Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista

[ware_item id=33][/ware_item]

Mikä on Kodi?

Aikaisempina päivinä oli aikaisemmin satelliittitelevisioita, jotka kehittyivät kaapelitelevisioiksi ja sitten sitten digitaalitelevisioiden aikakausi. Kun puhumme 2000-luvun digitaalitelevisiosta, tiedämme yhden tekniikan olevan synonyymi sille ja se on Kodi. Digitaalitelevisio on kuitenkin yksi monista tämän ilmaisen avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ominaisuuksista, joista uusi sukupolvi ylpeilee.


Yksi kaikissa kotiviihdepaketti

Jokaisella on omat harrastuksensa ja harrastuksensa, joita he nauttivat. Vaikka jotkut kotitalouden jäsenet ovat kiinnittyneet televisioon, toiset pelaavat X-box-videopelejä ja loput ovat elokuvan fanaatikkoja. Unohtamatta vanhoja ihmisiä, jotka haluavat katsoa tai kuunnella uutislähetyksiä ja sääennusteita, eh! Mutta kuinka paljon ylimääräistä me kulutamme näihin ylellisyyksiin erikseen miellyttääksesi kaikkia kotitalouden jäseniä? Vaippa rahaa? Jos nauhoitamme, kyllä! Joten, jokaisen unelma on, että jokainen harrastustoiminta tapahtuu yhdessä hyödykkeessä. Kodin kanssa siitä tulee totta. Voit katsella minkä tahansa tyyppisiä medioita Kodi-konsolissa vain ottamalla joitain haluamiasi lisäosia niiden keskipisteestä..

Kodin lempinimet

Kodiin viitataan yleisemmin monilla salanimillä, jotka selittävät paremmin sen monipuolisuutta, kuten 'mediakeskus', 'multimediakeskus' tai HTPC (multi-platform) kotiteatteritietokone. Mitä tahansa nimeätte, sen lukuisten laajennusten ansiosta käyttäjät voivat käyttää suoratoistosisältöä verkkopalveluiden, kuten Crackle, Amazon Prime Instant Video, Rhapsody, Pandora Internet Radio, Spotify ja YouTube jne. Kautta. Uusimmat versiot toimitetaan myös video- nauhuri (PVR) vastaanottaa suoraa televisiota sekä elektroninen ohjelmaopas ja HD-digitaalinen videonauhuri kaiken, mitä katsot Kodilla.

Kuvitteettomasti yhteensopiva

Toinen houkutteleva ominaisuus Kodi on, että se toimii melkein missä tahansa laitteessa. Se on yhteensopiva Windowsin, Linuxin, iOS: n, Androidin ja OSX: n kanssa 10-jalkaisen käyttöliittymän tukemiseksi. Lyhyesti sanottuna, se on loistava lähde katsella videoita, soittaa musiikkia, kuunnella podcasteja ja katsella kaikkia muita digitaalisia mediatiedostoja Internetin, paikallisten ja verkon tallennusvälineiden kautta.

Uutiset - FIFA Hits 2018!

Yksi maailman suosituimmista pakkomielleistä, FIFA, on taas mukana 32 ensiluokkaisessa joukkueessa, jotka ovat toiminnassa 14. kesäkuuta 2018. Tuulettimet ovat innokkaita näkemään, onko Paavali Octopusin ennuste siitä, kuka on FIFA 2018 voittaja on totta vai ei ja jos Englanti kruunaa tällä kertaa itsensä tai Saksa, Brasilia tai Argentiina nostaa FIFA: n maailmancup-palkinnon Venäjän kentällä.

Lue myös: FIFA: n maailmancup-arvot ja ryhmäkohtainen analyysi

Ennusteet moninkertaistuvat, kun aika sulkeutuu. Kun odotukset ovat korkeat, emme halua missata yhtäkään näyttelyä. Siksi monet ihmiset katsovat FIFA: ta Kodi Live -sivustolla. Autamme sinua tulemaan asiantuntijaksi kuinka seurata FIFA: ta Kodilla verkossa, olemme tehneet askel askeleelta, helpon tavan tehdä sama.

Mitä tarvitset parempaan FIFA 2018 -kokemukseen

Jotta FIFA 2018 -kokemuksesi olisi hyvästä parhaaseen, tarvitset joitain parhaista Kodi-lisäosista ja Kodi VPN. Lisäosat varmistavat, että katsot FIFA-tapaa, kun taas VPN antaa sinulle pääsyn ohjelmaan mistä tahansa ja piilottaa sijaintisi, jos käytät vahingossa epävirallisia lisäosia, jotka rikkovat Kodi-sääntöjä..

Hei, me vain käytimme termiä epäviralliset lisäosat, puhumalla niistä, on olemassa joukko virallisia ja epävirallisia lisäosia, jotka antavat sinulle parhaan FIFA World Cup 2018 -kamppailuun Kodilla. FIFA-ottelujen 2018 live-lähetyksessä suositut viralliset Kodi-lisäosat, jotka nimetään muutamiksi, ovat:

  1. Fox Sports Go (Tilaus vaaditaan)
  2. iPlayer WWW (ei tilausta)
  3. NBCSN (Tilaus vaaditaan)

On myös muutamia kolmansien osapuolien epävirallisia lisäosia, jotka eivät vaadi tilaamista, seuraavasti:

  1. cCloud TV
  2. StreamHub Kodi (Mobdro)
  3. SportsDevil Kodi

Jos haluat lukea FIFA: n maailmancupin 2018 asennusoppaan Kodilla, lue tämä viesti saadaksesi lisätietoja kohdasta.

Kodi-lisäosien ymmärtäminen

Tällä hetkellä sen on oltava mashup päässäsi, mitä nämä viralliset ja epäviralliset Kodi-lisäosat ovat. Mutta älä välitä. Muutamilla vaiheilla on melko helppoa ymmärtää ja hyödyntää Kodi-lisäosia täysimääräisesti. Muista vain yksi asia, kun Kodi-lisäosat ovat virallisia vai epävirallisia Kodi-arkistosta, joka on kaikkien lisäosien tietokanta. Koska Kodi on sinänsä koko maailma, jokaiselle viihdevaihtoehdolle on erilliset säilytystilat, kuten erilaiset säilytystilat Kodi Sports -lisäosille ja erilaiset Kodi Movie -lisäosille, ja jotkut niistä ovat myös all-in-one (varoitus) : "Lataa" omalla vastuulla). Yksinkertaisin sanoin kaiken ymmärtämiseksi Kodi on maitotie, arkistot ovat galakseja, lisäosat ovat planeettoja ja viihde on kotona!

Katso myös: Parhaat pelaajat tarkkailemaan tätä FIFA WorldCupia

Katsokaamme nyt yksi kerrallaan arkistoja ja niiden virallisia ja epävirallisia lisäosia.

FIFA: n maailmancup 2018 Kodi -varastot

Koska FIFA 2018 on kulman takana, siellä on monia kehittäjiä, jotka tarjoavat kolmansien osapuolien lisäosia, jotka ovat sinun lippu suorana ilmaiseksi live-urheilutapahtumien suoratoistoon. On kuitenkin olemassa joukko sellaisia ​​arkistoja, jotka voivat hämmentää sinua. FIFA World Cup Kodi -varastot, joita sinun on seurattava Live FIFA World Cup 2018 -kampanjassa Kodilla, ovat Kodi Israel (epävirallisille FIFA World Cup Kodi -lisäosille) ja Kodi Add-on Repository (viralliselle FIFA World Cup 2018: lle)..

FIFA World Cup 2018 Kodi -lisäosat

Kuten aikaisemmin mainittiin virallisista ja epävirallisista Kodi-lisäosista, myös FIFA-lisäosat on tarkoitettu yksinomaan FIFA: lle, jotka auttavat sinua katsomaan FIFA 2018: ta ilman huolta. Kuuluisa pari näistä ovat Halow Live TV ja cCloud. Näiden lisäksi suosituimpia tuotteitamme ovat Kick Off Kodi addon ja iPLayer WWW Kodi addon. Kick Off on paras katsomaan kaikenlaista urheilutapahtumaa, olipa kyse sitten FIFA: sta tai muusta urheilutapahtumasta. IPlayer WWW on parasta tarjota sinulle suorana lähetyksenä BBC: lle, joka on FIFA 2018: n suora lähetystoimittaja.

FIFA World Cup 2018 -finaali - viralliset lähetystoiminnan harjoittajat

Maissa, joissa FIFA: n maailmancup-ottelut lähetetään suorana lähetyksenä, ovat viralliset lähetystoiminnan harjoittajat, kuten alla.

Tässä viestissä mainitut FIFA: n maailmancupin epäviralliset lisäosat auttavat sinua suoratoistamaan FIFA: n maailmancup-otteluita virallisilta lähetystoiminnan harjoittajilta suoraan.

Ohessa esitetään suorana lähetyksenä toimivat maat ja niiden lähettäjät:

Maa
Televisio
Albania RTSH
Algeria EPTV
Argentiina TyC, DirecTV
Armenia ARMTV
Australia SBS, Optus Sport
Itävalta ORF
azerbaijan iTV
Bahama ZNS, DirecTV
Bangladesh Sony Pictures Networks
Valko-Venäjä BTRC
Belgia VRT, RTBF
Bolivia Unitel, Red Uno, DirecTV
Bosnia ja Hertsegovina bhrt
Brasilia Globo, SporTV
Brunei Astro
Bulgaria BNT
Kanada CTV, RDS, TSN
Chile Canal 13, TVN, Mega, DirecTV, Fox Sports
Kiina CCTV
Kolumbia Caracol TV, RCN TV, DirecTV
Costa Rica Teletica, Sky, Movistar
Kuuba Tele kapinoi
Kroatia HRT
Kypros CYBC
Tšekin tasavalta ct
Tanska DR, TV 2
Ecuador RTS, DirecTV
El Salvador TCS, Sky
Viro ERR
Färsaaret DR
Ranska TF1, beIN Sports
Saksa ARD, ZDF
Kreikka ERT1
Georgia GPB
Grönlanti DR, TV 2
Guatemala Radio Televisión Guatemala, Sky
Honduras Televicentro, Sky
Hongkong LeSports
Unkari MTVA
Islanti RUV
Iran IRIB
Intia Sony Pictures Networks
Indonesia [Futbal Momentum Asia (FMA)]
Irlanti RTÉ
Israel KAN
kosovo RTK
Latvia LTV
Liechtenstein SRG SSR
Liettua LRT
Macao TDM
Malesia Astro, RTM
Malta PBS
Meksiko Televisa, TV Azteca
Moldova TRM
montenegro RTCG
Myanmar Sky Net
Nepal Sony Pictures Networks
Alankomaat NOS
Uusi Seelanti Sky Sport
nicaragua Ratensa, taivas
Norja NRK, TV 2
Pakistan Sony Pictures Networks
Panama Corporación Medcom, Televisora ​​Nacional, Sky
Paraguay Telefuturo, SNT, Red Guaraní, RPC, Tigo Sports, Torneos, DirecTV
Peru Latina Televisión, DirecTV
Filippiinit PTV
Puola TVP
Portugali RTP
Romania TVR
Venäjä Ottelu TV
Serbia RTS
Singapore Singtel TV, Starhub TV
Slovenia RTVSLO
Etelä-Afrikka SABC, SuperSport
Etelä-Korea SBS
Ruotsi SVT, TV4
Sveitsi SRG SSR
Turkki TRT
Yhdistynyt kuningaskunta BBC, ITV
Yhdysvallat FOX, Telemundo
Uruguay Monte Carlo TV, Canal 10, Teledoce, Torneos, DirecTV
Venezuela Venevisión, DirecTV

Nähdäksesi FIFA-otteluita ilmaiseksi tilauksen hinnoista, virittäminen näihin virallisiin lähetystoiminnan harjoittajiin on paras tapa Katso Fifa Worldcup Live Online. Miksi vaivautua maksamaan liittymämaksu, jos voit katsoa sitä näiden lähetystoiminnan harjoittajien kautta. Kodilla on vain yksi virallinen lisävarasto, joka on Kodi.tv-lisävarasto, joten jos jokin näistä kanavista on olemassa, asennusta ei ole. Jos näitä kanavia ei kuitenkaan tavoiteta jollakin tavalla, vain Kodi-lisäosat voivat auttaa sinua tallentamaan ottelut ja piristämään suosikkijoukkueitasi. Ihmiset valitsevat Kodin perinteisen television yli jatkuvalle esitykselle, joka ei sisällä ärsyttäviä mainoksia, ja vapaudesta katsella parhaita FIFA 2018 -kuvia uudelleen.

Kuinka katsella FIFA World Cup 2018 -tapahtumaa Kodilla epävirallisten Kodi-lisäosien avulla

FIFA 2018: n katseleminen Kodilla on melko helppoa ja lisäosien asentaminen on helpompaa, jos tiedät vaiheet oikein. Epäviralliset lisäosat kuitenkin suorittavat vielä muutaman askeleen, koska ne on asennettu kolmansien osapuolien alustoilta. Sinun tarvitsee vain tietää muutama yksinkertainen vaihe antaaksesi Kodillesi FIFA-tavan. Valitaanko epäviralliset tai viralliset Kodi-lisäosat FIFA 2018: lle, sinun ei tarvitse muuttaa kokemustasi paljon. Alta löydät asennusoppaan ohjeet siitä, miten Kodi-epävirallisia lisäosia käytetään FIFA 2018: lle.

Tämä on yleinen asennusopas epävirallisille Kodi-lisäosille, joten voit soveltaa näitä vaiheita mihin tahansa niistä. FYI, on olemassa useita epävirallisia Kodi-lisäosia, kuten SportsDevil, Kick Off tai Project Mayhem Sports jne., Ja myös joitain epäsuosittuja, mennään kuitenkin kuuluisien epävirallisten Kodi-lisäosien mukana vain varmistaaksemme, että et sotkeudu FIFA-viihdesi kanssa, joten valitaan turvallisen vaihtoehdon yllä olevasta luettelosta. Jos mietit, miksi epävirallisia lisäosia voitaisiin valita virallisista, vain yksinkertaisia, ts. Välttääksesi tilaamisen. Epävirallisilla Kodi-lisäosilla on myös melko paljon muita toimintoja, jotka antavat käyttäjille saaliin valita ne. Vain fiksu valitsemallasi epävirallisilla lisäosilla voi säästää huolestumiselta. Aloitetaan siis ymmärtää nämä lisäosat hieman käytännöllisemmin asennusoppaan avulla. Vaikka tämä on yleinen asennusohje epävirallisten Kodi-lisäosien asentamiseen, olemme antaneet esimerkin auttaaksesi sinua ymmärtämään sitä paremmin. Esimerkki epävirallisesta Kodi-lisäosasta, jota olemme käyttäneet asennusoppaassa, on SportsDevil.

Muista epävirallisen lisäosien arkiston (Kodi Israel) URL FIFA 2018: lle, ts. Http://kdil.co/repo/

Siirry ”Asetukset” -valikkoon kodin merkinnän alla Kodi-aloitusnäytössä

Vieritä / etsi ”File Manager” asetusvalikosta

Napsauta vasemmanpuoleista ruutua napsauttamalla ”lisää lähde”

Ikkuna nimeltä ”Lisää tiedostolähde” avautuu, etsi painike, jossa lukee “ei mitään” ja napsauta

Kirjoita nyt epävirallisen lisäosien arkiston URL-osoite “http://kdil.co/repo/” (älä missaa http: //)

Napsauta Ok ja anna sitten lähteelle mikä tahansa nimi, esimerkiksi “Kdil”, alaruudussa, napsauta lopullista kunnossa poistuaksesi lähdeikkunasta

Palaa nyt Kodi-päävalikkoosi ja valitse luettelosta ”Lisäosat”

Lisäosavalikossa näet avoimen ruudun kuvakkeen, napsauta siirtyäksesi toiseen valikkoon

Napsauta nyt ”Asenna zip-tiedostosta”, josta löydät aiemmassa vaiheessa juuri lisäämäsi arkiston

Etsi repoosi antamasi nimi (tapauksessamme, siirry kdil-tiedostoon ja sitten kodil.zip-tiedostoon)

Nyt sinun on mentävä useisiin alikansioihin päästäksesi epäviralliseen Kodi-lisäosaan (tässä tapauksessa “SportsDevil”)

Joten, napsauta nyt “Asenna arkistosta”, napsauta sitten “Kodil-arkisto” ja napsauta sitten “Videon lisäosat”

Vieritä alas suuri luettelo epävirallisista lisäosista ja valitse tarvitsemasi (tässä tapauksessa SportsDevil)

Kuinka käyttää epävirallisia Kodi-lisäosia FIFA 2018 -tarkkailuun

Koska tämä viesti keskittyy FIFA 2018: een, kerromme sinulle, kuinka käyttää epävirallista Kodi-lisäosaasi katsella FIFA 2018: aa, kun olet asentanut sen. Noudata seuraavia vaiheita:

Siirry Kodi-aloitusnäyttöön

Napsauta Lisäosat

Napsauta nyt Videon lisäosat

Siirry epäviralliseen Kodi-lisäosaan, jota haluat käyttää esimerkiksi SportsDevil

SportsDevil antaa sinulle muutamia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Voit katsoa muutaman viimeisen ottelun kohokohtia osoitteesta goalsarena.org

Voit myös siirtyä “Live Sports” -kohtaan katsomaan live-otteluita LiveFootballVideo.com tai LiveFootball.ws

Valitse haluamasi kanava tai ottelu, ja voila, suoratoisto alkaa!

Kuinka katsella FIFA World Cup 2018 -finaalia Kodilla virallisilla Kodi-lisäosilla

Olemme aiemmin puhuneet siitä, miksi virallisia Kodi-lisäosia tulisi pitää parempana kuin epävirallisia. On myös selvää, että se on turvallisempaa ja antaa sinulle mitä tahansa lisävaatimuksia. Lisäksi asennus on myös melko helppoa. Vain se, että useimmiten viralliset lisäosat tulevat tilauksin. Kuten myös aiemmin mainittiin, suosikkimme on kuitenkin “iPlayer WWW”, koska haluamme rehellisesti myös antaa sinulle taloudellisia vaihtoehtoja ja ehdotuksia toisinaan, haluaisimme käyttää sitä myös muutaman dollarin vähentämiseen, koska se on aivan liian tyydyttävää!

Kuten aikaisemmin mainittiin, FIFA 2018: n katselutietokanta virallisten lisäosien kautta on ”Kodi Add-on Repository”. Joten aivan kuten ymmärsit epävirallista Kodi-lisäosan asennusopasta, muista arkiston nimi. Tällä hetkellä zip-tiedostossa ei kuitenkaan ole URL-osoitetta, koska se on virallinen.

Toinen asia, joka muistuttaa teitä ennen oppaan selittämistä, on, että käytämme oppaassa esimerkkiä virallisesta Kodi-lisäosasta, ts. IPlayer WWW, mutta voit kuitenkin suorittaa nämä vaiheet asentaaksesi kaikki viralliset Kodi-lisäosat FIFA 2018: lle. Itse asiassa , tätä menetelmää voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten virallisten lisäosien asentamisessa Kodiin. Tarkistetaan nyt yleinen virallinen Kodi-lisäosan asennusoppaamme.

Siirry ”Kodi-aloitusnäyttöön”

Napsauta Lisäosat-valikkoa

Etsi ylhäältä laatikkokuvake ja napsauta

Valitse nyt ”Asenna arkistosta”

Vieritä ja etsi ”Kodi-lisäosavarasto” -nimistä virallista lisävarastoa.

Napsauta nyt Videon lisäosat

Etsi sitten haluamasi virallinen lisäosa nimeltä (tässä tapauksessa iPlayer WWW)

Nyt paina “asenna” -painiketta

Kuinka käyttää virallisia Kodi-lisäosia FIFA 2018 -tarkkailuun

Kun olet asentanut virallisen Kodi-lisäosan, sinun pitäisi sitten alkaa käyttää sitä. Kodi-virallisten lisäosien käyttö on turvallista ja helppoa. Noudata alla olevia vaiheita seurataksesi FIFA 2018: ta virallisilla kodi-lisäosilla:

Siirry Kodi-aloitusnäyttöön

Napsauta Lisäosat

Siirry videon lisäosiin

Selaa suurta luetteloa Kodi-lisäosista ja etsi virallinen lisäosa, jota haluat käyttää (esimerkiksi iPlayer WWW)

Napsauta lisäosaa käyttääksesi sitä

Huomaa: Kodin virallinen lisäosa iPlayer WWW on suosikkimme monista syistä, joista yksi on, että se suoratoistaa BBC Sports -tapahtumaa FIFA 2018 -suoratoistoon. Siksi, jos käytät iPlayer WWW: tä, siirry BBC Sportsiin ja suoratoista sitten FIFA Live Kodissa. 

Postin lyöminen

FIFA on aina ollut suuri ja erityinen jalkapallon ystäville. Tällä kertaa perusteet ja isännät ovat aivan erilaisia ​​ja uusia FIFA: lle, joten fanit odottavat, kuinka mahtava se olisi. Mutta yksi asia on varma, kuten joka toinen kerta, myös tällä kertaa, yhteensä 32 joukkueen kanssa, FIFA: n maailmancup 2018 Venäjällä tuo hyviä näyttelyitä puolivälin puolivälissä.

Tämä viesti selittää miksi ja miten Kodia käytetään FIFA 2018. Se selvittää myös, milloin voit säästää liittymärahoja saadaksesi itsellesi joitain nachoja näyttelyihin. Kodin käyttäminen on melko hyvää hyvälle FIFA: lle, mutta Kodin käyttö ei varmasti ole rajoittunut siihen, mutta melkein kaikki nimeämäsi digitaaliset kodin viihdevaihtoehdot.

Paras Kodi VPN FIFA Worldcup Final -suoratoistoon:

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN - [Voittaja]
  • NordVPN

IPVanish

Hinta: 6,49 dollaria / kk

Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta KodistaYhdistetään helposti yllä mainittuihin maihin
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta KodistaHyvä suoratoisto Fifa-kanavilla (testattu)
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodistayli 40 000 anonyymiä IP: tä
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista225+ palvelinta yli 60 maassa
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista7 päivän rahat takaisin -takuu

Lue arvostelu

Torguard

Hinta 9,99 dollaria / kk

Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta KodistaEi lokikäytäntöä
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista1 viikon kokeilu & Rahat takaisin takuu
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista1600+ palvelinta yli 50 maassa
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta KodistaKeskimääräinen suoratoistonopeus

Lue arvostelu

ExpressVPN - [Voittaja]

Hinta 8,32 dollaria / kk

Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista 30 päivän rahat takaisin takuu!
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista Ihanteellinen FIFA-suoratoistoon
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista Helppo käyttää sovelluksia / ohjelmistoja
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista 24/7 Live-tuki
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista 100 + palvelimet 78 maassa

Lue arvostelu

NordVPN

Hinta 5,75 dollaria / kuukausi [Voisiko Vary - Käy verkkosivustolla lomakauden alennusta varten]

Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista 650+ palvelinta yli 50 maassa (kattaa kaikki kanavat yllä olevasta luettelosta)
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta KodistaSuoraa urheilua saumattomasti (ei sähkökatkoja tai katkaisuja)
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta KodistaMonikäyttökirjaus 6: lle
Katso FIFA Worldcupin finaalit Live Online -sivulta Kodista30 päivän rahat takaisin -takuu

Lue arvostelu

Toimittajan valinta:

IPV-Kodi-468 x 60

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments