Kilpailu nopeimmista VPN-palveluista 2019? – Voi paras VPN-voitto!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ensin Rajoitukset ja Nyt VPN-nopeus!

Jäniksen ja kilpikonnan vanhan koulun tarina on hylätty ajatus nykypäivän nopeatempoisesta maailmasta, jossa muutokset ovat vain napsautuksen päässä. Internetin käytössä nopea vaihtoehto on parempi kuin edes älykäs. Tiedämme, kuinka turhauttavaa voi olla, kun joudut odottamaan ikuisesti katsomaan videoita, lataamaan ohjelmistopäivityksiä ja torrenteja tai et voi selata suosikkiverkkosivujasi riittävän nopeasti. Jotta voit poistaa nämä online-kirous, tarvitset varmasti VPN: n.


Ongelma ei kuitenkaan todellakaan pääty tähän, ja kun et tiedä tiettyjä VPN-maailmaan liittyviä asioita, saatat joutua kiinni noidankehään. Ensimmäinen VPN: n kohtaama ongelma, aivan silloin, kun sinulla ei ole vielä ollut tarpeeksi mahdollisuutta ilahduttaa Internet-vapaudestasi, on sen räikeä nopeus. Kun tästä tulee päivittäinen ongelma, se todella ärsyttää enemmän kuin rajoitukset. Täältä haluat, että sinulla olisi torpedon kaltainen VPN. Katsotaanpa ensin, mikä aiheuttaa VPN: n hidastumisen.

VPN-nopeuteen vaikuttavat merkittävästi useat säikeet, mukaan lukien Internet-yhteys, valitsemasi VPN-protokollat ​​ja laite, johon olet yhteydessä. Kaikki nämä tärkeät elementit johtavat nopeuden heilahteluun, kun kytket VPN-laitteen laitteeseen. Kuitenkin siellä, missä on miljoonia hakkereita, on myös ratkaisu tähän ongelmaan, ja se on riittävän yksinkertainen. Huippuluokan, hyvin valitun ja nopeimman VPN: n avulla voit nauttia luodin lipusta lippuun Internet-vapauteen.

Ymmärrä VPN ensin

On erittäin tärkeää ymmärtää VPN-mekanismi, jotta tiedämme, mikä pystyy korjaamaan sen nopeuden. Selitämme VPN: n sinulle teknisesti ja maallikolla. Teknisesti VPN on räätälöity tarjoamaan turvallinen tunneli, jossa tiedot lähetetään käyttäjän päästä (ISP-Internet-palveluntarjoaja) VPN-palvelimelle ja sitten käyttäjän haluamaan määränpäähän. Kukaan muu ei voi lukea päiden välillä salatun miina-akselin kautta välitettyä tietoa, koska järjestelmä sisältää useita elementtejä yksityisen verkon turvaamiseksi ulkoisesta verkosta.

Nyt yksinkertaisella kielellä VPN on työkalu, joka auttaa murtamaan kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön verkossa koodatun kielen avulla, jota kukaan ei voi murtaa, joten voit olla missä tahansa ja tehdä mitä tahansa kyberavaruudessa olematta ketään havaittavissa. . Tavallaan olet Hollow Man Internetissä, ja tiedät todella, mistä supertarkastelijasta voi tulla, jos sinulla on mahdollisuus tulla näkymättömäksi.

Joten onko hauskaa, että etsimme VPN: ää vai onko siinä paljon muuta? No, koska elämme kytketyssä maailmassa, verkkoturvallisuus ja yksityisyys ovat kriittisiä henkilökohtaisen turvallisuutemme takaamiseksi pilaantuneilta hakkeroilta. Verkkopankkitoiminnasta päivittäiseen kommunikointiin työtovereiden kanssa Internetissä surffailuun siirrämme nyt usein tietoja tietokoneillemme ja älypuhelimillemme. On erittäin tärkeää löytää tapoja turvata digitaalinen elämämme, samoin kuin on tärkeää turvata kotimme vain siksi, että vihaamme hyökkäyksiä. Siksi tietojen suojaaminen Internetissä on tärkein syy VPN-verkkojen yleistymiseen. Nopeimman suojatun VPN: n asentaminen laitteisiisi antaa sinulle täydellisen helpotuksen, että et jätä jälkeäsi datan helppoon sieppaamiseen.

nopeimmat vpn-palvelut

VPN-sateenvarjo tarjoaa suojan monille toiminnoille Internet-surffauksesta vapaan ja tietämättömän pääsyn Internetiin tarjoamiseen. Nopein VPN on todellakin kaikkien Internetin käyttäjien tarve, koska se ei ole vain viihdehaku, vaan myös yksityisyys ja turvallisuus. Tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin asennetun nopeimman VPN-yhteyden avulla voit nauttia Internetin eduista ja hyötyä saumattomasti saumattomasti ilman rajoituksia.

Kaivaminen syvälle hitaaseen VPN-ongelmaan

Rehellisesti sanottuna, kun VPN on yhteydessä Internetiin, sinun on odotettava hitaata yhteyttä kuin todellisen Internet-palveluntarjoajan yhteys. Jotkut siellä olevista VPN-verkoista aiheuttavat kuitenkin enemmän kuin toiset, ja jälkimmäisiä kutsumme nopeimmista VPN-verkoista. Joten ensin sinun on ymmärrettävä, että kaikilla VPN-verkoilla on vaihtuva nopeus ja suojausominaisuudet. Aivan kuten ihmisillä on erilaisia ​​persoonallisuusominaisuuksia, myös VPN: t.

Turvallisuus vs nopeus

Jos ensisijainen syy VPN: n käyttöön on pääsy streaming-verkkosivustoille, kuten Netflix, HBO, BBC iPLayer, Hulu jne., VPN-nopeus on tärkein huolenaihe. Jos olet kuitenkin torrent-rakastaja ja haluat pitää henkilöllisyytesi nimettömänä valvontatoimistoilta, niin yksityisyys ja turvallisuus ovat kaikki mitä tarvitset. Liian suuri VPN-tietoturva johtaa myös heikkoon VPN-nopeuteen, varsinkin kun olet yhteydessä VPN-palvelimeen, joka on kaukana sijainnistasi, on todennäköistä, että VPN-nopeutesi hidastuu. Tämä johtuu siitä, että mitä turvallisempi VPN on, sitä enemmän tietoturvakerroksia tietosi kulkevat, jolloin siitä tulee jänis, joka menettää kilpailun. Etäpalvelinkonsepti on myös itsestään selvä, koska mitä enemmän tilaa matkustat, sitä myöhemmin ylität maalilinjan. Joten tehdään kuoro uudelleen ratkaisua varten. Ihanteellinen tapa muuttaa VPN-tilisi nopeimmaksi VPN-yhteydeksi on valita VPN-myyjät viisaasti.

Pelin oikeat pelaajat ovat protokollia

Kavennetaan nyt VPN-protokollien kanssa, mikä on hieman kohti teknistä puolta, mutta on silti tärkeää ymmärtää, koska tämä voi varmasti olla Achilleuksen kantapää hitaan VPN-ongelman takana. Protokollien tietämättä jättäminen voi kysyä miksi nopeus on hidas, vaikka et löytäisi tarjouspaikkaa.

Ensimmäinen tosiasia ensin, tiesitkö, että kaikki protokollat ​​eivät toimi yhtä tarkoitusta varten, mutta että jokainen protokolla on muotoiltu täyttämään käyttäjien erityiset vaatimukset ja että liian eri tavalla! Esimerkiksi SSTP- ja OpenVPN-protokollat ​​voivat olla tehokkaita palomuureja vastaan, kuten ”Kiinan suuri palomuuri”, olemaan sarkastisia.

Kuitenkin, jos ensisijaisena huolenaiheena ovat suoratoisto, torrentit tai ohitus maantieteellisesti rajoitetuista verkkosivustoista, kuuluisa protokolla on PPTP. PPTP on kuitenkin kuuluisa myös huonoissa kirjoissa, koska se antaa sinulle räjähtävän nopean VPN-nopeuden, pienellä kompromissilla turvallisuudesta, itse asiassa hieman enemmän kuin vähän. Samaan aikaan PPTP: tä ei voida kutsua ”vaaralliseksi”, koska se on tehty erityisesti turvallisuuden kannalta eikä se ole lainkaan helposti hakkeroitavissa, joten voimme sanoa tarkemmin, että siinä on pikemminkin heikko tietoturvakerros nopeiden suoratoistojen esteiden välttämiseksi. Tämä voidaan ymmärtää helposti "sokkelo". PPTP muodostaa labyrintin, joka saa sinut piiloutumaan olematta helposti jäljitettävissä, mutta mitä monimutkaisempi labyrintti on (enemmän suojakerroksia), sitä hitaammin pääset määränpäähän. Siksi PPTP tekee labyrintin, joka ei ole liian monimutkainen, jotta "labyrintti juoksija" poistuu sinusta ja antaa sinulle paremman nopeuden. "

Mittataan nopeimmat VPN: t

Nopein VPN-nopeustesti voidaan jakaa kahteen osaan ilman VPN-yhteyttä ja VPN: llä. VPN: n avulla olemme valinneet sijainnin, joka on melko kaukana. On tärkeää ymmärtää, että VPN-nopeus liittyy suoraan yhteyden etäisyyteen. Etäisyyden kasvaessa on todennäköistä, että saatat ilmoittaa hitaammasta VPN-yhteyden nopeudesta.

VPN on epäilemättä loistava keksintö, mutta nopeaan nopeaan toimittamiseen liittyy suuri joukko VPN: itä, mukaan lukien kaistaleveys, joka on nopean VPN: n suurin vihollinen, ja otsikkokuvan antaminen vaatii nopeaa, turvallista VPN: ää, joka on asennettu tietokoneellesi ja laitteeseesi. VPN-verkot hidastavat melkein aina ihmisten tavallista Internet-nopeutta. Kuitenkin hyvin parhaat VPN: t sinulla on maailmanluokan palvelimia, jotka pitävät tämän nopeuden menetyksen ehdottoman minimissä.

NordVPN - Toimittajan valinta

Kilpailu nopeimmista VPN-palveluista 2019? - Voi paras VPN-voitto!

Kanssa NordVPN voit solmia kaupan, koska tämä nopea VPN nosti myös ExpressVPN: n nopeuden suhteen esiin muutamalla punaisella lipulla. Useimmat VPN-sovellukset valitsevat sijainnin, ja sitten sovellus valitsee automaattisesti parhaimman palvelimen kyseisessä paikassa. Onneksi hyvin sovellus antaa sinun valita manuaalisesti tietyn palvelimen ja tarkastella kaikkien palvelimien kuormitettavuutta, missä meillä oli paljon parempi onni. Palvelimet on optimoitu tietyille suoratoistokanaville, torrent ostoksia, tai turvatoimenpiteet.

Kilpailu nopeimmista VPN-palveluista 2019? - Voi paras VPN-voitto!

NordVPN-hinnoittelu

Seulonta kiellettyjen aarteiden läpi?

VPN: n käyttö Netflixissä ja muut ulkomaisille käyttäjille kielletyt aarteet ovat vaivaton. Online-suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Hulu, ovat vaikeuttaneet ulkomaisten käyttäjien pääsyä sisältöinsä muissa maissa. Monet ihmiset voivat kiertää alueen rajoituksia käyttämällä VPN: ää liikenteen reitittämiseen toisen maan läpi.

ExpressVPN

Nopea ja turvattu ExpressVPN -palvelu, joka toimitetaan 94 maassa, on ensisijainen valinta, joka antaa ihmisille monenlaisia ​​vaihtoehtoja ja liikkumavaraa verkkosivustojen vapauttamisessa. Verkko on uskomattoman luotettavuuden ja nopeimman nopeuden edustaja. ExpressVPN: ssä on sovelluksia kaikille alustoille, jotka ovat täysin varustellut kaikilla tarvitsemillasi huipputeknisillä toiminnoilla: tappikytkimellä, Domain Name System (DNS) -vuodonsuojauksella, varkaustilalla (palomuurien ohittamiseen) ja automaattisella yhteydellä. Asiakastuki on upeaa ja se on saatavana ympäri vuorokauden live-chat-tuen kautta. Lisäksi VPN myy välkkyvän reitittimen, mikä tarkoittaa, että voit suojata jokaisen kodin tai toimiston laitteen tällä loistavalla, nopealla VPN: llä.

expressvpn-verkkosivusto

ExpressVPN tarjoaa markkinoiden parhaan salauksen: OpenVPN - toteutettu todella korkeatasoisesti, täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden (PFS) avulla! Se tarjoaa myös kerroksen 2 tunnelointiprotokollan (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec), suojatun Socket Tunneling Protocol (SSTP) ja point-to-point tunnelointiprotokollan (PPTP). Ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää ja se suojaa käyttäjiä julkisessa WiFi-tilassa. Jokainen kuluttajien tarvitsema VPN-ominaisuus, palvelimet kaikkialta maailmasta television suoratoistoon ja P2P ovat sallittuja (ladattavaksi BitTorrent-verkkosivustoilla), tämä VPN on erinomainen. Lopuksi se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu että se kunnioittaa aina.

Torrent ostoksia?

Torrentin ystäville nopeus on paljon, joten sen sijaan, että hidasta Internet-yhteyttä ja löydettäisiin vaihtoehtoja, käytä nopeinta VPN-palvelua, joka nauttii tähtien latauskokemuksesta ilman rajoituksia. Nopeat VPN: t tarjoavat parasta torrentikokemusta, mutta myös pitävät nimettömänä. Käytä win-win-tilannetta käyttämällä nopeaa VPN-palvelua tänään, älä vain lisää torrentinopeuksiasi, mutta salaa kaikki tietosi ja päästä eroon ISP: n kuristamisesta.

VyprVPN

vyprvpn-verkkosivusto

VyprVPN tarjoaa pääsyn VyprDNS: iin, joka on SmartDNS, ja joka on samanlainen kuin jälkiruoan herkkä täydentäminen vaihtamalla DNS (Domain Name System), jotta sivustot luulevat, että olet oikeutettu pääsemään sisältönsä luoden fantastisen ympäristön niille, jotka haluavat suoratoistaa Netflix, YouTube, ja muut videopalvelut. VyprVPN, joka yhdistää Golden Frogin, joka omistaa oman palvelinverkon. Nämä patentoidut palvelimet antavat VyprVPN: lle nopean nopeuden. Sen palvelimet sijaitsevat yli 70 maassa, mikä tekee VyprVPN: stä ihanteellisen sisällön poistamiselle. VPN-ohjelmistoa on helppo käyttää ja se on saatavana kaikille suosituille alustoille. Salaus on vahva, ja tämä VPN pitää tietosi turvassa julkisessa WiFi: ssä ja tarjoaa kuluttajille kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson.

Hämmentävä tai paras tarjous?

Monet ihmiset käyttävät VPN: ää kiertää maantieteellisiä rajoituksia. Huolimatta kielletyistä eduista käyttäjille, VPN on hieno työkalu, joka voi suojata sinua ja parantaa online-kokemustasi Internetissä. Parhaimman VPN: n valitsemisessa sinulla on paljon valintoja. VPN-vaihtoehtoja on monia kustannustehokkaita, ja ne kaikki vaihtelevat kuukausittaisissa tarjouksissa.

Koska ilmaiset palvelimet ovat usein hitaampia ja useimmiten tuettuja mainosta, ne sijoittavat ilmoituksia käyttämillesi verkkosivuille. Toiset voivat jopa rajoittaa yhteyden nopeutta sekä online-aikaa tai siirretyn tiedon määrää. Kaiken kaikkiaan kokeile ilmaista palvelinta, mutta heillä on muutamia haittoja, koska ne houkuttelevat paljon käyttäjiä. On myös tärkeää huomata, että johtavat VPN-palveluntarjoajat, kuten NordVPN ja IPVanish, tarjoavat vahvempia suojausominaisuuksia digitaalisen turvallisuuden varmistamiseksi. Kun valitset maksettua VPN-palvelua, muista aina tarkistaa, missä maissa se käyttää palvelimia.

IPVanish

ipvanish-verkkosivusto

Tämä IPVanish VPN on nopea Yhdysvaltain VPN, joka pitää nollat ​​lokit. Se on nopea VPN, jota käyttäjät usein suosittelevat kyvystään sallia ihmisten suoratoisto HD-muodossa. Ohjelmisto on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet tietojen suojaamiseksi sekä kotona että julkisessa WiFi-tilassa. Salaus on OpenVPN, joka on toteutettu korkeatasoisesti (tosin ei niin voimakkaasti kuin ExpressVPN - mikä on yksi tapa, jolla IPVanish pitää nopeutensa. Kaiken kaikkiaan se on todella turvallinen ja ehdottomasti yksi nopeimmista VPN-palveluista vuoden 2017 ympäri. Sen ehdot ja ehdot ovat varsin tarkoituksenmukainen seitsemän päivän korvattavalla sopimuksella.Erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nopean VPN: n.

Yksityisyyden takaamiseksi haluat varmistaa, että sinulla on VPN, joka ei tallenna online-lokit. Jotkut palvelimet suojaavat viruksilta ja vakoiluohjelmilta, ja sellaiset ominaisuudet voivat parantaa online-turvallisuutta merkittävästi.

Rekisteröimättömän VPN-palvelun käyttö antaa sinulle korkeamman turvallisuuden. Se voi suojata sinua yleiseltä valtion valvonnalta ja estää Internet-palveluntarjoajaasi tietämästä online-toimintaa.

Yksityinen Internet-yhteys

Kilpailu nopeimmista VPN-palveluista 2019? - Voi paras VPN-voitto!

Yksityinen Internet-yhteys on yksi korkeimman tason VPN-palveluntarjoajista vuodesta 2010, ja se on erikoistunut turvallisiin, salattuihin VPN-tunneleihin, jotka tarjoavat turvallisuuden Internetissä. Tätä VPN-palvelua tukevat useat yhdyskäytävät ympäri maailmaa, VPN-tunnelin käyttöoikeudet maailmanlaajuisesti. PIA on 100-prosenttisesti sitoutunut yksityisyyteen, ei kirjaudu sisään ja tarjoaa innovatiivisimman tekniikan, jolla taataan asiakkaiden nimettömyys sallimalla jopa viisi laitetta yhdellä tilillä.

Yllä mainitun VPN-palvelun avulla Netflixin ja muiden rajoitettujen herkkujen katselu voi olla varsin mahdollista, koska tämän VPN: n käyttö antaa sinulle mahdollisuuden saada yksilöllinen IP-osoite. PIA: n tuottama omistettu IP-osoite ”,” omistettu IP ”tai” staattinen IP ”liittää lisäominaisuuksia ja sallii pääsyn Netflix-sisältöön aina VPN-palvelun kautta, mikä on ylivoimaisesti helpoin tapa käyttää kiellettyjä sovelluksiasi, koska erityistä tapaa ei ole estää VPN-liikenne.

Konkreettiselle ”Nopealle VPN: lle” liittyvät tekijät

Joitakin ongelmia, joita VPN-yhteyksillä yleensä esiintyy, olisivat VPN-yhteyden hylkääminen, luvattoman yhteyden hyväksyminen, kyvyttömyys saavuttaa VPN-palvelimen ulkopuolella olevia paikkoja ja kyvyttömyys perustaa tunneli. Joten tässä on joitain huomioitavia tekijöitä:

Erehtymättömyys on välttämätöntä. Valitse manuaalisesti luotettava VPN varmistaen, että se pystyy suojelemaan sinua tarjoamalla sinulle riittävästi online-yksityisyyttä.

Korkea äänenvoimakkuus on tärkein tekijä, samoin kuin tehokkaalla VPN: llä on seuraavat suojausominaisuudet: 128-bittinen salaus, nimettömät DNS-palvelimet ja yhteyslokkien puuttuminen.

Kaistanleveyden rajoitukset voidaan usein liittää hintaan; maksamalla enemmän saadaan yleensä enemmän kaistanleveyttä nopeammalla Internet-yhteydellä.

Paras osoitus ihanteellisesta VPN-palveluntarjoajasta on, että heillä on oikea tietoturva ja oikea tuki, jotta voit seuloa verkkoympäristöä ja ylpeillä itsenäisyydestä hämärtämättä.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments