Kuinka katsella BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolella

[ware_item id=33][/ware_item]

BBC iPlayer on British Broadcasting Company -yhtiön kehittämä Internet-televisiokanava, joka on laillisesti saatavissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se on ilmainen suoratoistopalvelu, joka ei koske vain televisiokanavia, vaan myös radiopalveluita. Sen avulla voit suoratoistaa korkealaatuisia elokuvia, erilaisia ​​esityksiä, uutisia ja radio-ohjelmia. Se voi toimia useilla laitteilla, tietokoneista kannettaviin tietokoneisiin ja Android-laitteisiin iOS-laitteisiin. Se tarjoaa kaikki live-ja jopa seuranta-esitykset kaikista sen kanavista, kuten BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News ja Radio 1. Kuinka siistiä se on? Voit suoratoistaa suoraa laaja-alaista sisältöä, joka on käytettävissäsi all-in-one-palvelussa. Mutta valitettavasti, jos asut Ison-Britannian ulkopuolella, BBC iPlayer ei ole sinun ulottuvillasi. Et voi koskaan käyttää sitä, voit, mutta ei laillisesti. Sanomattakin on selvää, että matkatoverit, jotka eivät voi ohittaa suosikkiesityksiään hinnalla millä hyvänsä, BBC iPlayer on pakollinen heille. Mutta miten he pääsevät pääsemään maantieteellisistä rajoituksista Ison-Britannian ulkopuolelle ja myös siitä ilman mahdollisuutta päästä kiinni?


Siellä on tietysti tapa ja puhumme helpoimmasta ja turvallisimmasta tavasta. Ja se on käyttämällä VPN: tä! Kyllä, voit käyttää BBC iPlayeria myös silloin, kun olet Ison-Britannian ulkopuolella. Jopa lomalla tai työmatkalla, helpoin tapa suoratoistaa on käyttää VPN: ää, jotta voit välttyä maantieteellisiltä rajoituksilta ja piilottaa IP-osoitteesi ja tehdä siten itsestäsi laillisesti hyväksytty katsoja. Ohitettuaan rajoitukset ja IP-osoitteen muuttamisen pääset helposti kaikkiin BBC-kanavilla saatavilla olevaan sisältöön ja kaikkeen ilmaiseksi, jopa millä tahansa laitteella, jota voit käyttää! Ainoa minimikustannus on halvan VPN: n ostaminen.

Lisäksi VPN ei ole vain rajoitusten rikkominen, vaan se tarjoaa myös armeijan vartioinnin suojauksen online-toiminnoillesi ja mukana tulee lisäpaketteja turvallisen suoratoiston ja online-käytön takaamiseksi. Kun olet yhdistänyt itsesi brittiläiseen VPN-IP-osoitteeseen, on helppoa huijata ja käyttää haluamaasi verkkosivustoa riippumatta siitä, oletko pääsyalueella vai et..

Kuinka VPN voi olla hyödyllinen?

Tietysti tässä tapauksessa VPN: llä on suuri hyöty ja merkitys. Mutta onko siinä kaikki? No, siinä on paljon enemmän!

Virtuaalisia yksityisiä verkkoja käytetään moniin tarkoituksiin, rajoitusten ohittamisesta todellisen IP-osoitteesi piilottamiseen, yhteydenpitoon tavoittamattomalle alueelle online-toiminnan suojaamiseen tai jopa hakkereiden ja tarkkailijoiden estämiseen. Voit käyttää haluamasi alueen IP-osoitetta VPN: n avulla, ja tämän meidän pitäisi tehdä, kun haluamme käyttää BBC iPlayeria ulkomailla..

Olemme etsineet parhaiten käytettävissä olevia VPN-palveluita, jotka ovat käytettävissä opastamaan sinua BBC iPlayer -sovelluksen poistamisessa. Sisällön suoratoisto ja katselu BBC iPlayerissa on helpompaa, kun valitset tarpeitasi vastaavan VPN-palvelun. Ja sitten, ota se käyttöön, kaikki suosikkiohjelmasi ovat laitteillasi.

NordVPN - Voittaja

Kuinka katsella BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolella

Kun yrität käyttää BBC iPlayer -sovellusta sallitun alueen ulkopuolella, verkkosivusto näyttää ponnahdusviestin, jonka mukaan se ei ole käytettävissä alueellasi. Mutta kun sinulla on NordVPN, voit helposti muodostaa yhteyden siihen ja Poista BBC iPlayer -sovelluksen esto. Kun olet reititetty VPN: n läpi, pystyt huijaamaan verkkosivua ajattelemaan, että IP-osoite on jossain Isossa-Britanniassa. NordVPN on kiistatta paras VPN-palvelu, johon voit täysin luottaa. Se ei tarjoa vain korkealaatuista suojaa, mutta voit myös käyttää kaikkia haluamiasi verkkosivustoja murtamalla maantieteelliset rajoitukset. Käyttämällä NordVPN: ää yksityisyydensuoja salataan ja tietosi eivät kuulu minkään tietoverkkorikollisuuden saaliin..

Kuinka katsella BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolellaNordVPN-hinnoittelu

  • NordVPN: llä on 5092+ palvelinta 60 eri maassa
  • Vahvin BBC iPlayerilla, kuten testissämme paljastettiin. (iPhone, Android, Windows ja Play Station)

vieraile verkkosivustolla

ExpressVPN

expressvpn-verkkosivusto

Ei ole epäilystäkään siitä, että ExpressVPN: stä on tullut yksi markkinoiden hienoimmista VPN-palveluista. Nopean nopeuden, jatkuvan yhteyden, nimettömyyden ja torrentin takia ExpressVPN on paikkansa. Sen avulla voit muodostaa yhteyden brittiläiseen VPN-verkkoon ja näin pääset käyttämään BBC iPlayer -sovellusta. Sen turvatasolla ei ole loppua, lyömätön tietoturvakerros, jossa OpenVPN-salaus on noin 256 bittiä, ja kiinnittää sille turvallisuustietoisten käyttäjien eniten huomiota. Voit käyttää niin monta verkkosivustoa kuin haluat ja käyttää suunnilleen Yli 3000 palvelinta noin 90: ssä tai useammassa maassa, joten myös BBC iPlayerin käyttö on helppoa. Se mahdollistaa torrentin ja P2P: n jakamisen, palvelee nopeimpia lataus- ja lähetysominaisuuksia ja antaa rajoittamattoman pääsyn rajoitetuille verkkosivustoille. ExpressVPN: n nopeus on vertaansa vailla.

ExpressVPN-hinnoittelu: $ 8,32 / kuukausi - 1 vuoden suunnitelma

vieraile verkkosivustolla

IPVanish

Kuinka katsella BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolella

VPN: t, kuten ExpressVPN, NordVPN ja IPVanish, toimivat erinomaisesti pääsyyn BBC iPlayer -sovellukseen, kun et ole Isossa-Britanniassa. Koska IPVanish on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka tarjoavat parempia tietoturvavaihtoehtoja ja sisältävät uskomattomia vuotuisia paketteja, se on paras lähde ohittaa rajoitukset ja käyttää kaikkia verkkosivustoja nykyisestä alueestasi riippumatta. Sijoituksessamme VPN: eille BBC iPlayerin vapauttamisen estämiseksi IPVanish tulee kolmanneksi parhaimpaan VPN: ään, koska nopeus ei ole niin nopea kuin kaksi muuta edellä mainittua. IPVanish sisältää kuitenkin kirjautumattomuuskäytännön ja lisämenetelmät, jotka pitävät sinut turvassa odotusten ulkopuolella. IPVanish säästää myös muutama taalaa ja on halvempaa kuin kaksi muuta, mutta toimii melko samalla tavalla. Se ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset, mikä on ihanteellinen pääsyä BBC iPlayeriin. Salat loppupään välillä suojaavat verkkotoimintaasi kuin mitä tahansa.

vieraile verkkosivustolla

Lisääntyessä hakuja siitä, miten BBC iPlayeriin pääsee, olisi kohtuullista sanoa, että BBC iPlayerillä on paikkansa televisiomarkkinoilla ja että kaikki haluavat vain lähettää tämän verkkosivuston riippumatta siitä, missä he tällä hetkellä asuvat. BBC iPlayerillä on useita kanavia, laaja sisältövalikoima, useita sovelluksia, se on yhteensopiva minkä tahansa valitsemasi laitteen kanssa, ja ennen kaikkea se ei ponnahdusikkunoissa esiin ärsyttäviä mainoksia. Mutta mikä sulkea pois, siihen pääsee vain Isossa-Britanniassa. Siksi meidän oli selvitettävä, miten päästä BBC iPlayeriin Ison-Britannian ulkopuolelle, koska kukaan ei halua ohittaa suosikkiohjelmiaan. Onneksi VPN syntyi tekniikan kehityksen rinnalla, ja nyt pystymme pääsemään laajaan sisältövalikoimaan ja virtauttamaan sitä jopa Ison-Britannian ulkopuolella.

Ota kaikki viimeisimmät uutiset BBC iPlayer Worldistä

Tweets by BBCiPlayer

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments