Beste Torrent-nettsteder i 2019 – La Torrenting begynne!

[ware_item id=33][/ware_item]

Sommeren 2016 var vitne til nedleggelse av et av de mest populære torrentstedene, Kickass Torrents. Det var et stort slag for torrent-nettsteder og deres hyppige brukere. Den amerikanske regjeringen gjennomførte en operasjon i samarbeid med Motion Picture Association of America (MPAA). De viktigste ble mer bevoktet etter hvert som myndighetene ble besluttsomme i deres nedbrytning av piratkopiering. Samtidig dukket det opp et gap i torrentmarkedet. Flere torrent-nettsteder hastet med å fylle ut de tomme stedene som ble etterlatt av de mest vellykkede.


Faktisk er torrentsiden med mest trafikk ikke nødvendigvis den beste. Så du må se hvilken som passer dine behov best. De har alle forskjellige funksjoner og retningslinjer, så du bør lese deg litt mer om det før du blindt hopper inn og møter skuffelse. Ta en titt på toppen torrent nettsteder 2019 som ofte er anbefalt av brukere.

The Pirate Bay

Mange hevder at det treffende navnet torrentstedet, The Pirate Bay, var det største, og ikke Kickass Torrents. Det er en go-to-torrent-side for millioner av brukere over hele verden. Det ble etablert rundt 2003. Det første inntrykket av The Pirate Bay er at den er veldig enkel. Det er definitivt brukervennlig, så det er perfekt for nybegynnere og de som ikke er ivrige nett surfere. Pirate Bay har et flott sett med hurtigkoblinger. Du kan bla gjennom nylig opplastede torrenter der. Sjekk ut TV-serier, musikk, topp 100 torrenter, lyd, video og apper. De tilbyr også en blogg for veiledning og et diskusjonsforum.

Sjekk ut: Beste VPN for anonym Torrenting

rarbg

Denne er ikke så gammel som The Pirate Bay, men den er fremdeles en av de mest populære torrentstedene i dag. Den dukket opp første gang på scenen i 2008 og har nådd en høyere rangering nå enn mange av de største konkurrentene som fremdeles ligger langt etter det. RARBG tilbyr en komplett katalog for deg å bla gjennom og velge torrenter fra. Du kan sjekke ut "Nyheter" -delen for oppdateringer og se om topp 10-er kan interessere deg. En liste over nye torrenter finner du på hjemmesiden deres. Klikk "Box Office" for de siste og mest populære filmene. Du kan logge inn fra hjemmesiden som er ganske praktisk. Deres liste over kategorier inkluderer musikk, filmer, spill, programvare og TV-serier.

YTS.AG

Det neste alternativet er unikt og henvender seg spesielt til brukere som søker etter YTS aka YIFY-torrenter. Dette hevder å være det eneste torrentstedet for denne spesielle varianten av torrenter, selv om det ikke er noen offisiell forbindelse mellom de to. Likevel er YTS.AG et flott sted å få YIFY torrenter av favorittfilmene dine. Et pluss er at de tilbyr dem i 720p, 1080p og 3D-oppløsning, slik at du kan velge som du vil. En annen påstand som de gjør er at torrenten din blir lastet ned raskt på grunn av deres relativt mindre størrelse på filen. Dessverre er brukeropplevelsen deres ikke så imponerende i denne forbindelse.

Les også: Hvordan sjekke Torrent-IP-adressen din

Torrentz2

Akkurat som Kickass Torrents, var Torrentz.eu favoritten blant brukerne før det frivillig ble lagt ned i august 2016. Ja, 2016 var et trist år for torrentverdenen. Heldigvis, for fans av Torrentz.eu, dukket det opp en klone like etter. Torrentz2.eu er nøyaktig det samme som Torrentz.eu. Det er egentlig en kopikat som er opprettet med det eneste formål å erstatte torrentgiganten. Det er så bra at du kan jobbe med et kjent oppsett og glede deg over kvalitetsstrømmer. De hevder å være et "metasøkemotor og fler-søk" -system. Du kan raskt finne listen over indekserte nettsteder i delen "Hjelp" hvis du er nysgjerrig.

1337x

Layout og design er veldig viktig for en torrent-side fordi brukere vil ha problemfri søk og nedlasting. 1337X skiller seg ut for sin brukervennlige design som gir god klarhet for en ny besøkende; de er tydeligvis oppmerksom på detaljer. Du vil øyeblikkelig merke små endringer på nettstedet deres i henhold til inneværende sesong. De har et juletema og en rask lenke til feriefilmer på hjemmesiden sin i desember. De gir alternative domener i tilfelle noen av filmene blir blokkert. 1337X viser også “Ukens beste”. De har ikke bare julefavoritter, men også utenlandske filmfavoritter for et forbedret søk. Du kan også bla gjennom torrenter for TV-serier, spill, applikasjoner og andre. Det er også hurtigkoblinger for flere kategorier til høyre, inkludert musikk og dokumentarer.

Les også: Forskjellen mellom proxy, VPN og Tor

EZTV.AG

Denne er ganske annerledes enn forrige valg, men vi har fremdeles gjort den blant de beste torrent-nettstedene 2018. Nettstedets utforming virker litt uoversiktlig, men de viktige aspektene er fremdeles enkle å finne. Du kan logge deg på fra hjemmesiden øverst. Søkefeltet ligger rett ved siden av, slik at det sparer tid. TV-programlistene, forumet, “Hjelp” og vanlige spørsmål er nøyaktig over den. Som navnet antyder, fokuserer EZTV.AG hovedsakelig på TV-serier. En unik søkefunksjon her er at du kan bestemme om du vil ha videoen med en oppløsning på 480p eller 720p. Siden det har en kontroversiell historie angående eierskap, velger noen brukere å boikotte det.

Torrentdownloads

Hvis det er en blokkering, vil du definitivt kunne finne alternative lenker med et raskt Google-søk eller ved bruk av en pålitelig VPN. Designet og utformingen minner om Kickass-torrenter, så det er en god ting. Hovedmenyen til høyre inneholder kategorier som musikk, filmer, anime, bøker, spill og programvare. Den har til og med hurtigkoblinger for torrenter fra dagen før og den bestemte dagen. Du kan også se de mest populære torrentene fra hver kategori på hjemmesiden. Det er en ikke-tullende søkefelt øverst til høyre.

Les også: Hvordan Torrent trygt og lovlig

Limetorrents

Dette ligner på Torrentdownloads i brukeropplevelsen. Imidlertid har søkefeltet på toppen filtre basert på kategorier som musikk, filmer, bilder, mobil, voksen osv. Det er flott at du enkelt kan finne koblinger til "Topp Torrenter" og "Siste Torrenter". Du kan bla gjennom hver kategori separat fra listen til høyre også.

Hvilket torrentsted er din personlige favoritt? Del med oss ​​din personlige favoritt Torrenting-side for 2019, og gi oss beskjed om vi har gått glipp av noe. Ha det bra med Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments