Slik kan du trygt og lovlig unngå alle røde øyne

[ware_item id=33][/ware_item]

Det har vært mye snakk om lovlige torrenter i det siste med noen av de største torrentnettsteder med tvang eller frivillig stenging. Skaperne er rasende over hvor mye torrentnettsteder slipper unna med å innhente copyright sine indirekte. Det er viktig å merke seg at mange torrentnettsteder oppfordrer eiere til å sende inn klager med dem. De oppfyller eiernes ønsker og fjerner de krenkende torrentene hvis skaperne kommer med slike forespørsler.


Laster ned Torrent Movies Illegal?

Problemet er at torrentnettsteder blir beskyldt for å ha gjort det mulig for andre å stjele eiendom ved å være mellommann. Hvis torrentnettsteder ikke hadde eksistert, hadde det vært mye lettere å spore opp lignende nettkriminalitet og iverksette rettslige skritt. Før torrenting, ville brukerne bare laste opp opphavsrettsbeskyttet innhold på internett, og skaperen kunne finne det enkelt. Mengden spekulasjoner rundt lovlige torrenter kan føre til undring om torrenting er ulovlig i USA.

Lese: Alternativer for Kickass Torrent

Hvordan fungerer Torrents?

Du må forstå mekanismen for torrenting for å svare på spørsmål som om nedlasting av film er ulovlig for personlig bruk eller ikke? I utgangspunktet er det en form for nettverk konstruert på ideen om peer-to-peer fildeling eller (P2P kort sagt). Det har eksistert i mer enn ti år og er fortsatt den beste måten å finne innhold gratis selv om det er opphavsrettsbeskyttet. Nettstedene for torrent tar ikke ansvaret for brudd på opphavsretten, men godtar forespørsler om å fjerne torrenter fra berørte eiere.

Les også: Slik sjekker du din Torrent IP-adresse

Det er ganske enkelt å se problemet her. Når du oppretter innhold og ønsker å skaffe deg full rettighet til det, får du et offisielt copyright-sertifikat fra myndighetene. Det kan virke som sløsing med penger for Torrent-brukere i dagens eksponerte online verden, men det er et juridisk eierskapsdokument som er gitt av det aktuelle styringsorganet. Det er vanligvis midlertidig, men uansett hvor lenge det er angitt i opphavsrettssertifikatet, tilhører innholdet den som søkte om det. Dette er vanskelig fordi noen skaper ikke har råd til å søke om riktig opphavsrett, eller de er for bekymringsløse om det. Ser du smutthullet? Alle kan stjele innholdet sitt eller utvikle lignende innhold før de søker om et lovlig opphavsrettsbevis. Nå hører dette innholdet til copycat-partiet og ikke den ekte eieren. Som nevnt er det ikke alle som søker om dette dokumentet, noe som betyr at det er uendelig innhold hvem som helst kan hente og laste opp på den valgte plattformen. Torrent nettsteder kan da enkelt finne det og gjøre det tilgjengelig for alle Torrent-brukere der ute. Resultatet er at innholdet blir stjålet uten uttrykkelig tillatelse fra utvikleren, men eieren kan ikke inngi et krav om opphavsrett mot noen, siden de ikke lovlig eier dette innholdet. Dette er smutthullet som Torrenting nettsteder drar nytte av. Er det uetisk? Ja. Er Torrenting ulovlig? Nei. Det er ikke nedlastning uten skyld, med mindre skaperen har lastet opp innhold gratis eller copyrightgrensen er utløpt.

I stedet for å samle data fra en enkelt kilde, blir hver fil konstruert ved å samle stykker fra flere forskjellige online kilder. Denne handlingen utføres samtidig og sluttresultatet er perfekt organisert, og gir deg en fullstendig fil som er fri for korrupsjon. Du besøker ganske enkelt en torrentnettsted og søker etter det du ønsker. Det er filtre og kategorier som kan hjelpe deg. Når nedlastingen er avsluttet, kan du tillate "seeding", noe som betyr at distribusjonen av hele filen har skjedd. Så en "seeder" både laster ned og laster opp data. En ‘igle’ er derimot en bruker som ikke tillater sådd etter nedlasting, så de har en negativ effekt på systemet. Å være en ‘igle’ er derfor ikke noe å være stolt av. Brukere kan finne alle slags filer, inkludert programvare, musikk, videoer, spill og applikasjoner. Det er helt gratis, noe som er bra for brukere, men forferdelig for skapere som ikke får royalty for sitt arbeid.

sjekk torrent vpn

Er Torrenting ulovlig i USA?

Å stjele opphavsrettsbeskyttet innhold og distribuere det gratis er absolutt ulovlig i flere land inkludert USA. Dette betyr at du bør unngå torrenter som krenker eiernes rettigheter. Det er ikke så vanskelig å sjekke om en fil er opphavsrettsbeskyttet. Hvis det er tilgjengelig for nedlasting til en pris på det offisielle nettstedet, er det sikkert opphavsrettslig beskyttet. Eiere nevner alltid om en fil er tilgjengelig gratis, så det er bedre å se opp for det. Du kan også se eldre versjoner av en bok eller den endelige versjonen som ble sendt til vurdering blant torrenter før den faktisk blir utgitt. Det er ulovlig å laste opp og laste ned denne typen innhold.

torrent med sikker vpns

Det er tider når opphavsretten er utløpt, eller opplasteren har oppdaget et slags smutthull å bruke som unnskyldning. Torrenter er ikke ulovlige som helhet, men når de ikke respekterer opphavsrett, blir de et mål for den føderale amerikanske regjeringen. Myndighetene har tatt strenge tiltak mot torrentnettsteder i det siste og fortsetter å overvåke dem nøye. Du bør prøve å ikke risikere deg selv overfor en ulovlig nedlastning av torrent, spesielt når du kan kjøpe filen via riktige kanaler.

IPV 728 × 90 (sett 8)

Hva er lovlige Torrenter?

Det er utelukkende avhengig av opphavsrettslovene i landet ditt som forteller deg om torrenting er lovlig eller ikke. Dette betyr at du må slå dem opp på forhånd. USA er ganske strenge med å beskytte rettighetene til eiere. Derfor må du lese om disse lovene i detalj. Det er liten sjanse for at du finner måter å gjøre det lovlig hvis du er bosatt i USA. Opphavsrett er satt på plass i flere tiår eller livet ut. Spørsmålet dukker fortsatt opp om nedlasting av filmer er ulovlig for personlig bruk? Ja! Det er ikke så vanskelig å leie en DVD eller abonnere på en strømmetjeneste som Netflix. Du vil ikke møte advarsler eller rettslige handlinger i verste fall bare for en film. Det er noen gode apper for å kjøpe musikk lovlig og støtte favorittartistene dine. Mange programvareprodukter er tilgjengelige uten virus på sine offisielle nettsteder. Bøker kan lånes fra andre bokormer eller biblioteker hvis du ikke vil besøke en bokhandel.

Les også: Bittorrent vs uTorrent

Det er forfattere som tilbyr bøkene sine gratis noen ganger i en begrenset periode, så dra nytte av det. Du kan også registrere deg for å bli en anmelder. Musikere laster opp musikken sin for gratis streaming på SoundCloud, som er et flott sted å oppdage nye artister. Mobilapplikasjoner med kjøp i appen kan også lastes ned og kjøres gratis. Det er mange måter å finne gratis innhold og lovlige torrenter også.

Hvordan Torrent trygt?

Det er alltid faren for at virus kan ødelegge systemet ditt, så et godt antivirus er nødvendig før du begynner å tulle. Du lærer å gjenkjenne torrenter av høy kvalitet fra tilbakemeldingene fra andre brukere. Hvis du er usikker på ulovlige torrenter, kan du ta et ekstra skritt for å beskytte deg mot myndighetenes vrede.

En VPN er et virtuelt privat nettverk som beskytter deg mot hackere og organisasjoner som søker å samle sensitive data mens du er online.

Hvis det er innhold som du ikke kan oppnå lovlig på grunn av beliggenhet, tilgjengelighet eller betalingsmåte, er en pålitelig VPN den beste måten å trygt Torrent på. Normalt beveger internettdataene dine seg fritt mellom enheter. Dette betyr at alle som bruker det samme nettverket som deg (enten det er et Wi-Fi eller et lokalt nettverk) raskt kan få tilgang til det hele og hacke seg inn i systemet ditt. En VPN produserer en sikker kryptert kanal som alle dataene dine passerer gjennom. Dette beskytter systemet og dataene dine fra nysgjerrige øyne som etterretningsbyråer eller hackere.

Slik kan du best bruke Torrent

Prøv å velge et VPN som ikke er basert i et land med ugunstige brukervernloven. USA er beryktet for å snuse seg rundt å samle inn data du heller vil være konfidensiell.

Velg en Torrent VPN som ligger i et land der de ikke er forpliktet til å utlevere kundedata.

sjekk torrent vpn

Det ville være perfekt hvis VPN-selskapet ikke fører noen logger om brukerne sine. VPN-er bremser hastigheten på internett, noe som er en avkjøring for torrentbrukere. Så se etter en VPN som er populær for sin høye hastighet, spesielt sterkere for å tåle tunge oppgaver over internett som torrenting. Det beste tilfellet ville være å velge en VPN som har spesielle funksjoner for deling av P2P.

Det vil være ukorrekt å si at torrenting generelt er ulovlig i alle land. Du må bare velge smarte måter for å unngå at du blir fanget.

Les også: Beste BitTorrent-klient

Hvis du bor på et sted der torrenting er ulovlig, for eksempel USA, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, etc., vil vårt forslag være å koble deg sammen fra steder som India, Pakistan, Sveits, Bangladesh osv. Dette lar deg unngå eventuelle begrensninger når du bruker Torrent og glede deg over en gratis opplevelse.

For å gjøre det siste trinnet enklere for deg, som vanligvis er ganske mindboggling, har vi anmeldt noen få Torrent-nettsteder. La oss grave i noen av de beste torrentnettstedene fra 2019, og du kan trygt laste ned torrenter fra å bruke en VPN.

Topp sikre Torrent-nettsteder i 2019

Hvis du leter etter et torrentnettsted og har vanskelig for å velge hvilke ut av gazillionene som er de beste å velge mellom, kan du bokmerke denne listen over de beste torrentnettstedene vi har satt sammen for deg. Hvis du lurer på om dette også er lovlig, avhenger det igjen av landet du bor i. Men absolutt, hvis du bruker en VPN for å torrenting, som du allerede er overbevist om hvorfor du bør, vil det gjøre deg anonym og ingen myndigheter kunne fortelle at du har brutt lovene siden du ikke hører hjemme i noe sted ved å bruke en VPN. Altså, bingo!

Kriteriene som vi har laget denne listen er om disse torrentnettstedene gir torrents av høy kvalitet, og om det er mange såmaskiner som alt er torrentere leter etter. Så uten videre, her er listen over beste torrentnettsteder i 2019.

Den private bukten

Denne klassikeren topper selvfølgelig listen vår fordi den er den eldste i spillet med ganske mange såmaskiner. Fordi det er en av pionerene, stoler brukerne på torrentene deres på toppen av alt, og det gjør vi også!

rarbg

Hvis alt du leter etter er den pixeliserte kvaliteten, er dette den rette torrentsiden for deg. Den har det HD-innholdet du er ute etter. En ting til, det har kanskje ikke mange torrenter og mengden er lav, men kvaliteten vil tilfredsstille enhver P2P-entusiast.

Sjekk også: Beste Torrent-nettsteder i 2019

Extra

Dette er en av disse torrentnettstedene som har kjempet og kjempet for å overleve. Nok en stor hit i torrentindustrien som ikke bare har gjort det, men gjort det godt gjennom årene.

LimeTorrents

Dette er en torrent-nettsteder med enorme databaser ifølge brukerne. Frekvensen deres er ganske god, og det er derfor torrentene deres stadig kommer tilbake, og derfor bygde de en enorm database med en enorm samling av legitime torrenter du kanskje leter etter. Du vil definitivt ikke savne denne populære.

1337x

Denne beste torrentnettstedet er best for vintage-elskere. Hvis du leter etter gamle og uklare videoer, er dette det riktige valget for deg. Selv om databasen deres kanskje ikke er så stor som noen få andre giganter på denne listen, har de sikkert den gamle saken du har søkt overalt forgjeves.

TorrentDownloads

Vi måtte legge en på slutten, men dette passer typisk til klisjéen ‘sist men ikke minst’. Alle sammen med oss ​​elsker deres dristige torrentdetaljer-side. Dette gir deg en ide om påliteligheten deres. På toppen av det får du innhold av god kvalitet og en stor database å søke på. Alt dette gjør definitivt at dette alternativet er en del av listen over beste torrent-nettsteder.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments