Kuinka avata ja katsella CW-verkkoa Yhdysvaltojen ulkopuolella

[ware_item id=33][/ware_item]

Paras tapa rentoutua kesällä on binge-katsella suosikki TV-ohjelmasi verkossa. Jos katsot parhaiten sijoitettuja TV-ohjelmia, joissa suurin fani seuraa heidän vyönsä alla, huomaat, että monet heistä ovat CW-lähetyksiä. Viihdeteollisuuden viimeaikaiset suuntaukset keskittyvät tyylilajeihin, kuten paranormaali, fantasia, kauhu, sarjakuvan sankarit, dystopia jne. Näistä genreistä on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Monia erinomaisia ​​televisio-ohjelmia ja elokuvia on mukautettu teosarjoista, ja niillä on suuret fandomit. Esimerkiksi, Twilight, Renkaiden lordi, Vampire-päiväkirjat, Pretty Little valehtelijat, Game of Thrones, The Hunger Games ja Divergent -sarja ovat vain muutamia näistä mukautuksista, jotka ovat onnistuneet voittamaan katsojien sydämet maailmanlaajuisesti.


CW tarjoaa valtavan valikoiman televisio-ohjelmia kaikissa genreissä, joista voit ajatella. Voit suoratoistaa tällä hetkellä suosittuja uusia TV-ohjelmia tai palata klassikoihin taaksepäin. Parasta on, että sinun on kirjauduttava sisään vain CW-tilillä aloittaaksesi. CW ei vaadi liittymämaksujen maksamista käyttäjille nopean ja HD-sisällön CW-ohjelmien suoratoistamiseksi.

Miksi et pääse CW-televisioon Yhdysvaltojen ulkopuolella?

CW: n ongelma on, että voit etsiä heidän virallista verkkosivustoaan vain, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta et voi suoratoistaa mitään heidän näytöksistään verkossa. Aivan kun napsautat toistopainiketta, näyttöön tulee virhesanoma, jossa sanotaan: "Sisältöä ei ole saatavilla alueellasi". Kaiken niiden sisällölle on asetettu georajoitus. Tämä tarkoittaa, että he pystyvät tunnistamaan sijaintisi ja estämään suoratoiston. Kuinka tämä tapahtuu? Tutkitaan tämän mekanismin teknisiä faktoja helposti kielellä.

Ensinnäkin Internet-palveluntarjoajassasi (ISP) on palvelin, jolla on erityinen IP-osoite, joka ilmoittaa heille nykyiseen sijaintiisi, kun käyt CW-sivustolla. Mainostajat keräävät yleensä tietoja käyttäjien sijainnista mainosten sijoittelun optimoimiseksi. Verkkosivustot seuraavat usein nykyistä sijaintiasi käyttökokemuksen parantamiseksi, mutta tässä tapauksessa sillä on päinvastainen vaikutus. Verkkosivustolla voi olla lisenssihuolet tai poliittisia syitä kieltäytyä suoratoistamasta käyttäjiä ulkomailla. Suoratoisto-verkkosivustot eivät ole ainoita, joilla on tällainen käytäntö. Hallitukset kieltävät myös jotkut verkkosivustot aikuisille suunnatun sisällön tai uutistoimistojen omistamien verkkosivustojen vuoksi mainostaakseen omaa uutisversiotaan.

Kuinka poistaa CW-TV: n esto ulkomailta

Onneksi on olemassa tapa ohittaa tämä sisältökielto ja käyttää CW-televisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella: virtuaalinen yksityinen verkko (VPN). VPN toimii periaatteessa piilottamalla todellisen IP-osoitteesi, jonka kautta CW-verkkosivusto tunnistaa käyttäjät. Ongelma ratkaistu! Oletetaan, että asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja olet kuolemassa katselemaan The Vampire Diaries -sarjan sarjan viimeistä jaksoa. Kytket VPN: n päälle, tarkista uusi IP-osoitteesi kautta IP-tarkistustyökalu ja avaa sitten CW-verkkosivusto. Luo tili ja napsauta pelata. Voit poistaa CW-TV: n eston heti ulkomailla ja lähettää jakson teräväpiirtona.

Kun kytket VPN: n päälle, muodostat yhteyden VPN-palveluntarjoajasi omistamaan palvelimeen ja yhdistät sen heidän tarjoamaansa protokollaan. Jos haluat käyttää CW-televisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on valittava Yhdysvalloissa oleva palvelin. Kun olet muodostanut yhteyden siihen, IP-osoitteesi näytetään Yhdysvalloissa olevan palvelimen IP-osoitteella. Tämä tarkoittaa, että kun CW-verkkosivusto seuraa IP-osoitteesi, sijaintisi on ilmeisesti jossain Yhdysvaltojen sisällä. Joten, CW ei voi vahvistaa, että asut ulkomailla ja antaa sinun suoratoistaa heidän esityksiään verkossa.

Siellä on kuitenkin saalis. On olemassa useita suosittuja VPN-verkkoja, joiden palvelimet on tunnistettu CW-verkkosivustolla. Koska he tietävät jo näistä VPN-palvelimista, he tietävät, kun muodostat yhteyden johonkin näistä mustassa listassa olevista palvelimista Yhdysvalloissa. Näyttöön tulee viesti, jossa sinua pyydetään sammuttamaan VPN-verkko, jos yrität suoratoistaa Yhdysvalloista.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että on olemassa monia pienempiä VPN-palveluntarjoajia, joita CW ei ole tarkistanut, joten CW ei havaitse heidän palvelimiaan. Majuri VPN-yritykset eivät ole kokonaisia ​​menetyksiä, koska he omistavat edelleen melko vähän palvelimia Yhdysvalloissa, jotka toimivat CW: n tutkan alla. Kun tilaat heidän palvelun, pyydä palvelimia, joiden avulla voit suoratoistaa CW: n näytöksiä heidän verkkosivustolla, yhdeltä heidän edustajistaan.

VPN: n käytön edut

VPN tekee paljon muutakin kuin vain piilottaa sijaintisi suoratoisto-verkkosivustoilta, kuten CW. VPN: n päätarkoitus on tarjota turvallinen selaaminen. Kaikki verkkosivustot keräävät käyttäjätietoja markkinointistrategioiden luomiseksi. Voit estää tämän kytkemällä VPN: n päälle aina, kun olet online-tilassa pöytätietokoneelta, tablet-laitteelta tai älypuhelimelta. VPN: t eivät ole rajoitettu yhteen laitteeseen tai käyttöjärjestelmään. Itse asiassa suurin osa antaa sinun suojata laitteitasi samanaikaisesti yhdellä VPN-tilillä.

Lisäksi lainvalvontaviranomaiset hakeutuvat tietojen keräämiseen käyttäjäprofiilien luomiseksi. Voit salata kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot VPN: n kautta. Tämä tarjoaa maksimaalisen suojan hakkereilta, jotka saattavat yrittää hallita sosiaalisen median tiliäsi tai varastaa pankkitietojasi rahavarkauksien tai rikollisten toimien vuoksi. Useimmat tekniikan asiantuntijat suosittelevat VPN: n käyttöä, varsinkin kun muodostat yhteyden julkiseen verkkoon tai ilmaiseen Wi-Fi: iin.

Parhaat VPN: t käyttävät CW-televisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella

NordVPN

NordVPN on loistava valinta poistaa CW-TV: n esto ulkomailta ja katsella siellä suosikkiohjelmasi. NordVPN vakuuttaa sinulle, etteivät he säilytä kirjautumistasi tiliisi kirjautumisesta tai poistumisesta. Tämä on paras tapa estää lainvalvontaviranomaisia ​​keräämästä tietoja online-toiminnoista. Ne tarjoavat 5 protokollaa, jotka voit yhdistää VPN-palvelin Yhdysvalloissa piilottaa IP-osoitteesi. Hanki heidän 3-vuoden suunnitelmansa 2,99 dollaria / kuukausi.

ExpressVPN

Jos olet valmis maksamaan korkeimmasta laadusta, niin mikään muu VPN ei ole parempi kuin ExpressVPN. ExpressVPN: n houkuttelevia ominaisuuksia ovat sen palvelemien maiden lukumäärä ja uusimpien palvelimien verkko. Vaikka asut pienessä maassa, pystyt ehdottomasti poistamaan CW-TV: n esto ulkomailta ExpressVPN: n avulla. Ne tarjoavat luotettavia palveluita noin 87 maassa ja omistavat yli 136 palvelinta, joista monet ovat Yhdysvalloissa.

IPVanish

IPVanish omistaa noin 700 palvelinta 60 maassa. Ne tarjoavat kolme vahvaa protokollaa, joita voit käyttää yhdessä näiden palvelimien kanssa CW-TV: n estämiseksi ulkomailta. Yhden vuoden tilausmaksu 6,49 dollaria / kk, mutta se on todellakin jokaisen pennin arvoinen! Voit yhdistää 5 laitetta yhdellä IPVanish-tilillä yhdessä CW-ohjelmien suoratoistoon. Tämä on loistava säästövaihtoehto, jos jaat Internet-yhteyden huonetovereidesi tai perheen kanssa.

HideMyAss

Laatu on todella tärkeää turvalliselle VPN-yhteydelle, johon voit aina luottaa. Sinun ei tarvitse valita ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka ovat usein varjoisia huijauksia. HideMyAss-aloituspaketti on 11,52 dollaria, mutta saat varmasti uskomattoman palvelun. Heillä on 24/7 suorakeskustelu, joten voit pyytää heitä palvelimilta, jotka auttavat sinua estämään CW-TV: n esto ulkomailla ja saat nopeita ehdotuksia. Voit suoratoistaa teräväpiirtona HD-nopeudella HideMyAss-ohjelmalla nauttiaksesi kuumimmista CW-ohjelmista.

VyprVPN

Jos olet opiskelija tai et vain suoratoista CW-näytöksiä verkossa melko usein, et halua kuluttaa liikaa VPN: ään. VyprVPN saattaa olla täydellinen valinta sinulle, koska se on melko edullinen alkaen vain 6,67 dollarista / kuukausi. Voit saada enemmän etuja tilaamalla heidän kalliimpia suunnitelmia. Se kehitti myös erityisiä sovelluksia Applen ja Android-käyttäjille, jotta voit suojata henkilökohtaiset laitteet ja estää CW-TV: n esto ulkomailla.

SaferVPN

Hieman hinnoiteltu, mutta mahtava vaihtoehto on SaferVPN, joka on aika vaikuttava 3-vuoden paketille vain 2,03 dollarilla kuukaudessa 30 päivän rahat takaisin -takuulla. He eivät tarjoa vain 4 protokollaa, vaan heidän ohjelmistonsa on yhteensopiva viiden käyttöjärjestelmän kanssa useilla suosituilla laitteilla. Lisäksi SaferVPN: ssä on hienoja sovelluksia, joita voit ladata älypuhelimiesi suojaamiseksi ja suoratoistojen suoratoistoksi. Heidän ympäri vuorokauden avoin asiakastuki auttaa sinua löytämään Yhdysvaltain VPN-palvelimia pääsemään CW-televisioon Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Parhaiten arvioidut CW-ohjelmat osoittavat, että sinun ei pitäisi missata

Koska CW on kuuluisa supersankarisarjoista, sinun tulisi ehdottomasti katsoa Salama joka perustuu rakastettuun toiminta sankarimme, joka liikkuu nopeammin kuin hävittäjä. Jos sinulla on tyttövoimaa, älä unohda tätä Super tyttö, petollisesti söpö rikoksentorjunta nainen, jolla ei ole terästä. Nuoli ja DC: t Huomisen legendat on sarjakuvakirjallinen sarja, jota voit ehdottomasti kokeilla. Vampiirien, demonien, enkeleiden, ihmissusien ja kaiken yön pimeydessä aktiivisen rakastajat saattavat pitää Yliluonnollinen, Vampyyri päiväkirjat ja sen spinoff-sarja, Alkuperäiset. Naiset katsojat ovat antaneet Jane Neitsyt paljon rakkautta, joten se on myös virkistävä ja hauska valinta. Yritimme ehdottaa erilaisia ​​sarjoja yleisiä genrejä. Näiden tässä oppaassa mainittujen sarjojen lisäksi löydät kuitenkin satoja muita sarjoja, joista voit ehdottomasti etsiä haluamallasi tavalla.

3 vaihetta seurata

  1. Valitse yksi yllä luetelluista VPN-verkoista
  2. Valitse palvelin, joka sijaitsee Yhdysvalloissa
  3. Mene CW Network -sivustolle ja voila! Nauti suosikkiohjelmistasi!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments