri alueilla sen upean ja alkuperäisen UFC FIGHT PASS -sovelluksen lisäksi pay-per-view-tapahtumien lisäksi. UFC: llä on oma verkko, joka lähettää myös live-toimintaa eri maissa. Merkittävimpiä kanavia, joita UFC: n ilmatoiminta sisältää, ovat:

 • FOX Sports 1 (Yhdysvallat)
 • FOX karkotettiin (Yhdysvallat)
 • Sportsnet 360 (Kanada)
 • Globo (Brasilia)
 • Sky Sports (Uusi-Seelanti)
 • BT Sport 1 (UK & Irlanti)
 • Abu Dhabi Sports 6 (useita alueita)
 • FOX (useita alueita)
 • UFC-verkko (useita alueita)
 • Wowow (Japani)

Nämä kanavat osoittavat vain UFC-taisteluita verkossa, mikä ei sisällä ruokahaluasi täyttämistä suurimmasta MMA-toiminnasta. Joten suosittelemme, että valitset UFC-taisteluita suoratoistona eli katsot UFC: tä verkossa saadaksesi koko näytön ja näytön ulkopuolella tapahtuvan toiminnan muiden UFC-alkuperäisten lisäksi, jotka sisältävät haastattelut, TV-ohjelmat (The Ultimate Fighter) & muut), aiemmat ottelut ja live-taistelut.

UFC: n tulevat ottelut - koko aikataulu

Katso koko aikataulu virallisella verkkosivustolla täällä>>

Vaihda digitaaliseen - Katso kaikki UFC Online -toiminnot

Monet meistä haluavat seurata jokaista UFC: tä ja tiedämme, että se on mahdollista vain verkossa. Mutta kysymys on, kuinka katsella UFC-taisteluita verkossa? Joten, kaverit, kerromme sinulle parhaat verkkosivustot ja kanavat, joilla voit suoratoistaa UFC-toimintaa muiden UFC-ohjelmiin liittyvien ohjelmien ja haastattelujen kanssa ilman georajoituksia tai rajoituksia.

Lue myös: Katso UEFA Mestarien liigan suorana lähetyksenä

UFC TV ja UFC Fight Pass

UFC TV ja UFC Fight Pass ovat parhaita tapoja pysyä kaikissa UFC-tapahtumissa, taistella, näyttää ja päivittää online-tilassa. UFC Fight Pass kuitenkin estyy tietyillä alueilla, koska UFC-taisteluita lähettävän kaapelitelevision ja UFC: n välillä on laillisia asetuksia..

Kuinka seurata Jones vs. Santos & Nunes vs. Holm Online - UFC

Mutta nyt tiedät parhaan ratkaisun tähän, koska sinulla on VPN. Kanssa VPN-palvelu, et koskaan ahdista UFC Fight Pass -katkoksia alueestasi riippumatta. VPN: n avulla pääset helposti UFC.TV: hen ilman alueellisia rajoituksia ja voit nauttia UFC: n live-toiminnasta yhdessä muiden ohjelmien kanssa.

Joten nyt tarkkaile kaikkia UFC: n toimia esitaistelusta, sitten taistelusta, jälkitaisteluun. Sinun ei tarvitse huolehtia UFC.tv: n alueellisista rajoituksista, koska kaikki luettelossamme olevat VPN huolehtivat siitä, jotta voit nauttia parhaista MMA-taisteluista ympäri maailmaa. Siksi suosittelemme katsomaan UFC-taisteluita, valmisteluja, haastatteluja ja TV-ohjelmia verkossa!

Antaa pois!

Tässä on parhaat uutiset teille. Tilaa uutiskirjeemme alatunnisteessa ja valmistaudu nauttimaan tulevasta VPN-sopimukset Alkaen Naistenpäivästä 2019. Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa ja saat mahdollisuuden voittaa UFC Fight Pass -tilauksen. Se ei voi enää paraneda, joten mitä odotat? Tilaa nyt Jones vs. Santos ja Nunes vs. Holm ottelut Las Vegasista, Nevada, Yhdysvallat ja pysy kuulolla lauantaina 6. heinäkuuta kello 15.00.

Jos sinulla on kysyttävää, mielipiteitä ja palautetta, kiitos siitä, että kirjoitit ideasi meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai käy Facebook-sivullamme https://www.facebook.com/bestvpndeals/.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments