Kuinka katsella Amazon Prime-pikavideoita Yhdysvaltojen ulkopuolella

[ware_item id=33][/ware_item]

Oletko valmis hauskaan kesään? Lämpö voi tulla toisinaan sietämättömäksi, mutta siellä on aina jäätelöä, virvoitusjuomia ja tietysti viihdettä, joiden avulla unohdat kaikki voimakkaan lämmön. Tämä kesä on taatusti uskomatonta, koska erittäin odotettu elokuva julkaistaan ​​suosikki Hollywood-näyttelijöidesi pääosissa. Musiikkimestarilla oli paljon odotettavissa, sillä musiikkiteollisuuden suurimmat nimet ovat ilmoittaneet yhteistyöstä tänä vuonna. On olemassa useita albumeita ja sinkkuja, jotka julkaistaan ​​julkaisua varten tällä kaudella, joten sinut turhaan valitaan, kun luot juhlatilaisuuden tai hienon soittolistan tien päälle..


Etsitkö uutta uutta TV-ohjelmaa päästäksesi krapulaan viimeisimmästä, joka jätti sinulle täydellisen hylyn? Katso Amazonin parhaimmin rankatut TV-ohjelmat tyylilajeissa, kuten draama, toiminta, trilleri, paranormaali, romanttinen komedia, sitcomit, dystopia ja paljon muuta. Saatat olla yllättävän yllättynyt alkuperäisestä televisiosarjasta, joka on lueteltu Amazon Primessa. Ehkä et ole elokuvissa, musiikissa tai TV-ohjelmissa yhtä paljon kuin kirjoja. Tässä tapauksessa saatat olla kiinnostunut Amazon Kindlen yksinoikeustarjouksista Amazon Prime -tilauksen kautta. On myös muita etuja, joita voit käyttää, kun käyt Amazon Amazonin ulkopuolella Yhdysvaltojen ulkopuolella, jos et asu tällä hetkellä siellä.

Mitä Amazon Prime tarjoaa?

Tämä palvelu on hyödyllinen, jos ostat usein Amazonista, koska Amazon Prime -tilaajille on tarjolla erityisiä alennuksia ja huomioita useissa kategorioissa. Useimmat verkkokauppiaat valittavat usein korkeista lähetyshinnoista, joten tämä on ihanteellista, jos haluat käyttää ilmaisia ​​toimituskuluja Yhdysvalloissa. Lisäksi on myös halpoja kiinteitä toimituskuluja, jotka saat kaiken, elektroniikasta välttämättömiin taloustavaroihin. Voit säästää rahaa muihin Amazonin tuotteisiin ja saada ilmainen kirja kuukausittain Kindle First -sovelluksen kautta.

Kuinka katsella Amazon Prime-pikavideoita Yhdysvaltojen ulkopuolella

Amazon Primen suosituin etu on tietysti viihdeosasto. Amazon Prime Video antaa sinun lähettää kuumin elokuvia ja televisio-ohjelmia verkossa HD-laatuisena kohtuulliseen hintaan. Voit tilata myös kanavaluettelon perusteella, jos mietit miten katsella Amazon Instant Video -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta sinun on kuitenkin ensin suoritettava lisävaihe. Voit lähettää miljoonia valokuvia, jotka tukkivat kannettavan tietokoneesi ja puhelimesi tallennustilaa Amazon Prime Photosiin. Voit paitsi kuunnella keskeytymättömiä musiikkisoittolistoja ilman, että mainokset sekoittavat käyttökokemustasi. Amazon Prime antaa sinun katsella myös Saturday Night NFL-pelejä suorana, jotta voit piristää suosikkijoukkueesi.

Jos et ole varma, onko Amazon Prime arvoinen dollarisi arvoinen, mittaa se odotuksillasi 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana. Kun olet tyytyväinen, voit kirjautua Amazon Primeen 99 dollarin vuotuisella tilausmaksulla, jolla on enemmän arvoa pitkällä tähtäimellä. Jos et halua tehdä niin pitkää sitoutumista, voit myös nauttia siitä 10,99 dollaria / kuukausi.

Miksi en voi käyttää Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Amazon Prime on melko vastustamaton, mutta sinun on opittava seuraamaan Amazon Primea ulkomailla ennen kuin päätät vuotuisesta tai kuukausittaisesta tilauspaketista. Valitettavasti mikään tapa ei voi suoratoistaa elokuvia tai TV-ohjelmia Amazon Primessa, jos et asu Yhdysvalloissa. Suoratoisto-verkkosivustot asettavat usein maantieteellisiä rajoituksia sisällölleen liiketoiminnallisista syistä. Hallitus on kieltänyt useita yleisiä uutis- ja viihdesivustoja eri maissa, joten tällaiset asiat eivät rajoitu pelkästään verkkosivustojen suoratoistoon. Jos yrität käyttää Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella, näyttöön tulee virhesanoma, joka selittää, että tiettyä sisältöä ei ole saatavana maassasi.

Kuinka voin katsoa Amazon Prime -latauksia ulkomailla?

Älä anna periksi, koska ympäri maailmaa on miljoonia käyttäjiä, jotka tietävät kuinka katsoa Amazon Instant Video -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit olla yksi heistä! Tyylikäs pieni virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) -sovellus voi lopettaa "voinko katsella Amazon Prime -sovelluksia ulkomailla?" huolet. VPN piilottaa IP-osoitteesi, joten Amazon ei löydä oikeaa sijaintiasi. Voit piilottaa todellisen sijaintisi vain VPN: n kautta, mutta voit myös valita alueen, jolla se korvataan. Tällä tavoin voit valita USA: n ensisijaiseksi sijaintisi, jotta voit oppia kuinka katsella Amazon Instant Video -sovellusta Yhdysvaltain ulkopuolella VPN: n kautta. Tämän avulla voit estää Amazon Prime Video -sovelluksen muuttuneena sijaintisi nyt Yhdysvalloissa.

Kuinka VPN voi estää Amazon Prime Video -sovelluksen?

VPN-verkkosivustoilla on monia oppaita siitä, kuinka katsella Amazon Primea ulkomailla. Joten, voit pyytää heiltä yksityiskohtaisia ​​ohjeita siitä, kuinka katsella Amazon Instant Video -palvelua Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun olet rekisteröitynyt heidän palveluun.

Jos tämä kysymys ”Voinko katsella Amazon Prime -latauksia ulkomailla?” huolestuttaa sinua asuttaessasi Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Aasiassa tai Australiassa. Tarvitset vain VPN: n Amazon Prime Video -sovelluksen estämiseksi, jos et ole Yhdysvalloissa, mutta sinun on myös selvitettävä epäsuora maksutapa maksaaksesi liittymismaksu.

Oletetaan, että asut Kanadassa ja haluat rekisteröityä Amazon Prime -palveluun. Kaikilla VPN: llä ei voi auttaa sinua tekemään sitä, koska Amazon Prime on jo tunnistanut suurimman osan VPN: istä ja niiden palvelimista, joita käytetään yleisesti käyttämään Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella. Onneksi myös niille VPN-verkkoille on kyse vain palvelimista, jotka Amazon Prime tunnistaa, jotta voit hypätä palvelimella, jota Amazon Prime ei ole luettelossa. Pienemmät tai vähemmän suositut VPN-palveluntarjoajat auttavat todennäköisemmin vastaamaan siihen, kuinka katsella Amazon Primea ulkomailla, koska heidän palvelimiaan ei havaita suurimmaksi osaksi. Voit valita protokollan ja palvelimen Yhdysvalloissa luodaksesi väärän sijainnin itsellesi, joten IP-osoitteesi on yhdysvaltalaisen VPN-palvelimen IP-osoite. Tämä on Amazon Primein vastaanottama IP-osoite, jonka avulla voit käyttää Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lisäksi VPN suojaa sinua kuljettamalla tietoja salatussa muodossa kanavan kautta. Amazon Prime -sovelluksen lisäksi VPN: n käytöstä on myös muita etuja. Esimerkiksi hakkerit, lainvalvontaviranomaiset ja mainostajat eivät pysty seuraamaan sinua verkossa tarkoituksiaan varten, joten voit selata turvallisesti.

Parhaat VPN: t käyttävät Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella

NordVPN - Voittaja

Kuinka katsella Amazon Prime-pikavideoita Yhdysvaltojen ulkopuolella

Saatat jakaa Internet-yhteytesi ystävien, perheen tai huonetovereiden kanssa, joten on järkevää, että haluat VPN: n toimivan yhdessä enemmän kuin 3 laitetta. NordVPN tekee sinut erittäin onnelliseksi, koska voit käyttää vain yhtä tiliä yhdistääksesi 6 laitetta, joilla on eri käyttöjärjestelmä samanaikaisesti. Voit käyttää Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella NordVPN: n kautta jopa $ 3,99 / kk (2-vuoden suunnitelma) tai valitse yksi suuremmista tilauksista (3-vuoden sopimus) säästääksesi enemmän rahaa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että NordVPN on noussut hienoimmaksi VPN: ksi vuosina 2018 ja 2019. Vahva VPN, helppokäyttöiset sovellukset ja uskomattomia ominaisuuksia, todella mitä tarvitaan?

Kuinka katsella Amazon Prime-pikavideoita Yhdysvaltojen ulkopuolellaNordVPN-paketit

ExpressVPN

expressvpn-verkkosivusto

Tämä kuuluisa VPN-palveluntarjoaja on liian hyvä katsomaan Amazon Instant Video -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella, koska monet maailmanlaajuiset käyttäjät ovat antaneet sille arvokkaita arvosteluja. Ainoa asia, joka saa sinut epäröimään, on suhteellisen kallis hintalappu. ExpressVPN toimii yli 90 maassa, joten sillä on vaikuttava perusta uskollisille käyttäjille, jotka todistavat sen erinomaisen suorituskyvyn. Voit poistaa Amazon Prime Video -sovelluksen käytön 3 laitteella samanaikaisesti ExpressVPN: n kanssa.

VyprVPN

Kuinka katsella Amazon Prime-pikavideoita Yhdysvaltojen ulkopuolella

Toinen loistava vaihtoehto, joka kertoo kuinka katsella Amazon Primea ulkomailla, on VyprVPN. Jos luulet ExpressVPN: n ylittävän budjettisi, kokeile VyprVPN: tä vain 6,67 dollarilla / kk aloittelijana. On kalliimpia paketteja, joilla on enemmän arvoa, jos haluat tilata pidemmän aikaa. Siinä on myös erityisiä mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille, jotka parantavat käyttökokemusta paljon, jolloin voit nopeasti poistaa Amazon Prime Video -sovelluksen älypuhelimesta. VyprVPN toimii useissa käyttöjärjestelmissä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos omistat useita laitteita, joilla on vaihtelevat käyttöjärjestelmät. Nauti nopeasta HD-suoratoistosta 3 laitteella samanaikaisesti VyprVPN: n kanssa.

IPVanish

Kuinka katsella Amazon Prime-pikavideoita Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos tärkein huolenaihe on budjetti ja hyvät palvelut, IPVanish saattaa olla täydellinen VPN-palveluntarjoaja sinulle. Se on todella kätevä opiskelijoille, jotka voivat hyödyntää kokemustaan ​​käyttämällä Amazon Prime Student -tarjouksia tavallisen Amazon Prime -tilauksensa lisäksi. IPVanish tuo sinulle turvallisen nopean yhteyden vain 10 dollarilla / kk viidessä eri laitteessa samanaikaisesti. Lisäksi voit peruuttaa tilisi 7 päivän kuluessa, jos sen suorituskyky oli alle nimellisarvon sinulle. Voit suojata yhteytesi kolmella tehokkaalla protokollalla ja valita kymmenistä palvelimista Yhdysvalloissa päästäksesi Amazon Primeen Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Harkitse nopeutta, protokollia, samanaikaisten laiteyhteyksien määrää, käyttöjärjestelmiä, tilauspaketin kohtuuhintaisuutta, palvelimien määrää, asiakaspalvelua ja tietysti käyttäjän arvosteluja, kun valitset VPN: n Amazon Prime -sovelluksen estämiseksi.

Tweets by AmazonVideo

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments