Lag å se i FIFA WorldCup 2018 Russland

[ware_item id=33][/ware_item]

FIFA verdensmesterskap i 2018 er mindre enn en uke unna; og vi kan ikke holde oss i å være vitne til at lagene gir oss en godbit, full av spenning og kaster kamper. Fotballfans venter nysgjerrig på å se hvordan FIFA verdensmesterskap kommer til å panorere seg denne gangen. Turneringen er på vei tilbake til Europa siden forrige verdensmesterskap fant sted i Tyskland, 2006. Når vi kommer tilbake til denne utgaven, vil verdenscupen starte med den første kampen mellom Russland og Saudi-Arabia. Vi har 32 kraftige lag på listen for å kjempe om en krone. Med Tyskland i nåværende ledelse, ønsker vi å se hvem som vil snappe vekk pokalen denne gangen. Spillerne i verdensklasse er lastet med talent og er entusiastiske til å tenne på banen. La oss gå inn i den detaljerte diskusjonen om lagene vi skal se etter i FIFA verdensmesterskap 2018.


  1. Brasil

Brasil FIFA Worldcup Squad

Siden innledningen av FIFA verdensmesterskap har vi sett Brasil stolt ta hjem pokalen, ikke to ganger eller tre ganger, men fem ganger. Denne utgaven kan være deres sjette gang, vi har ennå til å se. Brasil har alltid vært et stort navn på den nasjonale scenen. Foruten Russland, er Brasil det første laget som kvalifiserer seg til verdensmesterskapet. Med Neymar, verdens dyre spiller, har de en stor sjanse til å komme langt i verdensmesterskapet.

Brazil's team i denne utgaven ser kraftig ut og vil definitivt kaste rekordstore kamper. Med sitt unge talent og sine eksisterende talentrike spillere, forsvarsspillere som Marcelo og T.Silva, tillegg som Casemiro og Fred, Gabriel Jesus, Willian og Roberto Firmino, er Brasil innstilt på å ta den nasjonale herligheten hjem.

Brasil er i gruppe E og er oppløst mot Sveits, Serbia og Costa Rica. Vi spår kampene som morsomme og Brasil er på topp.

  1. Tyskland

Tyskland Worldcup Squad 2018 Russland

Team Tyskland med en klassisk verdensmesterskap og en blanding av både erfaring og kraft. Så vil de kunne forsvare sitt dødelige verdensmesterskap i 2014? Når vi spår resultatene, er det ikke noe nytt å si at tyskerne gang på gang bevise at de i det 90. minutt fremdeles er villige til å vinne og snappe cupen sin. Motivasjonen deres for å vinne, som et sterkt lag, hjelper dem å forsvare ethvert lag de står overfor. Tyskere spiller angripende og hyggelig fotball med lange pasninger, Joachim Low prøver alltid å gjøre noe annerledes med strategi. De går med mannsmarkering, og lar noen ganger motstander angripe og planlegge motangrep fra høyre og venstre rygg.

Laget ledes av Manuel Neuer, målvakt for laget. Deres sterke forsvarere som, Niklas Süle, Marvin, Ginter og Boateng. Midtbanespillere som Julian Brandt, Emre Can og Leon Goretza. Dessuten vil toppspiller Mesut Özil sammen med de 23 talentrike guttene representere et tysk kraftlag i verdensmesterskapet.

  1. Spania

Spania-troppen for Russland 2018

Spania er fylt av VM-vinnere av veteraner og et nytt ungt tillegg i troppen sin. Spania har alltid vært en stor utfordrer fra det siste tiåret på grunn av deres stilige og forferdelige måte å levere matcher på. I løpet av de siste ti årene har de vunnet et verdensmesterskap og to euro. I den siste verdenscuputgaven måtte dessverre Spania gå ut i gruppespillet. Imidlertid nøyer teamet seg med å sprette tilbake til vinnende måter med yngre og spennende spillere.

Les også: Se Fifa Worldcup Russland 2018 Live Online - Komplett streaming guide

Spania har David De Gea til å lede laget i mål, som uten tvil er den beste keeperen i verden. Når vi snakker om forsvarerne deres, er forsvaret like sterkt som noen gang, selvfølgelig Jordi Alba, Dani Carvajal, Ferard Pique og Sergio Ramos. Spanias midtbanespiller, kan du si en eller to, men hver midtbanespiller kan åpne spillet for laget, som Isco, David Silva, Thiago Alcantara, Andres Iniesta og Koke. Spania har en kraftig tropp i denne VM-utgaven, og like kapabel som hver troppspiller er, kan laget valse gjennom til tittelen i år.

  1. Argentina

Argentina FIFA verdensmesterskap 2018-troppen

Argentina, VM-finalister og Copa America-finalister har store navn i troppen. Lionel Messis uendelige entusiasme og lidenskap har gitt ham alt, men det eneste trofeet som mangler på listen hans er verdensmesterskapet. Kan vi forvente at Argentina går et skritt over fra forrige VM? Blir dette året hvor Messi skal ta æren hjem? Argentina er ikke bare Lionel Messi, selv om han er deres viktigste spiller. Men troppen har mange flere dødelige og talentfulle spillere som hjelper Argentina med å forsvare og få ett steg opp.

Argentinas fremste linje kan gjøre underverker, Paulo Dybala, Higuain, Sergio Aguero ledet av Lionel Messi; når de fire av dem forenes, er det ingen stopp for Argentina. Midtbanespillerne har også ferdigheter å tilby; Angel Di Maria, Eduardo Salvio, og Ever Banega. Forsvarere som, Marcos Rojo, Javier Mascherano og Gabriel Mercado kan stille spillet for laget som ett.

Les komplett: Gruppe etter gruppeanalyse for Fifa Worldcup 2018 Russland

Argentina vil møte en utfordrende kamp med Kroatia i gruppe D, etter kamper med Island og Nigeria. Men vi kan forvente at 2014-løperne kaster gode kamper i dette verdensmesterskapet fordi de er her for pokalen.

  1. Frankrike

Fransk tropp for Russland verdenscup 2018

Frankrike, med mest dybde og kvalitet på unge spillere, er laget å se opp for. Det franske landslaget vil prøve å overvinne Euro 2016-skuffelsen hjemme ved å løfte verdensmesterskapet i sommer. Troppen har stor dybde og kan ha en lik erstatning i nesten alle posisjoner.

Paul Pogba og Antoine Griezmann er de viktigste franske spillerne som leder Kylian Mbappe, Ousmane Dembele, Kante og Olivier Giroud. Denne utgaven venter den franske troppen på å vinne sitt andre verdensmesterskap etter 20 år; ser ut som om de er over Euro-nederlaget og er klare til å tenne banen.

Frankrike er i gruppe C og fans ser frem til å se dem på toppen. De vil gi tøffe kamper til Australia, Danmark og Peru. Ville ikke være en enkel spasertur for dem, men sikkert har Frankrike mange potensialer til å toppe gruppen eller til og med ende med å vinne Worldcup.

Konklusjon

Hvert lag, med forskjellige spillestiler og styrker, er innstilt på å treffe senteret i Russland i sommer. Fans som skriker, rasende søker etter skader, fargede skjorter på stadion, lag med rivalisering, det er FIFA-året og det er bare noen dager unna. Hvem tror du vil bringe verdensmesterskapet hjem? Hvem tror du vil levere spillskiftende kamper i denne 2018-utgaven av FIFA?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments