Hvorfor å bruke en VPN med Instagram er mer fordelaktig enn du trodde

[ware_item id=33][/ware_item]

Instagram er en av de beste bildedelingsplattformene i markedet i dag. Bortsett fra å dele personlige bilder og få “likes” eller “videredeling”, kan Instagram være mer enn sosiale medier. Det er også en god plattform for å lagre og lagre alle bildene dine. Det er også et godt verktøy for å redigere bildene dine og gjøre dem mer kreative. Dessuten kan du bruke Instagram til å gjøre salgsplasser ved å vise bilder som en del av presentasjonen.


Imidlertid, akkurat som alle andre sosiale medier der ute, er Instagram også sårbar når det kommer til innholdsbegrensninger, tvangsannonser, eller enda verre, tilgjengelighet på andre steder. Det er fremdeles land eller lokasjoner som ikke tillater tilgang til sosiale medier som Instagram i landet deres. Dette er hva geoblokkering handler om. Det er land eller selskaper som blokkerer bruken av et spesifikt verktøy fra en viss IP-adresse. Et eksempel på et land som blokkerer bruken av sosiale medier er Kina.

Så hvis du elsker å reise og få Instagram
bilder på reisen, men landet tillater deg ikke å bruke appen, det
ville være en frustrerende situasjon. Men du kan gjøre noe med dette. Hvordan?
Det er ved å bruke en VPN.

VPN står for virtuelt privat nettverk. VPN brukes til å gi online sikkerhet og personvern til brukere. Hvis du surfer på Internett, går webtrafikken til offentlige servere. Og disse offentlige serverne er sårbare for angrep. Hackere kan avskjære denne trafikken for å overvåke all aktivitet og kan til og med få tilgang til informasjonen eller stedet ditt.

Men når du bruker en VPN, er nettrafikken din
rettet mot en kryptert tunnel. Denne krypterte tunnelen skjuler nettet ditt
trafikk. Dette betyr at dine online aktiviteter og plasseringen er skjult og ingen
kan overvåke eller avskjære den mens du er i den krypterte tunnelen. Du kan
surfe på internett trygt uten frykt for at noen snubler på deg.

Så hvordan påvirker dette Instagram-bruken din? Og er det virkelig nødvendig å bruke en VPN for en bildedeling-app som Instagram?

Det er fordelene med å bruke en VPN med Instagram. Du kan tro at det er unødvendig, men fordelene er høye når du har funnet riktig VPN å bruke, slik at du fritt får tilgang til Instagram. Her er grunnen til:

Skjul for annonsører

Instagram bruker geolokalisering for å vite plasseringen til brukerne sine, og bruker denne informasjonen til å vise passende annonser. Vel, ikke bare geolocation, generelt, enten Instagram bruker geotagger eller geolocation, er det fortsatt sant at Instagram har makt til å injisere annonser til strømmen din og profilen din. Så hvis du har en VPN, kjenner ikke annonsører aktiviteten din, og de kan ikke tvinge deg til noen annonser. Du står fritt til å bruke appen uten å bekymre deg for å se en uoppfordret annonse fra noen.

Du kan bruke Instagram i andre land

Husker du Kina? De blokkerer alle slags sosiale mediekanaler over hele landet. Og når du først er i landet deres, vil du ikke ha tilgang til Instagram, ikke engang Facebook, Twitter eller LinkedIn. Men hvis du bruker en VPN, er IP-adressen din skjult, og Kina vil ikke engang vite om du er i landet deres. Med dette kan du fritt bruke appen og ta Instagrammable bilder mens du reiser rundt i landet deres.

Unngå sensur og sporing

En annen fordel med å bruke en VPN er at det alltid er trygt å skjule IP-adressen din når du reiser til andre land. Dette for å unngå sensur eller sporing. Du kan reise trygt og bruke telefonen fritt uten frykt for at noen overvåker eller sensurerer hver eneste online aktivitet.

Dette er bare noen av fordelene ved å bruke en VPN på telefonen, ikke bare for å få tilgang til Instagram, men ved å surfe på internett på mobiltelefonen mens du reiser.

Hvis du fremdeles har et problem med å skjule plasseringen din mens du er på reise, er det fortsatt andre måter du kan gjøre. Selv om det å bruke en VPN er den mest effektive måten du kan bruke, er her noen av måtene du fremdeles kan prøve:

  • Spør hjemmeselskapet eller Internett-leverandøren om de tilbyr online tilgang til land som Kina. Normalt gir tilbydere tilgang til land som Kina. Men ulempen er at den er treg, billig og noen ganger upålitelig også.
  • Du kan bruke proxy-tjenester. Imidlertid er proxy-tjenester noen ganger upålitelige også, og er ganske dyre, i motsetning til å bruke VPN-er.

Tips for å finne riktig VPN

Det er mange VPN-er i markedet. Med hundrevis av dem, kan du bli stresset av å velge den rette for deg. Så, for å hjelpe deg med å finne riktig VPN, er her noen av tingene du må vurdere:

Tips nr. 1 - VPN-er med mange servere

Hvis du reiser til Kina, bør du være det
minnet om at den allerede har blokkert hundrevis eller tusenvis av IP-adresser til
stoppe tilgangen til bestemte nettsteder eller apper. Så sørg for at du ser etter en VPN
leverandør som vil skjule din virkelige IP-adresse og gi deg en IP-adresse som er
ikke på blokklisten til Kina.

Tips nr. 2 - Mobilfunksjoner

En annen ting du må tenke på når du leter etter en VPN for Instagram eller bruk av sosiale medier, er mobilfunksjonene. Noen ganger er VPN-er bare tilgjengelige på skrivebordet. Du bør finne en leverandør som også tillater en VPN-tilkobling via mobil, slik at du også kan koble til andre enheter. Forsikre deg også om at VPN-en din fungerer bedre på mobilen siden du vil bruke mobil mesteparten av tiden. De bør også ha en bred VPN-mobilstøtte som du kan kontakte hvis du har fått et problem.

Tips nr. 3 - VPNs personvernregler

Du bør også se på VPN-tjenesteleverandørens personvernregler. Det er mange tilbydere der ute som tar personvern veldig lett. Gå med leverandører som har strenge sikkerhets- og personvernregler. Forsikre deg om at de ikke fører logger over aktivitetene dine og andre online data eller informasjon.

I et nøtteskall

Dette er bare noen av tingene du må vurdere hvis du leter etter en VPN, slik at du kan bruke Instagram-appen din fritt og trygt. En VPN vil ikke bare tillate deg å glede deg over bruken av Instagram, men det vil også gi deg online sikkerhet. Med dette er du komfortabel med å bruke Instagram uten frykten for at noen skal snu på deg, eller at noen gir deg annonser du ikke vil se. Du er også trygg på at ingen sensurerer eller sporer hver eneste bevegelse.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments