Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

[ware_item id=33][/ware_item]

Aiomme jakaa mielenkiintoisia, mutta hyvin yksinkertaisia ​​matkahakkeja, jotka voivat säästää rahaa. Miksi et säästäisi rahaa tehokkaasti ja sijoittaisi sen melko tärkeisiin asioihin? Kyllä, koska nyt olet kiinnostunut säästää rahaa ilman ennakkoon, varmistamme, että suunnittelet lomaasi taloudellisesti ja selaat hotellivaraussivuja turvallisesti VPN: n avulla.


Jos et ole teknikko, älä huoli, koska yksityiskohtainen oppaamme Mikä on VPN?  onko siellä opastamassa sinua läpi. Päinvastoin, vaikka olet jo tietoinen VPN: stä ja mitkä ovat yleisimmät syyt VPN: n käyttämiseen, tästä oppaasta on apua antaa vinkkejä, joita et tiennyt ennen varmasti..

Ensinnäkin keskustellaan siitä, miksi on tärkeää tietää tällä hetkellä hotellivarauksista. Lomakausi on nurkan takana ja olet kyllästynyt työstä ja säännöllisestä rutiinistasi; tarvitset tauon töistä ja käy suosikki paikoissasi rentoutuaksesi. Ensimmäinen asia, jonka teet suunnitelmien toteuttamiseksi, on avata hakukone ja aloittaa haku tietoisilla avainsanoilla, kuten 'Parhaat vierailukohteet Etelä-Afrikassa, Turkissa, Kanadassa, Saksassa jne.' Ja valmistuttuaasi haet, siirryt kauppahakusanoihin, kuten 'varaa hotelli verkossa'. Ennen kuin teet, tarvitsen kuitenkin sinun tietää kuinka voit yhdistää itsesi VPN-verkkoon ja säästää rahaa heti tässä prosessissa. Joten, tässä sinun on ymmärrettävä, kuinka säästät rahaa VPN: llä?

Näin voit säästää bukkeja varaamalla hotelleja verkossa!

Tässä on pora. Jos olet muukalainen Yhdysvalloista ja suunnittelet lomaa vieraaseen maahan, sinun tarvitsee vain avata hotellivaraussivusto ja kirjoittaa odotetut matkapäivät ja hinnat. Juuri kun teet niin, luettelo näyttää siltä, ​​että näyttää siltä:

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

nähdä hintoja valituiksi päivämääriksi 5. lokakuuta - 9. lokakuuta ja muodosta sitten yhteys a Brasilialainen palvelin avulla VPN > Varmista, että tarkista IP-osoitteesi ja onko muodostanut yhteyden onnistuneesti Brasilia.

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

>Nyt a uusi Incognito-ikkuna ja etsi hotelleja käyttämällä uutta IP-osoitettasi, jonka VPN-palveluntarjoajasi on myöntänyt.

Hae hotellit Etelä-Afrikka, valitse samanlainen päivämääräkaavio ja näet hinnat Brasilian valuutassa (Brasilian real)

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

Kokeile lisää palvelimia ja tutkia enemmän alueita ennen hotellin varaamista. Voit säästää ylimääräisiä dollaria myös Ison-Britannian, Australian ja Kanadan IP: llä, vain koska hotellivarausten hinnat vaihtelevat eri alueilla.

Paras VPN säästää hotellivarauksissa

VPN-tekniikkaa käyttämällä voit huijata matkasivustoja ajattelemalla, että kirjaudut verkkoon jostakin toisesta planeetan puolelta, vaikka olisitkin oikein kotona, käytät älykkäästi VPN: tä ja huijaat sijaintiasi. Tuntuu vakavasti siltä, ​​että matkustat avaruusaluksella, joka liikkuu haluamaasi sekunnissa!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Yksityinen Internet-yhteys
  • NordVPN

VyprVPN

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

Rajoittamaton palvelinkytkin
Yli 200 000 IP: tä & Yli 700 palvelinta
Helppo asennussovellus / ohjelmisto
Tarjotaan 3 päivän kokeiluversio
6,67 dollaria / kuukausi 12 kuukauden tililtä

ExpressVPN

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

Vahva salaus
24/7 Erinomainen Live-tuki
160 kaupunkia 94 maassa
Helppo asentaa sovelluksia / ohjelmistoja
30 päivän rahat takaisin takuu
6,67 dollaria / kuukausi 15 kuukauden tililtä

Yksityinen Internet-yhteys

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

Fenomenaalinen suoratoistonopeus
Helppo käyttää sovelluksia / ohjelmistoja
Helppo asentaa & laaja valikoima palvelimia
24/7 suora asiakastuki
30 päivän rahat takaisin takuu
3,49 dollaria / kuukausi 2-vuoden tililtä

NordVPN

Kuinka säästää rahaa tämän lomakauden hotelleissa

Yli 5000 palvelinta 60 maassa
Upea suoratoistonopeus
24/7 asiakastuki
Monen sisäänkirjautumisen 6 käyttäjää
2,99 dollaria / kuukausi 3-vuoden tililtä

NordVPN, Koska IPN on ykkös IP-osoitteesi piilossa, ohjaa hinnat alhaisimpaan hintaan, mikä säästää rahaa hotelleissa, lentolippuissa ja autonvuokraustarjouksissa. Jos olet taitava tekniikka, huomaat, että tietyt verkkosivustot antavat sinun muuttaa verkkosivuston sijaintia, joka huipentuu räätälöityjen tulosten saamiseen valuuttaasi.

Parhaat VPN-palvelut, joita voit käyttää IP-osoitteesi vaihtamiseen ja hotellivarauksiin tallentamiseen & lentoliput ovat ExpressVPN, PIA (yksityinen Internet-yhteys) ja VyprVPN. Jokaisella näistä VPN-palveluntarjoajista on palvelimia, jotka sijaitsevat lukuisissa maissa ympäri maailmaa, jolloin voit muuttaa sijaintisi mihin tahansa määränpäähän ja saada parhaat mahdolliset tarjoukset.

VPN-työkalu

Edellä mainittujen hotellien jne. Varaamisen lisäksi VPN on huippuluokan työkalu lukuisiin muihin toimintoihin, kuten yksityisyyden puhdistamiseen Internetissä surffailun aikana, suojaamiseksi hakkereilta käytettäessä Wi-Fi-yhteyspisteitä, jolloin katsoa Netflixin ulkomaanversiota ja paljon muuta.

Matkapäiväkirjat VPN: n kautta

Reppumatkailijoiden mielestä hotellien, autovuokraamojen, lentolippujen ja muiden palvelujen hinnat näytetään verkossa eri maantieteellisten sijaintien perusteella. Tämän hyvin käsityksen perusteella olemme laatineet tämän oppaan, jonka avulla voit säästää rahaa hotellitarjouksiin ja muihin digitaalisiin toimintoihin. VPN-palvelun IP-peittokyky, ja jos käytettävissä on useita palvelimia, voit vaihtaa mihin tahansa maantieteelliseen sijaintiin VPN: n avulla.

Vaihe vaiheelta Asennusopas

Saadaksesi parhaan vaihtokaupan lennoilla ja hotelleissa, sinun tulisi tehdä askel askeleelta seuraava:

  1. Hanki maksettu tili VPN-palveluntarjoajalta
  2. Lataa ohjelmisto
  3. Kirjaudu VPN-palvelimeen, joka sijaitsee toisessa maassa
  4. Etsi matkailuverkkosivun ulkomaisesta versiosta ja katso onko löydetty edullisempi tarjous.

Kärki: Joskus käyttäjät, jotka kirjautuvat matkasivustoille Windows-tietokoneiden kautta, löytävät halvimmat matkatarjoukset, kun taas Mac-käyttäjille näytetään usein korkeammat hinnat. Myöhemmin käyttämäsi laitetyyppi ja asuinmaasi ovat myös osa yhtälöä.

Väärinkäytöt metsästyessä

Sijainnin vaihtaminen verkkosivuston sisällä ei takaa halvempia tarjouksia, koska verkkosivusto tunnistaa silti todellisen sijaintisi tunnistamalla IP-osoitteesi. Joten, paras tapa säästää hotellivarauksissa, halvat tarjoukset lentolippujen ja muiden palveluiden, kuten autonvuokrauksen, peittämiseksi todellinen sijainti (IP-osoite) VPN-palvelun kautta eikä millään muulla tavalla.

Melko usein verkkosivustoilla on taipumus näyttää erilaisia ​​hintoja hotellihuoneissa ja muissa erilaisissa verkkopalveluissa jne. Näytettävä hinta riippuu rivistä tekijöitä, esimerkiksi evästetiedostoistasi, jotka ilmoittavat kuinka monta kertaa olet käynyt resurssissa, mitä ja mistä olet etsinyt sitä aikaisemmin, kuinka usein päivität sivua jne. Lisäksi missä tarkalleen maailmassa olet (IP, mobiililaitteesi GPS, Wi-Fi-asetukset jne.) ja jos se on ensimmäinen vierailusi tai ei käyttämästäsi laitteesta, jne.

Lue myös: Kaikkein turvallisin matkustava VPN

NordVPN, Koska se on luotettava verkkoturvallisuuden tarjoaja, tarjoaa suojatun VPN: n, jossa on käytössä IPSec- ja L2TP-protokollat, ja tarjoaa sinulle täydellisen liikenteen salauksen.

PIA (Private Internet Access) VPN -sovelluksella on myös mahdollista saada halvempia hotelli- ja lentovarauksia. Käyttämällä PIA VPN voit huijata maantieteellisen sijaintisi ja varata varauksesi haluamiesi palveluiden maasta. Tämän rationalisointi on se, että yritykset odottavat ulkomaisten vierailijoiden olevan halukkaampia käyttämään rahaa kuin 'paikalliset' ja korottavat siksi merentakaisista IP-osoitteista tehtyjen hakujen hintoja..

Käyttämällä VPN-palveluita, kotoisat lomailijat voivat selvittää, kuinka ei tarvitse maksaa yli lentokoneiden lipuista ja hotellihuoneista varaamalla niitä verkossa..

varovaisuus

Suosituimmat matkasivustot käyttävät ns. Hintaohjaustekniikkaa ohjaamaan joitain heidän verkkosivustollaan kohti korkeampia lentolippujen hintoja.

Jotta varmistettaisiin, että verkkosivustot eivät nouse polullemme ja muokkaa niiden tuloksia vastaavasti, on välttämätöntä käyttää inkognito- / yksityismuotoa (evästeiden poistaminen kokonaan käytöstä) käydessään heillä täysin erillisillä selaimilla Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen hakuja varten.

On huomattava, että jostain syystä esitetyt hotellin varaushinnat eivät ole identtisiä, mutta mikä vielä tärkeämpää, se yksinkertaisesti muuttuu esimerkiksi verkkosivuston .co.uk -versiosta Yhdysvaltain .com-versioon, mikä tekee VPN: stä tässä selkeämpi.

Ostokset ympäri verkkosivuston eri versioita voivat tuottaa edullisia tarjouksia, koska erilaiset tiedot näytetään joskus käytetystä maakohtaisesta verkkosivustosta riippuen, mutta ”parhaat tarjoukset eivät aina näy versiossa, jota saatat odottaa.

Loppuvinjetti

VPN-tilaaminen ei ole aivan ilmainen. Voit kuitenkin kerätä paljon rahaa säästämällä sitä hotellivarauksiin, lentolippuihin ja autovarauksiin..

VPN, joka on ninja ja huippukoira "naamiointimestarin" kentällä, suojaa yhtä hakkereilta käytettäessä WI-FI-yhteyspisteitä, jolloin voit katsella Netflixin ulkomaille julkaistavaa versiota ja samalla suojata yksityisyyttäsi säästääksesi rahaa hotellivarauksissa ja lennoilla , jne..

Joten, paras menetelmä pelastamiseksi hotellien taivaanrantojen nousevista hinnoista & lentolippujen varaustarjoukset ja muut palvelut peittämällä todellisen sijaintisi (IP-osoitteen) VPN-palvelun kautta. Toivotamme sinulle turvallista surffausta, taloudellisia varauksia VPN: llä ja upeaa matkaa!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments