4 parasta Hulun VPN-verkkoa – Katso Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hulu on yhdysvaltalaisten televisio-jättiläisten Foxin, NBC: n ja ABC: n yhteisyritys, joten voit nauttia kaikista televisio-ohjelmista, joita on aiemmin esitetty tai jotka ovat tällä hetkellä televisiossa näissä TV-verkoissa. Hulu on kätevä, kun lapsesi heittää tantriaa, ja hänen suosikkihahmohahmonsa on rauhoitettava. Kanavien, kuten Cartoon Network ja Nickelodeon, ohjelmat voidaan myös suoratoistaa Hulun kautta.


Useimpien suoratoistosivustojen takaisku on, että esityksiä ei ole saatavana niin pian, kun ne on lähetetty verkkoon liittyvien rajoitusten takia. Nämä verkot omistavat Hulun, joten voit vapaasti katsella uusimpia jaksoja seuraavana päivänä sen jälkeen, kun ne on virallisesti esitelty kyseisellä kanavalla. Lisäksi Hulu on vain Yhdysvaltain yleisön käytettävissä ja jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, et voi katsella Hulua verkossa.

Mikä on ratkaisu, jos halutaan katsoa Hulua verkossa Yhdysvaltojen ulkopuolella?

No, voit helposti ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella valitsemalla VPN-palvelu. VPN-yhteyden avulla voit helposti muodostaa yhteyden mihin tahansa yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja päästä Huluun mistä päin maailmaa tahansa Yhdysvaltojen IP-osoitteen kautta. Alla mainitut VPN: t ovat varma tapa päästä Huluun Yhdysvaltojen ulkopuolella, joten valitse jokin alla mainitusta ja myöhemmin tässä artikkelissa mainitusta VPN: stä, keskustelemme lisää Hulusta:

NordVPN

Voit poistaa Hulun eston Yhdysvaltojen ulkopuolella käyttämällä NordVPN: n laajalle levinneitä palvelimia, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan hakkereilta ja piilota IP-osoitteesi myös Hululta. Nauti HD-videoiden suoratoistosta suurella nopeudella jopa kuudessa laitteessa samanaikaisesti NordVPN. Voit tällä hetkellä säästää suuria heidän 3-vuoden suunnitelmastaan, joka maksaa vain 2,99 dollaria / kuukausi.

ExpressVPN

Kaikki ovat kuulleet ExpressVPN koska korkealaatuisin VPN-raha voi ostaa ja hype on täysin perusteltu. Se voi tuntua vähän kalliilta 6,67 dollarilla / kk, mutta se on dollarin arvoinen. Ota yhteys heidän 24/7 asiakaspalveluun saadaksesi palvelimet, joiden avulla voit katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit suoratoistaa HD-videoita sekunneissa ja nauttia rajattomasta kaistanleveydestä. Lisäksi he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

vieraile verkkosivustolla

VyprVPN

Tämä vaihtoehto erottuu budjettiystävällisyydestä ja nopeasta asiakaspalvelusta etsiessäsi palvelimia, jotka seuraavat Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella. He tarjoavat kolme tehokasta protokollaa 48 maassa ja voit kirjautua 3 päivän kokeiluversioon ennen kuin opit seuraamaan Hulua MAC: lla tai muilla laitteilla. Saa nopea pääsy Huluun vain 5 dollarilla / kk ja käytä 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen.

SaferVPN

Tämä on yksi pienimmistä globaaleista VPN-yrityksistä, jolla on paljon etuja, joten älä aliarvioi palveluaan. Yksi parhaimmista asioista heissä on heidän ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakaspalvelu, joka takaa sen, että pystyt tunnistamaan nopeasti palvelun, joka toimii Hulun kanssa, ja aloittamaan tarpeettoman tarkkailun. Niiden käyttö on helppoa useissa asiakkaissa, kuten Windows, Mac, Apple, Android, ios ja chrome-laajennus. Heidän 30 päivän rahat takaisin -takuut makeuttavat kaupan. SaferVPN tarjoaa 3-vuoden suunnitelman vain 2,25 dollarille, erityisesti amerikkalaisille käyttäjilleen.

3-vaiheinen opas Hulun katsomiseen

  1. Osta paras VPN-palvelu
  2. Valitse sovelluksesta Yhdysvalloissa sijaitseva palvelin
  3. Mene Hulun verkkosivuille ja nauti siitä

Lisätietoja Hulu-TV-ohjelmien suoratoistosta Yhdysvaltojen ulkopuolella

4 parasta Hulun VPN-verkkoa - Katso Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella!

Maailmalla on useita suoratoistosivustoja, mutta Hulu on yksi Yhdysvaltojen ja Japanin asukkaiden kärkipaikoista. Suosionsa vuoksi useat käyttäjät haluavat katsella televisio-ohjelmia Hulun kautta vähemmän tunnettujen verkkosivustojen sijasta, jotka ovat täynnä ärsyttäviä mainoksia.

Aikaisemmin Hulu salli ilmaisen suoratoiston rajoitetulle sisällölle, mutta nyt sinun on tilattava heidän maksettu palvelunsa voidaksesi nauttia saatavilla olevasta sisällöstä. Ensin sinun on kirjauduttava tilille Hulu-palvelussa ja valittava tilauksesi paketti. Maksu on suoritettava niiden hyväksymien kotimaisten luottokorttien tai PayPalin kautta. Jos haluat käyttää Hulun palveluita, mutta et asu Yhdysvalloissa tai Japanissa, sinulla voi olla vaikeuksia suorittaa maksua. Joten tutkia käytettävissä olevia liikenneympyrän maksutapoja ennen kirjautumista Huluun.

Oletetaan, että olet lomalla Yhdysvaltojen tai Japanin ulkopuolella, mutta et halua missata mitään kehitystä TV-ohjelmassa, johon olet pakkomiellesi. Koska sinulla on jo tili Hulussa, saatat olettaa, että sinulla ei ole ongelmia sen virtauttamiseen. Se olisi väärin! Sijainnilla on suuri merkitys, koska monilla suoratoistosivustoilla on maantieteelliset rajoitukset sisällölleen.

Esimerkiksi useilla verkkosivustoilla, jotka tarjoavat yksinomaan streaming Korean draamoja ja elokuvia, on palveluita vain Koreaan. Kyse ei ole vain viihteestä, vaan myös politiikasta, koska Kiinan kaltaisissa maissa on useita kieltoja ulkomaisten uutistoimistojen verkkosivustoilla. Hallituksen määräysten lisäksi verkkosivuston omistavan yrityksen on päätettävä alueista, jotka haluavat laajentaa palveluitaan. Valitettavasti Hulu ei salli suoratoistoa Yhdysvaltojen ja Japanin ulkopuolella, joten joudut laatimaan strategian katsomaan Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yllättäen et myöskään pääse Huluun Kanadassa ja Isossa-Britanniassa.

Voinko päästä Huluun VPN-palvelun avulla?

Helppo vastaus maantieteellisten rajoitusten ylittämiseen on virtuaalinen yksityinen verkko (VPN). VPN antaa sinun käyttää sisältöä alueellisilla rajoituksilla piilottamalla todellisen IP-osoitteesi. Voit jopa oppia katsomaan Hulua Kodilla, kun olet luonut VPN-tilin. Onneksi VPN toimii useissa laitteissa, mukaan lukien MAC, joten voit tarkistaa kuinka seurata Hulua myös MAC: lla.

Voit muodostaa yhteyden johonkin VPN-palvelun omistamista monista palvelimista paikassa, jonka haluat näkyvän verkkosivuston tietueissa omassa. Oletetaan, että asut Portugalissa ja haluat suoratoistaa televisio-ohjelmia Hulussa. Tilaa Hulu-tili, kun olet kytkenyt VPN: n päälle ja valinnut protokollapalvelinyhdistelmän, joka antaa parhaat tulokset. Valitsemasi palvelin voisi sijaita jossain Yhdysvaltojen sisällä, joten nykyinen IP-osoitteesi on Yhdysvaltojen palvelimen osoite Hulun suhteen..

Tämä tarkoittaa, että Hulu ei voi kertoa, että olet todella ilmoittautunut Portugalista antamalla sinulle vapaasti suoratoistaa televisio-ohjelmia. VPN tekee enemmän kuin vain piilota IP-osoitteesi. Se parantaa yhteytesi tietoturvaa paljon estäen sinua seuraamasta valtion virastoja. Se suojaa sinua myös hakkereilta, jos käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä. VPN toimii salaamalla kaikki järjestelmän ja Internetin välillä vaihdetut tiedot. VPN: n tarjoamia protokollia on monia, joiden avulla voit estää Hulun eston Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuulostaa helppolta, eikö niin? Väärä! Hulu on edellä sinua ja siinä on hienostunut järjestelmä, joka kieltää välityspalvelimien käytön piilottaaksesi todellisen sijaintisi siitä. Se on lisännyt useita suosittuja VPN-verkkoja, jotka olisivat muuten antaneet sinun katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella. He tunnistavat näiden VPN-yritysten omistamat palvelimet, joten et pysty estämään Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella niiden kautta.

Näyttöön tulee ilmoitus, jossa sanotaan, että Hulu on havainnut tuntemattoman välityspalvelimesi ja sinun on poistettava se streamista Hulussa, jos asut Yhdysvalloissa. Älä huolestu, koska voit silti oppia katsomaan Hulua MAC: lla ja kuinka katsomaan Hulua Kodilla, vaikka nykyinen asuinpaikkasi ei olisi Yhdysvalloissa tai Japanissa. Mietitkö temppusta päästä Huluun Kanadassa ja Isossa-Britanniassa? Rentoudu, koska Hulu ei ole kieltänyt kaikkia VPN-verkkoja, joten on olemassa tapoja kiertää tätä rajoitusta. Ongelmana on, että Hulu pystyy tunnistamaan joidenkin VPN-yritysten omistamat välityspalvelimet, mutta jotkut palvelimet jäävät edelleen tutkan alle. Voit poistaa Hulun eston Yhdysvaltojen ulkopuolella ottamalla yhteyttä VPN-yrityksesi asiakaspalveluedustajaan ja tiedustelemalla näitä palvelimia.

NordVPN tunnetaan yleisesti parhaana vaihtoehtona, kun haluat katsoa Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella. VPN-käyttäjät suosittelevat sitä erittäin nopeasti etenkin nopeuden suhteen. Ne, jotka haluavat päästä Huluun Kanadassa ja Isossa-Britanniassa, takaavat usein NordVPN: n, koska Yhdysvalloissa on useita palvelimia, jotka tarjoavat vahvan yhteyden joka kerta. Voit selata heidän virallisella verkkosivustollaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

johtopäätös

Muista tarkistaa, toimivatko nämä VPN: t maassasi ja tarjoavatko kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Testaa Hulu-palvelimille suositellut palvelimet eri protokollilla, jotta saat parhaat tulokset. Hulu on loistava viihdelähde johtojen leikkaamisen ja suoratoiston ystäville. Jos olet Gothamin ja nuolen fani, Hulu on paras valinta katsella suosikkitelevisio-ohjelmasi ja -kanaviasi kaikkialta maailmasta..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments