Asiat, jotka on tiedettävä ennen VPN: n ostamista

[ware_item id=33][/ware_item]

Verkkotoiminnan ja tietoturvan on oltava rinnalla toistensa kanssa, joten sinun ei pidä sivuuttaa sitä, koska tiedot ovat nykyään kaikkea ja VPN suojaa niitä. Kaiken, mitä teet verkossa nykyään, on oltava turvallista. Et halua luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muille osapuolille, ja tiedämme, että tämä ei ole mahdoton tehtävä.


Vaikka on olemassa sata tapaa pelastaa itsesi verkkokatastrofeista, kaikki vaihtoehdot eivät ole yhtä tehokkaita kuin miltä näyttää. On kuitenkin joitain hengenpelastusyhteyksiä, jotka voivat antaa sinulle vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Itse asiassa virtuaaliset yksityiset verkot eli VPN: t ovat paras työkalu online-turvallisuudellesi ja suojatulle yhteydellesi.

Kun kyse on piilotettuista IPS-osoitteista, tuntemattomista verkkotoiminnoista, salasanojen ja tietojen suojaamisesta, VPN-palvelimet tarjoavat sinulle täydellisen paketin hyötyjä Internetin kautta. Mutta mikään hyvä ei tule ilman kustannuksia. Jos et halua mitään haittoja ostamasi VPN-verkossa, voit säästää muutama dollaria parempien palveluiden tarjoamiseksi, eikö totta? Mutta varmista samalla, että jos maksat jostakin, sen pitäisi palvella paremmin tarkoitustasi.

Jotta voit olla riskitön, sinun on vahvistettava muutama palvelua koskeva asia. VPN-yhteyksillä on erilaisia ​​ominaisuuksia ja eritelmiä, ja siksi paremman VPN: n valitseminen voi olla hieman hankala. Pelastaaksemme hämmennyksiltä meillä on opas siitä, mitä VPN ostaa ja mitkä ovat välttämättömiä ominaisuuksia, joita sinun on etsittävä VPN: stä.

Sijoittaaksesi VPN-yhteyteen sinun on ensin tiedettävä perusteet VPN: n toiminnalle ja miksi se on nykyään digitaalimaailman tärkein asia. Yksinkertaisesti sanottuna, VPN on apuohjelma menemään nimettömänä ja suojattuna suorittaessasi online-toimintoja.

Mutta täällä herää kysymys, mitä sinun pitäisi etsiä VPN: stä? Mikä on tärkein ominaisuus, joka tulee ottaa huomioon ostaessasi VPN-verkkoa? 

Vastaamme siihen, tutkitaan miksi VPN: t ovat niin suosittuja nykyään. Tärkein syy on, että kaikki etsivät online-tietosuojaa perustarpeenaan nykypäivän tungosta digitaalimaailmassa. Ja VPN: n päätoiminto on juuri se, joka suojaa sinua verkossa! Jos käytät VPN: tä, selaat yksityisesti, kukaan ei voi seurata sinua, voit katsella rajoitettua sisältöä / verkkosivustoja omassa maassasi ja pelata pelejä, joita ei ole saatavilla maassasi.

Siksi VPN on hyödyllinen monissa asioissa, mutta on vielä muutama asia, jotka sinun pitäisi tietää ennen VPN: n ostamista. Teimme tämän oppaan, joten voit valita VPN: n, joka toimii parhaiten sinulle, etkä valitettavasti ostaisi sitä!

Tässä on opas, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti sijoitetusta dollarista kaikissa VPN: issä.

protokollat

Prioriteettisi on turvallisuus. Tämä on yksi VPN: n perustoiminnoista, ts. Suojata sinua verkossa hakkereilta ja valvonnalta. Suojausprotokollat ​​pitävät sinut turvassa ja voit selata murehtimatta mahdollisista väärinkäytöksistä. VPN-yhteydessä haluamasi ja etsimäsi tietoturva riippuu VPN: n sinulle tarjoamasta protokollasta, ja protokollia, kuten PPTP, L2TP ja OpenVPN, on erityyppisiä..

PPTP on vanha VPN-protokolla ja se on yleisimmin käytetty. Se tarjoaa minimaalisen turvallisuuden, mutta asentuu todella nopeasti ja on luultavasti helpoin käyttää muiden protokollityyppien joukossa.

L2TP: llä on käyttäjille suojattu suojaustaso. Sitä on helppo käyttää, etenkin kun kyse on käyttöjärjestelmälaitteista, koska niissä on sisäänrakennetut rajapinnat protokollaa varten.

OpenVPN on toisen tyyppinen protokolla. Se on suosituin selainpohjainen protokolla. Jos etsit VPN-protokollaa, joka toimii parhaiten lataamista varten, ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja antaa etäkäyttöoikeuden, niin tämä on protokolla, jota sinun on etsittävä ostamasi VPN-verkossa..

monipuolisuus

Toinen tärkeä tekijä, joka sinun tulee harkita, on varmistaa, että tuetko VPN, jota aiot ostaa, laajan valikoiman käyttöympäristöjä ja käyttöjärjestelmiä. Lyhyesti sanottuna sen tulisi olla monipuolinen. Neuvomme sinulle, että et rajoitu itsesi yhdelle alustalle tai käyttöjärjestelmälle. Valitse VPN, joka tarjoaa samanaikaisen yhteyden kannettavaan tietokoneeseesi ja älypuhelimeesi, ja tilaa muille laitteille.

Tekninen tuki

Helposti saatavaa ja hyödyllistä asiakaspalvelua on todella vaikea löytää, silti sinun on etsittävä sitä. Valitse VPN, jolla on hyvä asiakaspalvelu, varsinkin jos et ole perehtynyt tähän kenttään. Kattava UKK-osa ja omistautuneet asiantuntijoiden edustajat ovat merkkejä siitä, että VPN ei vain tarjoa tähtituotteita, vaan myös arvostaa asiakkaitaan.

Luotettava merkintä

Yksityisyytesi on arvokas. Joten sinun pitäisi ostaa VPN, jolla on luotettava salaus, koska salaustekniikka voi luoda tai rikkoa VPN: n. Erinomainen VPN-palvelu tarjoaa erilaisia ​​salaustiloja, jotka lähettävät Internet-liikenteesi useiden palvelimien kautta, ja näin ylläpidetään korkeaa nimettömyysastetta..

saavutettavuus

Mitä hyötyä on VPN-palvelusta, jonka kattavuus on rajoitettu? Jos haluat käyttää VPN: ää pääsyksesi maasi estettyyn sisältöön, suosittelemme, että kiinnität erityistä huomiota VPN: n saatavuuteen eri maissa. Valitse VPN, jolla on palvelimia monissa maissa.

hakkuut

Tarvitset varmasti yksityisyyden suojaa paljastamatta mitään hakuhistoriaa koskevia tietoja, ja sitä varten tarvitset nolla lokikäytäntöä. Jos olet tosissasi ja tietoinen verkkotoiminnastasi ja yksityisyydestäsi, VPN on ehdottomasti pakollinen. Tarvitset kuitenkin VPN: n, joka ei pidä kirjaa toiminnoistasi. Suojatut VPN: t, joilla ei ole tietoa siitä, mitä olet tehnyt verkossa, ovat hyödyllisiä sekä käyttäjille että VPN-palveluntarjoajille. Koska yksityiskohtaiset lokitietueet kuluttavat levytilaa, jotkut VPN: t uskaltavat pitää kaikkia lokitietueita. Ja tämä on kaikki mitä tarvitset, VPN, joka ei seuraa toimintaa.

Tapa kytkinominaisuus

VPN tehtiin sinulle pitämään kaikki verkkotoimintasi nimettömänä ja sen on palveltava tarkoitusta. Sinun on tiedettävä, että VPN: ään, johon aiot sijoittaa, on oltava tämä Kill Switch -järjestelmä siinä. Sen ei pitäisi irrottaa itseään ja päästä sinut normaaliin Internet-yhteyteen. Sen sijaan VPN: n kanssa sinun on oltava poissa silmistä aina, riippumatta siitä, mitä. Hyvä ja merkitsevä, että VPN: ien järjestelmässä on tämä Kill Switch -ominaisuus, joka suojaa VPN-yhteyttäsi äkilliseltä offline-tilasta poistumiselta ja säästää sinua alttiina Internetissä. Oletetaan, että olet keskellä verkkopankkitapahtumaa ja VPN-yhteytesi epäonnistuu siellä. Mutta tappava kytkinjärjestelmän kanssa VPN katkaisee yhteyden automaattisesti niin, ettet sinut pudota Internet-liikenteeseen suojaamattoman, tavallisen Internet-yhteytesi kanssa.

Palvelimen sijainti

Paljon palvelimien sijainteja on avainkohta, jota ei tule hukata. ”Kuinka monta palvelinta VPN: llä on? Missä nuo palvelimet sijaitsevat? ” ovat kysymyksiä, jotka on pohdittava ennen päätöksentekoa. Sinun on tarkistettava, missä VPN-palveluntarjoaja tai yritys sijaitsee. Jos palvelimen sijainti on yhdenmukainen tarpeidesi kanssa, se on VPN, jonka sinun pitäisi hankkia. Jos käytät VPN-verkkoa välttääksesi valtion rajoituksia, sinun on mentävä VPN-yritystä varten, joka sijaitsee maassa, joka on vähiten yhteydessä maasi, se on avain!

Hinta

Tee tutkimuksesi ennen VPN: n ostamista. Saatavana on monia upeita VPN-palveluita, ja VPN: n ei tarvitse olla kallista, jotta se voisi olla suuri. Saatavana on runsaasti budjetti-VPN-verkkoja, jotka voivat kilpailla kalliiden kanssa ja jotka tarjoavat myös upeita ominaisuuksia. Jos aiot käyttää ilmaista VPN-palvelua, olkaamme rehellisiä ja kerrotko sinulle, että ilmaisen VPN: n ainoa etu on, että et maksa rahaa siitä. Me kaikki tiedämme erittäin hyvin, että mikään ei ole todella ilmaista tässä maailmassa. Ilmaisessa VPN: ssä ei ole takeita siitä, mitä tapahtuu yksityisyydellesi, turvallisuudellesi ja yleiselle suorituskyvyllesi. Itse asiassa monissa tapauksissa tietosi myydään verkkomarkkinointitarkoituksiin, ja näin nämä ilmaiset VPN-yritykset ansaitsevat rahaa samalla, kun ne eivät veloita penniäkään, saaden sinut luulemaan, että he olivat vain anteliaita.

Kuinka ostaa VPN-nimettömästi?

Nämä olivat ominaisuudet, jotka sinun tulee harkita ennen VPN-palvelun ostamista. Katsotaanpa nyt, kuinka ostaa VPN älykkäästi. Voit säästää aikaa ja hämmennystä, tässä on luettelo asiantuntijoidemme vinkkejä VPN-palvelun ostamiseen älykkäästi.

Lahjakortteja käyttämällä

Nyt se, kuinka maksat VPN-palvelusta, on yhtä tärkeää kuin se, kuinka haluat pysyä nimettömänä online-toiminnan takana. VPN: n maksaminen on tärkeää, mutta se ei ole helppo tehtävä. Yksi työkalu, jonka olemme tavanneet VPN-maksutapana, ovat lahjakortit. Saatat joutua mätää niitä lompakossasi viime joulun jälkeen, ja nyt on aika käyttää niitä. Jotkut VPN-palveluntarjoajat hyväksy lahjakortit maksuina. Voit maksaa VPN-palvelusta helposti muuntamalla lahjakorttisi VPN-maksuksi. Miten teet sen? Joillakin VPN-palveluntarjoajilla on se verkkosivuillaan, voit valita haluamasi lahjakortin ja voit helposti vaihtaa lahjakortti VPN-tilaukseen.

Bitcoinin käyttäminen

Bitcoin on toinen tapa ostaa VPN. Se on kuin aivan uusi markkinoilla oleva valuutta ja uusi maksuverkko. Voit lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja luovuttamatta henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit piilottaa käyttäjätunnuksesi helposti ja hankkia haluamasi VPN-tilauksen.

Voit myös ostaa VPN-nimettömästi ja mitä VPN: tä haluat ostaa. Joten lopetamme tämän, koska tiedämme, että aika on rahaa, ja olet nyt tajunnut hyvät puolet VPN: n ostamiselle. Lyhyesti sanottuna, sijoita laadukkaaseen VPN-palveluun ja maksa turvallisuudesta nimettöminä välinein.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments