BitTorrent vs uTorrent – kumpi on parempi?

[ware_item id=33][/ware_item]

Kun BitTorrent-protokolla luotiin ensimmäisen kerran, se vaatii BitTorrent-asiakkaan, joka kehotti Bram Cohenia ja BitTorrent, Inc. vapauttamaan sen vuonna 2001. Nykyään on saatavana useita vaihtoehtoja, mutta BitTorrent-asiakas tunnetaan edelleen nimellä Mainline. Saatat olla varma, että alkuperäisen asiakkaan on oltava paras valinta, mutta näin ei aina ole. Suuri osa torrentin käyttäjistä suosittelee μTorrentia. Molemmilla asiakkailla on monia samankaltaisuuksia, mutta niissä on myös joitain eroja, jotka voivat auttaa sinua päättämään, mikä niistä on sinulle parempi.


Käyttöliittymä on ehdottomasti samanlainen. Tämä johtuu siitä, että sama tiimi kehitti μTorrentin vaihtoehtona BitTorrentille neljä vuotta myöhemmin. Vuosien mittaan erityisesti μTorrent-versioita on ollut erilaisia. Näiden ominaisuuksien välillä oli aiemmin enemmän eroja, mutta viime aikoina ne ovat melkein samalla tasolla. BitTorrent vs μTorrent 2019 on edelleen kuuma aihe kaikkien näiden vuosien jälkeen. Vaikuttaa siltä, ​​että suurin osa käyttäjistä ei vieläkään tiedä näiden asiakkaiden ominaisuuksia.

Lue myös: Parhaat torrent-sivustot torrentia varten

Torrentin käyttäjä harkitsee useita tekijöitä ennen kuin valitaan joko μTorrent tai BitTorrent. Katsotaanpa kuinka nämä kaksi suosittua asiakasta verrataan toisiinsa uusimpien päivitystensä jälkeen.

mainoksia & VPN

Kukaan ei ole fani siitä, että mainokset hukuttavat niitä torrentteja ladatessasi. Valitettavasti ei BitTorrent eikä μTorrent ole avoimen lähdekoodin sovellus. Aikaisemmin BitTorrent toimi ilman mainoksia ja μTorrent-käyttäjät valittivat jatkuvasti mainoksiin liittyvistä ongelmista. He väittivät, että mainokset hidastivat sitä automaattisesti ja häiritsivät niiden kulkua. Mainosten osalta kumpikaan ei ole toista parempi. Jos kiinnität huomiota heidän paketteihinsa, huomaat, että ne ovat lähes identtisiä. Mainosten poistamiseksi saat molemmat tarjoamaan 4,95 dollaria dollaria / vuosi.

Lue myös: Halpa VPN BitTorrentille

Ainoa hyöty sillä on, että sinun ei enää tarvitse häiritä mainoksia. Pro-paketti poistaa mainokset, antaa sinun toistaa tiedostoja heti, tarjoaa suojauksen, antaa sinun muuntaa tiedostoja ja toistaa niitä teräväpiirtona. Ominaisuudet ovat samat molemmille ja maksavat sinulle 19,95 dollaria vuodessa. Ainoa asia, joka antaa asteikot μTorrent -sovelluksen eduksi, on kolmas PRO + VPN -hintasuunnitelma, jonka hinta on 69,95 dollaria vuodessa. Se voi kuulostaa paljon, mutta miettiä toisen VPN: n löytämistä ja yhdistämistä torrent-asiakasohjelmaan. Se on ylimääräinen päänsärky ja saattaa maksaa enemmän rahaa. Asiantuntijat suosittelevat luotettavan torrent-VPN: n käyttöä, kun lataat torrentteja. Tämä suojaa järjestelmään tulevia ja sieltä poistuvia tietoja hakkereilta julkisessa verkossa. Se estää myös sinua seuraamasta IP-osoitteesi kautta, mikä olisi viisasta ottaen huomioon äskettäiset laittomien torrent-verkkosivustojen torjunta.

tarkista torrent vpn

Latausnopeus

Syy, että käyttäjät valitsevat torrentteja tavanomaisten latausten sijasta, on nopeus, joten tämä olisi suuri huomio BitTorrent-asiakas vs. μTorrent -keskusteluissa. Kun BitTorrent oli vielä avoimen lähdekoodin tapa, ihmiset sanoivat sen olevan nopeampaa, koska μTorrent oli tukossa mainoksiin. Näin ei enää ole, joten miten he molemmat nyt toisiaan vastaan? Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että BitTorrent on edelleen nopein kahdesta asiakkaasta. Ilmeisesti BitTorrent hallitsee paremmin mainoksia, joten se ei vaikuta torrenting-prosessiin niin paljon kuin tapahtuu μTorrent-ohjelmassa. Molemmissa on sisäänrakennettu kaistanleveyden hallinta torrentin latausnopeuden maksimoimiseksi. Muista, että VPN: t myös hidastavat järjestelmän nopeutta. VPN valmistelee salatun kanavan kaikkien saapuvien ja lähtevien tietojen läpi. Mitä lähempänä VPN-palvelinta on, sitä vahvempi yhteys ja nopeampi nopeus. Joten voit ryhtyä varotoimiin varmistaaksesi, että nopeutesi eivät vähene niin paljon lataamalla torrentteja ja samalla kun VPN on kytketty päälle.

Lue myös: Torrent turvallisesti ja nimettömästi

Ohjelman koko

Toinen syy, jonka vuoksi voit nojata μTorrent-taisteluun BitTorrent-asiakkaan ja μTorrent-taistelussa, on koko. Koska käyttäjät ovat pakkomielle sovelluksia nykyään, tarvitset laitteellasi tilaa tallentaaksesi ja ajaaksesi niitä. Sovellusten välimuistin jatkuva puhdistaminen ei ole toivottavaa. He haluavat torrent-asiakkaan, joka on kevyt ja ei syö liikaa järjestelmän resursseja. Jos olet tietoinen tiedoston koosta, μTorrent sopisi sinulle. Se on kuuluisa siitä, että se on vain 2 Mt. BitTorrent on huomattavasti suurempaa kuin tämä, joten haluat todennäköisesti säästää enemmän tilaa laitteellasi.

Samanaikaiset lataukset

Käyttäjät, jotka lataavat tiedostoja usein torrentin kautta, voivat olla hieman kärsimättömiä ja haluavat saada työn suorittamaan nopeammin. Jo mainittiin, että BitTorrent näyttää voittaneen nopeusluokan BitTorrent vs. μTorrent 2019 -keskusteluun. Kyse on kuitenkin muutakin kuin nopeudesta. Sinulla on todennäköisesti useita tiedostoja, jotka sinun on ladattava tietyssä ajassa. Jos avaat torrent-linkin μTorrentissa, se alkaa ladata sen heti. Voit nähdä edistymisen prosentteina ja lataamasi tilan muodossa. Jos haluat ladata samanaikaisesti toisen tiedoston μTorrent-sovelluksessa, sinun on asetettava aktiivinen tiedosto tauolle tai asetettava toinen jonoon. Arvaa mitä? BitTorrent ei tee sinua odottamaan näin. Avaa vain useita torrent-linkkejä BitTorrentissa ja ne latautuvat vierekkäin. Se on iso BitTorrent-hanke.

Käyttöjärjestelmät

Kun puhutaan käyttöjärjestelmistä, BitTorrent-asiakasohjelmaan ja μTorrent-keskusteluun ei ole paljon lisättävää, koska ne ovat yhteensopivia useiden yleisten käyttöjärjestelmien kanssa. Voit asentaa BitTorrent- ja μTorrent-laitteiden laitteisiin, joissa on Microsoft Windows, Mac OSX, Linux ja Android. Voit käyttää niitä pöytätietokoneella, tablet-laitteella tai puhelimilla. Ne toimivat yhtä hyvin kaikissa laitteissa ja on optimoitu kullekin käyttöjärjestelmälle. Jos etsit torrent-asiakasohjelmaa epäselvämmälle käyttöjärjestelmälle, kokeile siirtoa.

Sekä BitTorrent-asiakas että μTorrent tarjoavat upeita ominaisuuksia torrentin käyttäjille. Ne tarjoavat erinomaisen toimivuuden ja tiukan turvallisuuden kohtuuhintaan.

Viite tietoon

Iliofotou, M., Siganos, G., Yang, X., & Rodriguez, P. (2010, huhtikuu). BitTorrent-asiakkaiden vertailu luonnossa: latausnopeuden tapaus. IPTPS: ssä (s. 11).

Csernai, K. P2P- ja BitTorrent-verkkojen yksityisyyden tila.

Zhang, C., Dhungel, P., Wu, D., & Ross, K. W. (2010). BitTorrent-ekosysteemin purkaminen. IEEE-transaktiot rinnakkaisissa ja hajautetuissa järjestelmissä, 22 (7), 1164-1177.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments