Slik ser du Amazon Prime Instant Video utenfor USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Er du klar for en morsom sommer? Varmen kan til tider bli uutholdelig, men det er alltid is, brus og selvfølgelig underholdning for å glemme alt fra den intense varmen. Denne sommeren er garantert utrolig, da det blir gitt ut forventede filmer i hovedrollene dine favoritt-skuespillere i Hollywood. Musikkjunkier hadde mange å se frem til da de største navnene i musikkbransjen har kunngjort samarbeid i år. Det er flere album og singler som er planlagt til utgivelse denne sesongen, så du vil bli bortskjemt med valg når du lager en festmiks eller en kul spilleliste for veien.


Leter du etter et flott nytt TV-show for å komme over bakrus fra det siste som etterlot deg et fullstendig vrak? Sjekk ut de høyest rangerte TV-programmene i sjangre som drama, action, thriller, paranormal, romantisk komedie, sitcoms, dystopian og mye mer på Amazon. Du kan bli overrasket over den originale TV-serien som er oppført i Amazon Prime. Kanskje du ikke er interessert i filmer, musikk eller TV-serier så mye som bøker. I så fall kan du være interessert i de eksklusive tilbudene på Amazon Kindle gjennom Amazon Prime-abonnement. Det er også andre fordeler du kan benytte deg av når du har tilgang til Amazon Prime utenfor USA, i tilfelle du ikke bor der for tiden.

Hva tilbyr Amazon Prime?

Denne tjenesten vil være nyttig hvis du ofte handler fra Amazon fordi det er spesielle rabatter og hensyn i flere kategorier for Amazon Prime-abonnenter. De fleste kjøpere på nett klager ofte over høye fraktpriser, så dette er ideelt hvis du vil benytte deg av gratis frakt i USA. Dessuten er det også billige flate fraktkostnader du kan få for alt fra elektronikk til viktige husholdningsartikler også. Du kan spare penger på andre tilgjengelige varer på Amazon, samt få en gratis bok hver måned gjennom Kindle First.

Slik ser du Amazon Prime Instant Video utenfor USA

Den mest populære fordelen med Amazon Prime er selvfølgelig underholdningsdelen. Amazon Prime Video lar deg streame de hotteste filmene og TV-seriene online i HD-kvalitet til fornuftige priser. Du kan også abonnere på kanalliste hvis du lurer på hvordan du kan se Amazon Instant Video utenfor USA, men for det må du først fullføre et ekstra trinn. Du kan laste opp millioner av bilder som tetter lagring av den bærbare datamaskinen og telefonen til Amazon Prime Photos. Ikke bare kan du høre på uavbrutte musikkavspillingslister uten reklame som kaster bort brukeropplevelsen din. Amazon Prime lar deg også se Thursday Night NFL Games live, slik at du kan heie på favorittlaget ditt.

Hvis du ikke er sikker på om Amazon Prime er verdt pengene dine, må du måle det med dine forventninger i løpet av den 30 dager lange prøveversjonen. Når du er fornøyd, kan du registrere deg hos Amazon Prime for et årlig abonnementsgebyr på $ 99 som har mer verdi i det lange løp. Hvis du ikke ønsker å gjøre et så langt forpliktelse, kan du glede deg over det for $ 10.99 / month også.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til Amazon Prime utenfor USA?

Amazon Prime er ganske uimotståelig, men du må lære deg å se Amazon Prime i utlandet før du bestemmer deg for en årlig eller månedlig abonnementspakke. Dessverre er det ingen måte du direkte kan streame filmer eller TV-serier på Amazon Prime hvis du ikke bor i USA. Strømmende nettsteder setter ofte geografiske begrensninger på innholdet sitt på grunn av forretningsgrunner. Det er flere vanlige nyhets- og underholdningsnettsteder som er forbudt i forskjellige land av myndighetene, slik at slike spørsmål ikke er begrenset til bare strømming av nettsteder. Hvis du prøver å få tilgang til Amazon Prime utenfor USA, vises det en feilmelding som forklarer at spesifikt innhold ikke er tilgjengelig i ditt land.

Hvordan kan jeg se nedlastinger fra Amazon Prime i utlandet?

Ikke gi opp allerede da det er millioner av brukere over hele verden som vet hvordan de kan se Amazon Instant Video utenfor USA. Du kan være en av dem også! Den smarte lille programvaren som kalles et virtuelt privat nettverk (VPN) kan få slutt på "kan jeg se Amazon Prime-nedlastinger i utlandet?" bekymringer. En VPN skjuler IP-adressen din slik at Amazon ikke kan oppdage din sanne beliggenhet. Du kan ikke bare skjule din faktiske plassering gjennom en VPN, men også velge et område for å erstatte det. På en slik måte kan du velge USA som ditt foretrukne sted, slik at du kan lære å se Amazon Instant Video utenfor USA via en VPN. Dette vil tillate deg å fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video som det endrede stedet ditt nå i USA.

Hvordan kan en VPN fjerne blokkering av Amazon Prime Video?

Det er mange guider for hvordan du kan se Amazon Prime i utlandet på VPN-nettsteder. Så du kan konsultere dem for detaljerte opplæringer om hvordan du ser Amazon Instant Video utenfor USA når du har meldt deg på tjenesten deres..

Hvis dette spørsmålet, "Kan jeg se nedlastinger fra Amazon Prime i utlandet?" plager deg mens du bor i Storbritannia, Canada, Sør-Afrika, Asia eller Australia. Ikke bare trenger du en VPN for å fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video hvis du ikke er i USA, men du må også finne ut en indirekte betalingsmetode for å betale abonnementsavgiften.

Anta at du bor i Canada og vil registrere deg på Amazon Prime. Ikke alle VPN kan hjelpe deg med det, da Amazon Prime allerede har identifisert de fleste VPN-er og deres servere som ofte brukes til å få tilgang til Amazon Prime utenfor USA. Heldigvis, for disse VPN-ene er det imidlertid bare serverne som Amazon Prime gjenkjenner, slik at du kan hoppe på en server som ikke er oppført av Amazon Prime. Mindre eller mindre populære VPN-leverandører hjelper mer med å svare på hvordan du ser på Amazon Prime i utlandet, siden serverne deres forblir uoppdaget for det meste. Du kan velge en protokoll og en server i USA for å generere et falskt sted for deg selv, slik at IP-adressen din er den til en USA-basert VPN-server. Dette er IP-adressen mottatt av Amazon Prime slik at du får tilgang til Amazon Prime utenfor USA.

Videre beskytter en VPN deg ved å transportere dataene dine i kryptert form gjennom en kanal. Bortsett fra tilgang til Amazon Prime, er det flere fordeler med å bruke en VPN. For eksempel klarer ikke hackere, rettshåndhevingsbyråer og annonsører å spore deg på nettet for sine formål, så du kan bla deg trygt.

Beste VPN-er for å få tilgang til Amazon Prime utenfor USA

NordVPN - Vinneren

Slik ser du Amazon Prime Instant Video utenfor USA

Du deler kanskje internettforbindelsen din med venner, familie eller romkamerater, så det er fornuftig at du vil at VPN-en skal kjøre på mer enn tre enheter sammen. NordVPN vil gjøre deg veldig glad fordi du kan bruke bare en konto til å koble til 6 enheter med forskjellige operativsystem samtidig. Du får tilgang til Amazon Prime utenfor USA gjennom NordVPN så lite som $ 3.99 / måned (2 års plan) eller velg et av de større abonnementene (3-årig avtale) for å spare mer penger.

Det er ingen tvil om at NordVPN har fremstått som den fineste VPN i året 2018 og 2019. Sterk VPN, brukervennlige apper og fantastiske funksjoner, egentlig hva annet som trengs?

Slik ser du Amazon Prime Instant Video utenfor USANordVPN-pakker

ExpressVPN

expressvpn nettsted

Denne berømte VPN-leverandøren er for god til å se Amazon Instant Video utenfor USA, siden mange globale brukere har gitt den anmeldelser fulle av ros. Det eneste som kan få deg til å nøle er den relativt dyre prislappen. ExpressVPN kjører i over 90 land, så det har en imponerende base av lojale brukere som vitner om den overlegne ytelsen. Du kan fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video på 3 enheter samtidig med ExpressVPN.

VyprVPN

Slik ser du Amazon Prime Instant Video utenfor USA

Et annet kjempefint alternativ som forteller deg hvordan du kan se Amazon Prime i utlandet er VyprVPN. Hvis du tror ExpressVPN overskrider budsjettet ditt, kan du prøve VyprVPN til bare 6,67 dollar per måned som nybegynner. Det er dyrere pakker som har mer verdi hvis du ønsker å abonnere på lengre tid. Den har også spesifikke mobilapplikasjoner for iOS og Android som forbedrer brukeropplevelsen mye, slik at du raskt kan fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video på smarttelefonen. VyprVPN opererer på tvers av flere OS-er, noe som gjør det til et utmerket valg hvis du eier flere enheter med varierende OS. Nyt HD-streaming av høy hastighet på 3 enheter samtidig med VyprVPN.

IPVanish

Slik ser du Amazon Prime Instant Video utenfor USA

Hvis det største problemet ditt er budsjett sammen med gode tjenester, kan IPVanish være den perfekte VPN-leverandøren for deg. Det er veldig praktisk for studenter som kan benytte seg av Amazon Prime Student-tilbud sammen med deres vanlige Amazon Prime-abonnement for å få mest mulig ut av opplevelsen. IPVanish gir deg en sikker høyhastighetsforbindelse til bare $ 10 / måned på 5 forskjellige enheter samtidig. I tillegg kan du avbryte kontoen din innen 7 dager hvis ytelsen var under pari for deg. Du kan sikre forbindelsen din med tre kraftige protokoller og velge mellom dusinvis av servere i USA for å få tilgang til Amazon Prime utenfor USA.

Tenk på hastighet, protokoller, antall samtidige enhetstilkoblinger, operativsystemer, rimelige abonnementspakker, antall servere, kundebehandling og selvfølgelig brukeranmeldelser når du velger en VPN for å fjerne blokkeringen av Amazon Prime.

Tweets av AmazonVideo

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments