Slik ser du Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Grand Slam of Darts er en årlig dart-konkurranse. Det er mer populært kjent som bwin Grand Slam Of Darts. Det er organisert av Professional Darts Corporation (PDC). British Darts Organization er deres rival. Professional Darts Corporation (PDC) inviterer de beste spillerne i British Darts Organization til deres arrangementer. Det har vært noen konkurranser mellom disse to organisasjonene i det siste.


Formatet på spillet er 4 ben. Denne turneringen spilles i november hvert år i Wolverhampton Civil Hall. Den første turneringen ble spilt i 2007. Mester for de 3 første finalene i 2007 var Phil Taylor.

Det blir den trettende sesongen av Grand Slam Of Darts i år. Det vil bli organisert av Professional Darts Corporation. Arrangementet starter fra 9. november og avsluttes 17. november 2019 i Wolverhampton, England. Det vil finne sted på Aldersley Leisure Village som 2018. Premiepengene for vinneren er £ 125 000.

Årets mestere

2007: Phill Taylor vant mot Andy Hamilton

2008: Phill Taylor vant mot Terry Jenkins

2009: Phill Taylor vant mot Scott Waites

2010: Scott Waites vant mot James Wade

2011: Phill Taylor vant mot Gary Anderson

2012: Raymond Van Barneveld vant mot Michael van Gerwen

2013: Phill Taylor vant mot Robert Thornton

2014: Phill Taylor vant mot Dave Chisnall

2015: Michael Van Gerwen vant mot Phil Taylor

2016: Michael Van Gerwen vant mot James Wade

2017: Michael Van Gerwen vant mot Peter Wright

2018: Gerwyn Price vant mot Gary Anderson

Spillere med høye gjennomsnitt

Gruppetrinn

Phill Taylor sitt gjennomsnitt: 114,65 (2014)

Geert De Vos 'gjennomsnitt: 113,86 (2015)

Michael Van Gerwens gjennomsnitt: 112,66 (2018)

Gary Andersons gjennomsnitt: 112.54 (2018)

Topp 6 spillere

1. rangering: Phil Taylor

2. rangering: Michael Van Gerwen

3. rangering: Scott Waites

Fjerde rangering: Raymond Van Barneveld

5. rangering: Gerwyn Price

6. rang: Gary Anderson

7. rangering: James Wade

TV-kringkastere (detalj)

Kringkasteren for hele turneringen er Sky Sports. Dekningen vil bli delt mellom Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Mix og Sky Sports Main Event-kanaler.

Ettermiddagsdekningen starter kl. 13.00, og kveldssessionene vil bli sendt fra kl. utover.

Du kan følge all handlingen på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen din via Sky Go-appen, som, hvis du er en eksisterende kunde, også er tilgjengelig på iOS- og Android-smarttelefon- og nettbrett-enheter.

Sky Go er også tilgjengelig på flere plattformer, inkludert Amazon Fire-enheter, iPad, Mac-datamaskiner og bærbare datamaskiner, Playstation 3, PS4 og Xbox One.

TV-kringkasterliste

  1. Sky Sports i Storbritannia
  2. RTLZ i Nederland
  3. Kwesse i Afrika
  4. Fox Sports i Australia
  5. OSN i Midtøsten og Nord-Afrika
  6. Sky på New Zealand
  7. Nova i Slovakia og Tsjekkia
  8. Viasat i Danmark og Norge
  9. Pragosport i Ungarn

Slik bruker du en VPN for å se Grand Slam Of Darts

Bare følg trinnene nedenfor, så kan du enkelt se Grand Slam Of Darts ved hjelp av en VPN:

Trinn 1

Velg en rask VPN-leverandør.

Steg 2

Registrer deg eller registrer deg.

Trinn 3

Koble til en VPN-server lokalisert i Storbritannia.

Trinn 4

Logg inn når spillet begynner.

Trinn 5

Nyt!

Beste VPN-er for å se Grand Slam Of Darts Live online fra hvor som helst i verden

Det er et spill som har mange fans over hele kloden, men ikke alle er i stand til å se det live. Du bør imidlertid ikke ha noen bekymringer fordi en VPN er alt du trenger. Nedenfor er noen av de beste VPN-ene:

ExpressVPN - Vinneren

Slik ser du Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

ExpressVPN er også en av topprangørene blant VPN-er. ExpressVPN trenger ingen ros for å hevde sin plass i VPN-bransjen, alle er ganske klar over det. Det beste av alle funksjonene er at det er veldig trygt og sikkert. Den har en utmerket hastighet. Det fungerer med Netflix også. Det er også veldig brukervennlig. Den er ganske allsidig og støtter alle enheter. Det gir 24/7 kundeservice også. Annet enn det er den utmerket for streaming, spesielt på grunn av den fantastiske hastigheten. Det gir brukerne også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Den lar deg besøke alt begrenset innhold ved å omgå geo-begrensningene. Det tilbyr noen fantastiske funksjoner som: ingen logger, ubegrenset serverbrytere, best-in-class kryptering, null kunnskap DNS, drepe bryter, delt tunneling og ubegrenset båndbredde.

For øyeblikket tilbyr de en fantastisk avtale for sin 1-årsplan. Det koster $ 6,67 / måned sammen med 3 måneders gratis service.

NordVPN

Slik ser du Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

NordVPN er en berømt VPN. Den har en ikke-logg-policy. Den

leveres med kill-switch, høy hastighet, ubegrenset båndbredde, brukervennlig

grensesnitt og dobbel kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse, tilpassede VPN-protokoller for forskjellige formål, og CyberSec (brukt til å blokkere annonser), så du er dobbelt så sikker!

NordVPN er kompatibel med iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome og Firefox. De aksepterer også betaling via Bitcoin.

Om prisfastsettelsen høres faktisk $ 11,95 per måned dyrt. Imidlertid kan du for øyeblikket benytte 70% avslag på deres 3-årsplan til bare $ 3,49 / måned med en 30-dagers pengene-tilbake

Garanti, som ærlig talt er en stor sak!

Videre koster deres 2-årige plan $ 4,99 / måned i disse dager, noe som blir 58% på rabatt. 1-årsplanen koster $ 6,99 / måned akkurat nå med 41% rabatt.

IPVanish

Slik ser du Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

IPVanish er også en pålitelig og kjent VPN. Det er en av de første VPN-tjenestene i markedet og er fremdeles bred pålitelig. Det gir høy sikkerhet og er veldig pålitelig.

Noen av de fantastiske funksjonene deres inkluderer: anonym torrenting, multiplattformbeskyttelse, ingen logger, ubegrenset P2P-trafikk, ubegrenset serverbytte og ubegrenset båndbredde.

Det er alltid godt å ha en anstendig 7-dagers pengene-tilbake-garanti som den IPVanish tilbyr. De har mer enn 1000 servere i over 60 land, så det er en god sjanse for at du enkelt kan finne en passende BitTorrenting VPN-server gjennom dem.

Du kan glede deg over sikkerheten til OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller over fem enheter samtidig med IPVanish.

Deres 1-årsplan koster 4,87 dollar per måned for tiden med svimlende 60% rabatt.

CyberGhost

Slik ser du Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

CyberGhost er også en populær VPN. Det er også kjent som en multi-plattform VPN-løsning. Det er stor pålitelighet fordi den tilbyr funksjoner som: IP-adresse skjul, ingen logger, annonseblokkering, Wi-Fi-beskyttelse, robust kryptering, sikre transaksjoner og samtaler, blokkering av skadelig programvare og en multi-plattformsbeskyttelse.

Den har globale servere. Denne applikasjonen fungerer for Android, iOS, Windows, Mac og Linux. Den har også en rask hastighet, slik at du ikke trenger å vente i lang tid for å streame videoer eller spille spill.

Den beste nyheten er at det er en gratis prøveversjon tilgjengelig. Annet enn det, for tiden tilbyr de 77% avslag på sin 3-årige plan. Den nedsatte prisen er $ 2,99 / måned med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Privat internettilgang

Slik ser du Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

PIA VPN er også sterkt anbefalt av brukere over hele verden. Private Internet Access (PIA) tilbyr funksjoner som: Kryptering på høyt nivå, tilpassede VPN-protokoller, stabil VPN-tilkobling, brukervennlige applikasjoner og et godt støttesenter.

Den har 3307 servere i 32 land. Det er kompatibelt med Windows, Linux, Mac, Android, iOS, etc. Ingen trafikklogger føres. Den har også P2P-støtte som er perfekt for Torrenting. Du kan også koble 5 enheter samtidig til en enkelt PIA-konto.

Tre kraft VPN-protokoller, nemlig PPTP, OpenVPN og L2TP / IPSec, opprettholder sikkerheten. Det blokkerer også annonser, trackere og malware.

PIA koster $ 6,95 per måned. For øyeblikket koster deres beste avtale, som er deres 1-årsplan, $ 3,33 / måned med 67% rabatt og sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments