Ero VPN: n ja Seedboxin välillä – mitä valita ja miksi?

[ware_item id=33][/ware_item]

Verkkoturvallisuus on yhtä tärkeää tällä digitaaliaikakaudella kuin kotiturvallisuus. Tietoja tai jopa henkilöllisyyttä ei voida turvata vakavasti Internetin käytön aikana. Koska miljoonat käyttävät luottokorttitietojaan ja lähettävät tai vastaanottavat henkilökohtaisia ​​tietoja kerrallaan, on miljoonia, jotka yrittävät hakkeroida tilejä tai vain vakoilla henkilökohtaisia ​​tietoja sinä hetkellä..


Siksi, mitä meidän mielestäni meidän on tehtävä tällä edistyneellä, binaarivaltaisella aikakaudella - jossa kaikki ovat teknisesti taitavia? Toki, puhu turvallisuuden työkaluista, jotka ovat yhtä edistyneitä suojelemaan meitä verkossa.

Kuka tietoturvatyökalu sopii parhaiten? Jos etsit vastausta tähän kysymykseen, älä etsi enää. Koska joka toinen verkkosivusto tunnistaa ja skannaa henkilökohtaisia ​​tietojasi Internetissä, voi olla melkein mahdotonta suojata itseäsi verkossa, etenkin ilman teknistä apua.

Ilman mitään jännitystä VPN ja Seedbox ovat kaksi parhaat tietoturvatyökalut joilla on kaikki vastaukset online-huolenne. Joten hyppääminen suoraan näihin pelastajiin on nyt paras.

Opastamme sinua milloin, miksi ja mitä tietoturvatyökalua sinun tulisi käyttää pysyäksesi verkkorikollisten edessä ja kuinka parhaiten voit käyttää näitä työkaluja suojaamaan online-toimintaa.

VPN - online-nimettömyyden kuningas

Mikä on VPN? Jos olet uusi tällä medialla, annamme sinulle pikakatsauksen siitä, mikä VPN on. Se on lyhenne sanasta Virtual Private Network. Voitko arvata nimellä? Joo, käyttäjäystävällinen tietoturvatyökalu. Maallikon ei kuitenkaan ole helppoa ymmärtää kuinka se toimii tarkalleen. Yksinkertaisin sanoin, VPN salaa Internet-tietosi. Tiedot kulkevat tunnelin läpi ja yhdistävät sen toiseen palvelimeen, joka puolestaan ​​muuttaa IP-osoitteesi.

Oletetaan siis, että jos istut Kiinassa ja muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen VPN: ään, voit käyttää vapaasti mitä tahansa verkkosivustoa, joka on estetty nykyisellä alueellasi. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, sen avulla kukaan ei voi tunnistaa todellista IP-osoitettasi. Yksinkertaisemmin sanottuna VPN auttaa sinua pysy nimettömänä selatessasi tai torrentin aikana, suojaa sinua julkisilta Wi-Fi-väärinkäytöksiltä ja henkilökohtaisten tietojen vuotoilta, ja antaa sinun ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

vieraile verkkosivustolla

Asiat, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi VPN-verkkoa

VPN: n valitseminen ei ole uskomattoman vaikea tehtävä, mutta se ei ole myöskään helppoa, koska palveluntarjoajia on tonnia ja tonneja. Kumpaan luotat parempaan palveluun ja maksamisen arvoinen? Et halua tuhlata rahaasi, olipa kyseessä sitten VPN tai pizzan maku. Joten tässä on muutama mielessä pidettävä asia VPN: n saamisen aikana.

 • Tarkista, salliiko se torrentin
 • Etsi VPN, joka ei pidä kirjaa toiminnastasi
 • Tarkista VPN: n tarjoamien palvelinpaikkojen määrä
 • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - nopeus, kill-switch-ominaisuus ja protokollat ​​jne., Jotka tekevät VPN: stä paremman palvelun

Keskustelemme VPN: n käytön eduista ja haitoista

Uskomme, että löydämme VPN-palvelun, jolla on hyvät palvelut ja parempia kustannuksia säästääksesi muutaman taalaa. Tietyt VPN-verkot ovat tosiasiallisesti melko halpoja. Voit etsiä paljon VPN-palveluntarjoajia ja löytää helposti edullinen, mutta hyödyllinen VPN. Voit myös tarjota VPN-verkon kanssa useita palvelinpaikkoja, mikä helpottaa IP-osoitteesi piilottamista useisiin sijainteihin. Onneksi VPN on myös helppo perustaa, eikä yksikään viranomainen voi hallita sitä.

VPN: n käyttö vaatii kuitenkin erityistä varovaisuutta. Sinun on varmistettava, että olet yhteydessä siihen. Jos unohdat tehdä niin, se tunnistaa todellisen IP-osoitteesi. Lisäksi sinun on valittava torrenttia tukeva VPN, jotta et haluaisi kohdata nopeusongelmia.

Joten, mitä VPN: ää käytetään?

Nyt monet VPN-palveluntarjoajat väittävät tarjoavansa parhaat palvelut. Siksi olemme laatineet muutamia, jotta valitsemisesi olisi helppoa. Valintamme on kuitenkin NordVPN pois erästä.

 • P.I.A
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

P.I.A

Fenomenaalinen suoratoistonopeus
Helppo käyttää sovelluksia / ohjelmistoja
Helppo asentaa & laaja valikoima palvelimia
7 päivän rahat takaisin -takuu
$ 3,11 / kk

VyprVPN

Rajoittamaton palvelinkytkin
Yli 200 000 IP: tä & Yli 700 palvelinta
Helppo asentaa sovellus / ohjelmisto
Tarjotaan 3 päivän kokeiluversio
$ 5.00 / kk

NordVPN

Yli 5000 palvelinta 60 maassa
Upea suoratoistonopeus
24/7 asiakastuki
Usean käyttäjän kirjautuminen 6 käyttäjälle samanaikaisesti
$ 2,99 / kk

TorGuard

1 viikon kokeilu & Rahat takaisin takuu
1600+ palvelinta yli 50 maassa
Helppo käyttää sovelluksia / ohjelmistoja
Erinomainen tukitiimi
$ 9,99 € / kk

SEEDBOXia

Nyt, jotta voimme verrata VPN: ää paremmin SeedBoxiin, meidän on ensin tiedettävä, mitä SeedBox on. Se on etäpalvelin, jota ylläpidetään datakeskuksessa. Kun sinulla on käyttöoikeus SeedBoxiin, voit ladata ja lähettää digitaalisia tiedostoja ja asiakirjoja tietokoneellesi nimettömästi. Se on palvelin, joka on kytketty nopeaan Internet-nopeuteen ja jonka haluat valtavien tiedostojen turvallisen lataamisen. Saat osan etätietokoneesta, jossa on nopea Internet ja käytät sitä tiedostojen lataamiseen. Lähetät pyynnön ladata mitä haluat, ja palvelimet tekevät sen puolestasi. Se on yksinkertaisesti sanottuna välittäjä, jonka avulla voit ladata tiedoston palvelimelta HTTPS-yhteyksien kautta. Se ei kuitenkaan ole kaikki. Jotkut siemenrasian käyttäjistä käyttävät VPN-palvelimia turvallisuuden lisäämiseksi.

Asiat, jotka sinun on otettava huomioon hankkiessasi siemenlaatikkoa

 • Sen pitäisi sallia SFTP, HTTP tai FTP
 • Tarkista, tarjoaako se VPN: n
 • Sijainti on tärkeä. Toisin kuin VPN, Seedbox toimii vain olemassa olevien palvelimien ympärillä, ei eri palvelinpaikoissa

Tutustu Seedboxin etuihin ja miinuksiin

Kuten VPN, myös Seedbox tarjoaa nopean nopeuden tiedostojen lataamisessa ja siirtämisessä. Mikään viranomainen ei myöskään hallitse sitä, joten voit luottaa siihen online-tietojen suojaamiseen. Sisältösi on suojattu ja tallennettu Seedbox-palvelimelle, joten voit käyttää sitä milloin tahansa. Joissakin Seedbox-ruuduissa on VPN-ominaisuuksia, joiden avulla voit selata Internetiä nimettömästi.

mikä on siemenlaatikko

Toisin kuin VPN-palvelimet, Seedbox ei kuitenkaan tarjoa useita sijaintiyhteyksiä, ja suurin osa käyttäjistä käyttää VPN-palveluita turvallisuuden lisäämiseksi.

VPN vs. SeedBox

VPN-hyötyjen punnitseminen Seedboxeihin verrattuna riippuu täysin siitä, mikä on tietoturvatesi. Siksi Seedbox on hyödyllinen, jos haluat käyttää yksityisiä torrent-seurantoja ja ylläpitää haluttua lataussuhdetta. Toisaalta VPN on yksinkertainen ratkaisu. Jopa jos haluat mieluummin käyttää SeedBoxia, joudut silti yhdistämään VPN-palvelimen edistyneelle suojaukselle.

Voit ladata torrent-tiedostoja suoraan VPN: n avulla, ja se tarjoaa parhaiten nimettömyyden, salauksen ja suojaa henkilökohtaiset tietosi. Seedboxilla on rajoitettu pääsy ja se toimii vain alueilla, joille se perustuu.

Joten VPN on sijainteihin pääsyn kannalta ihanteellinen, koska se sijaitsee melkein kaikissa maissa ympäri maailmaa. Vielä yksi Seedboxin haitta on, että jos se lukittuu tai seurataan, latausprosessi kaatuu ja saatat myös menettää tietosi.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments