Hvordan se HBO GO Live online

[ware_item id=33][/ware_item]

Ettersom verden beveger seg i et raskt tempo i den teknologiske verdenen, ville det ikke være galt å si at vi har tilgang til all informasjonen der ute; vi trenger bare de riktige kanalene for å sile gjennom. Å ha favorittfilmene, showene og nyhetene bare et klikk unna har blitt en velsignelse for denne generasjonen.


Hvorfor trengs en VPN for å se på HBO

Hvis du ikke er i USA, kan du ikke se HBO på grunn av geolokaliseringsteknologi som HBO bruker for å blokkere seere utenfor USA. Så den eneste måten å komme forbi begrensningen er ved å bruke en VPN. VPN kobler enheten din til en server som ligger i USA, og den vil spørre IP-adressen din. Slik vises plasseringen din som om du er i USA, og du kan se HBO uten noen begrensninger. En ting du må sørge for er at du bør velge en VPN som har høy hastighet og tilbyr ubegrenset båndbredde. Og ikke bare HBO, men en VPN låser opp geo-blokkert innhold fra hele verden.

Hvordan se HBO Go Out USA

En av de beste TV-opplevelsene er levert av HBO. Derfor har den blitt vurdert til den nest største premium-kabelkanalen i USA. HBO har berømt produsert noen av de største hits i dette tiåret, inkludert; The Game of Thrones, nyhetsrommet, entouragen, sammen med noen populære komeditreff som forrige uke i kveld med John Oliver. HBO Go er imidlertid ikke tilgjengelig for elskere av TV-serier utenfor USA, da selskapet har lagt geobegrensninger for publikum utenfor USA, selv om denne hindringen kan unngås. Den grunnleggende løsningen er å fjerne blokkering av amerikanske HBO GO. Sensuren som er plassert på nettstedet, sporer betrakterens IP-adresse mot svarteliste eller hviteliste og identifiserer deretter deres geografiske beliggenhet ytterligere gjennom den. Det er på dette grunnlaget, siden nekter eller gir tilgang til publikum. Mens det er måter å fjerne blokkering av amerikansk HBO GO ved å identifisere deg som en seer i USA uten å være der i virkeligheten og uavhengig av hvilket land du befinner deg i.

HBO GO Begrensninger for amerikanere

Denne regelen gjelder ikke bare mennesker som bor i andre land enn Amerika, men gjelder også amerikanere som går ut av USAs grense. Når de amerikanske innbyggerne endrer beliggenhet og logger på med en IP-adresse som indikerer et annet land, mister de privilegiet deres med å få tilgang til HBO GO.

Streaming VPN

Den første og fremste måten å fjerne blokkering av amerikansk HBO GO er å abonnere på en streaming VPN-tjeneste (virtuelt privat nettverk) som gjør den ønskede videoen tilgjengelig for betrakteren i hvilket land de bor i. VPN-tjenesten kan åpne for alt innhold som er begrenset til seere og gi den beste live streaming-opplevelsen. Streaming-VPN har sine servere lokalisert i mange land rundt om i verden som lar publikum se ethvert show utenfor USA. Dessuten er det to elementer som må vurderes mens vi bedømmer den mest effektive VPN-strømmetjenesten, og de er:

 • Streaming hastighet:

Mens du ser på favoritt-tv-showet ditt, leter du alltid etter en bufferfri opplevelse. Så det er bare lurt at du ser etter streaming VPN som har den høyeste strømningshastigheten uten at flere drop-ins hindrer hastigheten.

 • Enkel å håndtere VPN-apper:

En VPN-app kommer godt med når seerne ser showene på mer enn én enhet etter eget valg. I slike tilfeller vil seerne foretrekke en applikasjon som er enkel å håndtere, enkel å bruke og kan betjenes på alle enhetene. Samspillet mellom brukeren og applikasjonen må være uforstyrret og uten forsinkelser.

Få tilgang til HBO GO Live fra hvor som helst i verden

Seerne som er villige til å få tilgang til HBO GO utenfor USA, kan gå gjennom følgende trinn:

 1. Last ned en VPN-app på enheten deres (CyberGhost er det beste alternativet for HBO)
 2. Kjøp et VPN-abonnement for å se HBO GO live
 3. Skriv inn brukernavn og passord på nedlastet app / programvare
 4. For å se HBO GO live, anbefales en "PPTP" -protokoll
 5. Velg USA VPN-server i USA for å få tilgang til HBO Go utenfor USA
 6. Når en forbindelse er opprettet, kan du nå se HBO GO live

Se HBO GO I Storbritannia

Seere som bor i Storbritannia kan ha prøvd måter å se HBO GO i Storbritannia og ville ha blitt skuffet da det er begrenset av selskapet å se HBO Go live utenfor USA. For dette eneste formål er det viktig å fjerne blokkering av amerikanske HBO GO. Det første trinnet er å bli en HBO-abonnent. Gå deretter til neste trinn som er å lure HBO-siden til å tro at du er innenfor USAs grense mens du er i Storbritannia. Seeren må koble seg til en VPN som til slutt vil koble deg til en serverbasert i USA. Når HBO identifiserer IP-adressen som amerikansk tilgang vil bli tillatt for seeren og de kan få tilgang til HBO Go live i Storbritannia. NordVPN fungerer best i dette tilfellet og gir brukerne en jevn streamingopplevelse.

Les også Best UK VPN Service

Se HBO GO I Canada

Innholdet på HBO er geobegrenset i Canada, som alle andre land enn USA. Dette betyr at du trenger en VPN for å få tilgang til den. Nedenfor er de beste VPN-ene for å se HBO i Canada:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (privat internettilgang)

Alle de ovennevnte VPN-ene blokkerer HBO Go og er raske og pålitelige nok med sterke sikkerhetsprotokoller.

Se HBO ved hjelp av en VPN mens du reiser

Noen av de beste showene blir sendt på HBO. Takket være HBO og HBO Go kan du glede deg over disse programmene på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet, men så lenge du er i USA. Så hvis du vil se favorittprogrammene dine mens du ikke er i USA, eller mens du reiser utenlands, har vi deg dekket! Du kan se showene, og her er den mest idiotsikre måten å gjøre nettopp det !:

-> Få en VPN:

Den beste og mest sannsynlige arbeidsmetoden er å bruke en VPN i dette tilfellet. En VPN vil hjelpe deg å velge en server lokalisert i USA, uansett hvor du er i verden. På denne måten ser du ut som om du er i USA, og du kan se HBO Go. Alt du trenger å gjøre er å bare logge deg på streaming-VPN-en du har valgt fra forslagene i denne guiden. Nå bruker du en server som ligger i USA og logger deg på HBO. Den vil deretter behandle enheten din i USA og intet innhold vil bli blokkert, voila!

De beste VPN-leverandørene

NordVPN

NordVPN er en mangeårig mester for å fjerne blokkering av videostreamingstjenester på nettet. Det blokkerer stort sett alt. Det er en av de beste VPN-leverandørene der ute, og årsaken er deres avanserte funksjoner, som inkluderer:

 1. Høy fart
 2. Retningslinjer uten logg
 3. Omgår enkelt begrensninger på store geo-blokkerte streaming-nettsteder
 4. Høy sikkerhet og personvern
 5. 24/7 kundestøtte via live chat
 6. Automatisk drepebryter
 7. DNS-lekkasjebeskyttelse
 8. Ubegrenset båndbredde
 9. Krypterte proxy-utvidelser for nettlesere i Chrome og Firefox
 10. Tilbyr opptil 6 enheters samtidig tilkobling

ExpressVPN

ExpressVPN er basert på De britiske jomfruøyene. Det er også en av de beste rangeringene blant VPN-er. Noen av de beste funksjonene er:

 1. Utmerket fart
 2. Ingen logger
 3. Jobber med Netflix
 4. Brukervennlig
 5. Støtter alle enheter
 6. 24/7 kundeservice
 7. Utmerket for streaming

IPVanish VPN

IPVanish har noen interessante funksjoner, og de er:

 1. End-to-end nettverkskryptering
 2. Sikker anonym surfing
 3. Lett å bruke
 4. Omkjøring sensur
 5. Grenseløs båndbredde
 6. IPv6 lekkasjebeskyttelse
 7. Rask kundeservice

Endelig ord

Mer ofte møter publikum i Australia og Canada de nevnte hindringene mens de får tilgang til HBO GO live. Det blokkerte innholdet frustrerer fansen til de mest populære showene, og de prøver å lete etter forskjellige måter å fjerne blokkering av HBO GO utenfor USA. Etter grundig undersøkelse tror de at den eneste løsningen på dette problemet ligger i den beste VPN-en. Når du får tilgang til en server fra Amerika gjennom å bruke en VPN, endres IP-adressen og nettstedet gir tilgang til å tro at en seer er lokalisert i Amerika i stedet for Australia, Canada eller noe annet land i verden.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments