Kan VPN-er beskytte deg mot online hackere? La oss finne det ut.

[ware_item id=33][/ware_item]

Det er ingen overraskelse om du har fått noen av dine personlige kontoer eller nettsteder hacket, i det minste i denne teknologiske æraen. Å hacke på en måte er akseptabelt hvis det gjøres for en god sak. Men hva om du plutselig finner ut at selskapets nettsted er blitt hacket og alle dataene dine er blitt avslørt? Er det ikke så skremmende, bare å tenke på det? Det er like skummelt som å falle ned fra en fjellskrent. Så vi må finne en måte å bekjempe denne hindringen på. For hvis verdens rådende enheter kan ha kontoene sine hacket, er du også på listen.


Cyberkriminelle er alltid etter muligheter, og du vet kanskje aldri hvor dårlig de kan påvirke deg. Imidlertid, hvis de har avansert sine hackingsevner, har vi også forsvarsverktøyene våre for å slippe unna med denne katastrofen. Det er ikke rart at teknologien har overtatt, og hver dag kommer vi over løsninger for å utjevne de uløselige problemene. Heldigvis er det ett tiltak for å beskytte din online eksistens. Ja, vi snakker om en VPN. Det er en enkel og enkel måte å forsvare dine online aktiviteter og informasjon.

Hackingsteknikker

Hackere er utrolig gode med sine teknikker og statistikk. Ved hjelp av noen få teknikker kan hackere enkelt få tilgang til konfidensielle og personlige data som kredittkortdetaljer, e-postmeldinger, passord og annen informasjon. For å nevne noen, Keylogs, Eavesdropping, Cookie tyveri, Agn og Switch teknikker, det er mye mer hacking teknikker der ute. Den gode nyheten er imidlertid at du alltid kan bruke en VPN for sikker surfing.

slå tilbake med en vpn mot hackere

La oss kort snakke om hva en VPN-tjeneste er, hvordan den kan beskytte deg mot alle slags online uhell og hvordan du kan unngå hackerangrep. Utvilsomt kan en VPN fungere som din frelser uansett hvor vanskelig problemet er.

Din nåværende IP-adresse er lett sporbar - Kontroller IP-en din med et verktøy

Privat virtuelt nettverk

VPN, Virtual Private Network, er et navn som roper ut for “Privacy”. Det er den mest fleksible og sikre tjenesten for online brukere. En VPN kan brukes til sikker surfing, sikker tilkobling, og den gir avanserte personvernverktøy også.

  • En VPN kan beskytte deg mot hackere.
  • Det kan gjøre torrenting trygt.
  • Det kan skjule identiteten din på nettet, noe som gjør den generelle onlineopplevelsen trygg.

Så hvilken VPN bør du bruke?

Hvis du snakker om et VPN, er det en rekke versjoner og tjenester tilgjengelige som hver VPN kommer med. Imidlertid er alle sammen forskjellige på sin måte, og for å gjøre det enkelt for deg å velge en, har vi laget en liste over toppvalgene du kan bruke og gjøre din online opplevelse sikrere enn noen gang. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Hvis du tror at du ikke har noe eller lite privatliv mens du surfer på internett, og du leter etter en løsning på det, kan du ikke lete lenger. NordVPN er VPN laget bare for sikkerhets- / personvernbevisste mennesker som deg.

Det er en streng ikke-loggførende VPN, selskapet selv logger ikke inn på brukerens data eller aktivitet, det er deres policy. Dessuten tilbyr den en Kill Switch-funksjon. Med alle disse luksusene med høyteknologisk sikkerhet kommer det til en overkommelig pris. Så vi tror det er det riktige valget du kan ta med en gang for ultimate online sikkerhet.

Kill Switch er en funksjon som kutter av apper og aktiviteter når dataene dine blir avbrutt av noen andre parter. Den bryter automatisk aktiviteten bare slik at du trygt kan bla gjennom og forhindre hacking. Dermed kommer NordVPN med et solid sett med funksjoner til en fornuftig pris.

ExpressVPN

Med ExpressVPN kan du bla gjennom alle nettsteder uten å frykte at dataene dine vil bli avslørt. ExpressVPN krypterer og beskytter dataene dine fra nysgjerrige øyne. Den sporer ikke og sporer dine IP-adresser, beliggenhet og andre aktiviteter på nettet.

ExpressVPN sørger også for at dataene dine ikke blir delt selv med VPN selv, så det er ingen mulighet for at dine personlige opplysninger blir røpet til noen. Med denne praktiske tjenesten vil hackere heller ikke være i stand til å spore opp aktiviteten din på nettet, og som et resultat kan du beskytte alle dataene dine, med denne pålitelige VPN-tjenesten.

IPVanish

Ikke rart at antallet cyberangrep har økt, og det er grunnen til at mange online brukere nå søker tjenester som kan holde online aktivitetene sine anonyme. Siden vi vet hvor mye personvern som er viktig for deg, fokuserer vi på å hjelpe deg å lære om de mest pålitelige og nyttige VPN-ene.

IPVanish er et annet flott VPN-verktøy som gjør alle dine online aktiviteter usynlige og utenfor rekkevidde fra hackere. Det krypterer all din online trafikk pent, noe som absolutt betyr at ingen har frimodighet til å spore deg opp. Den krypterte forbindelsen din kan også sikre deg fra hackere mens du bruker gratis Wi-Fi i favorittkaféen din uten bekymringer.

SaferVPN

Ingenting i livet er gratis, til og med gratis internett. Du kan sitte på et offentlig sted, bruke gratis Wi-Fi, men likevel føle deg trygg. Men det skjer bare når du bruker en VPN. Det er en ideell måte å surfe på nettbaserte tjenester uten å ha noen hindringer. SaferVPN kan kryptere internettforbindelsen din, og du kan beskytte alle dine personlige data og unngå hackerangrep.

Når du surfer på nettet anonymt, kan du beskytte kredittkortdetaljer og -transaksjoner, bankopplysninger og dine personlige vekslingstransaksjoner. Hackere ville ikke ha en måte å komme seg inn på dine personlige online aktiviteter fordi IP-adressene du vil bruke blir anonyme og skjult av VPN.

Det er flere andre VPN-tjenester som tilbyr forskjellige funksjoner. Men det er så mange av dem at vi ikke kan oppgi alle her. Dette er grunnen til at vi bare har nevnt de beste for deg. Så når vi avslutter foredraget her, vil vi si igjen hvor viktig det er å bruke en VPN mens du surfer på nettet. Det holder dataene dine sikre og gjør din online opplevelse bedre. Derfor, hvis du ønsker ro i sjelen mens du bruker internett, vil de ovennevnte VPN-forslagene tjene deg best i denne forbindelse.

Henvisning for kunnskap

Nichols, R. K. (2000). Forsvar dine digitale eiendeler mot hackere, kjeks, spioner og tyver. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. M. (2013). Nettverkssikkerhet, brannmurer og VPN-er. Jones & Bartlett forlag.

Hole, K. J., Dyrnes, E., & Thorsheim, P. (2005). Sikre wi-fi-nettverk. Datamaskin38(7), 28-34.

Hanna, G. (2005). Sikre trådløse nettverk mot inntrengere. CPA Journal75(4), 68.

Bildekreditter: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments