Slik ser du ABC-nettverket utenfor USA i 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Sommeren er tiden da du treffer sofaen din for å se på favoritt-TV-programmene dine, for ja, det er da de nye sesongene vanligvis lanseres. Du må allerede ha lagt de populære programmene på "To-do" -listen og invitert de andre TV-programmisbrukere over gruppevisende godbiter. Hvis det er slik, må du ha sett øynene opp for å se ABC Network for det produserer noen av de hotteste amerikanske showene i verden.


Å snakke om ABC Network, "Dancing with the Stars" er fremdeles ganske kjent etter alle disse årene, mens trending sjangre har fanget ungdommens oppmerksomhet. Det er flere kule thriller, mysterium, action, horror, dystopian, fantasy og dramatiske show on-air for tiden på ABC. Siden det er så mange fans av disse TV-programmene rundt om i verden, henvender de seg til ABC-nettverket for å tilfredsstille underholdningens sug. Før du setter opp en konto på ABC og blir skuffet over å se på innholdet som ikke er tilgjengelig i lokalområdet på popup-vinduet på skjermen, må du lære hvordan du ser ABC Go utenfor USA.

Begrenset tilgang til ABC Go

Ja det er sant. ABC er en av de mest kjente offisielle streamingnettstedene som har lagt geografiske begrensninger på innholdet. Med mindre du for øyeblikket er bosatt i USA, vil du ikke kunne streame ABCs show på nettet. Først må du finne ut hvordan du fjerner blokkeringen av ABC Go. Dette kan virke urettferdig for fans utenfor USA, men det er økonomiske hensyn så vel som politiske bekymringer.

Slik ser du ABC-nettverket utenfor USA i 2020

Det er flere bemerkelsesverdige nyhetsnettverk som er forbudt i land som Kina, der regjeringen holder en nøye kontroll av innholdet som er tilgjengelig for offentlig visning. Selvfølgelig må du også betale for å streame disse showene etter deg få tilgang til ABC utenfor USA. Sjekk ut deres offisielle nettsted for å samle mer informasjon om tilgjengelige betalingsmåter og abonnementspakker. Noen ganger kan det oppstå problemer når du betaler fordi de kanskje ikke tilbyr den betalingsmåten du foretrekker. Ikke bekymre deg! Det er måter å gå rundt dem på og se på show når du har fjernet blokkeringen av ABC Go.

VPN's Can Unblock ABC Go

De beste guidene for å se ABC Go utenfor USA er levert av VPN-selskaper. Et virtuelt privat nettverk (VPN) er svaret på bønnene til fans som bor utenlands. En VPN er akkurat slik det høres ut. Det handler om personvern som igjen gir bedre sikkerhet. Den største fordelen med å abonnere på en pålitelig VPN-tjeneste er at du kan fjerne blokkeringen av ABC Go uansett hvor du befinner deg. Si for eksempel at du bor på Filippinene og er en hard-fan av Quantico. Du må finne ut hvordan du ser ABC Go utenfor USA. Det første trinnet er å bla gjennom VPN-leverandører som tilbyr tjenester i ditt land. Deretter må du bla gjennom forskjellige valg for å finne ut om du kan få tilgang til ABC utenfor USA gjennom serverne deres.

Imidlertid er det fortsatt ikke alt! Dessverre, ikke alle VPN-er vil fungere i ditt land og ut av dem som gjør det, er det en sjanse for at de er blitt svartelistet av ABC-nettverk, oops! Kringkastingsselskapet holder oversikt over VPN-leverandører som brukere utenfor USA henvender seg til for å streame showene sine. De holder dem i sjakk ved å identifisere VPN-serverne sine og sende deg en feilmelding hvis du prøver å få tilgang til ABC utenfor USA. Så, i utgangspunktet, har visse kjente servere til disse VPN-leverandørene blitt blokkert av ABC.

Sølvforet er at ikke alle VPN-servere er blokkert. Det som er enda bedre er at mindre VPN-selskaper er i stand til å fly under radaren mens større navn blir svartelistet fordi de er mer brukt. Du kan anta at mindre VPN-selskaper ikke er pålitelige, men det er ikke sant i det hele tatt. Dessuten har disse VPN-leverandørene jevnlig bygget opp et godt rykte om internasjonale ABC-fans med sin gode kundebehandling, effektive servere, rimelige abonnementspakker, kraftige protokoller, og høyhastighetsforbindelser.

Slik fungerer en VPN

Normalt går dataene dine frem og tilbake mens du er online. En VPN utvikler en kanal som dataene dine ikke flyter i sin opprinnelige form. I stedet er alle dataene som sendes til og fra datamaskinen eller mobilsystemet sterkt kryptert. Hva betyr dette? Den opprinnelige tilstanden til dataene dine er lett gjenkjennelig og lesbar av alle som har tilgang til den samme forbindelsen. Du er truet av hackere hver gang du kommer på nettet ved å bruke en offentlig Wi-Fi eller koble til et offentlig nettverk av noe slag. Dataene dine er åpne for å brukes til kriminell virksomhet, og dine økonomiske poster kan lett bli stjålet av hackere.

Les detaljert guide: Slik fungerer VPN

Under slike omstendigheter er en VPN den beste måten å sikre din sikkerhet slik at ikke engang advokatbyråer kan snuse seg rundt. Det er også iverksatt tiltak mot nettsteder som lagrer dine personlige data, for eksempel informasjonskapslene dine, og sporer aktiviteten din for å samle informasjon for annonsering. Husk at noen land har lover som VPN-selskaper må overholde, men det er mange VPN-leverandører som ikke fører noen tilkoblingslogger for sine brukere, så du kan ikke spores gjennom VPN.

Så, hvordan skjuler en VPN nøyaktig hvor du er og gir tilgang til ABC utenfor USA? Det er vel noen protokoller som du bruker i kombinasjon med den valgte serveren når du kobler enheten til et VPN. Din personlige IP-adresse er den til serveren som eies av din internettleverandør (ISP). Når du kobler deg til via en amerikansk server som er eid av en VPN-leverandør, vises IP-adressen din som VPN-serveren til ABC. På denne måten ser det ut til at plasseringen din er i USA til ABC eller et hvilket som helst nettsted du bla gjennom i løpet av denne økten. Siden du ser ut til å være bosatt i USA på ABC Go, har du adgang til ABC utenfor USA fritt.

Beste VPN-er for å få tilgang til ABC utenfor USA

Heldigvis er det noen fantastiske VPN-leverandører som opererer over hele verden med forskjellige abonnementspakker og funksjoner. Du kan til og med teste ut noen av deres forestillinger med gratis forsøk og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. En viktig faktor hvis du ønsker å få tilgang til ABC utenfor USA, er å se etter VPN-er som har mange servere som ligger i USAs territorium. Dette vil bidra til å gi deg en sterkere, raskere forbindelse, slik at du kan streame populære TV-serier på ABC i HD.

NordVPN

En flott fordel med NordVPN er at den fungerer med flere operativsystemer og at du kan koble til opptil 6 enheter ved å bruke en konto samtidig. Du kan spare penger og tid på denne måten. Dessuten er 2,99 dollar per måned for deres 3-årige avtale virkelig verdt alt dette. Som et kirsebær på toppen, kan du få pengene tilbake innen 30 dager hvis de ikke oppfyller dine forventninger. De fører ikke oversikt over aktiviteten din på nettet.

ExpressVPN

En av de mest kjente VPN-ene der ute, ExpressVPN s tjenesten er totalt verdt $ 6,67 per måned for den enestående 15-måneders planen. De tilbyr høyhastighets, sikker internettlesing i over 87 land over hele verden, slik at du kan glede deg over ABC-show selv om du ikke er i USA. Du kan streame disse programmene på opptil 5 enheter samtidig, slik at ingen trenger å gå glipp av favoritten. Du får flere fordeler med henvisningsprogrammet deres.

IPVanish

Hvis du leter etter en VPN som koster økonomisk så vel som gir gode resultater, kan du prøve IPVanish. Akkurat som ExpressVPN, kan denne VPN også streame 5 enheter samtidig. Du kan registrere deg på bare 6,49 dollar per måned og si opp abonnementet ditt innen 7 dager hvis du ikke liker tjenesten deres. De har 3 protokoller som du kan bruke med VPN-serverne deres i over 60 land.

Privat internettilgang (PIA)

Du må ha hørt om PIA hvis du har brukt VPN-er på en stund. Selv om vi har plassert det senere, kan vi bevise at det virkelig er en av de beste VPN-ene der ute! Kravene på 99,9% oppetid er blitt sikkerhetskopiert av nåværende brukere, slik at du absolutt kan stole på PIA for å streame show på ABC Go. De opererer i over 25 land, så det er en stor sjanse for at din vil være på listen. For kvaliteten er ikke startpakken for $ 2,00 per måned for deres 2-årige abonnement kostbar!

Skjul rumpa

Denne VPN-leverandøren har ikke en prøveversjon, men de returnerer innskuddet ditt innen 30 dager etter at du registrerte deg hvis du ikke var fornøyd med tjenesten deres. Hvis du leter etter et billigere alternativ, er dette et godt valg. For $ 4,54 / måned for et 2-årig abonnement, er det et billig VPN-alternativ uten kompromiss med hastigheten. Faktisk er det populært fordi det ikke reduserer hastigheten mye, selv om du bruker mye båndbredde.

SaferVPN

Som navnet antyder, leverer SaferVPN trygg, men likevel rask forbindelse til brukere utenfor USA som ønsker å streame TV-show den luften på ABC. Du trenger ikke å være frustrert over bufring eller være geografisk begrenset lenger. De har også en 30-dagers pengene tilbake-garanti og live chat 24/7, slik at du kan spørre om serverne som ikke er blokkert av ABC Network. Du kan kjøre den på 5 enheter sammen uten frykt for brukeraktivitetslogger.

Bildekreditter: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments