Kuinka käyttää VPN: ää TOR: n kanssa rajoittamattomaan online-suojaukseen

[ware_item id=33][/ware_item]

Kun selaat ilman tietoturvaa, kuten TOR tai Virtual Private Network, altistat hakkereille ja datan snooppereille. Joten sinun pitäisi alkaa käyttää niitä, jos haluat estää sen tapahtuvan. 


Hyvin tietämättömille ihmisille ajattele, kun muodostat yhteyden tienvarsiravintolaan tai kansainväliselle lentokentälle ja saat kaikki nämä varoitukset, että heidän verkon kautta lähetetty pyyntösi saattaa olla haavoittuvainen. Kaikki verkot, mutta tarkkoja julkisia verkkoja ovat alttiita liikenneanalyysille.

Nämä tietoturvatyökalut ovat välttämättömiä henkilökohtaisten tietojen, kuten luottokorttitietojesi, käyttäjänimesi, salasanojesi, osoitteen, yhteystietojen ja muiden online-kirjoittamiesi henkilöiden tietojen suojaamiseksi. Tämä on alttiimpi varkaudelle julkista Wi-Fi-yhteyttä käytettäessä. 

Suojautuaksesi kaikilta muilta hakkeroinnilta ja korkean tason tarkistuksilta, Virtual Private Network tai TOR on erittäin suositeltava. 

Niille, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä Virtual Private Network ja TOR ovat, aloitan antamalla lyhyt katsaus näihin kahteen asiaan. 

VPN (Virtual Private Network) on verkkotyyppi, jonka avulla käyttäjät voivat selata verkkoa turvallisesti ja nimettömästi.

TOR: n päätarkoitus on piilottaa käyttäjän henkilöllisyys ja heidän verkkotoimintansa valvonnasta erottamalla tunnistus ja reititys. Molemmilla verkoilla on yksi yhteinen piirre, joka on yksityisyys.

Torin ja VPN: n käyttö - yksityiskohtainen analyysi

Sekä Torin että VPN: n käyttö voi olla hankalaa ja jopa vaarallista, jos sitä tehdään väärin. VPN-liikenteen reitittämisellä Torin kautta tai päinvastoin on tiettyjä merkittäviä etuja ja haittoja riippuen uhkamallista. 

Molemmat palvelut tarjoavat yksityisyyttä, mutta useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että kun yhdistät molemmat verkot, tulokset ovat uskomattomia. Tämä yhteys voidaan tehdä joko virtuaalisessa yksityisessä verkossa TOR: n kautta tai TOR: ssa virtuaalisen yksityisen verkon kautta. Molemmilla on etuja ja haittoja. Kun käytät virtuaalista yksityisverkkoa TOR: n kautta, sinun on ensin muodostettava yhteys Toriin ja sitten virtuaalisen yksityisen verkon palvelimeen.

Tietokoneesi tulee;

 -> Salaa VPN: llä-> Tor -> VPN -> Internet.

Yksi hieno virtuaalisen yksityisen verkon palvelin on ExpressVPN, sen jälkeen kun se on avannut sipulissivuston. Koska tässä yhteydessä muodostat yhteyden ensin TOR: iin, ja Virtual Private Network -palvelimella ei ole aavistusta todellisesta IP-osoitteestasi. Sen avulla voit valita palvelimen sijainnit, jotka sopivat hyvin maantieteelliseen väärentämiseen. Se ohjaa myös Internet-liikennettä Torin kautta jopa sellaisten ohjelmien kautta, jotka yleensä eivät tue sitä. Tämä on ainoa tapa, jolla VPN-palveluntarjoaja voi muodostaa yhteyden sinuun. 

Kohdassa ”Tor yksityisen verkon kautta” sinun on ensin muodostettava yhteys virtuaalisen yksityisen verkon palvelimeen ja sitten toria ennen kuin lopulta käytetään Internetiä. Tässä Internet-palveluntarjoajallasi ei ole aavistustakaan siitä, että käytät Toria, mutta se tietää Virtual Private Network -yhteydestä. Sen avulla pääset käyttämään Torin piilotettuja palveluita. Tämän yhteyden suurin haitta on kuitenkin se, että todellinen IP on poissa ja avoin Internet-palveluntarjoajallesi..

Lukea: Kuinka piilottaa IP-osoite

Saatat olla huolissaan siitä, miksi molempien verkkojen yhdistäminen on tarpeen.

Tämä ei ole henkilölle, jolla ei ole kirjaimellisesti mitään salattavaa kuin tavallisella Internet-käyttäjällä. Pelkästään virtuaalisen yksityisen verkon tai TOR: n käytön pitäisi olla riittävä sellaiselle käyttäjälle. 

Mutta jälleen kerran, maailmassa, jossa sinulla ei ole aavistustakaan siitä, kuka voi käyttää tietojasi hakkeroimalla tiliäsi tai jäljittämällä lokihistoriaasi, on ehdottomasti tärkeää tehdä tämä iso askel yksityisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi yhdistämällä nämä molemmat palvelut. Se tekee lähes mahdottomaksi kenen tahansa online-tunnistaa sinut tai vahingoittaa sinua.

Onko Tor & VPN Combo Vahva tarpeeksi?

-> Kumpikaan VPN tai TOR eivät ole täysin tehokkaita yksinään, ja se herättää kysymyksen siitä, käytetäänkö niitä molempia samanaikaisesti vai ei. Näin toimimalla käyttäjä antaa kaksinkertaisen tason yksityisyyden suojan.

Yksi usein kysytty kysymys on, onko tämä yhdistelmä riittävän vahva määrittelemättömälle online-suojaukselle? Ensinnäkin, sinun on käytettävä VPN: ää, joka käyttää jonkinlaista salausta, kuten NordVPN, kun selaat Internetiä ilman TOR: ta. Tällä tavalla voit suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi. 

Molemmat tarjoavat ilmeisesti erilaisia ​​vaikutuksia. Itsenäisesti, ne ovat riittävän vahvoja turvaamaan sinut, mutta yhdistelmä on vain täyttääksesi jommankumman niistä jättämät aukot ja korjaukset.. 

Totta realistisemmiksi, jos luotat virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajaan, Torin käyttäminen virtuaalisen yksityisen verkon kautta on suositeltava tapa asentaa käyttäjiä ilmeisistä syistä; Yksi on se, että se tarjoaa paremman nimettömyyden.

VPN Torin yli

VPN Tor -yhteyden kautta tarkoittaa, että tietokone kytketään ensin VPN-verkkoon ja salattu tunneli luodaan. Sen jälkeen liikenne kulkee Tor-selaimen läpi. Tällä tavalla VPN ei näe käyttäjän IP-osoitetta ja tarjoaa käyttäjälle paremman yksityisyyden.

”VPN over Tor” -menetelmää pidetään yleensä tuntemattomampana. NordVPN todella kannustaa käyttäjiään käyttämään Toria VPN: n kanssa parhaan mahdollisen yksityisyyden ja tietoturvan saavuttamiseksi verkossa. 

Tor yli VPN / sipuli yli Tor

Yhdistäminen ensin VPN: ään ja sitten Tor tunnetaan nimellä “Tor over VPN” tai “sipuli yli VPN”. Se antaa sinulle lisäsuojauksen, joka suojaa IP-osoitettasi kaikkien Tor-solmujen näkyvissä. ”Tor over VPN” tarjoaa pääsyn Tor-verkkoon myös silloin, kun se on estetty, kuten tietyissä maissa tai kouluverkoissa.

Toinen "sipulin verrattuna VPN: ään" etu on, että VPN-palveluntarjoajasi ei näe mitä teet verkossa. Jos tor-verkossa on virhe, VPN asettaa ylimääräisen kerroksen sinun ja virheen väliin.

Kuinka Tor toimii ilman VPN: tä

Tor on suunniteltu tekemään käyttäjästä nimettömänä verkossa, ja se toimii hyvin myös ilman VPN: tä. Ilman VPN: tä se ei kuitenkaan salaa tietoja. Se tunnetaan myös nimellä ”sipulireititin”, joka on erikoistunut selain, joka lähettää käyttäjän tiedot useiden tuntemattomien palvelimien kautta, mikä vaikeuttaa käyttäjän tekemiä tietoja verkossa, mutta se ei tee sinusta täysin nimettömiä. 

Alla on 3 humalaa, jotka tietosi kulkevat Tor: ta käytettäessä:

 1. Tulosolmu (se tietää IP-osoitteesi)
 2. Keskisolmu (se estää poistosolmun selvittämästä kuka olet)
 3. Poistu solmusta (se tietää mihin sivustoon olet yhteydessä, mutta ei tiedä kuka olet)

Parhaat Tor: n VPN: t

Kun valitset virtuaalista yksityisverkkoa, sinun on oltava erittäin varovainen. Tässä ovat parhaat VPN: t ja niiden ominaisuudet:

NordVPN

Paras valinta on NordVPN. Jotkut sen parhaista ominaisuuksista, jotka houkuttelevat kaikkia online-yksityisyyttä etsiviä ovat:

 • Suuri nopeus.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Ohittaa helposti tärkeimpiin maantieteellisesti estettyihin suoratoistosivustoihin liittyvät rajoitukset
 • Korkea turvallisuus ja yksityisyys.
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki live-chatin kautta
 • Automaattinen tappikytkin
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Salatut välityspalvelinlaajennukset Chrome- ja Firefox-selaimille
 • Käyttäjät voivat käyttää palvelua jopa 6 laitteessa samanaikaisesti

ExpressVPN

 • Käyttäjäystävällinen
 • Nopea ja luotettava
 • Onko .onion-sivusto
 • Korkea turvallisuus
 • Ei tunnistavia lokit
 • Hyväksyy bitcoinin
 • Sovellukset ovat käytettävissä useimmissa laitteissa
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

IPVanish

 • 10 samanaikaista yhteyttä
 • Turvallinen
 • Nopea vauhti
 • Ei lokit
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu
 • Särkymätön salaus

Voinko käyttää ilmaista VPN-yhteyttä Torin kanssa?

Kyllä, voit käyttää ilmaista VPN-yhteyttä torilla, mutta se aiheuttaa sinulle enemmän haittaa kuin hyötyä. Ole varovainen ilmaisten VPN-verkkojen suhteen. Ne näyttävät erittäin mukavilta ja herättäviltä verkossa, mutta todellisuudessa aiheuttavat usein paljon haittaa. 

Lisäksi ei ole mitään takeita siitä, että ilmainen VPN pitää todella arkaluontoiset tietosi yksityisinä. Lisäksi ilmaisissa VPN-palveluissa on huonoja kirjauskäytäntöjä, jotka pakottavat käyttäjät odottamaan jonoja yhteyden muodostamiseksi ja asettamaan käyttäjille tietoja tai kaistanleveyden rajoituksia. Joten ilmaisen VPN: n käyttäminen Torin kanssa ei ole hyvä idea.

Suosituimmat VPN-valitsemme ja miksi

Nyt markkinoilla on useita virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajia, mutta valitettavasti vain harvat tarjoavat hyviä palveluita, NordVPN on yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Se on loistava valinta käytettäessä suojaamattomia Wi-Fi-yhteyspisteitä. Tämä verkko tarjoaa sinulle välittömän pääsyn salatulla tavalla, joka suojaa sinua varkauksilta, yksityisyyden loukkauksilta ja tietohyökkäyksiltä suojaamattoman Wi-Fi: n kautta.. 

Tämän lisäksi voit myös käyttää VyprVPN joka on yksi suosituimmista virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajista, jolla on nopea suorituskyky ja asiakastuki. Se on suosittu, koska se vie käyttäjien yksityisyyttä ja online-suojausta erittäin vakavasti. 

Se tarjoaa tärkeimmät suojausominaisuudet kaikenlaisille käyttöjärjestelmille, kuten Windows, Mac ja Android. Toiset ovat PrivateInternetAccess ja SurfShark VPN, jotka ovat myös erittäin tehokkaita henkilökohtaisten tietojen salaamisessa..

Kuvaluotto: NordVPN

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments