Å spå FIFA verdensmesterskap i Russland Grand Finale 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

Det eneste spørsmålet som blir værende i hver FIFA-fan mens du ser på spennende FIFA verdensmesterskap i 2018, er om lagene som spiller vil nå finalen. Helt siden mote for å forutsi FIFA verdensmesterskap store finale lag av dyr startet i 2010, har mennesker over hele verden brukt kjæledyrsprofetierne sine for å gjøre spådommer om kampene. De uskyldige denne gangen som Achilles CAT er de fleste ganger riktige med sine spådommer, akkurat som Paul, blekkspruten, pioneren. Da dette prediksjonsspillet startet, var det imidlertid mye sprøere for debatter rundt om i verden, mens det nå bare er forbeholdt historier om sene kvelder og høydepunkter om dagens fotballshow.


Les også: Hvordan se FIFA Worldcup Semi-Final og Final Live online fra hvor som helst

Det som er mer vanlig i dag, er å spå FIFA verdensmesterskap i finaler i sosiale sammenkomster, fora og tête-à-têtes. Bloggere følger også med på Joneses. For å være ekte og tydelig, er det ingen som virkelig kan slå spikeren på hodet, med mindre det er for lett å forutsi når finaler nærmer seg. For nå kjenner eksperter på dette emnet som lenge har fulgt fotball hver spiller utenfra og kan noe forutsi utfallet av de fleste kampene før de til og med har startet. Slike fotballguruer kan også analysere lagets taktikk og formasjon og forutsi hva som kan være utfallet ganske pent. BestVPNdeals.com har noen av slike fotballguruer som med rette har spådd FIFA hvert år i flere år nå.

Så hvis du er en hardcore fotballfan, hold deg med oss ​​for å sjekke hva fotballguruene våre har å spå for FIFA verdensmesterskapet i Russland.

fifa semifinalanalyse og pundits spådommer

FIFA-verdensmesterskapet i Russland Russland så langt

FIFAs spenning så langt har ikke vært mindre om fansens landslag, vertsnasjonen eller noe annet land, uansett personlige tilknytning til laget eller ikke. På samme måte, akkurat som folkemengdene jubler opp mens de ser FIFA live, føler folk som sitter i hjemmet det samme dopaminrushet. Den første og andre runde har vært full av spenning fordi det var starten på showet. Andre omgang har vært litt kjedelig for de ikke-så FIFA-fansen så snart tredje runde kom i spill i gropen for kvartfinalen var det ingen som kunne ignorere de enestående showene.

Lagene som kvalifiserte seg til kvartfinale var Argentina, Frankrike, Brasil, Belgia, Russland, Kroatia, Sverige og England. Et av fansens favorittlag var Russland, Frankrike, Brasil, Argentina og Kroatia. Noen måtte imidlertid forlate FIFA-reisen og kysse farvel til FIFA-fansen.

De fantastiske fire til semifinalen

Så får debatten ned til de fire lagene som har vært gjennom til semifinalen i 2018 FIFA verdensmesterskap Russland. Dette er Kroatia, England, Belgia og Frankrike. Når vi vet at de fleste av lagene var ganske sterke i semifinalen som det er vanskelig å tro om de blir slått ut, er det virkelig spillers spill å forutsi hvem som kommer til finalen. så la oss sjekke hva eksperter har å si om dette pengespillet. Når du ser på historien til disse lagene, inkludert deres forestillinger, vil denne FIFA kanskje gi deg en ide om lagene som kan havne i finaler. La oss se på hvert seirende lag hver for seg.

Belgia

Belgia i verdensfinalen

Nøkkelspillere

Belgia har noen av de beste spillerne som spiller for store klubber som Eden Hazard som spiller for Chelsea, Romelu Lukaku som spiller for Manchester United, og Kevin De Bruyne, en midtbanespiller, som spiller for Manchester City. Med disse spillerne vil Belgia i det minste gi et spennende show i den belgiske semifinalen mot Frankrike 10. juli kl. 02.00 (USA, Newyork Time)

Styrke

Belgia har spesielt et sterkt forsvar og angrep på grunn av spillerne som er nevnt. De har en av de høyeste spillerne, noe som øker styrkene deres, spesielt når du trenger en header.

Svakhet

Fotballguruene våre har vært litt greie å nevne Belgias svakhet, som er en av spillerne deres, Vincent Kompany, som har vært en dårlig forsvarer denne gangen med mange fysiske skrøpeligheter rundt ham. Vi vet imidlertid aldri hvor overraskende det kan komme i semifinalen for Kompany å bevise seg bedre.

Frankrike

kan Frankrike gå til finalen

Nøkkelspillere

En av de beste spillerne franskmenn fløyter på laget sitt, er keeperen deres, Hugo Lloris, som honer beholderferdighetene sine i Tottenham. Andre viktige spillere som har scoret flest mål i FIFA 2018 er Antoine Griezmann, en spiss, som spiller for Atletico Madrid og Kylian Mbappe, en annen spiss, som spiller for Paris Saint Germain. Disse 2 nøkkelspillerne alene har scoret et halvt dusin mål så langt i FIFA 2018 Russland.

Styrke

Det kan ikke være nok å si at Lloris holder utmerket. Med våken holdning dobler det franske forsvaret seg. Bortsett fra det ser vi ganske godt teamarbeid.

Svakhet

I de siste par kampene har vi sett flere Cartes Jeunes (gule kort) strømme på fransk side. Med noen av de feberaktige spillerne som Paul Pogba og Kylian Mbappe, som sistnevnte også forsøker å forfalske skader for å få dommerens favoriserer, blir det litt tøft for laget etter hvert som flere gule kort med fire bokstaver siver inn.

Kroatia

kroatia fotballag

Nøkkelspillere

De beste som nevnes her inkluderer fantastisk kaptein, Luka Modric, som spiller for Real Madrid, Ivan Rakitic som spiller for Barcelona og Mario Mandzukic som spiller for Juventus.

Styrke

Kroatias styrke ligger i deres midtbane som er mer kreativ og smidig med lengre pasninger. De underholder publikum med sine freestyle-trekk; lureriet for majestetisk selv på skjermen.

Svakhet

For å fremheve deres svake side, må vi snakke om forsvaret deres som er litt svakere enn resten av aspektene av spillet deres. Når midtbanen, fremover og hold er for bra, kan forsvaret deres være et smutthull i prestasjonen når vi beregner gjennomsnittet.

Kroatia vs England - Match avsparktid i USA: 14:00

England

kan England gå til Final og Win

Nøkkelspillere

Vi ser det beste av showene av Harry Kane, en spiss, som spiller for Tottenham, Dele Alli, en midtbanespiller og Rahim Sterling, en midtbanespiller, som spiller for Manchester City.

Styrke

Englands største styrke er angrepet deres. De har spillere som spiller i Premier League, som er den mest konkurransedyktige ligaen i verden. Det beste er at de er mer motiverte og fokuserte på å vinne. I den engelske semifinalen mot Kroatia har de en kant over motstanderlaget. De er også ganske flinke til å manøvrere hjørner med overskrifter.

Svakhet

Si, en mangel på deres forsvar. Akkurat som deres semifinale motstander, Kroatia.

Vår spådom for FIFA verdensmesterskap i Russland, finale i 2018

La oss først forutsi hva som kan være resultatet av de kommende FIFA verdensmesterskapene i semifinalen 2018, og la oss deretter ringe med en forhåndsvarsel for en storslagen finale.

Utfallet av England mot Semifinale i Kroatia

Det var litt overveldende til å begynne med da vi hørte fra ekspertene våre at begge lag har samme svakhet og forsvar. Det neste spørsmålet som klikket var da hvem som skal vinne kampen?

Vel, tidligere sa vi at England har en svak kant over Kroatia som vi mente England hadde en styrke som er sterkere enn noe annet sammenlignet med det, og det er motivasjonsnivået deres. Også Kroatia gikk i de to siste kampene til straffe, mens England bare gikk en gang. Dessuten fikk Kroatia et firdagers gap før finalen, mens England fikk en fem dager lang. Dette gjør England litt mer energisk, håpefull og motivert. Vi vet imidlertid aldri hvilke adrenalinnivå spillere kommer med på den store dagen.

Likevel kommer vi til å være tydelige og sløve om resultatet for å gjøre en spådom. Fotballguruene våre spår at England vinner semifinalen mot Kroatia.

Utfallet av Belgia mot Frankrike

Belgia er sterkere enn Frankrike i mange aspekter, men det er en ting som fremdeles gjør dem overlegne, det er deres konstante energiflyt gjennom kampene.

La oss ta et eksempel fra de forrige kampene da Belgia var på randen av å bli eliminert fra verdensmesterskapet av Japan, selv om de tok igjen energinivået senere, var de ikke grundig motivert. Derfor var det flaks pluss energi til slutt som utgjorde hele forskjellen. Mens de hadde fått energi helt fra begynnelsen, ville de ikke vært like avhengige av flaks. Her sier vi ikke at én kamp definerte hele Belgias prestasjoner i verdensmesterskapet, vi analyserer bare dynamikken i energinivået deres som er mer konsentrert mot andre halvdel av stykket.

På den annen side har Frankrike blitt ganske pumpet opp fra kampstart. La oss ta et eksempel på Frankrike mot Uruguay da besittelsen var over 60% med teamarbeid og energinivå i de første 30 minuttene av showet.

Derfor spår vi Frankrike til å vinne semifinalen mot Belgia.

Den endelige prediksjonen

I henhold til våre nevnte spådommer, vil England møte Frankrike i den store finalen. Dette vil uten tvil bli et spennende show hvis denne spådommen går i oppfyllelse. De er ganske skulder-til-skulder i sine forestillinger. Vi kan imidlertid ikke si at noe lag kan vinne.

Nok en gang, og tusen ganger over, skal vi godkjenne Hugo Lloris for hans taktfulle opprettholdelse. Sammen med Frankrikes manager har Didier Deschamps vist seg å være mye mer taktfull og treffende enn engelskmennene.

Så vi gir gardinkall ved å spå at i England mot Frankrike FIFA 2018-finalen, vil Frankrike vinne seieren og ta FIFA-pokalen hjem. Fingrene krysset!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments