Hvordan fjerne blokkering og se på CW-nettverk utenfor USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Den beste måten å slappe av i sommer er å se på favoritt-TV-programmene dine på nettet. Hvis du ser på de topprangerte TV-programmene med den største fanen som følger under beltet, merker du at mange av dem sendes på CW. Nyere trender i underholdningsindustrien fokuserer på sjangre som paranormal, fantasy, skrekk, tegneseriehelter, dystopian, etc. Disse sjangrene har blitt ekstremt populære de siste årene. Mange utmerkede TV-serier og filmer har blitt tilpasset fra bokserier og har store fandomer. For eksempel er Twilight, Lord of the Rings, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Game of Thrones, The Hunger Games og Divergent-serien bare noen få av disse tilpasningene som har vært svært vellykket i å vinne hjertene til seere verden over.


CW tilbyr et stort utvalg av TV-serier i alle sjanger du muligens kan tenke deg. Du kan streame de nye TV-programmene som for tiden er populære eller gå tilbake i tid for klassikerne. Det beste er at du bare trenger å registrere deg med en CW-konto for å komme i gang. CW krever ikke betaling av abonnementsavgifter for brukere å streame CW-show i høyhastighets- og HD-innhold.

Hvorfor du ikke får tilgang til CW-TV utenfor USA?

Problemet med CW er at du bare kan slå opp deres offisielle nettsted hvis du er bosatt utenfor USA, men du kan ikke streame noen av showene deres på nettet. Akkurat når du klikker på avspillingsknappen, vises det en feilmelding som sier at "Innhold er ikke tilgjengelig i ditt område". Det er en geobegrensning for alt innholdet. Dette betyr at de er i stand til å identifisere posisjonen din og blokkere streaming. Hvordan skjer dette? La oss utforske de tekniske fakta rundt denne mekanismen på enkelt språk.

For det første har Internett-leverandøren din (ISP) en server med en spesifikk IP-adresse som varsler dem om ditt nåværende sted når du besøker CW-nettstedet. Annonsører samler vanligvis inn informasjon om plasseringen av brukere for å optimalisere annonseplassering. Nettsteder sporer ofte din nåværende beliggenhet for å forbedre brukeropplevelsen, men i dette tilfellet har det motsatt effekt. Det kan være lisensproblemer eller politiske grunner til at nettstedet nekter å streame for brukere i utlandet. Streamingnettsteder er ikke de eneste som har slike retningslinjer. Regjeringer forbyr også noen nettsteder på grunn av voksent innhold eller de som eies av nyhetsbyråer for å markedsføre sin egen versjon av nyhetene.

Hvordan fjerne blokkering av CW TV i utlandet

Heldigvis er det en måte å omgå dette innholdsforbudet og få tilgang til CW-TV utenfor USA: et virtuelt privat nettverk (VPN). En VPN fungerer i utgangspunktet ved å skjule din sanne IP-adresse som CW-nettstedet identifiserer brukere gjennom. Problem løst! Si at du bor i Storbritannia, og at du holder på å se den siste episoden av serien The Vampire Diaries. Du slår på VPN, verifiserer din nye IP gjennom vår IP-sjekkverktøy og åpne deretter CW-nettstedet. Du oppretter en konto og klikker på spill. Du vil kunne fjerne blokkering av CW-TV i utlandet umiddelbart og strømme episoden i HD.

Når du slår på VPN, kobler du til en server som eies av VPN-leverandøren din og kombinerer den med en protokoll de tilbyr. Hvis du ønsker tilgang til CW TV utenfor USA, må du velge en server som er til stede i USA. Når du har koblet til den, vises IP-adressen din som en server i USA. Dette betyr at når CW-nettstedet sporer IP-adressen din, vil plasseringen din tilsynelatende være et sted i USA. Så, CW vil ikke kunne bekrefte at du bor i utlandet slik at du kan streame showene deres på nettet.

Imidlertid er det en fangst. Det er flere populære VPN-er med servere som er identifisert av CW-nettstedet. Siden de allerede vet om disse VPN-serverne, vil de vite når du kobler til en av disse svarteliste serverne i USA. Det vises en melding som ber deg om å slå av VPN-en hvis du prøver å streame fra USA.

Uansett er den gode nyheten at det er mange mindre VPN-leverandører som CW ikke har sjekket opp, derfor blir serverne deres ikke oppdaget av CW. Majoren VPN-selskaper er ikke et totaltap fordi de fremdeles eier ganske mange servere i USA som opererer under radaren til CW. Når du abonnerer på tjenesten deres, ber du bare serverne som lar deg streame CW-show på deres nettsted fra en av deres representanter.

Fordelene ved å bruke en VPN

En VPN gjør mye mer enn bare å skjule posisjonen din for strømming av nettsteder som CW. Hovedformålet med en VPN er å sørge for sikker surfing. Alle nettsteder samler inn brukerdata for å lage markedsføringsstrategier. Du kan forhindre dette ved å slå på VPN hver gang du kommer online fra din stasjonære datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. VPN-er er ikke begrenset til en enkelt enhet eller operativsystem. Faktisk lar de fleste deg beskytte enhetene dine samtidig ved å bruke en enkelt VPN-konto.

Videre snurrer lovhåndteringsbyråer rundt å samle informasjon for å lage brukerprofiler. Du kan kryptere alle innkommende og utgående data gjennom en VPN. Dette gir maksimal beskyttelse mot hackere som kan prøve å kontrollere dine sosiale mediekontoer eller stjele bankinformasjonen din for monetært tyveri eller kriminell virksomhet. De fleste Tech-eksperter anbefaler å bruke en VPN, spesielt når du kobler deg til et offentlig nettverk eller gratis Wi-Fi.

Beste VPN-er for å få tilgang til CW TV utenfor USA

NordVPN

NordVPN er et godt valg å fjerne blokkering av CW-TV i utlandet og se på favorittprogrammene dine der. NordVPN forsikrer deg om at de ikke fører noen av postene dine for å logge inn eller ut av kontoen din. Dette er den beste måten å forhindre at rettshåndhevingsbyråer samler inn data om dine online aktiviteter. De tilbyr 5 protokoller du kan kombinere med en VPN-server i USA å skjule IP-adressen din. Få deres 3-årsplan til $ 2,99 / måned.

ExpressVPN

Hvis du er villig til å betale for høyeste kvalitet, er det ingen annen VPN bedre enn ExpressVPN. De fremtredende egenskapene til ExpressVPN er det store antall land det serverer og deres nettverk av topp moderne servere. Selv om du bor i et lite land, vil du definitivt kunne fjerne blokkering av CW-TV i utlandet ved hjelp av ExpressVPN. De tilbyr pålitelige tjenester i rundt 87 land og eier mer enn 136 servere, hvorav mange er i USA.

IPVanish

IPVanish eier rundt 700 servere i 60 land. De gir tre sterke protokoller som du kan bruke kombinert med en av disse serverne for å fjerne blokkering av CW-TV i utlandet. 1-års abonnementsavgift $ 6,49 / måned, men det er virkelig verdt hver krone! Du kan koble fem enheter ved å bruke en enkelt IPVanish-konto sammen for å streame CW-show. Dette er et fantastisk alternativ for sparing hvis du deler en internettforbindelse med romkameratene eller familien.

HideMyAss

Kvalitet er virkelig viktig for en sikker VPN-tilkobling du alltid kan stole på. Du trenger ikke å velge gratis VPN-er som ofte er lyssky svindel. HideMyAss har en startpakke på 11,52 dollar, men du får helt sikkert en fantastisk service. De har live chat 24/7, så du kan be dem om serverne som vil hjelpe deg å fjerne blokkering av CW-TV i utlandet og få raske forslag. Du kan streame i HD i høy hastighet med HideMyAss for å glede deg over de hotteste CW-showene.

VyprVPN

Hvis du er student, eller du bare ikke streamer CW-show på nettet ganske ofte, vil du ikke ønsker å bruke for mye på VPN-en. VyprVPN er kanskje det perfekte valget for deg fordi det er ganske rimelig å starte med bare $ 6.67 / month. Du kan motta flere fordeler ved å abonnere på de dyrere planene deres. Den utviklet også spesielle apper for Apple- og Android-brukere, slik at du kan sikre dine personlige enheter og fjerne blokkering av CW-TV i utlandet på dem.

SaferVPN

Et litt dyrere, men fantastisk alternativ er SaferVPN, som er ganske imponerende for 3-års pakken til bare $ 2,03 per måned med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. De tilbyr ikke bare fire protokoller, men programvaren deres er kompatibel med 5 operativsystemer på forskjellige populære enheter. I tillegg har SaferVPN noen gode apper du kan laste ned for å sikre smarttelefonene dine og streame live-show. Deres 24-timers live kundesupport vil hjelpe deg med å finne amerikanske VPN-servere for å få tilgang til CW TV utenfor USA.

Topprangerte CW viser at du ikke bør gå glipp av

Siden CW er kjent for superheltserier, bør du absolutt se Blitsen som er basert på vår elskede actionhelt som beveger seg raskere enn en jagerfly. Hvis du handler om jentekraft, ikke gå glipp av det Supergirl, den villedende søte kriminalitetsbekjempende kvinnen med abs av stål. Arrow og DC's Morgendagens legender er en tegneseriebasert serie du absolutt kan prøve. Elskere av vampyrer, demoner, engler, varulver og alt som blir aktivt i nattens mørke kan like Overnaturlig, Vampyr dagbøkene og spinoff-serien, Originalene. Kvinnelige seere har gitt Jane the Virgin mye kjærlighet, så det er et forfriskende og morsomt valg også. Vi prøvde å foreslå forskjellige serier med vanlige sjangre. Bortsett fra disse seriene som er nevnt i denne guiden, kan du finne hundrevis av andre serier du absolutt kan søke gjennom etter din smak.

3 trinn å følge

  1. Velg en av VPN-ene ovenfor
  2. Velg en server som ligger i USA
  3. Gå til CW Network-nettstedet, og voila! Kos deg med favorittprogrammene dine!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments