Black Friday VPN-tilbud & ThanksGiving Meals – All hail for Black Friday Sale!

[ware_item id=33][/ware_item]

Black Friday er spesiell av mange grunner. Først markerer det dagen etter Thanksgiving, som er en av årets mest populære begivenheter. Det har ikke bare kulturell og tradisjonell betydning, men også verdifulle fordeler. 


Ah, du tenker sannsynligvis på det smakfulle, spesielle Thanksgiving-måltidet som tilfredsstiller smaksløkene dine og etterlater unødvendige familiemiddagsminner. Men vi snakker også om det fantastiske salget du møter akkurat som Black Friday treffer kalenderen. Noen av butikkmennene venter til og med på shopping og ser opp til disse rabattene du ellers aldri får se noen annen tid på året. 

Online shopping er så mye brukt at selv om butikkene tilbyr varer unna for noen få dollar, får de fremdeles mye overskudd på slutten av dagen. Derfor henter folk på forhånd for dette enorme salget og rabattene, og holder øye med favorittbutikkene deres når som helst. Men hva for tech-elskere?

Akkurat som disse merkede rabattene er vantro og uimotståelige på Black Friday Sale, så er Black Fridays beste VPN-avtaler for teknologiske savvies som ønsker å holde enhetene sine trygge og beskyttet. VPN-er er virtuelle, og du vet at Black Friday handler om Internett. Rabatter tilbys av nettsteder. Men det er også en trist sannhet bak all denne merrimenten. Hva kan være det??

Er du beskyttet for Black Friday-salget?

Du er sikker! Grunnen til at du trenger VPN-beskyttelse denne Black Friday er at mange salgsbannere, informasjonskapsler og varsler ved disse store anledninger er falske. Disse er ment for ondsinnede grunner enten av økonomiske eller datatyveri. For å være trygg på Internett mens du søker etter favorittproduktene dine, trenger du en Black Friday VPN-avtale.

Den andre grunnen til å skaffe seg et VPN for deg spesielt ved denne anledningen er at hver leverandør tilbyr slike tilbud, rabatter og kuponger som de ikke vil tilby hele året. Noen av Black Friday VPN-tilbudene har mer enn 50% rabatt og for lengre varighet enn vanlig. 

Så hvis du vil kjøpe en VPN for disse fordelene, kan du sjekke listen over 5 beste Black Friday VPN-avtaler denne gangen. Etter disse tilbudene vil vi gi deg noen smakfulle tips til Thanksgiving måltidet 2019.

5 beste Black Friday VPN-tilbud og rabatter:

NordVPN

Brukere forventer alltid en kjekk avtale fra NordVPN som aldri slutter å overraske hver gang en ny anledning treffer kalenderen. Denne gangen på Black Friday har NordVPN vært i samsvar med å overraske oss. 

De har lansert sine 3-års + 3-måneders gratis avtale som koster 3,49 dollar per måned. Brukere leter alltid etter lengre avtaler, og der er de med en fin 70% rabatt på avtalen på toppen av det. Så å skåne en slik avtale med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og alle disse feilfrie tjenester ville være en stor glipp!

ExpressVPN

Selv om det er den dyreste VPN-en der ute, er den fremdeles den bestselgende. Hvorfor? På grunn av sine plettfrie tjenester og kundebehandlingsfasiliteter. Så for deres Black Friday VPN-avtale tilbyr de en god rabatt på 49%. Så denne Black Friday Deal Expressvpn er så lav som $ 6.67 / per måned på sin årskonto + 3 måneder gratis, som tidligere kostet deg 13 dollar i måneden.

besøk nettsiden

IPVanish

ipvanish priser

En annen leverandør som har opprettholdt et godt rykte på kortere tid enn normalt kreves i denne bransjen for å sette klørne i. For deres Black Friday VPN-avtale tilbyr de en kortere avtale på 1 år enn forventet, noe som nesten alltid er sak med IPVanish for å tilby en maksimal lengde på den årlige avtalen. 

Det betyr imidlertid ikke at denne leverandøren ikke overrasker oss på andre måter. I første omgang, hvis du ser på nettstedet deres, er kostnadene for denne årlige avtalen 3,25 dollar per måned med 73% rabatt. 

Så dette er den virkelige avtalen for Black Friday, som er ganske god å vite hva slags spot-on-kryptering denne leverandøren tilbyr. Det kommer med en rimelig 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Privat internettilgang

Også kjent som PIA, er denne leverandøren alltid til stede på listen over pålitelige VPN-er. Bortsett fra de fantastiske tjenestene deres, tilbyr de også en fantastisk pakke som er så økonomisk. Deres Black Friday-avtale er for en 1 år avtale som koster 3,33 dollar per måned sparer deg for en fantastisk 67%. De har ganske mange servere over hele kloden, sier 3160+, og det er grunnen til at VPN-en deres viser mye fart.

CyberGhost VPN

CyberGhost er også en fantastisk VPN. Noen av de beste funksjonene inkluderer;

Annonseblokkering, skjul av IP-adresser, ingen logger, globale servere, sikre transaksjoner og samtaler, blokkering av skadelig programvare og beskyttelse av flere plattformer osv.. 

CyberGhost fokuserer på online sikkerhet for brukerne sine, og har tjent menneskers tillit ved å være tro mot deres ord gjennom årene..

Black Friday-avtalen i år

79% avslag på 3-årsplanen

Pris med rabatt: $ 2,75 / måned

45-dagers pengene-tilbake-garanti

VyprVPN

Sist, men absolutt ikke minst. Vi må si etter å ha testet det at Vyprvpn har riktig kryptering og hastighet som alle leter etter i en VPN.

Denne Black Friday koster premieplanen deres $ 6.67 / måned for første år med 30 dager pengene tilbake-garanti. Du kan koble til fem enheter samtidig.

Tips om Thanksgiving måltider

La oss snakke ordentlig om denne store anledningen nå. Jeg er sikker på at dere alle må planlegge en sunn høsttakkefest og må være med å invitere noen spesielle gjester til høytiden fordi høsttakkefesten handler om gjestfrihet, brorskap og takknemlighet. De fleste familier følger den tradisjonelle Thanksgiving-menyen som vanligvis har et Tyrkia, middagsruller, noen bakte og stekte grønnsaker, en kake og en spesiell salat. Og ja, vin… for himmelens skyld! 

Imidlertid, hvis du planlegger å legge et kirsebær på toppen av din tradisjonelle Thanksgiving-middag som har samme essens som gammel tid, men smaker moderne, følg noen av de beste tipsene jeg har samlet for å spikre Thanksgiving-middagen din 2019.

Sjekk ut Cyber ​​Monday VPN-tilbud>>

Ace a Crisp-Skinned Turkey

Høsttakkefest uten kalkun er knapt tenkelig. Imidlertid vil en tørr, smakløs kalkun være tilfelle noen ganger når du ikke vet hvordan du får den til å vannes. Kalkunens kjøtt har smaken, men hvis den ytre huden ikke er skarp, smaker den bare som hvor gammel og kjøleskap er, smak og kjedelig. Så for å spikre den skrapede kalkunen, følg følgende 3 enkle tips.

dehydrere: Salting er viktig, men det er å bli kvitt fuktigheten fra huden. Husk at fuktighet er bra på innsiden, mens det er en ødelegger på utsiden. Tørk den tørr, og lufttørk den for å sikre at huden er dehydrert.

Smør: Etter å ha tørket huden grundig, er det et nytt trinn som er ekstremt viktig for skarp hud. Smør huden med en børste. Du kan smøre den med smør eller matolje, vi trenger bare litt fett.

Imidlertid er smør bedre, da det også har en fin aroma. Ved å smøre mener vi bare et tynt lag med fett og ikke mye av det. Ettersom fett lettere brennes, vil det gi den fine gyldne fargen på huden din som skjuler en skarp i den.

Unlid: Nå må du ha forstått at fuktighet er en fiende for skarp hud. Når vi legger lokk på fatet, blokkeres dampene som gir fuktighet. Så uansett hvor mye du tørker huden før du legger den i ovnen hvis du dekker kalkunen din, vil den svette over alt i ovnen, og resultatet blir slapp og myk hud.

Krydret gresskarmiddagsruller

Middagsruller er også obligatoriske på et Thanksgiving middagsbord. Krydret middagsruller smaker imidlertid bedre enn søtt eller bare salt og pepperet. Her kan du prøve ut denne DIY-krydderkombinasjonen til middagen din ruller denne høsttakkefestmiddagen.

Vanligvis går folk med ferdige gresskarpai-krydder som har en liten forskjell selvfølgelig av forskjellige selskaper. Det er ganske enkelt å lage ditt eget DIY-krydder til gresskarmiddagsruller som smaker himmelsk. Denne krydderkombinasjonen har et preg av østlig mat, så det vil være noe mellom østlig og vestlig smak. Du kan lagre dette krydderet og bruke det hver gang du lager de deilige krydret gresskarmiddagsrullene.

Denne kombinasjonen vil lage omtrent 4 ss som er nok til omtrent 40 middagsruller. Du trenger 3 ½ ts av dette krydderet for å lage 12 middagsruller.

For å lage DIY-krydderet, trenger du:

2 ts malt ingefær
½ ts malt muskatnøtt
1 ts bakken fedd
4 ts malt kanel
1 ts knust tørket basilikum
½ ts oregano
½ knust timian
½ knust rosmarin
1 ts cayennepepper
2 ts malt koriander
½ ts malt kumminfrø
½ ts pepper
1 ts knuste korianderfrø

Ristet peanøttpuré / saus

Nøtter er også essensen i et takkefest-middagsbord. Når de fleste familier ikke anser nøtter for å være så viktige, er det en god match for både middagsrullene, Tyrkia eller til og med pasta hvis du planlegger en. Det trenger bare å være i forskjellige konsistenser, og det kan gå med at alle tre blir den perfekte kampen hver gang. 

Ikke mange av dere må ha prøvd en stekt peanøttsaus. Hvis du vil gjøre Thanksgiving-middagen din 2018 litt mer spesiell, kan du prøve denne munnvandrende, stekte peanøttpuré / saus til familien. Sjekk ut oppskriften på vår Thanksgiving peanutpuré / saus. Dette vil servere omtrent en liten iskrem med saus.

Du trenger:

2 ″ skrellet stykke ingefær (lag en lime i en blender)
2 små fedd hvitløk (lag en lime i en blender)
1 kopp kremet usaltet peanøttsmør
2 ss fersk limesaft
4 ss soyasaus med lite natrium
2 ts lysebrunt sukker
3/4 teskje knuste rød pepperflak
5-6 stekte cashewnøtter (lag en lime i en blender)
Kumemelk (tilsett i henhold til den nødvendige konsistensen, ca 2 ss for tykk konsistens)
Salt etter smak

Forberedelse

  1. Tilsett litt smør i en panne for å smøre det. 
  2. Tilsett nå ingefær hvitløkspasta i pannen. 
  3. Kok til den blir en nyanse mørkere, men ikke gylden. 
  4. Tilsett cashewmasse og gjør hele pastaen gyldenbrun. 
  5. Tilsett nå peanøttsmør og la koke til alle ingrediensene er blandet sammen. 
  6. Sørg for ikke å koke for mye, den må ikke miste fuktigheten. 
  7. Tilsett nå resten av ingrediensene og la melken ligge igjen. 
  8. Tilsett 2 ss vann og la det koke i 5 minutter, tildekket og på lav flamme. 
  9. Trekk av og tilsett smørmelk så mye du vil tynne pastaen og la koke i ytterligere 5 minutter til den blir glatt i tekstur. 
  10. Serveres ved romtemperatur.

Konklusjon

Black Friday markerer tradisjonelle og verdifulle velsignelser. Dagen før er det vann i munnen, mens selve dagen gir oss rabatter på kjeven. VPN-er er ikke bak i dette løpet. Alle leverandørene tilbyr fantastiske salg som du ikke får se resten av året. 

Vi har diskutert noen fantastiske Black Friday VPN-avtaler som er gode nok til å ta tak i før Black Friday, slik at du kan holde deg beskyttet mens du handler på nettet på forskjellige nettsteder for klær, sko eller noe du vil denne gangen..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments