Katso Sky Go Online missä tahansa – täydellinen suoratoisto-opas

[ware_item id=33][/ware_item]

Sky Go -suoratoisto on yksi yleisimmistä tavoista nauttia televisiosta Britanniassa. Sky Go tarjoaa yli kaksikymmentäviisi hämmästyttävää brittiläistä televisiokanavaa, mukaan lukien ne, jotka liittyvät uutisiin, urheiluun, draamaan, sarjakuviin, matkoihin, ruokaan ja paljon muuta. Jos asut Britanniassa, sinun on ehdottomasti kirjauduttava Sky Go -tiliin saadaksesi pääsyn tähän fantastiseen sisältöön. Upea uutinen on, että et vaadi Sky Plus -tiliä tilaamaan Sky Go. Tämä tarkoittaa, että säästät rahaa ja maksat vain siitä, mitä haluat katsoa.


Ongelmana on, että vain Isossa-Britanniassa asuvat ihmiset voivat liittyä Sky Go -palveluun. Jos olet britti, mutta opiskelet ulkomailla tai olet muuttanut toiseen maahan, et voi käyttää Sky Goa ulkomaille. Ison-Britannian televisio-ohjelmat ovat saaneet huomattavaa suosiota vuosien varrella. Kuka ei rakasta Mind Your Language ja Sherlock Holmes? Myös brittiläisten televisio-ohjelmien fanit haluavat ilmoittautua Sky Go -palvelun jäseniksi, mutta he eivät voi tehdä niin tavallisella reitillä. Onneksi voit hyödyntää alueellista tunnistusmekanismia Sky Go: n online-katselua varten ulkomailla.

Poista Sky Go -sovelluksen esto VPN: n kautta

Tällä hetkellä olet yhteydessä Internetiin palveluntarjoajasi omistamaan palvelimeen, joten IP-osoitteesi on Internet-palveluntarjoajan palvelimen IP-osoite. Kun vierailet Sky Go -verkkosivustolla, heidän järjestelmä havaitsee sijaintisi IP-osoitteesi kautta. Joten he voivat selvästi kertoa, ettet ole tällä hetkellä Ison-Britannian alueella. Siksi sinulla ei ole pääsyä Sky Go -sisältöön.

Kun tilaat virtuaalisen yksityisen verkon (VPN), kytket sen päälle joka kerta kun kirjaudut verkkoon. VPN-verkkoa voidaan käyttää Internet-yhteytesi kanssa ja se toimii useiden laitteiden välillä samanaikaisesti saman VPN-tilin kautta. Se on loistava etu VPN: n saamisessa. Valitset sopivan VPN-protokollan ja yhdistät sen VPN-palvelimeen, joka on fyysisesti Britanniassa. Mitä tapahtuu? IP-osoitteesi ei enää ole alkuperäisen ISP-palvelimen osoite. Näytetty IP-osoite on nyt juuri valitsemasi VPN-palvelimen osoite. Sky Go tunnistaa IP-osoitteesi brittiläisen palvelimen IP-osoitteeksi, jonka avulla voit katsella taivaan pääsyä verkkoon ulkomaille.

Katso Sky Go Online missä tahansa - täydellinen suoratoisto-opas

Muista, että Sky Go -laitteita on useita tyyppejä, eivätkä kaikki tue VPN: tä. Jos olet ostanut sellaisen, joka ei yleensä toimi VPN-verkkojen kanssa, sinun on määritettävä reititin, jotta se toimii.

VPN: n suojausominaisuudet

VPN: n tarkoituksena ei ole vain vapauttaa verkkosivustoja ja sovelluksia alueellisilla rajoituksilla. VPN tarjoaa tietoturvan, jota et pääse muilla tavoilla. Se turvaa Internet-yhteytesi pitämällä kaikki siihen kytketyt laitteet turvassa. Se suojaa myös laitettasi, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä tai olet yhteydessä julkiseen verkkoon. Sinun tulisi ymmärtää vaaran taso, jolle olet alttiina ilman VPN: tä. Internet-tietosi virtaavat suojaamattomasti, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa samassa verkossa voi hakata tietokoneeseen.

VPN luo erityiskanavan, jonka kautta kaikki tietosi kulkevat salatussa muodossa. Siksi kukaan ei voi saada käsiinsä tietoja henkilökohtaisista tileistänne, joten pysyt kyberrikollisten ulottumattomissa. Kuten ehkä tiedät, hallitukset ja lainvalvontaviranomaiset ovat tunnetusti tunkeutuneet käyttäjän yksityisyyteen. Mainostajat etsivät myös kaikkea, mikä voi auttaa heitä optimoimaan nykyisten kampanjoidensa käyttökokemuksen. He keräävät tietoja ja luovat niitä käyttäjäprofiilien luomiseksi niiden alueiden mukaan, joista olet kiinnostunut. VPN: llä on kyky pitää sinut kaikenlaisen seurannan ulkopuolella. On parasta, jos valitsemasi VPN-palveluntarjoaja ei pidä käyttäjälokeja. Vaikka VPN: t vähentävät Internet-nopeuttasi jossain määrin, voit ainakin olla huoleton käytätkö yksityistä tai julkista Wi-Fi-yhteyttä.

Parhaat VPN: t Sky Skyn ​​estämiseksi

ExpressVPN

expressvpn-verkkosivusto

Tätä VPN: ää suosittelevat käyttäjät maailmanlaajuisesti. Se ei ole yllättävää, koska ExpressVPN on tällä hetkellä saatavana 94 maassa ja ne pyrkivät jatkuvasti laajentamaan palveluitaan uusiin paikkoihin. On suuri mahdollisuus, että voit katsella Sky Go -suoratoistoa kaukaisilla alueilla ExpressVPN: n avulla. Ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja voit muuttaa palvelimia aina, kun sinusta tuntuu, että joku ei toimi niin hyvin kuin haluat. Sillä on yksi vaikuttavimmista nopeuksista VPN: ien joukossa, puhumattakaan kolmesta upeasta VPN-protokollasta, joista valita. He eivät pidä käyttäjälokeja, ja heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

NordVPN

nordvpn-verkkosivusto

Jos turvallisuus on ensisijainen tavoite, NordVPN: n pitäisi olla VPN-luettelosi yläosassa. Ne tarjoavat kaksinkertaisen salauksen, mikä tarkoittaa, että saat Internet-yhteytesi kaksinkertaisen suojaustason vähentämättä Internetin nopeutta liikaa. NordVPN toimii 59 maassa ympäri maailmaa, ja sillä on yli tuhat VPN-palvelinta, joihin voit valita yhteyden. He kunnioittavat yksityisyyttäsi ja suojelevat sinua valvonnalta ja seurannalta kaikkina aikoina nollapolkikäytännöllään. NordVPN: ssä on automaattinen tappikytkin, joka sammuttaa nopeasti kaikki verkkosivut tai sovellukset, joita käytit ennen VPN-verkkoon yhdistämistä tai uudelleen muodostamista. Tämä tarkoittaa, että yhteyden epäonnistumisen aikana tietosi ovat edelleen turvassa, kunnes VPN on kytketty uudelleen ja niin edelleen.

IPVanish

ipvanish-verkkosivusto

He väittävät olevansa maailman nopein VPN ja tarjoavat sinulle korkealaatuisen tietoturvan kohtuulliseen hintaan. Saatat ajatella, että heidän yhden kuukauden suunnitelma on liian kallis. No, kyllä, mutta pitkäaikaiset tarjoavat uskomattomia alennuksia, siksi suosittelemme pidempiä suunnitelmia. IPVanish on saatavana yli 60 maassa eri mantereilla, joten voit käyttää Sky Goa ulkomaille IPVanishin kautta milloin tahansa. Niiden avulla voit yhdistää viisi eri laitetta yhdelle IPVanish-tilille samanaikaisesti. Heidän nollalokkipolitiikka pitää sinut turvassa jäljittäjiltä ja virastoilta. Voit palauttaa talletuksen seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta, jos et ole tyytyväinen suoritukseen.

Näiden upeiden VPN-asetusten lisäksi voit myös kokeilla VyprVPN: ää katsomaan Sky Go -suoratoistoa Britannian ulkopuolella. Heillä on myös erinomainen asiakaspalvelu ja taata vaikuttavat suojausominaisuudet. Muista valita VPN, joka sopii tarpeisiisi.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments