Ero välityspalvelimen, VPN: n ja Tor: n välillä – mikä on parempi?

[ware_item id=33][/ware_item]

Elämme digitaaliaikana, jossa kaikkea hallitsevat Internet ja verkkopalvelut. Verkkopalveluilla on valtava merkitys ja käyttö, mutta niiden mukana tulee joitain vaarallisimmista ja pelottavimmista riskeistä myös näiden verkkopalvelujen käyttäjälle..


Joskus verkkoresurssien käyttäminen jonkin tehtävän suorittamiseen osoittautuu vaaraksi peiteltynä. Nyt Internet ei ole niin turvallinen kuin se oli ennen. Viime aikoina joka toinen hetki kuulemme hakkerointihyökkäyksistä käyttäjän turvallisuuden ja yksityisyyden torjumiseksi.

Tässä tilanteessa fiksuin tapa pitää yksityisyytesi turvassa on käyttää online-palveluita nimettömästi henkilöllisyytesi piilossa. Tätä salaista tarkoitusta varten ihmiset ympäri maailmaa käyttävät kolme peruspalvelua. Näitä ovat seuraavat:

  • Tor
  • valtakirja
  • VPN

Ennen kuin verrataan niitä kaikkia ja kerrotaan tosiasioista, kumpi niistä on parempi tai huonompi kuin muut, on tärkeää saada käsitys siitä, mitkä nämä palvelut todellisuudessa ovat ja mitä ne tarjoavat. Alla on lyhyt selitys näistä kolmesta palvelusta.

VPN TOR PROXY Yhteenveto!

Tor: Sana Tor on johdettu alkuperäisestä ohjelmistosta, jonka nimi on ”sipulireititin”. Se on periaatteessa ilmainen ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat pysyä nimettöminä käyttäessään verkkopalveluita. Toria voidaan käyttää tukevana, ylimääräisenä suojakerroksena tuntemattomana pysymisessä verkossa, jos sitä käytetään yhdessä VPN-palvelimen kanssa.

Välityspalvelimet: Välityspalvelin on periaatteessa keskipitkä yksikkö, joka käyttää online-palvelua päätelaitelaitteessa (esimerkiksi henkilön henkilökohtainen tietokone) ja palvelin, jolta yhteyspalveluita pyydetään. Nämä palvelimet välttävät verkon rajoituksia, joten käyttäjät voivat käyttää mitä tahansa haluamaansa.

VPN: VPN on Virtual Private Network. VPN: n perustarkoitus on luoda turvallinen, koodattu linkki käyttäjän tietokoneen ja palvelimen välille. Tätä linkkiä voidaan ajatella tunnelina, joka yhdistää tietokoneesi palvelimeen, jota ylläpitää VPN-palvelu.

Vertailu! VPN vs. välityspalvelin vs. Tor

Katsotaanpa nyt näiden kolmen palvelun hyviä ja huonoja puolia ja tehdään niiden välillä vastakohta.

Tors oli ensimmäinen palvelu, jota käytettiin nimettömänä verkossa, mutta niitä ei käytetä niin paljon nyt. Nämä palvelut vaativat yleensä ylimääräisiä VPN-lisäyksiä vahvan tietoturvan varmistamiseksi. Hakkerit ovat hyökänneet useita kertoja torsiin. Kun FBI hyökkäsi heihin myös, se tekee heidän verkonsa luotettavuuden ja turvallisuuden kyseenalaiseksi.

Välityspalvelimet ovat yleensä ilmaisia, jos ne ovat julkisia. Ne voivat myös auttaa avaamaan suurimman osan lukitusta sisällöstä. Jopa tyyppiseen sisältöön, jota käyttäjän alueella on rajoitettu, voidaan päästä myös välityspalvelimen avulla. He yleensä riittävät yksinään selaamaan yksinkertaista yhteyttä. Useimmiten välityspalvelimissa ei kuitenkaan ole salausta. Joten on vaara, että kolmannet osapuolet pääsevät tietoihisi, joilta piilotat niitä. Tätä palvelinta käyttävät ihmiset voivat lukea kaikki tiedot, ja tämä vaarantaa turvallisuutesi, koska palvelinta ylläpitävä henkilö voi olla hakkeri. Sen jälkeen kun tämä palvelin tuli kuuluisaksi, monet verkkosivustot estävät myös sen, ja siksi et voi käyttää välityspalvelinta joskus etkä pääse valitsemaasi sisältöön.

Varsinkin tällaisista syistä VPN-verkot ovat parhaita nimettömyyden tarjoajia verkossa asti. Ne eivät yleensä ole ilmaisia, varsinkin jos he ovat hyviä, mutta heidän palveluihinsa voi helposti luottaa. VPN-verkot tarjoavat sinulle poikkeuksellisen nimettömyyden ja salaavat myös verkon. He voivat lisäksi suorittaa myös välityspalvelimien työn. Voit myös saada tietoja VPN-palveluntarjoajan käytännöistä. Ne kuluttavat joskus enemmän muistia, mutta niissä on monia uskomattomia lisäominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus, yksityinen DNS ja NAT-palomuurit.

Tässä on katsaus uskomattomiin VPN: eihin ja niiden ominaisuuksiin:

ExpressVPN

Tämä on yksi yleisimmin käytetyistä VPN-palveluista ympäri maailmaa. Voit hankkia tämän VPN: n hiukan hinnoittelukoodille, mutta voit luottaa 100%: iin sen palveluihin ja tehokkuuteen. ExpressVPN on saatavana kaikille laitteille PC: stä Mac-kirjoihin matkapuhelimiin jne. Express VPN perustettiin vuonna 2009, ja sitä pidetään nykyään yhtenä salaisimmista verkkopalveluista. ExpressVPN: n perusominaisuuksiin kuuluu pääsy estettyihin verkkosivustoihin missä ja milloin tahansa, yli 100 palvelinpaikkaa, jotka mahdollistavat yhä enemmän pääsyä, poikkeuksellisen nopeaa nopeutta ja 24/7 reaaliaikaisen tukijärjestelmän chatien muodossa. Voit ladata Express VPN -sovelluksen mistä tahansa laitteesta.

NordVPN

Se on jälleen yksi hämmästyttävä verkkoturvapalvelu maailmassa. Sitä pidetään helpoimmin käytettävänä kaikkien VPN-palvelujen joukossa. Se antaa sinulle kaksinkertaisen päivämäärän salauksen, salamannopean nopeuden, käyttäjäystävällisen palvelun, alhaiset kustannukset ja monia muita sellaisia ​​etuja.

VyprVPN

VyprVPN on toinen uskomaton tietoturvapalvelujen tarjoaja maailmassa. Voit käyttää sitä helposti myös millä tahansa laitteella. VyprVPN: llä on erittäin nopea yhteys. Muut VyprVPN: n ominaisuudet eivät sisällä kolmansien osapuolien riskiä, ​​kaatumisen sääntelyä, rajoittamatonta palvelua, käyttäjäystävällisiä sovelluksia, yli 3 kerrosta salausmenettelyä, Nat-palomuuri ja saatavuus ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa..

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisellä Internet-yhteydellä on kaikkien aikojen parhaat tietoturvapalvelut. Niihin sisältyy joitain peruspalveluita, kuten yksinkertainen VPN-asiakas, yhden napsautuksen VPN-yhteys ja parhaan palvelimen havaitseminen. Muita edistyneitä palveluita ovat portin välitys, DNS-vuodonsuojaus, katkaisusuojaus, vaihtoehtoiset kokoonpanot, turvallinen ja varma VPN-osto. Yksityisellä Internet-yhteydellä on joitain erittäin poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten turvallinen VPN-tili, WIFI-salaus, P2P-tuki, PPTP, Open VPN ja L2TP / IP Sec, se estää mainoseurannan, suojaa haittaohjelmilta, sillä on useita VPN-yhdyskäytäviä ja monia muita erinomaisia ​​kokoonpanoja..

Piilota IP

Tämän VPN-palvelun avulla voit päästä estettyihin verkkosivustoihin, nauti yksityisestä surffailusta, surffailla Internetissä nimettömänä ja salaa myös yhteytesi. Perusperiaatteena on, että muutat IP-osoitteesi Piilota IP-osoitteen avulla ja saat vastineeksi nimettömän pääsyn kaikkeen, mitä tarvitset.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments