Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

[ware_item id=33][/ware_item]

Vi kommer til å dele noen interessante, men veldig enkle reisehakker som kan spare deg for penger. Hvorfor ikke spare pengene effektivt og investere dem i ganske viktigere ting? Ja, siden du nå er interessert i å spare pengene dine, uten videre, så sørger vi for at du planlegger ferien økonomisk og surfer på hotellbookingsider sikkert ved hjelp av en VPN.


Hvis du ikke er en tekniker, ikke bekymre deg, fordi vår detaljerte guide Hva er en VPN?  er der for å lede deg gjennom. Tvert imot, selv om du allerede er klar over hva en VPN er og hva som er noen av de vanligste grunnene til å bruke en VPN, vil denne guiden være nyttig for å gi deg noen tips du ikke visste før for sikker.

La oss først diskutere hvorfor det er viktig at du vet om hotellbestillinger denne gangen. Feriesesongen er rundt hjørnet, og du er lei av jobb og din vanlige rutine; du trenger en pause fra jobben og besøke favorittstedene dine for å slappe av. Det første du gjør for at planene dine skal skje, er å åpne en søkemotor og starte søket med et informasjonsnøkkelord, for eksempel 'Beste steder å besøke i Sør-Afrika, Tyrkia, Canada, Tyskland, osv. ...' og etter å ha fullført søk, fortsetter du med transaksjonsnøkkelord som 'book hotel online'. Imidlertid, før du gjør det, trenger jeg at du vet hvordan du kan koble deg til en VPN og spare penger med en gang i denne prosessen. Så her må du forstå hvordan du vil spare penger ved å bruke et VPN?

Slik kan du spare penger mens du bestiller hotell online!

Her er borna. Hvis du er en statsborger i USA og planlegger ferie til et fremmed land, er alt du trenger å åpne et hotellbookingside og oppgi forventede reisedatoer og respektive priser. Akkurat når du gjør det, vil du få listen til å virke noe slik:

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

Se priser for de valgte datoene mellom 5. oktober og 9. oktober og koble deretter til en Brasiliansk server med hjelp av VPN > Sørg for å sjekke IP-adressen din og se om du har koblet til Brasil.

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

>Nå åpner en nytt inkognitovindu og søk etter hotell som bruker din nye IP-adresse som tilordnes av VPN-leverandøren.

Søk etter hotell i Sør-Afrika, velg lignende dato mønster og her ser du priser i Brazilian Currency (Brazilian Real)

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

Sørg for å prøve flere servere og utforske flere regioner før du bestiller hotell. Du kan også spare ekstra penger med britisk, australsk og kanadisk IP, bare fordi prisene på hotellbestillinger varierer i forskjellige regioner.

Beste VPN å spare på hotellbestillinger

Ved å bruke en VPN-teknologi kan du lure reise nettsteder til å tenke at du logger deg på nettet fra en annen side av planeten, selv når du faktisk er komfortabel hjemme, smart bruker en VPN og forfalsker plasseringen din. Det føles alvorlig at du reiser i et romskip som beveger seg hvor du vil i løpet av sekunder!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Privat internettilgang
  • NordVPN

VyprVPN

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

Ubegrenset serverbrytere
200 000+ IP-er & 700+ servere
Enkel installasjonsapp / programvare
3-dagers prøveversjon tilbys
USD 6,77 / måned for en 12-måneders konto

ExpressVPN

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

Sterk kryptering
24/7 Utmerket Live Support
160 byer i 94 land
Enkel å installere Apps / Software
30-dagers pengene-tilbake-garanti
USD 6,77 / måned for en 15-måneders konto

Privat internettilgang

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

Fenomenal strømningshastighet
Enkel å bruke Apps / Programvare
Enkel oppsett & bredt spekter av server
24/7 live kundesupport
30-dagers pengene-tilbake-garanti
3,49 dollar / måned for en 2-års konto

NordVPN

Slik sparer du penger på hotell denne høytiden

5000+ servere i 60 land
Suveren strømningshastighet
24/7 kundestøtte
Flerpålogging for 6 brukere
2,99 USD / måned for en 3-års konto

NordVPN, som VPN-nummeret i å skjule IP-en din, styrer du prisene til det laveste og hjelper deg med å spare penger på hotell, flypriser og leiebiltilbud. Hvis du er teknisk erfaren, vil du innse at visse nettsteder lar deg endre nettstedets beliggenhet som kulminerer med å få skreddersydde resultater i valutaen din.

Videre de beste VPN-tjenestene du kan bruke til å endre IP-adresse og lagre hotellreservasjoner & flypriser er ExpressVPN, PIA (privat internettilgang) og VyprVPN. Hver av disse VPN-leverandørene har servere som er lokalisert i mange land rundt om i verden, slik at du kan endre din beliggenhet til ethvert reisemål og få de beste tilbudene som mulig.

VPN-verktøy

Bortsett fra fordelene som er nevnt ovenfor ved bestilling av hotell osv., Er en VPN et topp moderne verktøy for mange andre aktiviteter som innkjøp av personvern mens du surfer på internett, og beskytter deg mot hackere når du bruker Wi-Fi-hotspots, slik at du å se utenlandsversjon av Netflix og mye mer.

Reisedagbøker via VPN

Ryggsekkturister føler at prisene på hotell, bilutleie, flypriser og andre tjenester vises online på bakgrunn av forskjellige geografiske steder. Basert på denne oppfatningen har vi utarbeidet denne guiden som kan hjelpe deg med å spare penger på hotelltilbud og andre digitale aktiviteter. IP-tildekking av en VPN-tjeneste og med flere servere tilgjengelig, kan du bytte til hvilket som helst geografisk sted ved hjelp av en VPN.

Trinn for trinn installasjonsveiledning

For å få den beste byttehandelen på flyreiser og hotell, er det du bør gjøre trinn for trinn:

  1. Få en betalt konto hos en VPN-tjenesteleverandør
  2. Last ned programvaren
  3. Logg deg på en VPN-server som er lokalisert i et annet land
  4. Søk i den utenlandske versjonen av reisesiden og se om du kan finne en bedre avtale.

Tips: Noen ganger kan brukere som logger seg på reisesider via Windows-maskiner finne de billigste reiseavtalene mens Mac-brukere ofte får høyere priser. Deretter er typen enhet du bruker og landet du bor i også deler av ligningen.

Anomalier mens jeg jakter

Endring av plassering fra nettstedet vil ikke garantere billigere tilbud da nettstedet fortsatt vil gjenkjenne din sanne beliggenhet ved å identifisere IP-adressen din. Så, den beste metoden å spare på hotellbestillinger, billige tilbud for flypriser og andre tjenester som bilutleie, er ved å maskere din sanne beliggenhet (IP-adresse) gjennom en VPN-tjeneste og ingen annen måte.

Ganske ofte har nettsteder en tendens til å vise forskjellige priser på hotellrom og andre forskjellige online tjenester, etc. Prisen som vises, avhenger av en rekke faktorer, for eksempel cookie-filene dine som rapporterer hvor mange ganger du har besøkt ressursen, hva og hvor du har lett etter den før, og hvor ofte du oppdaterer siden osv. Også hvor nøyaktig i verden du befinner deg (IP, GPS på din mobile enhet, Wi-Fi-innstillinger, etc.) og hvis det er ditt første besøk eller ikke fra enheten du bruker osv.

Les også: Sikreste reisende VPN

NordVPN, å være en pålitelig leverandør av websikkerhet, tilbyr Secured VPN med aktiverte IPSec- og L2TP-protokoller, og gir deg full trafikkryptering.

Med PIA (Privat Internett-tilgang) VPN er det også mulig å få billigere hotell- og flybookinger. Ved bruk av PIA VPN Du kan forfalske geografisk plassering og bestille reservasjoner innenfra landet for tjenestene du ønsker å bruke. Rasjonaliseringen for dette er at selskaper forventer at utenlandske besøkende vil være mer villige til å bruke penger enn ‘lokalbefolkningen’, og derfor øker prisene opp for søk gjort fra utenlandske IP-adresser.

Ved hjelp av VPN-tjenester kan quizzical ferierende oppdage hvordan de ikke betaler for mye for flybilletter og hotellrom når du bestiller dem online.

Forsiktighet

De mest populære reisesidene bruker såkalt “prisstyring” -teknologi for å lede noen av sine besøkende på nettet mot høyere flybillettpriser.

For å sikre at nettsteder ikke tar seg opp på sporet og endrer resultatene deretter, er det viktig å bruke inkognito / privat modus (for å deaktivere informasjonskapsler helt) når du besøker dem ved å bruke helt separate nettlesere for søk i Storbritannia og USA..

Det skal bemerkes at av en eller annen grunn hotellreserveringsprisene som vises ikke er identiske, men enda viktigere er det ganske enkelt å endre fra for eksempel .co.uk-versjonen av nettstedet til den amerikanske .com-versjonen, som gjør rollen som en VPN her tydeligere.

Å shoppe rundt på forskjellige versjoner av et nettsted kan gi gode kjøp, ettersom forskjellig informasjon noen ganger vises, avhengig av det landspesifikke nettstedet som brukes, “men” vises ikke alltid de beste tilbudene i den versjonen du kan forvente.

tailpiece

Det er ikke akkurat gratis å abonnere på en VPN, men du kan gjenvinne en hel del av pengene dine ved å spare dem på hotellbestillinger, flypriser og på bilbestillinger.

VPN, som er ninja og topphund innen feltet "camouflage master", beskytter en mot hackere når du bruker WI-FI hotspots, slik at du kan se oversjøisk versjon av Netflix mens du sikrer privatlivet ditt kan spare deg for penger på hotellbestillinger og flyreiser , etc..

Så, den beste metodikken å bruke for å redde fra sky-raketterte priser på hotell & Flypriser som bestiller avtaler og andre tjenester er ved å skjule din sanne beliggenhet (IP-adresse) gjennom en VPN-tjeneste. Vi ønsker deg trygg surfing, økonomiske bestillinger med VPN og en fantastisk tur!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments