Beste juridiske tillegg for Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Den smarte generasjonen finner stadig måter å gjøre ting billigere og mer praktisk. Kodi handler om å betale for det du virkelig ønsker å se på. Hvorfor vil du få et kabelabonnement med hundrevis av kanaler som du bare ser på noen få? Det beste med Kodi er listen over fantastiske lovlige Kodi-tillegg du kan installere fra deres respektive depoter. Du har kanskje lagt merke til vektleggingen av ordet "lovlig". Det er faktisk dusinvis av spennende tillegg, men mange av dem faller ikke under paraplyen som er laget av loven. Selv om det er sant at copyright lover varierer fra land til land, hvorfor ta risikoen?


Beste juridiske tillegg for Kodi 2018

Hvis du fortsatt er fast bestemt på å sjekke ut noen tillegg som ikke er 100% legitime, må du ta forholdsregler. Registrer deg for en Kodi VPN som bygger en trakt for å holde dataene dine trygge og skjuler ditt sanne sted. For de lovlydige borgerne, her er en liste over de beste legit Kodi-tilleggene 2018

 YouTube

Ah, den gode gamle appen du alltid kan stole på for det beste (og verste) innholdet online overskygges bare av Tumblr og Reddit. La oss ikke snakke om Vine. Det såret er fremdeles friskt. Bokstavelig talt kan hvem som helst registrere seg for en YouTube-konto med sin eksisterende Gmail-konto. Hver bruker har en kanal der de kan laste opp alt de ønsker å dele. Innhold av høyeste kvalitet er å finne på offisielle underholdningskanaler. YouTube er ganske flinke til å gi anbefalinger basert på "Watch History". Du kan raskt søke etter en bruker ved navn eller se etter videoer ved hjelp av nøkkelord. Det er en seksjon for de hotteste nye videoene i forskjellige kategorier, inkludert musikk, sport, nyheter osv.

Hulu

Sofapoteter og TV-rusavhengige er nok kjent med Hulu. Ikke bare kan du se TV-serier fra anerkjente underholdningsnettverk, men du kan også se originalseriene fra Hulu. Hver video har flere servere du kan velge mellom. Så lenge du har en Android-enhet, kan du installere legit Kodi-tillegg 2018 som Hulu ved å gå inn i "Innstillinger", "Tillegg" og velge det tillegget du ønsker. Du kan planlegge sesongsamlinger uten stopp med Hulu på Kodi. Begge prisplanene for Hulu lover lite til ingen reklamefilm. For øyeblikket kan du registrere deg for en hel måned helt gratis etterfulgt av en rimelig pris på $ 7,99 / måned. Hulu med Live TV er tilgjengelig som betaversjon akkurat nå for $ 39.99 / måned etter å ha hatt en uke med direktesendt TV-streaming.

Netflix

Alle og bestemoren deres vet om Netflix. Den har kommet seg inn i popkulturen, og den kommer ikke til å rykke opp snart. Noen ganger er trender bare hypet opp, men Netflix garanterer 100% tilfredshet. Det er vanskelig å finne noen som ikke elsker denne førsteklasses strømmetjenesten. Ikke bare leverer den kvalitet, men den gir deg alle de hotteste TV-programmene. Du kan binge watch med vennene dine (eller alene hvis vennene dine har grøftet deg for en improvisert ferie). Den originale Netflix-serien er alltid verdt å se på. Det er en grunn til at Stranger Things er det mest omtalte showet på luften for øyeblikket. Nylig har The Crown fanget oppmerksomheten til seerne med sin talentfulle rollebesetning og domstolspolitikk. Netflix er kompatibel med flere forskjellige Android-enheter du lett kan koble til Kodi.

Sjekk også: Beste iPhone VPN-er for sikkerhet og kryptering

Soundcloud

Kanskje er du i humør for musikk mens du jobber med det siste prosjektet ditt, eller bare gjør oppgavene dine. SoundCloud er det ideelle lovlige Kodi-tillegget for musikkelskere. Det er et bredt spekter av sjangre du kan glede deg over på denne fantastiske plattformen, og listen utvides alltid. Nye sjangre blir født og blir trendy hvert år. Siden det er så mange indie-artister som eksperimenterer og deler kreasjonene sine på SoundCloud, er dette stedet du vil høre dem først. Dette er en utmerket plattform for de som ikke er så glad i mainstream musikk. Artister fra hele verden deler arbeidet sitt gjennom SoundCloud slik at du kan høre på musikk på utallige språk.

Universal Movie Scraper

Kanskje søker du etter en annen type legitim Kodi-tillegg 2018. Det er mange typer tilleggsprogrammer tilgjengelig for Kodi basert på funksjon. Før du bestemmer deg for å streame en TV-serie, film, tegneserie, anime eller dokumentar, vil du bestemme om det er verdt tiden din. Universal Movie Scraper har deg dekket! Det tar bare litt tid å finne og installere det fra depotet i listen over lovlige Kodi-tillegg. Dette kraftige Kodi-tillegget gir brukerne data fra pålitelige nettsteder som IMDb, Rotten Tomatoes, OFDb.de, Fanart.tv, etc. Du kan sjekke ut sammendrag, rollebesetninger (med komplette profiler), anmeldelser og rangeringer på denne måten . Du kan finjustere innstillingene for å motta informasjon fra et bestemt nettsted fra de oppførte på Universal Movie Scraper.

PlayStationVue

PlayStation Vue er alvorlig imponerende med antall funksjoner den tilbyr og det enorme biblioteket med innhold det stiller til din disposisjon. Du kan velge hvilke kanaler du vil se og strømme dem live fra når du vil. Ikke bare gir den uavbrutt live streaming av TV-kanaler, men lar deg også spille inn dine favoritt TV-serier og filmer. Den største fordelene med PlayStation Vue er at du kan streame på fem enheter samtidig! Ingen grunn til å bekymre deg for årskontrakter heller. Den har fleksible planer som passer dine behov. Dette er definitivt en av de mest fordelaktige legit kodi addon 2018.

Crackle

Kvalitet er synonymt med Sony Pictures, så det kommer ikke som noen overraskelse at Crackle er et suveren lovlig Kodi-tillegg. De oppdaterer stadig biblioteket sitt for å forbedre brukeropplevelsen. Du kan alltid finne TV-seriene og filmene med den høyeste karakteren på Crackle. Det er også flere interessante originale programmer av Sony Pictures tilgjengelig på Crackle. Det støttes av annonser, men de tar gjerne forslag fra seerne til nytt innhold.

Det er mange andre fantastiske lovlige Kodi-tillegg du kan teste ut for direktesendt TV-streaming, filmer, TV-serier eller spesifikke funksjoner.

Sjekk mer Kodi-tillegg:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments