Kuinka katsella CBC-verkkoa Kanadassa

[ware_item id=33][/ware_item]

Päivät kasvavat ja kesäloma ei ole niin kaukana, joten on aika tehdä suunnitelmia ystävien ja perheen kanssa. Halusitpa sitten mennä eksoottiselle lomalle rakkaitasi kanssa tai suunnittelet olevasi sohvaperuna kesällä, voit pitää hauskaa tänä vuonna. Älä ole pettynyt, jos ulkona on liian kuuma tai sinulla ei ole varaa nauttia mäen aseman viileistä tuulista. Internetin ansiosta tylsyyden ratkaisu taataan riippumatta siitä, missä kiinnostuksen kohteesi ovat. Viihdeteollisuus kukoistaa hittielokuvien ja TV-ohjelmien kanssa, joista on tullut kaupungin puhetta.


Ei ole epätavallista, että näemme näiden sarjojen mielikuvia ja jopa tiettyjä hahmoja sosiaalisessa mediassa. Tumblr on täynnä hilpeitä memejä ja hauskoja gifiä, jotka on luotu näiden televisio-ohjelmien kohtauksista, joihin katsojat voivat suhtautua. Pikainen Instagram-haku paljastaa kokonaiset suosituille TV-ohjelmille omistetut tilit, joten villitys on todellinen! Et halua pysyä trendien takana? On olemassa useita upeita Kanadan televisio-ohjelmia, etenkin CBC Network -lähetyksiä, jotka ovat voittaneet katsojien sydämet ympäri maailmaa. Suurin plus on, että suoratoistoista tai CBC: n televisio-ohjelmien suoratoistosta ei ole liittymämaksuja. Saalis on se, että jos haluat katsoa CBC: tä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Aasiassa tai muilla alueilla, se maksaa sinulle rahaa, mutta ei niin, koska CBC Network laskuttaa kansainvälisiä käyttäjiä palvelustaan.

katsella CBC: tä Kanadan ulkopuolella

Olet todennäköisesti etsimässä arvosteluja näistä televisio-ohjelmista juuri nyt, mutta sinun on tiedettävä jotain, ennen kuin valitset TVC: n televisio-ohjelmasta liikakatselulle. Valitettavasti joudut oppimaan tarkkailemaan CBC: tä Kanadan ulkopuolella, jos et ole Kanadan asukas tai et kirjaudu tällä hetkellä Kanadasta. Miksi kysyt? Vaikka haluat katsella CBC: tä Yhdysvalloissa, sinun on noudatettava kiertoreittiä, vaikka Kanadalla ja Yhdysvalloilla on yhteinen raja. Valitettavasti juuri niin se on!

On olemassa useita uutis- ja viihdesivustoja, jotka ovat asettaneet maantieteellisiä rajoituksia sisällölleen. Saatat pystyä avaamaan CBC: n virallisen verkkosivuston ja selaamaan käytettävissä olevia televisio-ohjelmia niin pitkälle kuin haluat tarkistaa niiden aikataulut, näyttelijät, piirustukset, jaksojen yhteenvedot ja arvostelut. Kun yrität suoratoistaa jotain jaksoista, näyttöön tulee virhesanoma. Näiden rajoitusten takana on poliittisia ja liiketoiminnallisia syitä, joten käyttäjä ei voi tehdä tällaisia ​​käytäntöjä. Mitä voit kuitenkin tehdä, on toimia hieman taitavasti ja keksiä kuinka seurata CBC: tä Kanadan ulkopuolella.

Kuinka päästä CBC: hen Kanadan ulkopuolella

Onneksi on olemassa ihana työkalu, nimeltään virtuaalinen yksityinen verkko (VPN). Joten, jos haluat katsella CBC: tä Yhdysvalloissa tai muualla maailmassa, se voi antaa sinulle epäsuoran pääsyn CBC: hen Kanadan ulkopuolella. Kun yrität luoda tilin CBC: n verkkosivustolla Kanadan ulkopuolelta, et pysty poistamaan CBC-soittimen estämistä. Kun olet kirjautunut VPN-palveluun ja otat sen käyttöön, virheilmoituksen todennäköisyys ilmestyy edelleen.

Näet, että CBC Network on ryhtynyt toimenpiteisiin käyttäjiä vastaan, jotka yrittävät estää CBC: n estämisen palvelimesta, joka ei sijaitse Kanadan alueella. Ei ole niin, että IP-osoitteesi mustalle listalle tai oikeudellisia toimia ryhdytään sinua vastaan. Ponnahdusikkuna lukee vain sen, että CBC on havainnut, että käytät tunnettua VPN-palvelinta, ja ehdottaa, että katkaiset VPN: n ja kirjaudut sisään normaalisti, jos asut Kanadassa.

Tämä ei selvästikään ole mahdollista, että pääset CBC: hen Kanadan ulkopuolella sammuttamalla VPN. Joten miten katsella CBC: tä Kanadan ulkopuolella, jos CBC Network on estänyt VPN-palvelimesi? Sinun on ymmärrettävä, että CBC Network yrittää torjua suosittuja VPN-palveluntarjoajia, joita kansainväliset käyttäjät usein käyttävät CBC-soittimen estämiseen. Pienemmät VPN-yritykset pystyvät usein välttämään havaitsemista, joten voit valita yhden niistä. Kuitenkin, kun VPN: ää poistetaan, jotta CBC voidaan estää missä tahansa, on useita näkökohtia. CBC Network ei ole tunnistanut kaikkia kuuluisten VPN-palveluntarjoajien Kanadan palvelimia. Voit ottaa yhteyttä VPN-palveluntarjoajasi asiakaspalveluun ja kysyä heiltä, ​​mitkä palvelimet sallivat sinun käyttää CBC: tä Kanadan ulkopuolella. Kun olet saanut nämä tiedot, voit valita protokollan ja käyttää kyseistä palvelinta CBC: n esitysten suoratoistoon verkossa.

Kuinka VPN: t estävät CBC-soittimen käytön

Oletetaan, että yrität katsella CBC: tä Yhdysvalloissa. Jos vierailet CBC-verkon virallisella verkkosivustolla paikallisen Internet-palveluntarjoajan (ISP) palvelimen kautta, CBC Network vastaanottaa IP-osoitteesi Yhdysvalloista. Siksi CBC-verkkosivusto ilmoitetaan, että joku yrittää päästä CBC: hen Kanadan ulkopuolella, ja virheviesti tulee näkyviin. Kun kirjaudut CBC: n verkkosivuilla Kanadassa sijaitsevan VPN-palvelimen kautta, IP-osoitteesi ei ole Yhdysvalloissa, mutta Kanadassa. Verkkosivusto ei pysty havaitsemaan, että todellinen sijaintisi on Yhdysvalloissa, ja sen harhaan ajatellut asua Kanadassa.

katsella CBC: tä missä tahansa

VPN: n tarkoituksena ei ole vain piilottaa oikea IP-osoitteesi, mutta sillä on myös useita etuja turvallisuuden suhteen. Useimmat digitaalisen tietoturvan asiantuntijat sanovat, että VPN: stä on tullut välttämätön jokaiselle käyttäjälle tänään. Kun olet online-tilassa julkisesta Wi-Fi-yhteydestä, järjestelmäsi altistuu hakkereille, jotka voivat käyttää yksityisiä tietojasi, jos he käyttävät samaa Wi-Fi-yhteyttä. Vaikka käytät yksityistä Wi-Fi-yhteyttä, järjestelmäsi saattaa todennäköisesti saada hakkeroitua ja henkilökohtaisia ​​tietoja käyttää rikollisiin toimiin. Hakkereiden lisäksi lainvalvontaviranomaiset ja mainostajat ovat kiinnostuneita seuraamaan online-toimintaa. Käyttäjäprofiilit voidaan rakentaa huomioimalla online-aktiviteettisi malleja valitaksesi, mitkä mainokset saattavat kiinnostaa sinua.

VPN-verkot, jotka eivät pidä yhteyksien lokitietoja, ovat parhaiten piilossa lainvalvontaviranomaisilta. Muista myös katsoa Kanadan palvelimien määrää valittaessa VPN päästäksesi CBC: hen Kanadan ulkopuolella. Tämä on tärkeää, koska mitä enemmän palvelimia VPN-yritykselläsi on Kanadassa, sitä enemmän vaihtoehtoja on ja sitä vahvempi yhteys on. VPN-palvelun on oltava käytettävissä maassasi, ja niiden maksutapojen on oltava sinulle sopivia. Tarkista arvostelut heidän asiakaspalvelunsa vuoksi, koska sinun on kysyttävä palvelimista, jotka voivat poistaa CBC-soittimen eston, ja saada nopea vastaus. Saadaksesi parhaat tulokset, etsi VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat useita laiteyhteyksiä samanaikaisesti yhden VPN-tilin kautta. Mitä enemmän laitteita ja käyttöjärjestelmiä VPN on yhteensopiva, sitä parempi se on.

VPN: t estävät CBC: n käytön missä tahansa

Toimittajan valinta - NordVPN

Kuinka katsella CBC-verkkoa Kanadassa

Kun kyse on maantieteellisesti estettystä sisällöstä, NordVPN tulee sisään kuin pelastaja. Tällä VPN-palveluntarjoajalla on mitä tahansa Internet-sivustojen lukituksen estäminen. Siinä on yli 5000 optimoitua palvelinta, joka on omistettu suoratoistoa varten, sekä nopeat VPN-protokollat, jotka eivät koskaan anna käyttäjiensä heikentyä. Joten älä epäröi ja käytä NordVPN: ää katsomaan CBC Kanadaa mistä tahansa.

Kuinka katsella CBC-verkkoa Kanadassa

NordVPN-paketit

Muut tärkeimmät VPN-palveluntarjoajat

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Piilota perse
  • IPVanish

ExpressVPN

Tätä VPN: ää suositellaan käyttäjille, jotka käyttävät usein CBC: tä Kanadan ulkopuolella. Heidän lyömätön asiakaspalvelu ja vahvat protokollat ​​ovat voittava yhdistelmä. Se on vähän kallis 12,95 dollaria / kuukausi, mutta isommat tilauspaketit antavat sinulle enemmän arvoa ja nopea suorituskyky on dollarin arvoinen. Voit käyttää sitä 3 laitteen kanssa samanaikaisesti ja hyödyntää heidän lähetysohjelmaansa.

VyprVPN

Tämä on luultavasti paras valinta opiskelijoille ja käyttäjille, jotka etsivät halpaa ratkaisua CBC: n katseluun Kanadan ulkopuolella, koska heidän perustilauksensa alkavat vain 6,67 dollaria / kuukausi. Heillä on myös 3 päivän kokeiluversio, joten voit testata niiden laatua ennen maksun suorittamista, ja heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu

Piilota perse

Suhteellisen uudempi VPN-yritys Hide My Ass on saanut hyväksynnän maailmanlaajuisilta käyttäjiltä niiden tarjoamien nopeiden yhteyksien vuoksi, kun he halusivat poistaa CBC: n käytöstä missä tahansa Kanadan ulkopuolella. Heillä on vuorokauden ympäri suoraa keskustelua keskustellakseen käytettävissä olevista palvelimista CBC-televisio-ohjelmien suoratoistoon ja aloittaaksesi tilauksen 11,52 dollarilla kuukaudessa.

IPVanish

Voit mitata VPN-palvelun laatua luottamalla heidän kykyihinsä. IPVanishilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen tarjoamiinsa ilmoittautumisen jälkeen. Se on melko edullinen 10 dollaria / kk, ja voit kytkeä 5 erilaista laitetta yhteen poistaaksesi CBC-soittimen käytön kaikissa.

Kun VPN on valmis ja käy, katso CBC-verkon parhaiten arvioidut ohjelmat. Näihin kuuluvat draamat, kuten ”Anne”, joka kertoo tarinan 1810-luvulla eläneestä orvotytöstä. Televisio-ohjelmat, kuten ”Workin’ Moms ”, paljastavat urat ja nuoret žongioivien äitien vaikeudet. ”X Company” on täynnä jännittäviä toimia ja seikkailuja, jotka perustuvat toisen maailmansodan ympärille, kun taas “Schitt’s Creek” tuo koomista helpotusta, joten sinun tulisi antaa heille myös laukaus.

Katso täältä kaikkien CBC-ohjelmien luettelo

Ja myös saada reaaliaikainen päivitys Twitteristä
Tweets lähettäjä CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments