8 syytä katsella elokuvia kotona kuin teatterissa

[ware_item id=33][/ware_item]

Elokuvateatterit eivät missään tapauksessa huomaa uusia hauskoja elokuvia. Heillä ei ole vain varaa odottaa mukavuutta, kun katsot uutta julkaisua nukkuessaan sohvalla, vaarantaen sen ylpeän tunteen, että hän on elokuvan muutama ensimmäinen katsoja teatterissa. Vaikka odotus onkin, ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut elokuvan kummalaiset pitävät elokuvien katsomisesta enemmän kotona kuin teatterissa. He kuitenkin mieluummin katselevat elokuvia kotona tietäessään joitain syitä miksi se on todella parempi. Puhutaanpa enemmän siitä, mikä on parempi valinta, katsomalla elokuvia ystävien kanssa teatterissa tai olemalla kaikki tyköistuvia sohvalla ja katselemalla elokuvia verkossa.


Aloitamme yleensä harkittavalla vaihtoehdolla, ts. Menemään elokuviin. Itse asiassa elokuvateatteri on yksi halutuimmista hangout-paikoista rentoutua ystävien keskuudessa, koska he viettävät paljon aikaa yhdessä ihmisten kanssa, joiden kanssa haluavat viettää aikaa. Muista myös mainita, että elokuvilla ja musiikilla on erittäin tärkeä rooli romanttisessa elämässämme ja rakkauslintujen on ehdottomasti osuttava teatterin salin takaosaan vähintään muutaman kerran viikossa. Elokuvien katseleminen teatterissa on myös hieno vapaa-ajanvietto, varsinkin kun kaupungillasi ei ole paljon tekemistä, tapaamisen voi säästää menemällä elokuviin ystäviensä kanssa. Elokuvien katseleminen teatterissa on todella hauskaa, ja suurin osa ihmisistä on sitä mieltä.

MUTTA!

Keskustelulla on aina kaksi puolta. Siksi haluamme olla poissa asiasta ja kertoa sinulle oikein väittämällä, että siellä on todellakin parempi vaihtoehto kuin elokuvien katseleminen teatterissa. No, elokuvien katselu kotona on parempi vaihtoehto kuin elokuvien katseleminen elokuvateatterissa. Emme ole täällä loukkaamassa teatterin ystäviä, emmekä myöskään halua kuulostaa tekopyhiä, koska käymme usein myös elokuvissa. Teatterifaneille voi aluksi kuulostaa oudolta, mutta tässä meillä on 8 mahtavaa syytä, jotka vakuuttavat kaikki miksi on parempi katsoa elokuvia kotona kuin teatterissa. Hämmentynyt paljon? No, tarkista syyt ja päätä itse.

1) Koska kaikki haluavat säästää rahaa!

Elokuvalippu maksaa keskimäärin 10–20 dollaria teatterista ja mitoista riippuen. Toisaalta, jopa parhaat streaming-palvelut maksavat keskimäärin 8 dollaria / kk säästää HBO: lle. Tämä maksaa nyt 15 dollaria / kuukausi. Se on lähes puolet elokuvalipun hinnasta.

Lue myös: Säästä rahaa & Hanki halpa VPN

Jos aiot katsella elokuvaa teatterissa, maksat vähintään 10 dollaria yhdestä elokuvasta. Voit kuitenkin tilata tuhansien nimikkeiden kirjaston koko kuukaudeksi vain 8 dollarilla! Koti-ajo…

”P. S. Voit myös vuokrata uusia elokuvia verkossa vähemmän dollaria. ”

2) Koska on parempi, että hallitset käsiäsi!

Elokuvasi elokuvasi ei koskaan aio keskeyttää. Ei ole väliä mitä elokuvassa tapahtuu, se vain jatkuu! Haluatko pissata, sinun on täytettävä popcorn-kauhasi, hakea kahvia itsellesi, jos elokuva todella tekee sinut unelomaksi, tai selittää sisaruksellesi, missä talon avaimet ovat puhelimessa, kun et löydä niitä alla kynnysmatto; Lyhyesti sanottuna, riippumatta siitä, mikä se on, elokuvan on roll. Kun elokuvan väliaika on aika, vie koko tauon saadaksesi uloskäyntiin harjaamaan väkijoukon napata välipalaa vain palataksesi pettymyksenä siitä, että unohdit pari kohtausta. Mitä napata, välipaloja tai elokuvaa? Varmasti, jos katsot elokuvaa verkossa, kaikki tämä on helppoa, itse asiassa voit nauttia kodin kaikesta ylellisyydestä suosikkielokuvasi näytöllä, kuka sitten välittää siitä, että se on pienempi näyttö? Nyt sinun on valittava, haluaisitko unohtaa muutaman minuutin elokuvasta vai joudutko…

Keskeytä se, pelaa sitä, kelaa taaksepäin, ohita se tai tee mitä haluat. Kyse on kaikesta sinusta kotona, koska sinä hallitset siellä!

3) Koska kukaan ei saisi pilata elokuvasi!

Elokuvateatterissa on paljon ihmisiä ja kaikenlaisia. Tietenkin, menet elokuviin keskellä väkijoukkoja ja ihmisiä. Mutta tässä on katkera totuus. Teatterissa on oikeastaan ​​kahden tyyppisiä ihmisiä, yksi on ensimmäistä kertaa katsojat, jotka kaikki ovat innostuneita katsomaan elokuvan parhaita kohtauksia, ja toinen on 'spoilereita', jotka ovat kaikki innoissaan pilaamaan elokuvan parhaat kohtaukset. Muistamatta mainita, siitä tulee todella ärsyttävää, kun et pääse haluamaasi istuimeen. Siksi joudut selviytymään ympärilläsi olevasta ilkeästä yleisöstä. Kuvittele, jos edessäsi istuu lapsi ja yrität innokkaasti saada leikkeen elokuvasta, jota olet odottanut kuukausia, mutta viritys on liian kovaa, jotta voit nauttia siitä, ja kunnes tarkastaja tulee tarkista kadonneen vanhemman kanssa itkuvauva, on liian myöhäistä; olet jo unohtanut elokuvan parhaan osan.

Joo! On suuri mahdollisuus, että elokuvien katselukokemus pilaantuu. Mutta tuolloin et voi tehdä siitä paljon, kuin vain toivoa, että olisit yksin ja kotona katsomassa samaa elokuvaa verkossa rauhassa.

No, voit itse olla yksin.

Lukitse vain huoneesi, sammuta valot, eikä kukaan voi pilata elokuvaa, kun olet kotona yksin.

4) Koska kotiteatteri voi olla!

Monet ihmiset väittävät, että elokuva on paras paikka elokuvien katselemiseen ilmapiirin, suuren näytön ja kovan äänen takia. Se on täysin pätevää. Se parantaa joka elokuvan kokemusta. Kaikki näyttää olevan niin dramaattista, toiminta, vuoropuhelut, liikkeet ja mikä ei.

Tämä kokemus voi kuitenkin parantaa entistä paremmin kotona kotiteatterin kanssa. Ostamme kalliita teatterilippuja huipputeattereihin, joissa on lepotuolit tai sängyt, mutta ihmettelemme harvoin, että saamme kotiteatterin, jota voimme käyttää helposti. Huoneeseesi voi olla tarpeeksi iso näyttö, mahtava äänijärjestelmä, oma sänky tai sohva, jossa on paljon enemmän mukavuutta ja kuka ei halua sitä.

Lisäksi käteisenä, jonka voit säästää elokuvien katselusta kotona, voit ostaa kotiteatterin ennemmin tai myöhemmin. Täydellinen teatterityylinen elokuvakokemus kotona suloinen koti!

Samsung HT-J5500W 5.1-kanavainen 1000 watin 3D-Blu-Ray-kotiteatterijärjestelmä (malli 2015)

Lisää vaihtoehto:

Sony BDVE3100 5.1 -kanavainen kotiteatterijärjestelmä

5) Koska tunnelma voidaan tehdä kotona!

Monet meistä rakastavat katsomassa elokuvia ystävien kanssa. Meillä on tapana suunnitella ilta elokuvateatterilla rakkaiden ystävien kanssa. Mahtava tunnelma näyttää vielä paremmalta ystävien kanssa. Olla samaa mieltä! Mutta entä olet asettanut mahtavan ilmapiirin kotona, kutsua ystäviä ja katsella suosikkielokuvasi kaikkia osia?

Lyön vetoa, että se on parempi kuin yhden elokuvan katseleminen teatterissa. Kaikki elokuvateatterit eivät myöskään salli minkäänlaista ruokaa. Kotona voit nauttia mitä tahansa ruokaa katsellessasi elokuvia, tilata ruokaa suosikkiravintolassasi ja kutsua muutamia hyviä ystäviä.

Joten mitä hyötyä hyvästä tunnelmasta on, kun kotona Sweet Home ei ole pizzaa!

6) Koska kaikkia elokuvia ei ole kovin helppo ymmärtää!

Jotkut elokuvat vaativat liian paljon keskittymistä niiden katseluun. Et voi unohtaa yhtä kohtausta ymmärtääksesi täysin näiden syvällisten elokuvien syvyyttä, koska kaikki ja kaikki yhdistävät. Mutta sitten joku keskeyttää sinut edellisen kohtauksen suhteen, ja saat täysin hajamielinen, kadotat joitain elokuvan tärkeitä kohtauksia. Tämä voi tapahtua vain elokuvateatterissa.

Kuvittele nyt, että katsot kotona elokuvia verkossa. Kuinka helposti pystyt pitämään keskittyneen elokuvasi kiinnostavimpana, vähiten häiriönä voi olla nuorempi sisar, joka ärsyttää sinua ja pystyy käsittelemään sitä helpommin kuin muukalaisten elokuvateatterissa tekemä häiriö. Ja tietenkin, voit aina mennä edestakaisin yhdistääksesi pisteitä.

Joten, koti on missä sydän on! Harmi, jos maksit elokuvalippuista, mutta katsomasit taas kohtauksia kotona uudelleen, jotta elokuvasta olisi järkeä!

7) Koska se ei ole estetty kotona!

Voitko nauttia täysimääräisesti elokuvateatterissa? Saatat ajatella, että pystyt, mutta ei! Et voi. Annan kysyä: Entä jos olet myöhässä elokuvalle tien päällä välttämättömien olosuhteiden takia? Voitko pysäyttää elokuvan alkamisen? Okei, tässä on toinen. Voitko katsella elokuvaa rentouttavimmassa asussa, jos olet elokuvateatterissa? Tai voitko nauraa hysteerisesti kohtauksessa ilman, että ihmiset katsovat sinua korotettujen kulmakarvojen avulla?

Sinun ei tarvitse käsitellä tällaista ennennäkemätöntä tilannetta, jos haluat katsoa elokuvaa tai kahta kotona. Sinun ei tarvitse sulkea tai nukkea elokuvaa varten. Voit vain rentoutua PJ: ssä tai jopa syntymäpäiväpukuissasi, lukita huoneeseesi ja nauttia elokuvasta!

8) Rajoitettu ruoka / välipalat Annoys Foodies eniten

Syy, miksi kiinnitämme huomiota tähän erikseen, on se, että siitä on paljon ruokaa. Se on ärsyttävää, kun et voi tuoda ulkopuolista ruokaa teatteriin. Tämä rajoittaa sinut pohjimmiltaan popcorniin, nachosiin ja karkkeihin. Kun katsot elokuvaa kotona, voit tilata suosikki Hardees, Burger King, Whitecastle, Domino tai muut. Vielä parempi, tee ruoanlaitto itse ennen kuin katsot elokuvaa verkossa; olet varma paikan puhtaudesta ja käsistä, jotka sitä valmistavat. Lisäksi se on paljon halvempaa.

Ei pidättäytymistä kotona!

Olemme sisällyttäneet vain 8 yksinkertaista, mutta mahtavaa syytä katsella kaikkia suosikkielokuvasi kotona, kun niitä on paljon enemmän, ja uskomme, että tunnet ne jo nyt. Jaa nämä tiedot ystävien ja elokuvakumppaneiden kanssa saadaksesi heidät saamaan elokuvan kotona tällä kertaa. Sinulla voi olla mielenkiintoisempia syitä kertoa meille, joten mainitse muut syyt sosiaalisessa verkostossamme tai vain lähetä se sosiaalitililtäsi käyttämällä #BestVPNDeals.

Viimeisin neuvomme sinulle 

Jotta voit turvallisesti ladata elokuvia kotona, sinun on käytettävä VPN-verkkoa. Monissa maissa VPN: n käyttö on välttämätöntä lataamalla elokuvia useista syistä. Yksi heistä saa sakkoilmoituksen lataamisesta. Haluat välttää sitä kaikin tavoin. Tästä syystä suosittelemme sinulle kahta parhainta VPN-palveluntarjoajaa:

NordVPN

Tämä VPN-palveluntarjoaja on surullista, koska tarjoaa Internet-tietoturvan melko hyvällä hinnalla. Se ei myöskään vaihda latausnopeutta. Joten, sinulla on täydellinen mielenrauha ladatessasi elokuvia kotona yhden ja ainoan NordVPN: n kanssa. 

ExpressVPN

Tämä VPN-palveluntarjoaja tunnetaan yhteyden vakaudesta. Et ole irrotettu VPN: stä edes laitteen ollessa sammutettuna. Vaikka se tarjoaa tietoturvaa, se ei myöskään estä Internet-palveluntarjoajan nopeutta. Siksi sitä kutsutaan ExpressVPN.

Facebook: https://www.facebook.com/bestvpndeals/

Viserrys: https://twitter.com/bestvpndeals

Kuvapisteet: ShutterStock.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments