Kaikki SmartDNS: stä – mitkä ovat parhaat tarjoajat ja miksi?

[ware_item id=33][/ware_item]

Aiemmin olemme keskustelleet paljon Torista, välityspalvelimista, VPN: ista ja VPN-protokollista. Nyt on aika valaistaa yleisömme SmartDNS: stä. Mikä tarkalleen on SmartDNS ja kuinka älykkäästi sen avulla voit ohittaa georajoituksen helposti vaikuttamatta nopeuteen? Joten, ole kanssamme ja lue täysin keskittyen, siitä tulee apua ja informatiivista, jos rakastat lukemaan tekniikkaa.


SmartDNS maisemalle - selitetty!

Maantieteellisesti rajoitettu verkkosivuston sisältö on ärsyttävää. On erittäin pettymys, että ihmisille tarkoitettu viihde on rajoitettu harvemmalle yleisölle, kun sen fanit ovat ympäri maailmaa, kuten “Game of Thrones”. Sitten myytti Internet-vapaudesta tanssii edessäsi, kun taas taustalla näet ilmoitukset, kuten ”estetty sisältö” tai “alueellasi / alueellasi rajoitettu sisältö”.. 

Kyllä, tiedän, että olet joutunut kohtaamaan tämän skenaarion aiemmin ja olet käyttänyt komeaa summaa VPN-verkkoihin, jotka todellisuudessa tekevät suoratoistosta hidasta! Joten, sinun on tiedettävä oikea tekniikka oikeille tavaroille. Tässä asiassa olemme ilmoittamassa sinulle tekniikasta, jota voit käyttää peittämään maantieteellisen rajoituksen ja suoratoistamaan saumattomasti ilman vaivaa. 

Tämän tekniikan käyttö riippuu tarkoituksesta. Jos haluat kiertää maantieteelliset rajoitukset ja nautit suoratoistosta verkossa ja katsot suosikkielokuvasi, TV-ohjelmia (Narcos, Puvut, Game of Thrones), Urheilua (Mestarien liigan, Premier League, La Liga), musiikkia (Spotify / Pandora) tai mitä tahansa muuta video- tai äänisisältöä, tarvitset sitä varten älykkään DNS: n. Mutta mikä on älykäs DNS?

Lue myös: Paras verkkopelaamisen VPN

Kaikki SmartDNS: stä

SmartDNS on palvelu, jolla voit käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Syy älykkään DNS: n tulokseen erittäin suosituksi johtuu siitä, että sisällöntuottajat, kuten Netflix, käyttävät entistä enemmän maantieteellistä estämistekniikkaa. Älykäs DNS piilottaa maantieteellisen sijaintisi, ja tällä tavalla voit katsella maantieteellisesti estettyä sisältöä mistä päin maailmaa tahansa.

Se on melko hyvä tekniikka pelastaa Geo-Restriction. Älykäs DNS on tekniikka, joka auttaa sinua ohittamaan maantieteelliset rajoitukset ja virtaamaan sisältöä ympäri maailmaa. Voit itse tehdä sen mistä päin maailmaa tahansa.

Tässä on paras osa! Älykäs DNS ei vaikuta nopeuteen, jonka käyttäjä saa Internet-palveluntarjoajaltaan. Älykäs DNS auttaa sinua muuttamaan DNS: ääsi ja sallii sinun käyttää niiden omistamia DNS-palvelimia, joissa estettyihin verkkosivustoihin pääsee. Joten kun muutat DNS-asetuksia, laitteesi saa vallan ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset. Se ei hidasta Internet-nopeuttasi, koska se ei salaa tietojasi. Joten voit saada täyden nopeuden, jonka yleensä saat Internet-palveluntarjoajalta. 

Se on paras valinta kaikille viihteen ystäville, jotka rakastavat suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia, urheilua, musiikkia tai muuta sisältöä, joka on estetty heidän alueeltaan. No, suurin osa SmartDNS-sovelluksista ja -ohjelmistoista on saatavana useille laitteille, joten luetteloimme vain ne palvelut, joiden iOS-, Android- ja Windows-ohjelmistot ovat saatavilla.. 

Ymmärrämme kipusi ja olemme täällä tarjotaksemme sinulle oikeat ratkaisut, jotka auttavat sinua saamaan täyden viihteen haluamallasi laitteella, jotta voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla..

SmartDNS-palveluiden edut

 1. Ne toimivat melkein kaikissa laitteissa
 2. Älykäs DNS ei hidasta Internet-yhteytesi nopeutta
 3. Nämä palvelut ovat melko edullisia
 4. Niiden avulla pääset eri alueiden estettyihin verkkosivustoihin
 5. Nopea palvelu
 6. Helppokäyttöinen
 7. oikeudellinen
 8. Turvallisempi kuin satunnaiset välityspalvelimet
 9. Ihanteellinen liikematkailijoille
 10. Pääsy sosiaaliseen mediaan paikoissa, joissa se on estetty, kuten Kiinassa.

Vaikuttaako SmartDNS Internet-yhteytesi nopeuteen??

Ei, ei ollenkaan. Toisin kuin VPN, älykäs DNS ei käytä minkään tyyppistä salausta, siksi voit käyttää alkuperäistä Internet-palveluntarjoajasi nopeutta ja nauttia kaikesta haluamastasi Internet-sisällöstä..

Kuinka SmartDNS-välityspalvelin toimii?

DNS on verkkotunnuksen nimijärjestelmän lyhyt muoto. Se on kuin puhelinluettelo. Se muuttaa kielipohjaisen nimen IP-osoitteeksi, jonka tietokone voi tunnistaa.

Älykäs DNS käyttää erillisiä välityspalvelimia vaihtaaksesi laitteen DNS, mutta se ei itse asiassa muuta tai piilota IP-osoitteitasi. Se vain muuttaa sitä, kuinka verkkosivusto lukee IP-osoitteesi.

Voiko SmartDNS ohittaa palomuurit?

Älykäs DNS ei piilota todellista IP-osoitettasi, siksi et voi ohittaa palomuureja. Palomuurin rajoituksia ei poisteta, vaikka käytät älykästä DNS: tä.

Kuinka ohittaa läpinäkyvä DNS-välityspalvelinongelma

Internet-palveluntarjoajan käyttämä läpinäkyvä DNS-välityspalvelin voi olla erittäin häiritsevä ja ärsyttävä, koska se saa sinut käyttämään omaa DNS: ää DNS-palveluntarjoajan määrittämän sijaan. Hyvä uutinen on, että voit ohittaa tämän ongelman, mutta ratkaisu toimii vain, jos sinulla on DD-WRT-reititin, joka tukee IP-tabletteja. Jos sinulla on DD-WRT-reititin, noudata seuraavia komentoja määrittäessäsi reitittimen palomuuria:

iptables-nat -A ESITTELY -i br0 -p udp -dport 23 -j DNAT -to 8.8.8.8:54

Sitten he varmistavat, että laitteen lähettämät DNS-pyynnöt käyttävät porttia 54 portin 53 sijasta ja että se ohittaa tämän ongelman.

SmartDNS Torrenttiin

Älykäs DNS ei todellakaan tee mitään sinulle, jos käytät sitä torrentsien lataamiseen. Syynä on, että Smart DNS ei peitä todellista IP-osoitettasi eikä salata liikennettä. Internet-palveluntarjoajasi näkee helposti, että lataat torrentteja, vaikka käytätkin Smart DNS: tä, mikä voi olla ongelma, jos kyseessä on arkaluontoinen laillinen ongelma maassasi.

8 merkkiä mahtavasta SmartDNS-palvelusta

 1. Käyttäjäystävällinen
 2. Järjestelmäyhteensopivat sovellukset
 3. Suuri määrä esiasetettuja verkkosivustoja
 4. Ihmisarvoinen lukkiutumattomien alueiden lukumäärä
 5. Tehokkaat DNS-ominaisuudet
 6. Lisäpalvelut
 7. Ilmainen kokeilu
 8. Palautusoikeus
KÄRKI: 

On parasta valita älykkään DNS-palveluntarjoaja, joka tarjoaa pääsyn älykkään DNS: ään muiden asetusten, kuten VPN: n ja välityspalvelimen, ohella. Sen pitäisi myös tarjota pääsy monien käyttöympäristöjen kanssa yhteensopiville asiakkaille, ja sillä on pitkä luettelo estettyinä verkkosivustoista.

Mikä ero on SmartDNS: n ja VPN: n välillä??

VPN: llä ja Smart DNS: llä on monia samankaltaisuuksia, mutta ne toimivat täysin eri tavoilla. Katsotaanpa, mitkä ovat erot VPN: n ja Smart DNS: n välillä.

 1. VPN käyttää salausta, älykäs DNS ei.
 2. VPN-palvelu kerää kaikki laitteelta tulevat tiedot. Smart DNS kääntää verkkosivuston osoitteen vain palvelimen IP-osoitteeksi, johon sinun täytyy muodostaa yhteys.
 3. VPN peittää IP: n täysin, Smart DNS ei peitä IP: täsi kokonaan.
 4. VPN-verkot tarjoavat ylimääräistä tietoturvaa, älykäs DNS ei.

Tässä ovat parhaat SmartDNS + VPN -palvelut, joita sinun täytyy kokeilla!

 1. NordVPN
 2. Getflix
 3. Unlocator

NordVPN

NordVPN on yksi parhaista saatavilla olevista VPN-palveluntarjoajista. Erinomaisilla ominaisuuksillaan ja mielenkiintoisilla paketeillaan NordVPN on ansainnut maailmanlaajuisen maineen. Yhdessä parhaan luokan VPN: n kanssa NordVPN: llä on oma DNS parantaakseen heidän jo nyt suurta online-tietoturvaa entisestään. Heidän DNS estää IP-osoitteiden vuotamisen, jota ei välttämättä voida estää pelkästään aktiivisella VPN-yhteydellä, ja voi johtaa siihen, että kolmannet osapuolet voivat kerätä VPN-käyttäjän tietoja suojaamattomien WiFi-yhteyspisteiden kautta.

ominaisuudet 
 1. Korkean tason turvallisuus ja yksityisyys
 2. Automaattinen tappikytkin
 3. DNS-vuodonsuojaus
 4. Ei kirjautumiskäytäntöä
 5. Tupla-VPN (se käyttää kahta palvelinta maksimaaliseen turvallisuuteen)
 6. Sotilaslaatuinen salaus
 7. CyberSec (haittaohjelmien estävä ratkaisu)

vieraile verkkosivustolla

Getflix

Getflixiä käytetään pääsyyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Sen avulla käyttäjät ympäri maailmaa voivat käyttää globaaleja videoita ja suoratoistaa musiikkia. Se käyttää Smart DNS- ja VPN-tekniikkaa näiden georajoitusten ohittamiseen. 

Getflix SmartDNS -ominaisuudet:
 1. Tukee yli 200 kanavaa
 2. Toimii kaikilla laitteilla
 3. Nopeasti
 4. Käyttäjäystävällinen
 5. 24/7 asiakastuki
 6. Matala kuukausittainen hinnoittelu
 7. Voit peruuttaa milloin tahansa
 8. Ilmainen rekisteröinti
 9. 14 päivän kokeilu
 10. Luottokorttia ei tarvita
Getflix VPN -ominaisuudet:
 1. Turvallisuus ja yksityisyys
 2. Nopeasti
 3. Valtava globaalien palvelimien verkko
 4. Käyttäjäystävällinen
 5. Matala kuukausittainen hinnoittelu
 6. Nopeat ja turvalliset palvelimet

vieraile verkkosivustolla

Unlocator

Unlocator on täydellinen paketti yksityisyyttä, turvallisuutta ja vapauttamista. 

Ominaisuudet:
 1. Unlocator-hybridi (nauti VPN: n suojausominaisuuksista älykkään DNS-suoratoiston käytön ohella)
 2. Rajoittamaton pääsy suosikkisivustoihisi
 3. 50 virtuaalista sijaintia
 4. 58 tuettua alustaa ja laitetta
 5. Helppokäyttöinen
 6. Helppo asentaa
 7. Nopea vauhti
 8. Yksinkertainen rekisteröinti
 9. Luottokorttia ei tarvita
 10. 7 päivän ilmainen kokeilu
 11. Live chat
 12. Mahdollistaa torrentin
 13. Poista Netflixin esto
 14. 5 samanaikaista yhteyttä
 15. 24 tunnin asiakastuki
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments