VM-trekning: Gruppe for gruppe-analyse og prediksjon

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvis du vil lese FIFA Group etter gruppeanalyse, fortsett å lese dette, men hvis du vil ha FIFA semifinale og endelige analyser enn å lese New Blog:


FIFA Worldcup semifinale og endelige analyser med spådommer

Trekningen er unnagjort og den største fotballfasen er klar til å ønske de beste spillerne som deltar i FIFA verdensmesterskap 2018 velkommen. Hver gruppe er konkurransedyktig, og underdogs kan bli opprørt, da fotball handler om de som leverer i dag. La oss se på gruppene til FIFA WorldCup 2018:

32 lag og 8 grupper

Gruppe A: Russland, Uruguay, Egypt, Saudi-Arabia

Gruppe B: Portugal, Spania, Iran, Marokko

Gruppe C: Frankrike, Peru, Danmark, Australia

Gruppe D: Argentina, Kroatia, Island, Nigeria

Gruppe E: Brasil, Sveits, Costa Rica, Serbia

Gruppe F: Tyskland, Mexico, Sverige, Sør-Korea

Gruppe G: Belgia, England, Tunisia, Panama

Gruppe H: Polen, Colombia, Senegal, Japan

Det er veldig vanskelig å bestemme hvilken gruppe som er “Group of Death”, men vi vil oppsummere det for deg å bestemme.!

Russland, Frankrike og England fikk fordelaktige uavgjort. Spania vil ta på seg Portugal i gruppe B, mens Argentina trakk en av de tøffere førsteomgangsgruppene med Kroatia, Nigeria og Island. Mexikanere, Concacaf-mesterne, skal spille de forsvarsmestrene, Tyskland. I gruppe “F” blir det en god kamp mellom lag Sverige og Sør-Korea. Japan kan også gjøre en urolighet og gå videre til runden av 16, la oss vente og se hvordan ting blir til slutt.

Gruppe “A” -analyse:

lag: Russland, Uruguay, Egypt, Saudi-Arabia

Saudi-Arabia har endelig kvalifisert seg til FIFA Worldcup etter 2 feil på rad, og de vil møte verten, Russland, og alle venter på at se FIFA World Cup live online. Begge lagene er svake på papiret, men Russland vil fortsatt ha en svak kant for å være hjemmesiden. Gruppen er velbalansert og det eneste laget som er sikker på å avansere til neste etappe er ingen ringere enn Team Uruguay.

Spådommer: Russland og Uruguay sannsynligvis

Gruppe “B” -analyse:

lag: Portugal, Spania, Iran, Marokko

Portugal og Spania til hete konkurrenter for FIFA Worldcup, den eneste kampen i gruppen som kommer til å bli en neglbittende thriller. Vi undervurderer heller ikke Marokko, de har fått en god kombinasjon og har prestert eksepsjonelt bra i kvalifiseringskampene, så du bør se opp. Gruppen har også Iran som har prestert ganske bra under den portugisiske treneren Carlos Queiroz, kan ikke vente å se Iran mot Portugal den 25. juni.

Spådommer: Portugal og Spania uten tvil!

Se guide: Slik ser du FIFA Worldcup på Kodi

Gruppe “C” -analyse:

lag: Frankrike, Peru, Danmark, Australia

Hvis Frankrike hadde et valg, kunne de ikke ha skrevet manuset bedre enn dette. Å være i gruppen med Peru, Australia og Danmark, det vil være en enkel tur, men de kan ikke ta noe team lett; det er verdenscupen selvfølgelig. For FIFA-rangeringen er Peru det svakeste, mens Australia og Danmark ikke bør plage det franske laget så veldig i håp om at de vil toppe gruppen.

Spådommer: Frankrike og Danmark for å sikre seg en plass i 16. runde.

Gruppe “D” -analyse:

lag: Argentina, Kroatia, Island, Nigeria

Argentina er den favoritten fra gruppe D, men det vil ikke være en kopp te for dem. Hvert lag er balansert og kan gi en tøff tid. Til tross for at det er det fjerde frøet, kan ingen lag anse Nigeria som en svak uavgjort!

Den nigerianske midtbanespilleren Wilfred sier at nøkkelen til å kvalifisere seg til runden av 16 er å gi 200% mot Island og Kroatia, de to første åpningskampene for Nigeria.

Men vi kan fremdeles ikke bestemme om gruppe D bokstavelig talt er gruppen av døden.

Spådommer: Argentina og Nigeria for å fortsette

Les også: De beste lagene for å se denne FIFA Worldcup 2018

Gruppe "E" -analyse:

lag: Brasil, Sveits, Costa Rica, Serbia

Brasil vil ikke være veldig misunnelig på Frankrike, da de møter Costa Rica, Sveits og Serbia i gruppekampene. Men er det virkelig en kamp om andreplassen? Nei, vi tror ikke det, noen kan toppe denne gruppen; denne gangen kan det være Sveits, de har kvalifisert seg til fjerde verdensmesterskap på rad og laget ser ganske bra ut under Stephan Lichtsteiner kapteins.

Spådommer: Brasil og Sveits skal fortsette

Gruppe “F” -analyse:

lag: Tyskland, Mexico, Sverige, Sør-Korea

I likhet med Frankrike og Brasil vil ikke Tyskland ha noen klage med sikkerhet. Nok en gruppe som kjemper om andreplassen! Sverige er hardtarbeidende, men ikke så imponerende, og verken Sør-Korea eller Mexico har kvaliteten til å avspore den forsvarende mesteren. I den andre nyheten må vi sette pris på Sør-Koreansk Offisiell Team Jersey-skjorte, forhåpentligvis vil de imponere oss med spillet også.

Spådommer: Tyskland og Sverige skal fortsette.

Gruppe “G” -analyse:

lag: Belgia, England, Tunisia, Panama

Team Belgia kan regnes som en av favorittene til å nå semifinale. Deres side er en av de beste i internasjonal fotball akkurat nå, i det minste på papiret. Den unge troppen kan uten tvil skryte av to av Premier League-spillerne; Eden Hazard og Kevin de Bruyne mens Adnan Januzaz navn i troppen er usannsynlig på grunn av hans inkonsekvente prestasjoner med klubben sin, og det kan hende at han ikke får en samtale til turneringen. Tunisia og Panama imponerer oss kanskje ikke så mye, så England og Belgia vil tydeligvis ha en bedre sjanse for 16-runden.

Spådommer: England og Belgia (Hvis England ikke kveles)!

Gruppe “H” -analyse:

lag: Polen, Colombia, Senegal, Japan

Denne gruppen er veldig åpen, det polske laget var blant de svakeste toppfrøene, og Team Colombia vil ha ambisjoner om å fullføre først. Det er vanskelig å forutsi hvordan Japan og Senegal vil dukke opp på det største arrangementet.

Spådommer: Så vi sier Polen og Japan (denne er uten beregning)

Ingen USA, så ingen verdensmorsom? Nay!

Du kan få mest mulig ut av dette verdensmesterskapet ved å satse på riktig lag for denne verdensmestertittelen. Så nedenfor er analysen vår som vil hjelpe deg å ta det riktige valget;

Den forsvarende mesterens tyskere og Brasil er de nåværende 5-1 medfavorittene, ifølge den britiske bookmakeren Paddy Power, som også vurderer France Team (6-1), Spania (13-2) og Argentina (8-1) som seriøse utfordrere til verdensmesterskapet. Vertsnasjonen, Russland, er 33-1.

Føler seg heldig? på jakt etter en live longshot? Sats på naboene: Mexico er 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments