IP-osoitteen piilottaminen VPN: llä

[ware_item id=33][/ware_item]

Tämä numeerinen osoite asettaa sinut haavoittuvaiseen tilanteeseen joka kerta, kun siirryt Internetiin, sosiaalisen median tarkistamisesta peleihin pelaamiseen ja keskusteluun ystävien kanssa, ja OLET TUNNISTETTAVAT!


Yksityisyyden, identiteettivarkauksien, vakoiluohjelmien ja roskapostin täydellinen puute tapahtuu, kun selaat melkein mistä päin maailmaa tahansa, mutta sinulla on mahdollisuus olla inkognito. Piilota IP-osoitteesi! Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit selata turvallisesti melkein mitä tahansa sivustoa mistä päin maailmaa tahansa, vaikka käytätkin julkisempaa Wi-Fi-yhteyttä.

IP on Internet Protocol, ja yksinkertaisesti sanottuna, se on tapa, jolla yksi tietokone (tai tabletti tai puhelin) voi olla yhteydessä toiseen Internetissä. Se yhdistää kirjaimellisesti kaikkiin muihin digitaalisiin laitteisiin verkossa nyt. IP-osoitteesi on neljä numeroa, ja ne sisältävät kumpikin yhdestä kolmeen numeroa. Joten se voi olla jotain 76.103.2.567 tai 98.102.56.32. Riippumatta siitä, mikä sinun oikeasi on, se on ne neljä numeroa, joiden avulla voit lähettää ja vastaanottaa tietoja verkossa.

IP-osoitteet ovat joko staattisia tai dynaamisia, mikä tarkoittaa, että ne joko muuttuvat tai eivät muutu. Staattinen IP-osoite pysyy samana koko ajan, ja ne kertovat aina missä olet. Dynaamiset osoitteet kuitenkin lainataan vaihtoehtojen joukosta joka kerta, kun kirjaudut sisään.

Jokainen tietokone- ja Internet-käyttöinen laite, jolle on annettu yksilöivä IP-osoite Internet-yhteyden muodostamiseksi Internet-palveluntarjoajan kautta. Kun vierailet verkkosivustolla, IP-osoitteesi kirjataan kyseisiin palvelimiin. Aina kun käytät Internetiä verkkosivustoihin pääsyyn, Internet-toiminnot tallennetaan ja kirjataan julkisen IP-osoitteen avulla.

Miksi tarvitset näkymättömyyden viitta?

Tietoverkkorikolliset voivat ladata laitonta sisältöä IP-osoitteesi henkilöllisyydellä. He voivat ladata piratistielokuvia, musiikkia ja videoita - mikä saat sinut vaikeuksiin Internet-palveluntarjoajasi kanssa.

Kun he saavat IP-osoitteen, hyökkääjä voi käyttää paikkatietotekniikkaa tunnistaaksesi alueen, kaupungin tai osavaltion. He käyttävät tätä päättääkseen, onko alueesi arvoinen kohde tuleville hyökkäyksille. Esimerkiksi, he saattavat etsiä IP-osoitteita vauraammissa paikoissa tai vähemmän turvataidollisilla alueilla saadakseen enemmän hyökkäystä hyökkäyksestä tai tunkeutua järjestelmään helpommin.

Harkitse IP-osoitteesi piilottamista prioriteettina

Rikolliset eivät voi vain käyttää IP-osoitteitasi laajempiin hyökkäyksiin, vaan myös kohdistaa suoraan verkkoosi ja käynnistää erilaisia ​​hyökkäyksiä. Yksi suosituimmista on DDoS-hyökkäys (jaettu palvelunestohyökkäys). Tämäntyyppinen verkkohyökkäys tapahtuu, kun pahat pojat käyttävät aiemmin tartunnan saaneita koneita tuottamaan suuren määrän pyyntöjä kohdistetun järjestelmän tai palvelimen tulvaamiseksi. Näin luomalla palvelimelle liian paljon liikennettä käsiteltäväksi, mikä johtaa palveluiden häiriöihin. Pohjimmiltaan se sammuttaa Internetin.

Verkkopelaajilla on erityisen suuri riski tähän, koska heidän näyttö on näkyvissä suoratoiston aikana (josta IP-osoite voidaan löytää).

Haittaohjelmien tartunta? ole varuillasi!

Tietoverkkorikolliset voivat olla todella hassuja löytää IP-osoitteesi. Tässä on joitain tapoja, joilla hyökkääjät poraavat nähdäkseen sen maagisen numeron.

Hyökkääjät voivat sosiaalisen tekniikan avulla huijata sinua paljastamaan IP-osoitteesi. He voivat löytää sinut esimerkiksi Skypen ja muiden pikaviestisovellusten kautta, jotka kaikki käyttävät IP-osoitteita kommunikointiin. Jos keskustelet muukalaisten kanssa näiden sovellusten avulla, on tärkeää huomata, että he näkevät IP-osoitteesi. Hyökkääjät voivat käyttää Skype Resolver -nimistä työkalua, josta he löytävät IP-osoitteesi, kun he tietävät vain käyttäjänimesi.

Lisäksi rikolliset voivat jäljittää IP-osoitteesi seuraamalla online-toimintaa. Minkä tahansa määrän online-toimintaa voi paljastaa IP-osoitteesi videopelien pelaamisesta verkkosivustoilla ja foorumeilla kommentoimiseen.

VPN - turvallinen taivas IP-osoitteelle

Se kaikki kapenee vaiheisiin, jotka suoritat IP-osoitteesi turvaamiseksi. Näin voit pitää IP-osoitteesi rikollisten käsissä.

Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö suojaa tietosi verkossa salaamalla ja välityspalvelimen tunneloinnilla. Se piilottaa IP-osoitteesi ja ohjaa liikenteen erillisen palvelimen kautta, mikä tekee siitä sinulle paljon turvallisemman verkossa. VPN-palvelut ovat epäilemättä paras tapa IP-osoitteesi piilottamiseen. Ne löytyvät verkosta kuukausipalvelumaksuilla, mutta hinta ei ehkä ole sen arvoinen jokaiselle kotikäyttäjälle. Siellä on ilmaisia ​​VPN-palveluita, mutta älä odota niiden olevan riittävän nopeita suoratoisto- tai pelaamista varten.

ExpressVPN

ExpressVPN on ykköseksi piilottaaksesi IP-osoitteesi tappava kytkimellä. Se on nero, joka salaa Internet-liikenteesi ja piilottaa IP-osoitteesi hakkereilta ja vakoojilta.

Parhaat VPN-palvelut, joita voit käyttää IP-osoitteesi piilottamiseen, ovat PIA (Private Internet Access), jossa voit selata nimettömästi piilotetulla IP: llä, joka mahdollistaa Wi-Fi-suojauksen VPN-palvelun avulla. Anonyymit VPN-tunnelit ovat paras tapa suojata yksityisyyttäsi, ja yksityisissä Internet-yhteyksissä on paras VPN-palvelu.

Vyprvpn

VyprVPN: n avulla sinulle tarjotaan 200 000+ IP-osoitetta, 700+ palvelinta ja helppo, rajoittamaton palvelinvaihto. VyprVPN tarjoaa korkeimman nopeuden ja turvallisuuden.

VPN: t toimivat kaiken tietokoneesi Internet-liikenteen kanssa, toisin kuin web-pohjaiset välityspalvelimet, jotka toimivat vain selaimen kautta. Tämä sisältää viestit ja tiedostojen siirrot.

NordVPN

nordvpn-verkkosivusto

NordVPN: n salaus suojaa sinut kaikilta, jotka käyttävät online-tietojasi, olivatpa ne tietoverkkorikollisia, snooppereita tai aloittelevia teini-hakkereita..

vieraile verkkosivustolla

Jokaisella näistä VPN-palveluntarjoajista on palvelimia, jotka sijaitsevat lukuisissa maissa ympäri maailmaa, jolloin voit käyttää näkymättömyyden viittaa.

VPN: n käyttö

Voit ladata ja asentaa VPN (Virtual Private Network) -ohjelmiston. Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet tietokoneellasi. Useimmat VPN-ohjelmistot vaativat tilauksen. Vastineeksi voit käyttää tuhansia nimettömiä IP-osoitteita, joita voit käyttää.

VPN: n tarjoamat salaustasot ovat paljon korkeampia kuin verkkopohjaiset välityspalvelimet. Jos et halua ladata ohjelmistoa ja kirjoita sen sijaan VPN-yhteyden tiedot manuaalisesti, voit määrittää VPN: n Windowsin ohjauspaneelista. Valitse Internet-asetukset. Sinun on edelleen hankittava IP-yhteys, johon voi muodostaa yhteyden. Napsauta Yhteydet-välilehdessä Lisää VPN. Tämä avaa VPN-ikkunan. Kirjoita IP, johon olet muodostanut yhteyden. Jos VPN vaatii käyttäjänimen ja salasanan, sinua pyydetään antamaan se. Viola!

kuvahyvitykset: www.Lifewire.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments