Beste spillere å slå opp til dette FIFA verdensmesterskapet 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

De beste av de beste spillerne deltar i FIFA verdensmesterskap som konkurrerer med hverandre på en plattform der millioner av mennesker ser på dem. De som presterer eksepsjonelt godt får sjansen til å spille for de beste klubbene i etterkant. Verdens beste trenere ser på hvert eneste øyeblikk; hvert nytt talent som har blitt introdusert på banen enten fra begynnelsen eller i løpet av kampen.


I motsetning til fotball- og klubbfotball, har folk følelser og patriotisme involvert for landet sitt, og for å oppfylle de forventningene spillerne gjør det som trengs for å nå toppen og løfte det 15-tommers høye dyrebare verdensmesterskapet. For å være nøyaktig er verdensmesterskapet 14,5 tommer eller 36,8 centimeter i høyden og består av solid 18 karat gull og veier 6175 gram. Kommer tilbake til hovedøvelsen, hvem kan bli kronet med tittelen “De 6 øverste nøkkelspillerne som ser opp til dette FIFA Worldcup 2018 i Russland?”

Les også: Hvordan se FIFA verdensmesterskap på nettet

Topp 6 spillere som skal se opp til juni i Russland

Ousmane Dembele (Frankrike)

Ousmane Dembele-spiller for å passe på denne verdenscupen

Denne 20 år gamle Barcas stigende stjerne har gitt mye glede for Barca-fansen, og nå ser han på FIFA Worldcup-trofeet i Russland. Han er i stand til å levere resultater i pressede spill, og sikkert kan denne franskmannen lett legge opp til spillere fra sin nasjonale side; Antoine Greizmann og Mbappe for en potensiell fremlinje. Vi spår dessuten at disse tre kan vise seg å bli en verdenscupvinnende trio for Frankrike nasjonale fotballag.

Timo Werner (Tyskland)

Spiller som passer på dette verdensmesterskapet 2018 Timo Werner

Timo er kanskje bare 21 år gammel, men han har allerede vist sin klasse ved å veilede det tyske laget til Confederations Cup-triumf i juni i fjor. Han virker veldig dødelig for en spiller i denne alderen, og nå er han klar til å gjøre et enda farlig tilbakekomst i Russland for FIFA verdensmesterskap 2018. Det er en grunn til at Joachim Löw alltid støtter Timo Werner for sine fenomenale avslutningsferdigheter og som kommer til å bli veldig tydelig i juni i Russland.

Huske! han hjalp Tyskland med å kreve FIFA Confederations Cup i fjor der hans retur av tre mål tjente ham Golden Boot på Confederations Cup Tournament.

(Kanskje ventes nok en Golden Boot-pris for Timo i Russland i år)

Cristiano Ronaldo (Portugal)

farlig spiller i verdenscupen 2018

Uten tvil har Cristiano Ronaldo vært en av de mest dominerende utøverne i fotballverdenen og vunnet nesten alle mulige turneringer for h club. Bare to år tilbake har han bagget Euro 2016 Trophy for Portugal, og denne gangen vil han sikte seg enda høyere målestokk for andre å følge.

Les også: Hvordan se FIFA WorldCup på Kodi

En spiller med så stort kaliber og arv vil sikkert gi sitt beste skudd for Portugal i år, alle øyne vil være rettet mot Real Madrids stjerne for å levere på verdens mest så fotballfase. Portugal skal spille mot Iran, Marokko og Spania i verdensmesterskapet under Cristiano's ledelse.

Toni Kroos (Tyskland)

Nøkkelspiller Toni Kroos for Tyskland

Toni Kroos, ryggraden i det tyske fotballaget etter at deres eks-skipper Bastian Schweinsteiger har trukket seg. Den 27 år gamle Kroos har vunnet det hele; den prestisjetunge FIFA Worldcup, Champions League, La Liga, FIFA Club World Cup, Bundesliga, du bare kaller det, og han har det. Han har oppnådd mye i karrieren og er bare 27 år gammel. Nå er han på vei mot neste VM-herlighet som en nøkkelspiller i Tysklands midtbaneanfall.

Se også: Gruppe etter gruppeanalyse for FIFA verdensmesterskap 2018

Messi (Argentina)

messi i fifa verdenscup 2018 Russland

Alle vil se ham spille, en så talentfull og begavet spiller. Lionel Messi er en av de fineste fotballspillerne Argentina noensinne har produsert. Han kommer lett til listen over topp 6 nøkkelspillere i FIFA Worldcup 2018 Russland. Messi er en enestående spiller og har ledet argentinernes lag til verdensmesterskapet for fire år tilbake. Det er så mye å si om Messi, men man kommer alltid til kort når man snakker om denne tryllekunstneren.

Mohammad Salah (Egypt)

Mo Salah i FIFA WC Russland

MOHAMED SALAH kunne fortsatt spille for Egypt i det andre gruppespillet etter å ha kommet seg etter den alvorlige skulderskaden han pådro seg i UCL-finalen da han sammenfiltret med Real Madrid-kaptein Sergio Ramos.

(Hvis han spiller) Lionel Messis egyptiske motstykke Mo Salah kommer til å bli en veldig avgjørende aktør for Egypt i FIFA Worldcup. Han har vist og bevist sin klasse i Premier League, Champions League, og nå sikter han mot verdensmesterskapet. Selv om teamet hans Egypt skal inn i turneringen som underdogs, forventer alle noe ekstraordinært fra Mohammed Salah.

Oppdatering fra 17. juni: Salah erklærte seg egnet til å møte Russland av Egypt FA

Les også: De beste lagene for å se denne FIFA Worldcup 2018

Noen flere viktige spillere:

Team Brazil: Neymar, Lucas, Marquinhos, Anderson

Team Argentina: Pastore, Lamela, Dybala, Icardi

Team France: Pogba, Zouma, Laporte, Varane, Greizmann

Team Belgia: Lukaku, Hazard, De Bruyne, Witsel

Team Italia: Veratti, Berardi, Insigne, Destro

Team Tyskland: Gotze, Reus, Gundogan, Draxler

Team Spain: Deulofeu, Thiago, Isco, De Gea, Bartra

Team England:- Sterling, Barkley, Kane, Stones, Jones

Resten av lagene: Depay, Eriksen, Aubemyang, Alaba, James

Konklusjon

Med bare noen dager igjen før første avspark mellom Russland og Saudi-Arabia på verdens største fotballturnering, “FIFA Worldcup”. Folk er nå på vei mot Russland for å se sine favorittstjerner spille for landslagene sine.

Alle spillerne er i toppformene sine, og det vil være en godbit å se alle disse spillerne i deres internasjonalt offisielt sett i juni. To mest populære fotballspillere Messi og Ronaldo vil være midt i blinken i Russland, fordi de begge har oppnådd alt i fotballverden bortsett fra denne store turneringen, "FIFA World Cup".

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments