Kuinka katsella ABC-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Kesä on aika, jolloin osut sohvallesi katsomaan suosikki TV-ohjelmasi, koska niin, juuri silloin uudet vuodenajat alkavat yleensä. Sinun on oltava jo lisännyt suositut ohjelmat ”tehtäväluetteloon” ja kutsunut TV-addiktioisi muihin ryhmiin katsomassa herkkuja. Jos niin, niin sinun on oltava katsomassa katsomassa ABC-verkkoa, koska se tuottaa joitain kuumimmista amerikkalaisista esityksistä maailmassa.


Kun puhutaan ABC Network: sta, “Dancing with the Stars” on edelleenkin paljon kuuluisa kaikkien näiden vuosien jälkeen, kun taas trendikkäät genret ovat kiinnittäneet nuorten huomion. ABC: llä on tällä hetkellä useita hienoja trillereitä, mysteeriä, toimintaa, kauhua, dystopiaa, fantasiaa ja dramaattisia esityksiä. Koska televisio-ohjelmien faneja on niin paljon ympäri maailmaa, he kääntyvät ABC-verkkoon tyydyttääkseen viihdehaluaan. Ennen kuin perustat tilin ABC: llä ja pettyt katsomalla näytöllä näkyvää ponnahdusikkunaa ”sisältö ei ole käytettävissä alueellasi”, sinun on opittava seuraamaan ABC Goa Yhdysvaltojen ulkopuolella..

Rajoitettu pääsy ABC Go -palveluun

Kyllä se on totta. ABC on yksi tunnetuimmista virallisista suoratoistosivustoista, jotka ovat asettaneet maantieteellisiä rajoituksia sen sisällölle. Ellet asu tällä hetkellä Yhdysvalloissa, et voi suoratoistaa ABC: n esityksiä verkossa. Ensin sinun on selvitettävä, kuinka ABC Go -sovellus voidaan poistaa. Tämä saattaa vaikuttaa epäreilulta Yhdysvaltojen ulkopuolella toimivien faneiden suhteen, mutta siihen liittyy taloudellisia näkökohtia ja poliittisia huolenaiheita.

Kuinka katsella ABC-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020

On olemassa useita merkittäviä uutisverkkoja, jotka ovat kiellettyjä Kiinan kaltaisissa maissa, joissa hallitus valvoo tiukasti julkisesti katseltavissa olevaa sisältöä. Tietysti joudut maksamaan myös näiden esitysten suoratoistamisen jälkeen käyttää ABC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tutustu heidän viralliseen verkkosivustoonsa kerätäksesi lisätietoja käytettävissä olevista maksutavoista ja liittymäpaketeista. Maksujen tekemisessä on joskus ongelmia, koska ne eivät ehkä tarjoa haluamaasi maksutapaa. Älä huoli! On olemassa tapoja kiertää niitä ja katsella ohjelmia, kun olet estänyt ABC Go -sovelluksen.

VPN: t voivat poistaa ABC Go -sovelluksen

Parhaat oppaat, kuinka katsella ABC Goa Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarjoaa VPN-yritykset. Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on vastaus ulkomailla asuvien fanien rukouksiin. VPN on täsmälleen miltä se kuulostaa. Kyse on yksityisyydestä, mikä puolestaan ​​tarjoaa paremman turvallisuuden. Luotettavan VPN-palvelun tilaamisen suurin huolenaihe on, että voit poistaa ABC Go -palvelun eston riippumatta siitä, missä olet. Oletetaan esimerkiksi, että asut Filippiineillä ja olet kova Quanticon fani. Sinun on selvitettävä, kuinka katsella ABC Goa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ensimmäinen askel on selata VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat palveluita omassa maassasi. Seuraavaksi sinun on seulottava eri valintojen läpi saadaksesi selville, voitko käyttää ABC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella heidän palvelimiensa kautta.

Se ei kuitenkaan ole vielä kaikki! Valitettavasti kaikki VPN: t eivät toimi omassa maassasi, ja toimivien joukosta on mahdollista, että ABC-verkko on ne lisännyt mustalle listalle. Yleisradioyhtiö pitää välilehtiä VPN-palveluntarjoajista, joihin Yhdysvaltojen ulkopuoliset käyttäjät kääntävät lähetystään suoratoistamiseen. He pitävät heidät kurissa tunnistamalla VPN-palvelimet ja lähettämällä sinulle virheviestin, jos yrität käyttää ABC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Joten periaatteessa ABC on estänyt näiden VPN-palveluntarjoajien tietyt tunnetut palvelimet.

Hopeavuori on, että kaikkia VPN-palvelimia ei ole estetty. Vielä parempaa on, että pienet VPN-yritykset voivat lentää tutkan alla, kun taas suuret nimet mustalle listalle, koska niitä käytetään yleisemmin. Saatat olettaa, että pienet VPN-yritykset eivät ole luotettavia, mutta se ei ole totta. Lisäksi nämä VPN-palveluntarjoajat ovat jatkuvasti luoneet hyvän maineen kansainvälisille ABC-faneille erinomaisella asiakaspalvelullaan, tehokkailla palvelimilla ja kohtuuhintaisilla tilauspaketeilla, tehokkaat protokollat, ja nopea yhteydet.

Kuinka VPN toimii

Yleensä tietosi menevät edestakaisin, kun olet online-tilassa. VPN kehittää kanavan, jonka kautta tietosi eivät kulje alkuperäisessä muodossaan. Sen sijaan kaikki tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi lähetettävät tiedot on salattu voimakkaasti. Mitä tämä tarkoittaa? Tietojen alkuperäinen tila on helposti tunnistettavissa ja luettavissa kaikille, joilla on pääsy samaan yhteyteen. Hakkerit uhkaavat sinua joka kerta kun kirjaudut verkkoon julkisen Wi-Fi-yhteyden kautta tai muodostat yhteyden kaikenlaiseen julkiseen verkkoon. Tietosi ovat avoimia käytettäväksi rikollisessa toiminnassa, ja hakkerit voivat helposti varastaa taloudelliset tietueesi.

Lue tarkka opas: Kuinka VPN toimii

Tällaisissa olosuhteissa VPN on paras tapa varmistaa turvallisuutesi, jotta edes lainvalvontaviranomaiset eivät voi torjua. Lisäksi on ryhdytty toimenpiteisiin sellaisia ​​verkkosivustoja vastaan, jotka tallentavat henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten evästeitäsi, ja seuraavat toimintaasi kerätäksesi tietoja mainontaan. Muista, että joissakin maissa on lakeja, joita VPN-yritysten on noudatettava, mutta monet VPN-palveluntarjoajat eivät pidä käyttäjiensä yhteyslokeja, joten et voi seurata VPN: ääsi.

Joten miten VPN piilottaa sijaintisi ja antaa pääsyn ABC: hen Yhdysvaltojen ulkopuolella? No, on joitain protokollia, joita käytät yhdessä valitsemasi palvelimen kanssa, kun liität laitteen VPN: ään. Henkilökohtainen IP-osoitteesi on Internet-palveluntarjoajan omistama palvelin. Kun muodostat yhteyden VPN-palveluntarjoajan omistaman yhdysvaltalaisen palvelimen kautta, IP-osoitteesi näkyy VPN-palvelimen IP-osoitteella ABC: hen. Tällä tavalla sijaintisi näyttää olevan Yhdysvalloissa ABC: lle tai muille verkkosivustoille, joita selaat kyseisen istunnon aikana. Koska näytät olevan USA: n asukas ABC Go: lla, sinulla on oikeus käyttää ABC: tä vapaasti Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Parhaat VPN: t käyttävät ABC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Onneksi kaikkialla maailmassa on hienoja VPN-palveluntarjoajia, joilla on erilaisia ​​liittymäpaketteja ja ominaisuuksia. Voit jopa testata joitain heidän esityksistään ilmaisilla kokeiluilla ja saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Tärkeä näkökohta, jos haluat käyttää ABC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella, on etsiä VPN: iä, joilla on paljon palvelimia Yhdysvaltojen alueella. Tämä antaa sinulle vahvemman ja nopeamman yhteyden, joten voit suoratoistaa suosittuja televisio-ohjelmia ABC: llä teräväpiirtona.

NordVPN

Erinomainen NordVPN-hankinta on, että se toimii useiden käyttöjärjestelmien kanssa ja voit yhdistää jopa 6 laitetta yhdellä tilillä samanaikaisesti. Voit säästää rahaa ja aikaa tällä tavalla. Lisäksi 2,99 dollaria / kuukausi heidän 3-vuotisesta sopimuksestaan ​​on kaiken tämän arvoinen. Kirsikana päällä voit saada rahat takaisin 30 päivän sisällä, jos se ei vastaa odotuksiasi. He eivät pidä kirjaa online-toiminnastasi.

ExpressVPN

Yksi tunnetuimmista VPN-verkoista siellä, ExpressVPN n Palvelu on täysin arvoinen 6,67 dollaria / kk heidän erinomaisesta 15 kuukauden suunnitelmastaan. Ne tarjoavat nopeaa, turvallista Internet-selaamista yli 87 maassa ympäri maailmaa, joten voit nauttia ABC-esityksistä, vaikka et olekaan Yhdysvalloissa. Voit suoratoistaa nämä esitykset jopa viidellä laitteella samanaikaisesti, joten kukaan ei tarvitse unohtaa suosikkia. Saat enemmän etuja heidän lähetysohjelmansa avulla.

IPVanish

Jos etsit VPN: tä, joka maksaa sekä taloudellisesti että hyvin, kokeile IPVanishia. Aivan kuten ExpressVPN, tämä VPN voi myös suoratoistaa viittä laitetta samanaikaisesti. Voit kirjautua hintaan vain 6,49 dollaria / kk ja peruuttaa tilauksesi 7 päivän kuluessa, jos et nautti heidän palvelustaan. Heillä on 3 protokollaa, joita voit käyttää heidän VPN-palvelimiensa kanssa yli 60 maassa.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Olet pitänyt olla kuullut PIA: sta, jos olet käyttänyt VPN-verkkoja jo jonkin aikaa. Vaikka olemme sijoittaneet sen myöhemmin, voimme todistaa, että se todella on yksi parhaimmista VPN: istä siellä! Nykyiset käyttäjät ovat tukeneet heidän 99,9%: n käyttöaikavaatimuksensa, joten voit ehdottomasti luottaa PIA: hen streaming-ohjelmien suoratoistamiseen ABC Go: lla. Ne toimivat yli 25 maassa, joten on suuri mahdollisuus, että sinun tulee listalle. Laadun vuoksi heidän alkamispakettinsa hintaan 3,49 dollaria / kk heidän 2-vuoden tilaukselleen ei ole ollenkaan kallista!

Piilota perse

Tällä VPN-palveluntarjoajalla ei ole kokeiluversiota, mutta he palauttavat talletuksesi 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta, jos et ollut tyytyväinen heidän palveluunsa. Jos etsit halvempaa vaihtoehtoa, tämä on hyvä valinta. Hinta on 4,54 dollaria kuukaudessa 2-vuoden tilaukselta. Se on halpa VPN-vaihtoehto ilman kompromisseja nopeudesta. Itse asiassa se on suosittu, koska se ei vähennä nopeutta paljon, vaikka käytätkin paljon kaistanleveyttä.

SaferVPN

Kuten nimestä voi päätellä, SaferVPN tarjoaa turvallisen, mutta nopean yhteyden Yhdysvaltojen ulkopuolella oleville käyttäjille, jotka haluavat suoratoistaa televisiolähetyksiä ABC: ssä. Sinun ei tarvitse enää turhautua puskurointiin tai pysyä rajoitettuna maantieteellisesti. Heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu ja 24/7 live chat, joten voit kysyä palvelimilta, joita ABC Network ei ole estänyt. Voit käyttää sitä viidellä laitteella yhdessä pelkäämättä käyttäjän toimintalokkeja.

Kuvalainat: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments