Beste billige VPN-tilbud for BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Da myndighetene startet et nedbrudd på Torrenting-nettsteder for noen år siden, resulterte det i at flere favoritt-torrenting-nettsteder ble avviklet frivillig eller med tvang. Brukere har siden gått i fare for å bli beskyldt for brudd på opphavsretten. Hva er den mulige løsningen? Hvordan kan du fremdeles bruke BitTorrent og ikke bli saksøkt eller fanges? Vi kommer til å snakke om hvordan du kan beskytte deg selv mens BitTorrenting er mer enn bare ved å bruke en VPN.


Noen viktige spørsmål som er besvart

Du kan faktisk redde deg selv fra de fleste av problemene mens BitTorrenting ved å velge riktig VPN som kan hjelpe deg i denne forbindelse. Vi vet imidlertid at det ikke bare er rettferdig å ikke svare på noen få spørsmål relatert til å bruke en VPN for BitTorrenting som kan plage deg. Derfor vil vi først ta opp disse spørsmålene for å holde hodet klart om emnet før vi tar turen innom de beste billige VPN-valgene for BitTorrenting.

Hva er BitTorrent??

BitTorrent er i utgangspunktet en kommunikasjonsprotokoll for peer-to-peer (P2P) fildeling. Den brukes til å distribuere data og elektroniske filer over internett. På denne måten blir hver del av filen lastet ned av en bruker overført til andre brukere.

Det er en av de mest brukte protokollene for overføring av store filer som digitale videofiler som inneholder TV-serier og videoklipp, etc. Det kan også brukes til å redusere server- og nettverkseffekten ved å distribuere store filer.

Hvorfor trenger du en VPN for BitTorrenting?

En VPN brukes for online sikkerhet og personvern. Det brukes også til å omgå geo-begrensninger.

Den beste måten å beskytte deg selv er å registrere deg på en billig VPN for BitTorrenting, men det er ikke bare det. Når du har bestemt deg for en VPN-leverandør, ber kundenes representant om å identifisere VPN-serverne deres som er reservert for BitTorrenting.

Det er mange VPN-leverandører der ute, og du kan også finne noen fantastiske kampanjetilbud for å spare penger. Så gjør et valg som er best for BitTorrenting og er et økonomisk alternativ også.

Masker en VPN ditt forrygning fra Internett-leverandøren din ? 

For å kutte det kort, ja, en VPN maskerer Torrenting fra Internett-leverandøren din. En VPN beskytter ditt personvern online, ikke bare ditt torrenting. Intet sikkerhetsverktøy er imidlertid feilfritt.

En VPN skal legge skjul på torrenting og online aktiviteter for Internett-leverandøren din, regjeringen og politiet. Ærlig talt, det er ikke alltid tilfelle! Noen ganger kommer feil i veien, og noen ganger mislykkes en VPN-tilkobling plutselig.

Det har vært tidsangrep også. Noen ganger er det en feil i selve VPN-en. Imidlertid skjer alt dette vanligvis med gratis VPN-er som ikke vitner om kvaliteten på tjenestene deres. Velg alltid en pålitelig, betalt VPN. For å gjøre et valg som eksperter har tatt, kan du se listen over billige VPN-er for BitTorrenting senere i denne guiden.

Hva du skal se etter i en VPN for BitTorrenting? 

Før du velger et passende VPN for denne jobben, må du være klar over kravene til en god VPN. Tenk på følgende faktorer for en ideell VPN-leverandør:

Pålitelig sikkerhet

Det er flere sterke VPN-protokoller som sikrer systemet ditt. Gå gjennom protokollene som tilbys av hvert VPN-selskap på listen din. Noen ganger er tilgjengeligheten av protokoller avhengig av prisplanen du velger.

Anonymitet

VPN eller proxy du velger for systemet ditt, skal kunne skjule din virkelige IP-adresse fullstendig. Slik blir du sporet online slik at en VPN-serveradresse skal vises i stedet for din sanne IP-adresse.

Brukerloggpolicy

Rettshåndhevelse utarbeider brukerprofiler basert på frekvensen og tidspunktene for VPN-loggene dine. Hvis en VPN er basert i USA, kan selskapet være forpliktet til å føre logger etter loven.

Forsøk å se etter en anonym VPN for BitTorrenting lokalisert utenfor USA. VPN-en som har en ikke-logg-policy er alltid det beste valget. Du må lese VPN-leverandørens personvernregler før du kjøper VPN.

Hastighet

Det er ikke en hemmelighet at bruk av VPN bremser hastigheten på internettforbindelsen og forsinker de vanlige aktiviteter på nettet. Sjekk brukeranmeldelser for VPN-er, slik at du kan forstå hvilke som beholder god fart etter VPN-kobling. Jo nærmere VPN-serveren din, desto raskere er hastigheten.

gunstig

Som nevnt tidligere, avhenger antall og kompleksitet av funksjoner du mottar av prislappen. Noen billige VPN-selskaper har imidlertid også fine funksjoner. Prisplaner som strekker seg et år eller utover har ofte gode rabatter.

Les også: Hvordan sjekke Torrent-IP-adressen din

Støtte for OpenVPN

Den ideelle VPN-en er den som tilbyr flere VPN-protokollalternativer. Jo flere valg av protokoller en VPN tilbyr, jo bedre er online sikkerhet. En VPN er spesielt bra hvis den har et OpenVPN-alternativ. Det er den mest moderne VPN-protokollen. Det anses som høyt sikret. Alle de beste VPN-leverandørene støtter OpenVPN.

Kill Switch

Svært få VPN-tjenester er 100% pålitelige. Noen av dem kan bli hacket, eller de kan lekke IP-adressen din, spesielt hvis de mangler denne funksjonen. En kill switch er løsningen på dette problemet fordi den kan overvåke at VPN-tilkoblingen mislykkes. Det lukker overføringen av data hvis VPN-tilkoblingen plutselig faller. Det forhindrer også at IP-adressen din lekker.

Serverlokasjoner

VPN-selskapet du liker, må ha servere i ditt land. Les den offisielle listen over steder på nettstedet deres for å finne ditt land. Jo flere servere de har i ditt område, jo bedre er det for deg. Det viktige poenget her er at en god VPN alltid vil ha et stort antall servere spredt over hele verden.

Anonyme DNS-servere

DNS står for Domain Name System. Det er prosessen som gjør nettleserens adresse til en IP-adresse. Denne IP-adressen brukes av verdensomspennende nett for å dirigere trafikk til brukeren. Det er best å bruke en VPN som har sin egen DNS. Det vil beskytte personvernet ditt mye bedre.

Ruterstøtte

Å velge en VPN som har ruterstøtte er alltid bra. På denne måten kan du installere VPN direkte på ruteren din i stedet for å installere den separat på alle enhetene dine. Alle enhetene dine vil være koblet til VPN når du installerer VPN på hjemmenettverksruteren.

Beste billige VPN-tilbud for BitTorrenting

Det er faktisk umulig å se etter alle funksjonene ovenfor i en VPN for å sikre at det er best for BitTorrenting. Derfor har vi allerede gjort alle undersøkelsene for deg (takket være gjennomgangen, det er vår jobb!) Og valgt noen av de beste VPN-ene som ikke bare er bra for BitTorrenting, men som også er økonomiske alternativer. Hvis du søker etter en pålitelig billig VPN for BitTorrenting, kan du prøve disse alternativene anbefalt av andre brukere og våre eksperter.

NordVPN

En annen kjent anonym VPN for BitTorrenting er NordVPN. Den har en ikke-logg-policy. Den leveres med en kill switch, høy hastighet, ubegrenset båndbredde, brukervennlig grensesnitt og dobbel kryptering. Så du er dobbelt så trygg.

NordVPN er kompatibel med iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome og Firefox. De aksepterer også betaling via Bitcoin for tiden.

11,95 dollar / måned høres riktignok dyrt ut, men akkurat nå kan du få 70% avslag på deres 3-års + 3-måneders gratis plan til bare $ 3,49 / måned med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Deres 2-årige plan koster $ 4,99 / måned i disse dager (58% rabatt). 1-årsplanen koster $ 6,99 / måned akkurat nå (41% rabatt).

ExpressVPN

ExpressVPN er også en av topprangørene blant VPN-er. Det er veldig trygt og sikkert. Den lar deg besøke alt begrenset innhold ved å omgå geo-begrensningene. Det tilbyr noen fantastiske funksjoner som: ingen logger, ubegrenset serverbrytere, best-in-class kryptering, null kunnskap DNS, drepe bryter, delt tunneling og ubegrenset båndbredde. 

Den har utmerket fart. Det fungerer med Netflix også. Det er også veldig brukervennlig. Den støtter alle enheter, den gir også 24/7 kundeservice. Annet enn det er det utmerket for streaming. Det gir brukerne også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

For øyeblikket tilbyr de en fantastisk avtale for sin 1-årsplan. Det koster 6,67 dollar per måned med 3 måneders gratis service.

Privat internettilgang

PIA VPN er sterkt anbefalt av brukere over hele verden. Den har noen fantastiske funksjoner som: Kryptering på høyt nivå, tilpassede VPN-protokoller, brukervennlige applikasjoner, stabil VPN-tilkobling og et godt støttesenter.

Private Internet Access (PIA) tilbyr P2P-støtte som er perfekt for å torrentere. Du kan også koble 5 enheter samtidig til en enkelt PIA-konto. 

Tre kraft VPN-protokoller, nemlig PPTP, OpenVPN og L2TP / IPSec, opprettholder sikkerheten. Det blokkerer også annonser, trackere og malware.

PIA koster $ 6,95 per måned. For øyeblikket koster deres beste avtale $ 3,33 / måned for en årsplan (67% rabatt). Ingen trafikklogger føres, og de har mer enn 3059 servere i 28 land.

IPVanish

Det er alltid godt å ha en 7-dagers pengene-tilbake-garanti som den IPVanish tilbyr. De har mer enn 1000 servere i over 60 land, så det er en god sjanse for at du enkelt kan finne en passende BitTorrenting VPN-server gjennom dem. 

Du kan glede deg over sikkerheten til OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller på fem enheter samtidig med IPVanish. Noen av de fantastiske funksjonene deres inkluderer: anonym torrenting, multiplattformbeskyttelse, ingen logger, ubegrenset serverbytte og ubegrenset båndbredde. 

$ 10 / måned kan virke kostbart, men i disse dager tilbyr de 1-års pakken for $ 3,25 / måned (73% rabatt).

SurfShark

Surf-Shark er også viden kjent. Den har forskjellige funksjoner som: ingen IP-lekkasjer, ingen logger, rask live-chat-støtte, automatisk kill switch (bare native apps) og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Det kan fjerne blokkering av Netflix. Tilkoblingstiden er raskere enn gjennomsnittet. Det er i utgangspunktet en flott VPN for ethvert formål, og den er veldig pålitelig. For torrenting er det en ideell VPN.

Det har heller ingen tilkoblingssvikt. Den har apper for Mac, Windows, iOS, Android og Linux. Det tilbyr også utvidelser for Chrome og Firefox.

Den fantastiske nyheten er at den har en gratis prøveperiode på 7 dager for Mac, iOS og Android. Deres 24-måneders + 3-måneders gratis pakke koster $ 1,99 / måned i disse dager (80% rabatt).

ProtonVPN

Proton VPN er en høyhastighets VPN som ivaretar ditt online personvern. De har hovedkontor i Sveits. De sporer ikke eller fører logger om internettaktiviteten din. Annet enn det har den noen sterke funksjoner som: 10 GBIT-servere, P2P-støtte, retningslinjer uten logg og ubegrenset båndbredde.

Du kan koble opptil 10 enheter samtidig. Det tilbyr også profesjonell støtte. Det fantastiske er at de har en gratis versjon. Annet enn det tilbyr de 3 pakker:

  • 1 års avtale - $ 6.5 per måned
  • 2-års avtale - $ 6 per måned
  • ProtonVPN og Mail Bundle - $ 7.5 per måned

besøk nettsiden

CyberGhost

CyberGhost er også et flott alternativ. Det går ikke på akkord med hastighet. Den har servere over hele verden. Den lar deg streame og bla uten begrensninger.

Den omgår geo-begrensninger, lukkede selskaper og digital sensur. Du kan også spille regionlåste spill og streame sportsbegivenheter.

Noen av de beste funksjonene er: ingen logger, ad-blokkering funksjon, IP-adresse skjul og malware blokkering. Det gir også multiplattformbeskyttelse.

Deres 3-års + 2-måneders gratis avtale koster $ 2,75 per måned, og det kommer med en 45-dagers pengene tilbake-garanti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments