Beste Kodi-tillegg (januar 2019 oppdatert)

[ware_item id=33][/ware_item]

Å streame innhold på det tidspunktet du vil er en luksus de fleste har råd til i disse dager, men Kodi er åpen kildekode som betyr at du sparer penger på å se på det du elsker. Det er ideelt for streaming av TV-serier, filmer, live TV, live sport og online spill. Det er populært fordi det støtter en lang liste med formater slik at innholdet kan bli streamet på forskjellige spillere. Det beste med Kodi er at det tilbyr mange tillegg for å skape en spennende tilpasset opplevelse.


Hvor kan du finne Kodi-tillegg du spør? Vel, du må fordype deg i Kodi-lagringene for å trekke dem ut. Mens et par av disse depotene bare gir tilgang til et enkelt tillegg, er det andre som gir deg flere tillegg samtidig. Når du har installert et Kodi-lager, vil du motta oppdaterte versjoner av alle tilleggene den inneholder.

Hvorfor er VPN nødvendig for Kodi-tillegg?

Som med alle online aktiviteter, kommer sikkerheten først. Du må ha hørt om myndighetene iverksette tiltak mot dem som krenker opphavsretten. De blir stadig mer årvåken, så du må beskytte deg selv. En Kodi VPN vil skjule din sanne IP-adresse, noe som gjør det umulig for dem å spore din nøyaktige beliggenhet. Det vil også holde alle innkommende og utgående data trygge for hackere i offentlige nettverk. I tillegg har mange Kodi-tillegg geografiske begrensninger plassert på dem. En pålitelig VPN vil hjelpe deg å omgå dem.

Anbefalte Kodi-tillegg

Ulike tillegg for Kodi er tilgjengelige på forskjellige depoter som utfører allsidige funksjoner. Noen imøtekommer et bestemt publikum, slik at du sikkert vil finne det du trenger blant dem.

Exodus

Dette Kodi-tillegget trenger ingen introduksjon. Det har inspirert flere andre tilleggsprogrammer og satt en høy standard. Den ble utviklet av Lambda og er kjent for sitt fantastiske brukergrensesnitt. Mange har sammenlignet det med Netflix. Foruten konvensjonelt søk, kan du også finne innhold en bestemt kjendis har hatt hovedrollen i.

Covenant

Dette anerkjente tilleggsprogrammet er det nye ansiktet til Exodus. Det kommer med de samme fantastiske funksjonene som gjorde Exodus til et husholdningsnavn. Du kan installere Convenant fra Kodil repository og oppdage det nyeste innholdet som har seerne limt på skjermene sine.

Les også: Beste juridiske tillegg for Kodi

Eksodus / paktgaffel

 1. Gurzil

Det ble vanskelig å få tilgang til Exodus, så det var et gap i markedet for noe akkurat som det. Dette ga utviklerne muligheten til å lage Exodus-gafler som Gurzil. De sørget for at deres Kodi-tillegg ikke bare var en Exodus-gaffel på navn. Når du har testet den ut, vil du legge merke til at ytelsen hennes er uvanlig som tillegget det ble inspirert av.

 1. Fantastisk

Exodus var ikke det eneste tillegget for Kodi som fungerte som standard. Fantastisk ble utviklet for å fungere akkurat som Covenant. Faktisk fungerer det så bra for flertallet av brukerne at de bruker det like ofte som Covenant. Det er enkelt å finne favorittgenrene dine via Fantastic. Hvis du leter etter det som er varmt akkurat nå, har Fantastic det alternativet også.

 1. ukodet

Hastighet er viktig mens strømming og Uncoded gjør det til en prioritet. Dette er grunnen til at dette tillegget for Kodi har et så stort følge. Det tar sikkerhet et skritt videre ved å utføre en ikke-logg-policy. Du kan installere det fra et dedikert repository, Uncoded repository.

 1. Poseidon

Akkurat som den greske Gud hersket over verdenshavene, regjerer denne Kodi-tillegget verden til Amazon Firestick. Det klarte topp rangering i denne kategorien i henhold til preferansene til lojale Firestick-brukere. En annen fordel er at det har et moderne brukergrensesnitt som minner om Covenant. Velg fra det store utvalget av oppdatert innhold for å drepe kjedsomhet på hverdager og i helgene.

 1. Neptune Rising

XBox-brukere har ikke blitt glemt av utviklere av tillegg for Kodi. Neptune Rising har fått gode anmeldelser siden det landet på scenen. Det er lett å se hvorfor den er elsket. Hovedideen for design er hentet fra Poseidon, noe som betyr at den er nødt til å blomstre på samme måte som Exodus og Covenant gjorde. Neptune Rises avhengighetskilde er NaNScrapers. Det har et stort bibliotek som inneholder innhold du kanskje ikke finner gjennom andre Kodi-tillegg.

Oculus

Denne er perfekt for de med en umettelig sult etter underholdning. Installer det fra varemerkeoppbevaringsstedet for å få tilgang til alle de siste blockbusters og TV-seriene som for øyeblikket får overskrifter i underholdningsnyheter. Den har praktiske kategorier for å gjøre binge-ser økter mer avslappende.

Genesis Reborn

Det var en trist dag da Kodi mistet Genesis-tillegget, men brukerne var i ekstase da det kom igjen som Genesis Reborn. Du kan nå glede deg over den samme fantastiske opplevelsen som Genesis tilbød i en ny pakke. De samme utviklerne har jobbet med Genesis Reborn, så det er ingen tvil om kvalitet eller pålitelighet.

Uranus

Buffering er det siste en bruker ønsker seg når han streamer via Kodi. Uranus er strålende i denne forbindelse. Hvis du registrerer deg for deres premium Trakt-konto, vil du ikke bare få HD-videoer, men også si farvel til buffering. Det er en ganske søt avtale. Sjekk det på Blamo depot.

Live TV-tillegg

 • brorskap

Denne lille perlen fra Intercomp Media repository vil sikkert oppfylle alle dine TV-behov. Du kan streame prisutstillinger, høyprofilerte arrangementer og mye mer.

 • Dr Doom

Dette tillegget for Kodi er sterkt anbefalt for sin fantastiske brukeropplevelse som gir tilfredsstillende direktesendt TV-streaming.

Spesielle tillegg

Legg merke til noen kule Kodi-tillegg som er målrettet mot spesifikke brukere, avhengig av deres unike preferanser.

 • FSOCIETY har også dokumentarer, kortfilmer og musikk
 • WatchNixtoons fra Incursion repository.is perfekt for fans av tegneserier og anime
 • Mad House Classics er et must for elskere av gamle TV-serier og filmer
 • Barnehjørne V2 stabler barnas innhold pent etter spennende kategorier
 • Strengt tatt HD henvender seg til brukere som ikke kan gå på akkord med kvalitet og insistere på HD hver gang

Det forventes å bli forvirret mellom alle disse fantastiske alternativene, men det vil være enklere hvis du fokuserer på dine individuelle krav til et Kodi-tillegg under søket ditt.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments