Forskjell mellom VPN og Seedbox – Hva du skal velge og hvorfor?

[ware_item id=33][/ware_item]

Online sikkerhet er like viktig i denne digitale epoken som hjemme sikkerhet. Man kan seriøst ikke unnlate å sikre seg data eller identitet mens man bruker internett. Ettersom millioner bruker kredittkortopplysningene sine og sender eller mottar personopplysninger om gangen, er det millioner som prøver å hacke kontoer eller bare spionere inn personopplysninger akkurat i det øyeblikket..


Derfor, hva tror du vi trenger å gjøre i denne avanserte, binærdominerte tiden - der alle er teknisk kunnskapsrike? Jada, snakk om sikkerhetsverktøy som er like avanserte for å beskytte oss på nettet.

Hvilket sikkerhetsverktøy vil imidlertid passe best? Hvis du her søker etter et svar på dette spørsmålet, må du ikke se lenger. Siden alle andre nettsteder oppdager og skanner din personlige informasjon på internett, kan det være nesten umulig for deg å beskytte deg på nettet, spesielt uten teknisk hjelp.

Uten spenning er VPN og Seedbox de to beste sikkerhetsverktøy som har alle svarene på dine online bekymringer. Så det er best å hoppe rett inn i disse frelserne.

Vi vil guide deg når, hvorfor, og hvilket sikkerhetsverktøy du bør bruke for å ligge foran nettkriminelle og hvordan du best kan benytte deg av slike verktøy for å beskytte din online aktivitet.

VPN - The King of Online Anonymity

Hva er en VPN? Hvis du er ukjent med dette mediet, vil vi gi deg en rask gjennomgang av hva en VPN er. Det er en forkortelse for Virtual Private Network. Kan du gjette på navnet? Ja, et brukervennlig sikkerhetsverktøy. Det er imidlertid ikke lett for en lekmann å forstå hvordan det fungerer nøyaktig. Med enkle ord krypterer en VPN internettdataene dine. Dataene passerer gjennom en tunnel og kobler dem til en annen server, som igjen endrer IP-adressen din.

Så la oss anta at hvis du sitter i Kina og kobler deg til en USA-basert VPN, kan du da bruke ethvert nettsted som er blokkert i ditt eksisterende område. Når du har koblet til en VPN-server, gjør det det umulig for noen å oppdage den virkelige IP-adressen din. For å si det enklere, en VPN hjelper deg forbli anonym når du surfer eller torrenser, beskytter deg mot offentlige Wi-Fi-feil og lekkasjer av personlig informasjon, og lar deg omgå geo-begrensninger.

besøk nettsiden

Ting du må vurdere når du kjøper en VPN

Å velge VPN er ikke en utrolig vanskelig oppgave, men det er heller ikke lett, fordi det er mange og mange tilbydere der ute. Hvilken til å stole på for en bedre service og verdt å betale for? Du vil ikke ønske å kaste bort pengene dine, enten det gjelder en VPN eller smaken av pizzaen din. Så her er et par ting du må huske på når du skaffer deg et VPN.

 • Sjekk om det tillater torrenting
 • Se etter en VPN som ikke fører noen logger om aktiviteten din
 • Sjekk antall serverplasseringer VPN tilbyr
 • Sist men ikke minst - hastigheten, kill-Switch-funksjonen, og protokoller, etc. som gjør at en VPN fungerer bedre

La oss diskutere fordeler og ulemper ved å bruke en VPN

Vi tror på å finne en VPN med gode tjenester så vel som bedre kostnader for å spare noen få dollar. Når det er sagt, er visse VPN-er faktisk ganske billige. Du kan se gjennom mange VPN-leverandører og enkelt finne en rimelig, men nyttig VPN. Du kan også tilby flere serverplasseringer med VPN som gjør det enkelt for deg å skjule IP-adressen din på flere steder. Heldigvis er en VPN også enkel å sette opp og kan ikke kontrolleres av noen myndighet.

Bruken av en VPN krever imidlertid litt ekstra omhu. Du må sørge for at du er koblet til den. Hvis du glemmer å gjøre det, vil den oppdage den virkelige IP-adressen din. Dessuten må du velge en VPN som støtter torrenting, slik at du ikke vil støte på hastighetsproblemer.

Så hvilken VPN du skal bruke?

Nå hevder mange VPN-leverandører å tilby de beste tjenestene. Derfor har vi samlet noen få for å gjøre det enkelt for deg å velge. Valget vårt er imidlertid NordVPN ut av partiet.

 • P.I.A
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

P.I.A

Fenomenal strømningshastighet
Enkel å bruke apper / programvare
Enkel oppsett & bredt spekter av servere
7-dagers pengene-tilbake-garanti
$ 3.11 / måned

VyprVPN

Ubegrenset serverbrytere
200 000+ IP-er & 700+ servere
Enkel Konfigurering av app / programvare
3-dagers prøveversjon tilbys
$ 5.00 / måned

NordVPN

5000+ servere i 60 land
Suveren strømningshastighet
24/7 kundestøtte
Multilogging for 6 brukere samtidig
$ 2.99 / måned

TorGuard

1 ukes prøve & Pengene tilbake-garanti
1600+ servere i 50+ land
Enkel å bruke apper / programvare
Utmerket Support Team
$ 9.99 / måned

seedbox

Nå, for å bedre sammenligne en VPN med en SeedBox, må vi først vite hva en SeedBox er. Det er en ekstern server som er vert i et datasenter. Når du har tilgang til en SeedBox, kan du laste ned og laste opp digitale filer og dokumenter anonymt på din personlige datamaskin. Det er en server som er koblet til høy internetthastighet som du ønsker for sikker nedlasting av enorme filer. Du får en andel av en ekstern datamaskin med et høyhastighetsinternett og bruker den til å laste ned filer. Du sender inn en forespørsel om å laste ned det du måtte ønske, og serverne gjør det for deg. Det er ganske enkelt sagt en mellommann som lar deg laste ned filen fra serveren via HTTPS-tilkoblinger, og slikt. Det er imidlertid ikke alt. Noen av seedbox-brukerne får tilgang til VPN-servere for ytterligere sikkerhet.

Ting du må tenke på mens du får en Seedbox

 • Det skal tillate SFTP, HTTP eller FTP
 • Sjekk om det gir en VPN
 • Plasseringen er viktig. I motsetning til VPN-er fungerer Seedbox bare rundt eksisterende servere, ikke på forskjellige serverplasseringer

Ta en titt på fordeler og ulemper ved Seedbox

Akkurat som VPN tilbyr en Seedbox også rask hastighet på tidspunktet for nedlasting og overføring av filer. Det er heller ikke kontrollert av noen myndighet, så du kan stole på det for å beskytte dine online data. Innholdet ditt er sikkert og lagret på en Seedbox-server, slik at du kan få tilgang til det når du vil. Noen av Seedboxes har VPN-funksjoner som hjelper deg å surfe på internett anonymt.

hva er seedbox

I motsetning til VPN-servere gir imidlertid en Seedbox ikke flere stedsadgang, og de fleste brukerne bruker heller VPN-er for mer sikkerhet.

VPN vs SeedBox

Å veie fordelene med VPN-er mot Seedboxes avhenger helt av hva som er ditt sikkerhetsformål. Derfor er en Seedbox nyttig hvis du liker å bruke private torrent trackere og for å opprettholde ønsket nedlastingsforhold. På den annen side er en VPN en enkel løsning. For selv om du foretrekker å bruke en SeedBox, må du likevel koble til en VPN-server for avansert sikkerhet.

Du kan direkte laste ned torrentfiler ved å bruke en VPN direkte, og den tilbyr best anonymitet, kryptering og sikrer din personlige informasjon. Mens en Seedbox har begrenset tilgang, og den fungerer bare i regioner der den er basert.

Så når det gjelder tilgang til lokasjoner, er en VPN ideell fordi den er basert i nesten alle land over hele verden. En annen ulempe med Seedbox er at hvis den blir låst eller sporet, vil nedlastingsprosessen krasje, og du kan like godt miste dataene dine.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments