Hvordan se CBC online utenfor Canada

[ware_item id=33][/ware_item]

Dagene blir lengre og sommerferien er ikke så langt unna, så det er på tide å lage planer med venner og familie. Enten du vil dra på en eksotisk ferie med dine nærmeste eller planlegger å være en sofapotet i sommer, kan du ha det veldig moro i år. Ikke bli skuffet hvis det er for varmt ute, eller hvis du ikke har råd til å glede deg over den kule vinden på en bakkestasjon. Takket være internett er løsningen på kjedsomhet garantert uansett hvor interessene dine ligger. Underholdningsbransjen trives med hitfilmer og TV-serier som har blitt byens samtale.


Det er ikke uvanlig å komme over fandomer av disse showene og til og med spesifikke karakterer på sosiale medier. Tumblr er fylt med morsomme memes og morsomme gifs laget av scener av disse TV-programmene som seerne kan forholde seg til. Et raskt Instagram-søk avslører hele kontoer dedikert til populære TV-serier, så mani er ekte! Du vil ikke holde deg bak trendene, ikke sant? Det er flere fantastiske kanadiske TV-serier, spesielt de som sendes på CBC Network, som har vunnet hjertene til seere fra hele verden. Det største plusset er at det ikke er noen abonnementsavgift for livestreaming eller streaming av CBCs TV-serier på nettet. Fangsten er at hvis du ønsker å se CBC i USA, Storbritannia, Australia, Asia eller noe annet område, vil det koste deg litt penger, men det er ikke fordi CBC Network belaster internasjonale brukere for deres tjeneste.

se CBC utenfor Canada

Du søker sannsynligvis anmeldelser på disse TV-programmene akkurat nå, men det er noe du trenger å vite før du velger et TV-show fra CBC for å se på. Dessverre må du lære å se CBC utenfor Canada hvis du ikke er kanadisk bosatt eller ikke logger inn fra Canada for øyeblikket. Hvorfor spør du? Selv om du vil se CBC i USA, må du følge en rundkjøringsrute, selv om Canada og USA deler en grense. Dessverre er det bare slik det er!

Det er flere nyheter og underholdningsnettsteder som har lagt geografiske begrensninger på innholdet. Du kan være i stand til å åpne CBCs offisielle nettsted og bla gjennom tilgjengelige TV-serier som går så langt for å sjekke tidsplaner, rollebesetninger, plott, episoder og omtaler. Når du prøver å streame noen av episodene, vil det imidlertid vises en feilmelding. Det er politiske og forretningsmessige årsaker bak disse begrensningene, så det er ingenting en bruker kan gjøre med slike retningslinjer. Det du imidlertid kan gjøre er å handle litt listig og finne ut hvordan du kan se CBC utenfor Canada.

Hvordan få tilgang til CBC utenfor Canada

Heldigvis eksisterer det fantastiske verktøyet som kalles et virtuelt privat nettverk (VPN). Så hvis du ønsker å se CBC i USA eller andre steder i verden, kan det gi deg indirekte tilgang til CBC utenfor Canada. Når du prøver å sette opp en konto på CBCs nettsted fra utenfor Canada, vil du ikke kunne fjerne blokkering av CBC-spiller. Når du har registrert deg for en VPN-tjeneste og slått den på, er sjansen for at det fortsatt vises en feilmelding.

Du forstår, CBC Network har iverksatt tiltak mot brukere som prøver å fjerne blokkering av CBC hvor som helst fra en server som ikke er lokalisert i kanadisk territorium. Det er ikke slik at IP-adressen din blir svartelistet eller at det vil bli tatt rettslige tiltak mot deg. Pop-up'en vil ganske enkelt lese at CBC har oppdaget at du bruker en kjent VPN-server og foreslår at du slår av VPN og logger på normalt hvis du bor i Canada.

Det er klart at dette ikke er mulig for deg å få tilgang til CBC utenfor Canada ved å slå av VPN-en. Så, hvordan ser CBC utenfor Canada hvis VPN-serveren din er blitt blokkert av CBC Network? Det du trenger å forstå er at CBC Network prøver å slå ned populære VPN-leverandører som internasjonale brukere ofte bruker for å fjerne blokkering av CBC-spiller. De mindre VPN-selskapene er ofte i stand til å unngå oppdagelse, slik at du kan velge et av disse. Imidlertid er det flere hensyn når du velger en VPN for å fjerne blokkering av CBC hvor som helst. Ikke alle de kanadiske serverne til de berømte VPN-leverandørene er identifisert av CBC Network. Du kan kontakte kundesenteret til VPN-leverandøren din og spør dem spesifikt hvilke servere som lar deg få tilgang til CBC utenfor Canada. Når du har fått denne informasjonen, kan du velge en protokoll og bruke den serveren til å streame CBC-show online.

Hvordan VPN-brett blokkerer CBC-spiller

La oss anta at du prøver å se CBC i USA. Hvis du besøker CBC Network sitt offisielle nettsted via serveren til din lokale internettleverandør (ISP), vil din IP-adresse mottatt av CBC Network være fra USA. Derfor vil CBC-nettstedet bli varslet om at noen prøver å få tilgang til CBC utenfor Canada, og feilmeldingen vil vises. Når du registrerer deg på CBCs nettsted via en VPN-server i Canada, kommer ikke IP-adressen din fra USA, men Canada. Nettstedet kan ikke oppdage at din sanne beliggenhet befinner seg i USA og blir lurt til å tro at du bor i Canada.

se cbc hvor som helst

En VPN skjuler ikke bare din virkelige IP-adresse, men har også flere fordeler med hensyn til sikkerhet. De fleste eksperter innen digital sikkerhet går så langt som å si at en VPN har blitt viktig for enhver bruker i dag. Når du er online fra offentlig Wi-Fi, blir systemet ditt utsatt for hackere som kan få tilgang til dine private data hvis de bruker den samme Wi-Fi-tilkoblingen. Selv om du bruker din private Wi-Fi, er sjansen stor for at systemet ditt kan bli hacket og personopplysninger brukes til kriminelle aktiviteter. Foruten hackere, er også rettshåndhevingsbyråer og annonsører interessert i å spore din online aktivitet. Brukerprofiler kan konstrueres ved å merke mønstre i din online aktivitet for å velge hvilke annonser som vil intrige deg.

VPN-er som ikke fører noen logger om forbindelsene dine, er de beste å skjule for rettshåndhevingsbyråer. Husk også å se på antall kanadiske servere mens du valgte en VPN for å få tilgang til CBC utenfor Canada. Dette er viktig fordi jo flere servere VPN-selskapet ditt eier i Canada, jo flere alternativer har du og desto sterkere er forbindelsen din. VPN-tjenesten må være tilgjengelig for ditt land, og deres betalingsmåter må være praktisk for deg. Sjekk anmeldelser for deres kundeservice fordi du må spørre om servere som kan fjerne blokkering av CBC-spiller og få et raskt svar. For å få best mulig resultat, se etter VPN-leverandører som tilbyr flere enhetstilkoblinger samtidig gjennom en VPN-konto. Jo flere enheter og operativsystemer VPN-en din er kompatibel med, jo bedre er den.

VPN-er for å fjerne blokkering av CBC hvor som helst

Editors Choice - NordVPN

Hvordan se CBC online utenfor Canada

Når det gjelder geo-blokkert innhold, kommer NordVPN inn som en frelser. Denne VPN-leverandøren har det som trengs for å fjerne blokkering av noe nettsted over internett. Den har mer enn 5000 optimaliserte servere dedikert for streaming sammen med de raske VPN-protokollene som aldri vil gi brukerne ned. Så ikke nøl med og benytt deg av NordVPN for å se CBC Canada hvor som helst du er.

Hvordan se CBC online utenfor Canada

NordVPN-pakker

Andre topp VPN-leverandører

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Skjul rumpa
  • IPVanish

ExpressVPN

Denne VPN-en blir sterkt anbefalt av brukere som ofte får tilgang til CBC utenfor Canada. Deres uslåelige kundebehandling og sterke protokoller er en vinnende kombinasjon. Det er litt dyrt for $ 12,95 per måned, men de større abonnementspakkene gir deg mer verdi og høyhastighetsytelsen er verdt pengene. Du kan bruke den med tre enheter samtidig og dra nytte av henvisningsprogrammet deres.

VyprVPN

Dette er sannsynligvis det beste valget for studenter og brukere som leter etter en billig løsning for hvordan du kan se CBC utenfor Canada da deres grunnleggende abonnement starter på bare $ 6.67 / month. De har også en 3-dagers prøveperiode, slik at du kan teste kvaliteten før du foretar noen betaling pluss at de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Skjul rumpa

Et relativt nyere VPN-selskap, Hide My Ass, har fått godkjenning fra globale brukere på grunn av høyhastighetsforbindelsene de tilbyr når de ønsket å fjerne blokkering av CBC hvor som helst utenfor Canada. De har live chat 24/7 for å diskutere tilgjengelige servere for streaming av CBC TV-serier og starte abonnement på $ 11,52 / måned.

IPVanish

Du kan måle kvaliteten på en VPN-tjeneste ut fra tilliten de har til sine evner. IPVanish har en pengene tilbake-garanti på 7 dager, hvis du ikke er fornøyd med hva de tilbyr etter å ha registrert deg. Det er ganske rimelig til 10 dollar per måned, og du kan koble fem forskjellige enheter sammen for å fjerne blokkering av CBC-spiller på dem alle.

Når du har VPN oppe og går, kan du sjekke de mest rangerte showene på CBC Network. Disse inkluderer dramaer som "Anne" som forteller historien om en foreldreløs jente som bodde på 1890-tallet. TV-programmer som "Workin 'Moms" avslører vanskeligheter med mødre som sjonglerer karrierer og barn. "X Company" er full av spennende action og eventyr basert rundt andre verdenskrig mens "Schitt's Creek" gir komisk lettelse, så du bør også gi dem et skudd.

Sjekk ut listen over alle CBC-show her

Og få også sanntidsoppdatering fra Twitter
Tweets av CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments