Kuinka katsoa HBO GO Live Online -tapahtumaa

[ware_item id=33][/ware_item]

Koska maailma liikkuu nopeassa tahdissa teknologiamaailmassa, ei olisi väärin sanoa, että meillä on pääsy kaikkiin siellä oleviin tietoihin; Tarvitsemme vain oikeat kanavat selataksesi läpi. Pidä suosikkielokuvasi, ohjelmasi ja uutiset vain napsautuksen päässä, ja siitä on tullut siunaus tälle sukupolvelle.


Miksi VPN: ää tarvitaan HBO: n katsomiseen

Jos et ole Yhdysvalloissa, et voi katsella HBO: ta geologisen paikannustekniikan takia, jota HBO käyttää katsojien estämiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella. Joten ainoa tapa päästä rajoituksesta on käyttämällä VPN: ää. VPN yhdistää laitteen Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen ja kysyy IP-osoitteesi. Tällä tavalla sijaintisi näyttää kuin olisit Yhdysvalloissa, ja voit katsella HBO: ta ilman rajoituksia. Yksi asia, josta sinun on varmistettava, on, että sinun pitäisi valita VPN, joka on nopea ja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden. Ja ei vain HBO, mutta VPN avaa maantieteellisesti estettyjä sisältöjä ympäri maailmaa.

Kuinka katsella HBO Goa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Yksi parhaista TV-kokemuksista on HBO: n tarjoama. Siksi se on arvioitu Yhdysvaltojen toiseksi suurimmaksi premium-kaapelikanavaksi. HBO on kuuluisasti tuottanut joitakin tämän vuosikymmenen suurimmista hitteistä, mukaan lukien; Valtaistuimien Game, uutishuone, seurakunta sekä suosittuja komediahittejä, kuten viime viikolla tänään John Oliverin kanssa. HBO Go ei kuitenkaan ole saatavissa televisiosarjojen ystäville Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska yritys on asettanut maantieteellisiä rajoituksia yleisölle Yhdysvaltojen ulkopuolella, vaikka tämä este on vältettävissä. Perusratkaisu on poistaa Yhdysvaltojen HBO GO -sovelluksen esto. Sivustoon sijoitettu sensuuri jäljittää katsojan IP-osoitteen mustalle listalle tai sallittujen luetteloille ja tunnistaa sen jälkeen edelleen heidän maantieteellisen sijaintinsa kautta. Juuri tällä perusteella sivusto kieltää tai salli pääsyn yleisölle. Ottaa huomioon, että on olemassa tapoja estää USA: n HBO GO: n estäminen tunnistamalla itsesi katsojaksi Yhdysvalloissa olematta siellä todellisuudessa ja riippumatta siitä, missä maassa asutte.

HBO GO -rajoitukset amerikkalaisille

Tätä sääntöä ei sovelleta vain ihmisiin, jotka asuvat muissa maissa kuin Amerikassa, mutta myös amerikkalaisiin, jotka astuvat pois Yhdysvaltojen rajalta. Kun amerikkalaiset asukkaat vaihtavat sijaintinsa ja kirjautuvat sisään IP-osoitteella, joka osoittaa toisen maan, he menettävät etuoikeutensa käyttää HBO GO: ta.

Suoratoisto VPN

Ensimmäinen ja tärkein tapa estää Yhdysvaltain HBO GO -sovelluksen estäminen on tilaamalla suoratoisto VPN (virtual private network) -palvelu, jonka avulla haluamasi video on katsojien saatavilla sen maan alueella, jossa he asuvat. VPN-palvelu voi avata kaiken rajoitetun sisällön. katsojille ja tarjota paras suoratoistokokemus. Suoratoisto-VPN: n palvelimet sijaitsevat monissa maissa ympäri maailmaa, joten yleisö voi katsella mitä tahansa ohjelmaa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Lisäksi kahta elementtiä on harkittava arvioitaessa tehokkainta VPN-suoratoistopalvelua, ja ne ovat:

 • Suoratoiston nopeus:

Katsellessasi suosikki TV-ohjelmasi etsit aina puskuritonta kokemusta. Joten on vain viisasta, että etsit suoratoisto-VPN: ää, joilla on suurin suoratoistonopeus ilman, että useita pudotuksia estää nopeutta.

 • Helppo käsitellä VPN-sovelluksia:

VPN-sovellus on hyödyllinen, kun katsojat katsovat ohjelmia useammalla kuin yhdellä valitsemallaan laitteella. Näissä tapauksissa katsojat mieluummin sovellusta, joka on helppo käsitellä, helppokäyttöinen ja jota voidaan käyttää kaikissa laitteissa. Käyttäjän ja sovelluksen vuorovaikutuksen on oltava häiritsemätöntä ja ilman viiveitä.

HBO GO Live -sovelluksen käyttö kaikkialta maailmasta

Katsojat, jotka haluavat käyttää HBO GO: ta Yhdysvaltojen ulkopuolella, voivat suorittaa seuraavat vaiheet:

 1. Lataa VPN-sovellus heidän laitteelleen (CyberGhost on paras vaihtoehto HBO: lle)
 2. Osta VPN-tilauksesi katsellaksesi HBO GO: n suoraa lähetystä
 3. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ladattuun sovellukseen / ohjelmistoon
 4. HBO GO: n katseluun suositellaan ”PPTP” -protokollaa
 5. Valitse HBO Go Yhdysvaltojen ulkopuolelle valitsemalla Yhdysvaltain VPN-palvelin Yhdysvalloissa
 6. Kun yhteys on muodostettu, voit nyt katsella HBO GO: ta suorana

Katso HBO GO Iso-Britanniassa

Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat katsojat ovat ehkä kokeilleet tapoja katsoa HBO GO: ta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja he olisivat olleet pettyneitä, koska yritys rajoittaa HBO Go: n katselun Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tätä ainoata tarkoitusta varten on välttämätöntä poistaa Yhdysvaltojen HBO GO -sovelluksen esto. Alkuvaihe on tulla HBO-tilaajaksi. Siirry sitten seuraavaan vaiheeseen, joka on huijata HBO-sivusto ajattelemaan, että olet Yhdysvaltojen rajalla, kun olet Isossa-Britanniassa. Katselijan on liitettävä itsensä VPN: ään, joka lopulta yhdistää sinut palvelinpohjaiseen Yhdysvaltoihin. Kun HBO tunnistaa IP-osoitteen amerikkalaiseksi pääsyä sallitaan katsojalle ja he voivat käyttää HBO Go -säätiötä Isossa-Britanniassa. NordVPN toimii parhaiten tässä tapauksessa ja tarjoaa käyttäjille sujuvan suoratoistokokemuksen.

Lue myös Paras Ison-Britannian VPN-palvelu

Katso HBO GO Kanadassa

HBO: n sisältö on maantieteellisesti rajoitettu Kanadassa, kuten kaikissa muissa maissa kuin Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset VPN: n käyttääksesi sitä. Seuraavassa on parhaat VPN: t katsomassa HBO: ta Kanadassa:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (yksityinen Internet-yhteys)

Kaikki yllä olevat VPN: t estävät HBO Go: n ja ovat riittävän nopeita ja luotettavia vahvoilla tietoturvaprotokollilla.

Katso HBO: ta VPN: n avulla matkalla

Jotkut parhaimmista näyttelyistä esitetään HBO: lla. HBO: n ja HBO Go: n ansiosta voit nauttia näistä esityksistä tietokoneellasi, puhelimellasi tai tablet-laitteellasi, mutta niin kauan kuin olet Yhdysvalloissa. Joten jos haluat katsella suosikkiohjelmasi ollessasi Yhdysvalloissa tai matkoilla ulkomaille, olemme saaneet sinut peittämään! Voit katsella esityksiä, ja tässä on kaikkein tyhjin tapa tehdä juuri tämä !:

-> Hanki VPN:

Paras ja todennäköisimmin toimiva tapa on käyttää tässä yhteydessä VPN: tä. VPN auttaa sinua valitsemaan Yhdysvalloissa sijaitsevan palvelimen riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Näin näytät ikään kuin olet Yhdysvalloissa ja voit katsella HBO Goa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain kirjautua sisään tämän oppaan ehdotuksista valitsemasi streaming VPN -verkkoon. Käytä nyt Yhdysvalloissa sijaitsevaa palvelinta ja kirjaudu sisään HBO: han. Sitten se käsittelee laitteesi olevan Yhdysvalloissa eikä mitään sisältöä estä, voila!

Parhaat VPN-palveluntarjoajat

NordVPN

NordVPN on pitkäaikainen mestari videoiden suoratoistopalvelujen vapauttamisessa verkossa. Se vapauttaa melkein kaiken. Se on yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista, ja syynä on niiden edistyneet ominaisuudet, joihin kuuluvat:

 1. Suuri nopeus
 2. Ei kirjautumiskäytäntöä
 3. Ohittaa helposti tärkeimpiin maantieteellisesti estettyihin suoratoistosivustoihin liittyvät rajoitukset
 4. Korkea turvallisuus ja yksityisyys
 5. Ympärivuorokautinen asiakastuki live-chatin kautta
 6. Automaattinen tappikytkin
 7. DNS-vuodonsuojaus
 8. Rajoittamaton kaistanleveys
 9. Salatut välityspalvelinlaajennukset Chrome- ja Firefox-selaimille
 10. Tarjoaa jopa 6 laitteen samanaikaista yhteyttä

ExpressVPN

ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret. Se on myös yksi VPN-pisteiden kärkijoukosta. Jotkut sen parhaista ominaisuuksista ovat:

 1. Erinomainen nopeus
 2. Ei lokit
 3. Toimii Netflixin kanssa
 4. Käyttäjäystävällinen
 5. Tukee kaikkia laitteita
 6. 24/7 asiakaspalvelu
 7. Erinomainen suoratoistoon

IPVanish VPN

IPVanish tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia, ja ne ovat:

 1. Kokonaisverkon salaus
 2. Suojaa tuntematonta selaamista
 3. Helppokäyttöinen
 4. Ohittaa sensuurin
 5. Rajoittamaton kaistanleveys
 6. IPv6-vuodonsuojaus
 7. Nopea asiakaspalvelu

Lopullinen sana

Yleisemmin Australian ja Kanadan yleisö kohtaa edellä mainitut esteet pääsyäkseen HBO GO: hon live-tilassa. Estetty sisältö turhauttaa suosituimpien ohjelmien faneja ja he yrittävät etsiä erilaisia ​​tapoja poistaa HBO GO: n esto Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Perusteellisen tutkimuksen jälkeen he uskovat, että ainoa ratkaisu tähän ongelmaan on paras VPN. Kun Amerikan palvelimelle pääsee VPN: n avulla, IP-osoite vaihdetaan ja sivusto sallii pääsyn uskoaan, että katsoja sijaitsee Amerikassa, ei Australiassa, Kanadassa tai muussa maailman maassa.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments